تگر خط شما بکشه اولترا 8 مگ بسته میشه
نامحدود 2 مگ هم فکر کنم بیشتر از این باشه (یعنی خیلی بیشتر)
سرعت 384 نامحدود مخابرات حدود 1 مگ هستش و قیمت هم حدود 50-60 تومن در ماه (دقیق اطلاع از نامحدود ها ندارم)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تگر خط شما بکشه اولترا 8 مگ بسته میشه
نامحدود 2 مگ هم فکر کنم بیشتر از این باشه (یعنی خیلی بیشتر)
سرعت 384 نامحدود مخابرات حدود 1 مگ هستش و قیمت هم حدود 50-60 تومن در ماه (دقیق اطلاع از نامحدود ها ندارم)
دوستان یه چیز مهم :
سرعت سرویس 128 نامحدود من زیاد شده یا برای شما هم رفته بالا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این محدودیت سرعت رو رو صفر میزارم ولی میگه invalid value...تو چطور رو صفر گزاشتی؟؟
عجب آدمی هستیاز سوال من ببینی چجوری خودش سوال طرح کرده
نگفتی برای تو رفته بالا یا نه ؟
===============
اگر بر حسب KB/s باشه باید بذاری روی 0.001 ولی اگر بر حسب kb/s باشه باید بذاری روی 1 بیت
====================
شبانه : (مگا): دان استریم ریت 4.2 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون سرور ها ضعیف هستن باید 3-4 تا لینک بذارم وگرنه از سرور های درست درمون با تک لینک فول اسپید میده![]()
Last edited by fanoostalaei; 26-04-2014 at 00:29.
این مخابرات دیگه خیلی افتضاح شده یه وب نمیشه باز کرد... دوستان همارا و پارس آنلاین هم اینجوریه تا ساعات رایگان...
مارک و مدلش چیه ؟البته مودمم دیشب هنگ کرده بود و دانلود نکرده بود !!! لامصب مودم تازه خرید داره ادا در میارهباید بدم گارانتی
![]()
===================
من با 128 نامحدود در عرض 25-26 روز 42 گیگ ترافیک مصرفی داشتم ... جالبه با توربو هر ماه تقریبا همینقدر مصرف میکردم(بعضی شبا دانلود نمیزاشتم بعضی شبا هم که کیفیت افت میکرد و کم دانلود میکرد . ) تصمیم دارم بازم 128 نامحدود بگیرم !
البته توربو من با سرعت 200-220 دانلود میکرد چون خطم بیشتر از 2 مگ نمیکشه . نمیدونم سرعت واقعی توربو چقدر هست .
نامحدود 512 مخابرات داریم اینجا ؟ سرعت و کیفیت چطوره ؟ به امید خدا تصمیم کبرا رو گرفتم و بعد 2 سال دارم از مکس میرمبا این قیمت های بالا و قطعی های مسخرش
![]()
به نظر شما جمع آوری و راه اندازی سرویس جدید چقدر طول میکشه ؟![]()
داداش خطمون فیبر نوری هست میکشه
یه چیزی واقعا نامحدود 1 مگ 350 دانلود میده ؟
عالیه ک![]()
شرمنده این همه میپرسم
دان استریم چیه و از کجا میشه فهمید
نوبم دیگه چیکار کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)