شما نباید اسمش رو ذلت و حمالی بذارید،تمام مشمولانی که اعزام میشن برای آینده و هدفی میرن خدمت.حالا به هر دلیلی شما خدمت نمیرید محترم ولی کسانی که خدمت میرن رو بی احترام نکنید
ممنون
شما نباید اسمش رو ذلت و حمالی بذارید،تمام مشمولانی که اعزام میشن برای آینده و هدفی میرن خدمت.حالا به هر دلیلی شما خدمت نمیرید محترم ولی کسانی که خدمت میرن رو بی احترام نکنید
ممنون
شرایط امریه چیه دوستان؟ پارتی چقدر میتونه کمک کنه؟(خرداد فارغ التحصیل میشم)
به نظر من که افزایش مدت سربازی و حذف کسری احتمال نیست بلکه صد در صده!هر وقت برنامه ای برای ملت دارن به صورت آنی نمیگن که شوک بشه،آروم آروم هضم میشه برامون و اعتراضا میخوابه![]()
شرایط گرفتن امریه1-تسویه حساب با دانشگاه و گرفتن یک نامه از دانشگاه که باید برای سازمان وظیفه عمومی فرستاده شود ۲-سر زدن به بخش کارگزینی اداره ها و سازمانهای دولتی که شما میخواهید در انجا بعنوان امریه پذیرفته شوید و گرفتن یه نیمچه قول از انها برای پذیرفتن شما(هر ارگان دولتی یکسری رشته های خاص دانشگاهی را که تاریخ اعزام انها مطابق با قوانین انها باشد را میپذیرند) ۳-هر مشمول تنها ۶ ماه از تاریخ فارغ التحصیلی فرصت دارد تا مدارک خود را به سازمان وظیفه عمومی ارسال نماید ۴-تقریبا بطور متوسط از زمانی که شما مدارک خود را برای سازمان وظیفه عمومی میفرستید یک ماه طول میکشد تا برگ سبز شما به منزل شما فرستاده شودبر روی برگ سبز شما تاریخ اعزام شما درج گردیده است ۵-شما باید حداقل ۳ ماه جلوتر برگ سبز خود را که تاریخ اعزام ان مطابق با تاریخی است که ان اداره دولتی به شما اعلام کرده است به اداره دولتی مذکور تحویل دهید.پس باید زمانی مدارک خود را به سازمان وظیفه عمومی بفرستید که بین زمانی که برگ سبز به دست شما میرسد و تاریخ اعزام شما ۳ ماه فاصله باشدبه طور مثال اگر یک اداره دولتی به شما بگوید که برگ سبزتان را با تاریخ اعزام ۱۳۹۲/۱۲/۱ بگیرید شما باید مدارکتان را تقریبا ۱۳۹۲/۷/۳۰ برای سازمان وظیفه ارسال نمایید.در ضمن بد نیست که شما از طریق تلفن گویای سازمان وظیفه عمومی درباره کار خود با وظیفه عمومی مشورت کنید ۶-بعد از اینکه برگ سبز شما برایتان توسط پست اورده شد سریعا و بدون فوت وقت ان را به اداره دولتی مذکور تحویل داده تا خدای نکرده جای شما گرفته نشود چون هر اداره یا سازمان دولتی تعداد محدودی امریه میپذیرد ۷-تنها راه ارتباط با سازمان وظیفه عمومی تلفن است و این سازمان سایت خاصی ندارد ۸-قابل ذکر است که کسانی که امریه میشن باید دوره آموزشی خود را در پادگانهای نظامی طی کنند(معمولا۵۰روز)
ممنون دوست عزیز... در اموزشی چه فرقی بین یه لیسانسه با دیپلم و زیر دیپلم هست؟
من جسارت نکرذم دوست عزیز من اخرشم گفتم نظر شخصیه لفظ حمالی هم منظور به بقیه دوستان نبود قصد جسارت نداشتم منظور مشکل سیستم سربازی بود بازم شرمنده اگه بد منظورم و گفتم![]()
تو صحبت هاشون میگن هیچ فرقی نیست و همشون یکین اما توی عمل خیلی فرق هست
همیشه یه روبان روی شلوار لیسانسه و فوق لیسانس ها رو از بقیه جدا میکنه
حمام رفتنشون و غذا دادن و که من با چشم خودم دیدن خیلی فرق میکنه.مسلما تحصیل کرده ها رو بهتر بهشون میرسن،احترام بیشتر حفظ میشه
نظامی که تحصیل کرده ها رو آموزش میده خیلی با انصاف تره و خدمت توی آموزشی به همینا بستگی داره
با یه مقدار کم توجه به یه گروهان میتونه اونجا بهشت بشه و با بی منطقی و بی سوادی هم جهنم میشه
عزیزی رفیق
![]()
سلام دوستان
من باید سال 90/8 میرفتم خدمت . یعنی دفترچه رو پست کردم و تو این تاریخ اعزام بودم.
ولی من دو ماه قبل از اعزام دانشگاه قبول شدم و دیگه خدمت نرفتم .
اما من همون موقع با برگه سبزم رفتم 16 ماه کسری جبهه گرفتم . بعدش یه برگه المثنی بهم دادن که مثل برگه سبز بود اما روش نوشته بود 504 روز کسر خدمت .
سوالم اینه من که اون برگه رو دارم الان تکلیفم چیه !
میخوام تا بهمن که فوقم رو میگیریم اسفند ماه برم خدمت که دوباره مهر ماه بتونم برم دانشگاه . اما الان بلاتکلیف موندم . نمیدونم کسری من همون 16 ماه حساب میشه یا 9 ماه جدید .
واقعا دارم دیونه میشم.من میدونستم درسم 5 ترم طول میکشه و کلی برنامه ریزی کرده بودم که مثلا بعد بهمن میرم خدمت و مهر ماه درسم رو دوباره شروع میکنم .
اگه میدونستم قراره این مسخره بازیا رو دربیارن یه ترم مرخصی میگرفتم 2 ماه میرفتم خدمت وخلاص .
الانم تکلیفمم معلوم نیست . به سازمان نظام وظیفه ایمیل زدم یه بار گفتن شما چون معافیت تحصیلی داشتی مشمول 16 ماه کسری خدمت میشین . امروز زنگ زدم کارشناسه میگه شامل 9 ماه کسری خدمت میشی .خلاصه خودشونم اطلاع درستی ندارند.
من برای اینکه مطمئن شم که وضعیت کسری خدمتم چطوریه باید چیکار کنم ؟؟
این دیدار به سردار جریانش چیه ؟؟ چه روزایی میتونم برم ؟؟؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید.
ممنون
Last edited by ALVEZ1; 18-12-2013 at 21:04.
مترو که 6 وا میشه .ایستگاه اتمسفر
یگان یه نظرت کجا میفتم؟ بچه تهران
مرخصیش چطوره ؟وسط هفته ول میکنن بیاییم ؟
روز اول مرخصی میدن برگردیم یا نه ؟
وسط اموزشی میشه امریه گرفت ؟
من بیسج مسیج ندارم ////
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)