تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1905 از 2199 اولاول ... 9051405180518551895190119021903190419051906190719081909191519552005 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,041 به 19,050 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کلا نامحدود مبین نت یه فاجعه بیش نیست

سرویس های نامحدود 1 به 10 که اصلا سرویس نیست برت میگردونه به عصر دایلاپ

سرویس های نامحدود 1/4 که هم نگو به طرز وحشتناکی گرون و از نمیصرفه هم یه چیزی اونور و یه دروغ بزرگ
    این سرویس ها از ساعت 8 صبح تا 8 شب فعالن یعنی شما برای 15 روز ناقابل(30 روز 12 ساعتی) برای 1 مگ این سرویس باید نزدیک 60 تومن با مالیات بدید اونم چی ،فقط 15 روز
    کل حجمی که با 1 مگ میشه دانلود کرد اگه اوضات روبراه باشه 5 گیگ
    این شرکت بشدت گرون فروش و سیاری از تغییرات رو که اعمال میکنه توی سایتش اعلام نمیکنه

الانم کاربرای زیادی رو با اس ام اس های تهدید آمیزش داره هر روز برای 1.5 تا 2 گیگ دانلود شبانه تهدید میکنه

من الان دوتا adsl دارم که شبی جمعا 6500 مگ میتونم دانلود کنم و کلا 40 تومن بیشتر نمیدم

خلاصه : خودتونو از دست مبین نجات بدید

در مورد گروونفروشی و عملاً کم‌فروشی مبین‌نت صحبت شد، گفتم سئوال بکنم که آیا از اون طرف کسی تابحال دیده که مبین‌نت به کسانی تخفیف‌های گروهی داده باشه. منظورم مشابه تخفیفی بود که تابستون امسال وقت ماه رمضون به اندازه ۵ گیگابیت به کاربران جدید داده شد. برای این می‌پرسم که چند وقت دیده وقت مراسم خاص، سرعت کم می‌شه و به این فکر افتادم که نکنه اون مواقع به عده‌ای تخفیف مدت‌دار مصرف داده می‌شه و این کار باعث بیشتر مصرف کردن اونها و افت شدید سرعت می‌شه. بعد که اون دوره تخفیف می‌گذره، سرعت هم درست می‌شه. چون امروز که شنبه هست فعلاً دیگه مشکل قطعی اتوماتیک از آنتن هفته پیش رو ندارم و اگه مودم رو هم خاموش و روشن کنم با زمان کمتری وصل می‌شه. به نظر اون محدوده مصرفی تموم شده و اوضاع کمی عادی شده.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دیدم شما هم به نکته‌ای اشاره کردین که چند وقته می‌خوام تستش کنم، ولی شاید راحت نباشه. این مورد که نمی‌دونم چرا اکثر مواقعی که قرار هست مبین‌نت ساعات رایگان قطعی داشته باشه از حدود ۲:۱۵ تا ۲:۲۰ شروع می‌شه. دیدم چند بار خرابی هم نزدیک ۸ صبح و نه دقیق خود ۸ درست شده. به این شک افتادم که ساعت مجانی بجای ۲ شب و ۸ صبح کمی با تاخیر شروع می‌شه که حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه هست. کسی این قضیه رو تست کرده؟ منظورم دانلود کنه و با حجم دقیق چک کنه که از کی براش مجانی حساب شده؟؟؟
    بله دوست عزیز همینطور هست،چند روز پیش که 2مگ داشتم تقریبا از ساعت 2:15 سرعت کم میشد البته تا اون موقع هم حجم حساب میشد

3. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا واسه من برگشته به دوران اوج ! دیشب 250 کامل دانلود میکرد و 5 گیگ دانلود زدم !! 15 گیگ هم از ADSL زدم رو هم شد 20 گیگ ! شب دانلودیی بود !!

5. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من خودم جفتشو تست کردم و الان هم نامحدود اداری 1 مگ دارم
    512 دقیق سرعتش 62 هست
    1 مگ سرعتش 124 هست
    من همیشه سرعتم ثابت هست فقط پنج شنبه ظهر ها یکم سرعت افت میکنه دوباره درست میشه
    از نظر کیفیت بهترین طرح همین 1 مگ اداریه
    من 2 مگ هم گرفتم خیلی نوسان داشت
    ممنون دوست عزیز

چون برای خیلی از بچه ها همین محدود 512 که برا من سرعت دانلودش رو 95 هست رو 60/70 هست.مثل اینکه منطقه ما خلوته و من سرعت خوبی دارم.
    قاعدتا سرعت نامحدود اداری باید با محدود برابر باشه درسته؟یعنی منی که الان با محدود این سرعت رو دارم با نامحدود اداری هم باید همین رو داشته باشم دیگه.
    اگه سرعت محدود شما بیشتر از نامحدود بوده پس برا من هم این اتفاق میفته.
    شما محدود 512 و 1 مگ رو هم امتحان کردی؟اونا سرعتش چند بود؟

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

چون برای خیلی از بچه ها همین محدود 512 که برا من سرعت دانلودش رو 95 هست رو 60/70 هست.مثل اینکه منطقه ما خلوته و من سرعت خوبی دارم.
    قاعدتا سرعت نامحدود اداری باید با محدود برابر باشه درسته؟یعنی منی که الان با محدود این سرعت رو دارم با نامحدود اداری هم باید همین رو داشته باشم دیگه.
    اوستا علی، 512 کیلوبیت نامحدود اداری سرعت دانلودش 64 کیلوبایته، حتی برای شما. اگر الان 512 شما سرعت دانلودش بالاتره به خاطر اینه که سالانه س (سرویس ویژه) و سرعت سالانه ها رو بالاتر میبندن.

8. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ghadeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا واسه من برگشته به دوران اوج ! دیشب 250 کامل دانلود میکرد و 5 گیگ دانلود زدم !! 15 گیگ هم از ADSL زدم رو هم شد 20 گیگ ! شب دانلودیی بود !!
    بله دیشب خوب شده بود.

10. 2 کاربر از ghadeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سئوال فنی. شما این دو اکانت رو توی دو کامپیوتر مصرف می‌کنید یا توی یه کامپیوتر؟ به نظر شنیدم نمی‌شه توی یه ویندوز از دو اکانت همزمان استفاده کرد. البته یه کامپیوتر رو نمی‌دونم. اگه راهی بلدین‌ بی‌زحمت بگید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بماند سرعت الان عالی شده. یعنی بدون نیاز به کلک‌هایی مثل IDM هم سریع هست. ایمیل گوگل رو در کمتر از ۳ ثانیه باز کرد. یه لحظه فکر کردم آفلاین باز کرده، ولی دیدم نه آنلاین هست و سرعتم شبیه از مابهترون شده. امیدوارم همیشه همینجور بمونه.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه سئوال فنی. شما این دو اکانت رو توی دو کامپیوتر مصرف می‌کنید یا توی یه کامپیوتر؟ به نظر شنیدم نمی‌شه توی یه ویندوز از دو اکانت همزمان استفاده کرد. البته یه کامپیوتر رو نمی‌دونم. اگه راهی بلدین‌ بی‌زحمت بگید.
    بله میشه هم توی یک کامپیوتر استفاده کرد هم توی یک ویندوز , توی یک ویندوز با برنامه connectify dispatch میشه لود بالانس کرد که مثلا یکی رو با وایرلس وصل کنید و بعدی رو با لن , البته من لایسنس این برنامه رو خریدم 70 تومن مادام العمر

اون برنامه بگیر نگیر نداره , ولی راحت تر از همه اینه که یه vmware نصب کنید یه ویندوز xp توش بریزید وایرلس رو تو اون وصل بشید و لن هم با ویندوز اصلیتون راحت دانلودتون رو انجام بدید با هردو !!

بماند سرعت الان عالی شده. یعنی بدون نیاز به کلک‌هایی مثل IDM هم سریع هست. ایمیل گوگل رو در کمتر از ۳ ثانیه باز کرد. یه لحظه فکر کردم آفلاین باز کرده، ولی دیدم نه آنلاین هست و سرعتم شبیه از مابهترون شده. امیدوارم همیشه همینجور بمونه.
    آخه ظریف جون توافق کرده ظاهرا !!

14. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

بله تست کردم جفتشو،این نامحدود 1 به 4 اصلا افت نداره حداکثر سرعت طرح رو بهت میده
    اما من هر طرح محدودی گرفتم نوسان زیاد بوده از 512 تا 2مگ تست کردم خیلی افت داشتن

16. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •