تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1904 از 3347 اولاول ... 904140418041854189419001901190219031904190519061907190819141954200424042904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,031 به 19,040 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شارلاتان تر از ایرانسل در دنیا نیست!
    خوب تو که نمیخوای بزاری دانلود کنیم کرم داری نامحدود میزاری؟ همش انتن رو میپرونه.
    این مشکل رو شماها ندارین؟نگین نه که میگم کارمندشین!
    سلام
    دقیقا منم یه بار فعال کردم یه ساعته تا نیم ساعت دانلود شد بعد آنتن می پرید تا دانلود می کردم. اما وقتی وب گردی می کردم نمی پرید. دزد حروم خوری هست ایرانسل که نگو

منم این مشکل رو دارم
    اما همین سیم کارت رو توی ایفون میندازم میتونم دانلود کنم
    اما توی مودم نمیشه و انتن میپره
    شما این کارو انجام دادین؟

2. این کاربر از club2energy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مودمت چی مدلیه منم این مشکلو داشتم فکر کنم مال مودمه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان عزیز کسی خبر نداره 3 جی ایرانسل آیا قراره تو شهر های کوچیک هم بیاد یا نه؟من ساکن میمند فارس هستم کسی خبر نداره بلاخره کی اونجا 3 جی میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یکم خیلی زیاد اغراق کردی دیگه خیلی طول بکشه 2 دقیقه.... مگر اینکه سیستم شما خیلی قدیمی باشه، یا اینکه آنتی ویروس سرعت بیلد رو پایین آورده باشه....

من یه بار روی کامپیوتر دانشگاه یه فایل 1 گیگی دانلود میکردم، هم سیستم قدیمی بود هم یه آنتی ویروس داغون روش نصب بود، فایل 10 دقیقه ای دانلود شد تموم شد نیم ساعت منتظر موندم تا rebuild بشه آخرم نشد بیخیال شدم پاشدم اومدم

یه راه حل هم اینه که 2 - 3 تا فایل رو با هم بذاری دانلود تا وقتی یه فایل داره بیلد میشه اون یکی ها هم دانلود بشن و زمان هدر نره....
    من منظورم جمع کلی بود تو هر نوبت که توی 10 فایل میشه 20 دقیقه . توی فایلهای 4 5 گیگی که قشنگ 5 دقیقه باید وایسی مگر تعداد کانکشن بیاری پایین سیستم هم رم 4 گیگ سی پی یو 4 هسته ای

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

منم این مشکل رو دارم
    سلام
    نه امتحان نکردم

- - - Updated - - -

منم این مشکل رو دارم
    سلام
    نه امتحان نکردم

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان عزیز کسی خبر نداره 3 جی ایرانسل آیا قراره تو شهر های کوچیک هم بیاد یا نه؟من ساکن میمند فارس هستم کسی خبر نداره بلاخره کی اونجا 3 جی میشه؟
    منم مدتیه ساکن اشتهارد هستم ولی خبری از 3G ایرانسل نیست. ما هم رفتیم سراغ رایتل

Sent from my E2333 using Tapatalk

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واقعا این بحث کمبود پهنای باند خارجی هم خنده داره! اخه کمبود یعنی چی یعنی تو دنیا قحطی اینترنت آمده یا تخمش رو ملخ خورده! این کمبود فقط برای ایران هست! یجوری میگیم زیرساخت کمبود پهنای باند خارجی داره اینکار مثلا باید کامیون ببرن تو معدنش تو صف بخوابن تا پهنای باند بخرن بیارن فعلا هم معدنش تعطیله! آقا جان کمبود وقتی عمدی باشه اسمش میشه "محدودیت" اگه قرار بود تفاوتی نباشه و محدودیتی اعمال نشه دیگه داخلی خارجیش نمیکردند اینترنت و اینترانت مطرح نبود مانند تمام دنیا. ما اعمال محدودیت دسترسی به پهنای باند خارجی داریم و این کاملا عمدی هست روزبروز هم بدتر میشه که بهتر نمیشه اساسا هدف همینه. حالا وقتی در عمل داره چنین اتفاقی میافته چرا بعضیها از بکار بردن کلمه محدودیت رودربایستی میکنند و میخوان بگن چنین نیست.
    مشکل اینه که دولت به فکر پوله. پووووول
    اینم خبر امروز
    رقمی بالغ بر ۲۵۴میلیارد تومان در لایحه بودجه سال آینده کشور به‌عنوان درآمدهای شرکت ارتباطات زیرساخت که مجری انحصاری واردات و توزیع پهنای باند اینترنت کشور به حساب می‌آید، در نظر گرفته شده است.

به گزارش تسنیم، دولت در لایحه بودجه سال آینده که سند مالی کشور به حساب می‌آید در پیوست شماره دو بخش درآمدها و واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و مالی، رقم 254 میلیارد و 73 میلیون و 800 هزار تومان برای شرکت ارتباطات زیرساخت در نظر گرفته شده است.

شرکت ارتباطات زیرساخت به‌عنوان تنها متولی شبکه‌های مادر مخابراتی کشور و کارگزار سیاست‌های حاکمیتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش ارتباطات است.

این شرکت دولتی همچنین براساس قانون مجری انحصاری واردات و توزیع پهنای باند اینترنت به کشور است و با توجه به اینکه درآمد هنگفتی را از این محل کسب می‌کند، از معدود شرکت‌های تابعه مورد توجه خاص وزارت ارتباطات و دولت است.

البته در این لایحه بودجه جاری برای این شرکت در نظر گرفته نشده است و تنها رقم 20 میلیارد تومان به‌عنوان بودجه عمرانی زیرساخت لحاظ شده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 5 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شارلاتان تر از ایرانسل در دنیا نیست!
    خوب تو که نمیخوای بزاری دانلود کنیم کرم داری نامحدود میزاری؟ همش انتن رو میپرونه.
    این مشکل رو شماها ندارین؟نگین نه که میگم کارمندشین!
    سلام
    دقیقا منم یه بار فعال کردم یه ساعته تا نیم ساعت دانلود شد بعد آنتن می پرید تا دانلود می کردم. اما وقتی وب گردی می کردم نمی پرید. دزد حروم خوری هست ایرانسل که نگو
    سلام
    نه امتحان نکردم

- - - Updated - - -

سلام
    نه امتحان نکردم

مودم شما چی هست؟
    مودم من جی نت هستش

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یه بسته نیم ساعته گرفتم بین 4g,3g,2g,edge,gprs و قطعی کامل در نوسانه . ایرانسل داداش اگه گیر 500 تومنی بگو برات گلریزون کنیم
    منم دیروز یه بسته نیم ساعته گرفتم همین مشکل پرش و قطعی رو با مودم رومیزی داشتم

13. این کاربر از XDbit68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •