منم این مشکل رو دارم
اما همین سیم کارت رو توی ایفون میندازم میتونم دانلود کنم
اما توی مودم نمیشه و انتن میپره
شما این کارو انجام دادین؟
منم این مشکل رو دارم
اما همین سیم کارت رو توی ایفون میندازم میتونم دانلود کنم
اما توی مودم نمیشه و انتن میپره
شما این کارو انجام دادین؟
مودمت چی مدلیه منم این مشکلو داشتم فکر کنم مال مودمه
دوستان عزیز کسی خبر نداره 3 جی ایرانسل آیا قراره تو شهر های کوچیک هم بیاد یا نه؟من ساکن میمند فارس هستم کسی خبر نداره بلاخره کی اونجا 3 جی میشه؟
من منظورم جمع کلی بود تو هر نوبت که توی 10 فایل میشه 20 دقیقه . توی فایلهای 4 5 گیگی که قشنگ 5 دقیقه باید وایسی مگر تعداد کانکشن بیاری پایین سیستم هم رم 4 گیگ سی پی یو 4 هسته ای
سلام
نه امتحان نکردم
- - - Updated - - -
سلام
نه امتحان نکردم
منم مدتیه ساکن اشتهارد هستم ولی خبری از 3G ایرانسل نیست. ما هم رفتیم سراغ رایتل
Sent from my E2333 using Tapatalk
مشکل اینه که دولت به فکر پوله. پووووول
اینم خبر امروز
رقمی بالغ بر ۲۵۴میلیارد تومان در لایحه بودجه سال آینده کشور بهعنوان درآمدهای شرکت ارتباطات زیرساخت که مجری انحصاری واردات و توزیع پهنای باند اینترنت کشور به حساب میآید، در نظر گرفته شده است.
به گزارش تسنیم، دولت در لایحه بودجه سال آینده که سند مالی کشور به حساب میآید در پیوست شماره دو بخش درآمدها و واگذاری داراییهای سرمایهای و مالی، رقم 254 میلیارد و 73 میلیون و 800 هزار تومان برای شرکت ارتباطات زیرساخت در نظر گرفته شده است.
شرکت ارتباطات زیرساخت بهعنوان تنها متولی شبکههای مادر مخابراتی کشور و کارگزار سیاستهای حاکمیتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش ارتباطات است.
این شرکت دولتی همچنین براساس قانون مجری انحصاری واردات و توزیع پهنای باند اینترنت به کشور است و با توجه به اینکه درآمد هنگفتی را از این محل کسب میکند، از معدود شرکتهای تابعه مورد توجه خاص وزارت ارتباطات و دولت است.
البته در این لایحه بودجه جاری برای این شرکت در نظر گرفته نشده است و تنها رقم 20 میلیارد تومان بهعنوان بودجه عمرانی زیرساخت لحاظ شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم شما چی هست؟
مودم من جی نت هستش
منم دیروز یه بسته نیم ساعته گرفتم همین مشکل پرش و قطعی رو با مودم رومیزی داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)