سرویس مگا :
دستکاری و دان استریم ریت 5 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرویس مگا :
دستکاری و دان استریم ریت 5 مگ
سرعت و حجم دانلود شبانه با مخابرات الترا:
برا سرویس الترا کم نیست یه خورده؟
نامردا از ساعت 6 به بعد رو هر روز برام میبندن، برا شما هم اینجوری؟
من با سرویس مگا دیشب اینو دانلود کردم:
البته مودمم دیشب هنگ کرده بود و دانلود نکرده بود !!! لامصب مودم تازه خرید داره ادا در میارهباید بدم گارانتی
![]()
اوسون آغلاما!
نصف شبم برات پینگ میزارم!
یعنی واقعا شبا این سرعتو میده؟ روزهای اولی که مخابرات جدا شده بود همین سرویسو داشتم ولی همچین سرعتی ندیدم!!!
ببخشید یه سوال الان با سرویس مگا مخابرات 7 گیگ دنلود دارید ؟
حالا این مگا قیمتش چنده ؟![]()
من تو يه خطم پارس انلاين داشتم جمع اوري نميكنن چرا ؟ زنگ زدم گفتن سرويست ٢٧ فروردين تموم كه شد جمع اوري ميشه ولي الان كه ٥ ارديبهشته هنوز جمع اوري نكردن
سلام ببخشید اینترنت مخابرات محدودیت دانلود رایگان نداره؟
مثلا هر ما 10 گیگ دانلود بشه تو مدت رایگان
بعد سرعت دانلودش معمولا تو روز و زمان رایگان چقدره؟
یه سوال دیگه نا محدود 2مگ چنده ؟
ممنون
سلام دوستان . من از مرکز مخابرات آزادی (تبریز) هستم و تقریبا 15 ماه بود که مشترک سرویس VIP مکس نت بودم. (4 مگابیت در ثانیه)
با اینکه قطعی زیاد داشت ولی در کل کیفیتش خوب بود و سرعت دانلود روز یا شب همیشه در حد 400 کیلوبایت در ثانیه بود . (100 کیلوبایت کمتر از اسمش)
ولی از چند روز پیش سرویسم رو تغییر دادم چون یک ماه بعد به مرکز فهمیده اسباب کشی میکنم و نمیخواستم سه ماهه تمدید کنم.
خواستم سرویس نا محدود 1 مگابیت در ثانیه رو امتحان کنم که خیلی پشیمون هستم. کیفیتش خیلی بده، بیشترین سرعت دانلودی که با این سرویس دیدم در حد 60-50 کیلوبایت در ثانیه هستش.
و وقتی اسپید تست میکنم بیشترین سرعتی که نشون میده در حد 0.5 مگابیت هست. یعنی نصف سرعتی که پولش رو میگیرن.
دوستان به نظر شما این طبیعیه؟
به علت قطعی های زیاد و اینکه سایر آی اس پی ها سرعت های بیشتری رو ساپورت میکنند دیگه سراغ مکس نت نمیرم.
بهترین سرویس تو مرکز فهمیده کدومه؟ با هزینه ماهانه حداکثر 50 تومن.
ممنونم دوستان.
![]()
فرشید یه نگاه به عکس بالا بکن
مگا هر شب 9 و خورده ای گیگ دانلود میده نه 7 گیگ
اونا جمع نمیکنن تا خودت بری و درخواست بدی جمع کنن ( که من نرفتم و 1 ماه بعدش خودشون از بس زنگ زدن خسته شدنآخرشم جمع کردن
)
مخابرات محدودیت نداشته و نه داره و سرعت تو روز و شب همون هستش و 1-7 هم رایگان هست و 2 مگ نامحدود سر به فلک میکشه چون سرعت ها بالاتر از سرعت اسمی بسته میشه
تبریز بهترین سرویس دهنده = مخابرات
مگا 8 گیگ در ماه 29700 تومن همون سرعت سرویس VIP
داداش شرمنده نگفتی سرعت الترا تقریبا چنده
بعد من فکر میکنم نا محدود 2 مگ 150 تومن باشه به نظرت همینه یا زیاد تره
میخوام یا ultra بگیرم یا هم نامحدود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)