[emoji115] [emoji115] [emoji115]
تشکر از حمید آقا بابت تهیه و ارسالش [emoji7]
دیگه بهتر از این نمیشه (البته واسه من وگرنه بهترم میشه)
فرستاده شده از SM-A300Hِ من با Tapatalk
[emoji115] [emoji115] [emoji115]
تشکر از حمید آقا بابت تهیه و ارسالش [emoji7]
دیگه بهتر از این نمیشه (البته واسه من وگرنه بهترم میشه)
فرستاده شده از SM-A300Hِ من با Tapatalk
سلام مبارکت باشه ابراهیم جان.بعد از دوره Break-In که حدود 10-15 روز یا 24 ساعت مداوم پخش شدن موزیک با ولوم پائین(20-25 در پخشهای پایونیر و15-20 برای پخشهای آلپاین) حتما یه ریویو از سیستمون بنویسید.
ان شاءالله اون E69X هم ردش کن بره یه RS165 عقب اضافه کن چون با وجود باکس کیفیتی M12VB دیگه نیازی به کواکس 6*9 نداری.
آره حتما البته پخش ام کنوود 7056 هست [emoji6]
آره همین کارو میخوام بکنم ،با اجازه حمید خان
همینجا هم اعلام میکنم دوستان هرکی باند هلیکس e69x رو بخواد من فروشنده ام. دو سه ماهه پیش از حمید آقا گرفتم میشه گفت در حد آک هست. البته قیمت اش رو راه میام.
ببخشید آقا حمید این SQX EXTREME گلیدن، 12 و 15 اینچش چه فرقی داره؟ کدوم قدرت و کیفیت رو داره و میشه باهاش موزیک گوش داد؟
سلام
خودتون دارید میفرمائید 12 و 15 اینچ.مسلما اولین تفاوت تو سایز ووفر هست.
هر دو هم قدرت دارن و هم کیفیت.15 بیشتر برای مصارف SPL هست.12 تو باکس سیلد یکی از بهترین ساب ووفرها برای مصارف SQ در کنار قدرت بسیار بالا هست. این ساب 750 وات RMS رو تحمل میکنه اما با توجه به ساختار و نوع طراحی که داره راح و بدون هیچ مشکلی تا 1000 وات روی 2 اهم رو درایو میکنه.با توجه به قیمت بسیار عالی که داره یکی از محبوب ترین ووفرهاست و راحت رقبای خود مثل گرند زیرو SQ و ایمیج داینامیک رو با موفقیت پشت سر گذاشته.
سلام حمیدجان من 1هفته هست که سانتافه 2015 گرفتم و برام سوال شده که این چه نوع باندی هست که داخل این ماشین نصب شده چون داخل ماشین صدا عالیه وکیفیت هم واقعا خوبه.
اگرکامپونت هست پس چرا اینقدر بیسش دلنشین وکافیه(البته کیفیتی میگما)اگر کواک هست پس چرا صداش اینجوریه؟؟؟؟
درواقع اول خواستم بدونم که چی هستن این باندها واگر روماشین دیگه بخوای ببندی باید چی بگیری؟
من قبلا جنسیس کوپه وآزارا و.... داشتم اما هیچکدوم صداشون اینجوری نبود وکمبودهایی داشتن اما این معلوم نیست چیه!!!!!!!
- - - Updated - - -
Last edited by hotman88; 18-10-2015 at 11:08.
سلام
روی یه سری اینفینیتی نصب هست. جلو کامپوننت و عقب کواکسیال.
اینا درایورهای OEM هستند و نمیتونید جای دیگه پیدا کنید.
دلیل خوب بودن صدا به نظر من چیدمان و نحوه قرار گیری درست دراویرها و تویترها هست و دیگری صداگیری داخل درها و استفاده از کیک پنل مناسب.
البته شک نکنید که صدای درایورهای معروف خیلی بهتر از درایورهای OEM نصب شده توسط کارخونه ها هستند.
مثلا هلیکس و گلیدن برای خودروهای BMW،Golf،پاسات و... کامپوننت تولید کردن که با جایگزین کردن اونها با اسپیکرهای فابریک کیفیت صداشون بسیار بالاتر میره.
سلام مخلصم حمید اقا گل والا به شما که نمیرسه خودتون بهتر میدونین
چشم هنوز تموم نشده روکش باکس مونده .
باکس پرتد ساختم 62 لیتر تیون 39.
با سلام و درود.
بالاخره ما هم پس از ماه ها و سال ها () صبر کردن سیستمی که می خواستیم دستگیرمون شد ولی هنوز موفق به نصبش نشدیم و فردا قراره نصب بشه
جا داره از حمید اقای عزیز بسیار تشکر ویژه ای بکنم بخاطر راهنمایی برای انتخاب سیستم و زحمت خرید لوازم و ارسالشون. حمید آقا خیلی خیلی دوستت داریم
خب دیگه عکس لوازم رو فعلا براتون بذارم که دلتون آب بشه و انشاالله اگه خودم در کنار نصب بودم از نصب هم عکس میگیرم اگر هم نبودم از نصب شدش براتون عکس میگیرم و میذارم براتون
البته سیستم هفته گذشته با زحمت های حمید اقا رسید دستمون ولی پیدا کردن نصاب خوب و گرفتن وقتش یکم طول کشید. باز هم تشکر دیگه ای از حمید اقای عزیز بخاطر اطلاعاتی که در اختیار گذاشتن و زحماتی که کشیدن.
![]()
مشخصاتش یادم رفتا!!!!
یک ساب SQX 10VB
یک آمپ RS150c2
یک آمپ AS 100.4 (خیلی می خوامش)
دو جفت کامپوننت ZERO 165
و بقیه وسایل که شامل کابل و این چیزا میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)