تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1904 از 4105 اولاول ... 904140418041854189419001901190219031904190519061907190819141954200424042904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,031 به 19,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همگی.
    من تا چه تاریخی وقت دارم دفترچه پست کنم که اسفند اعزام بشم؟
    تا کارهای فارغ التحصیلیمو انجام بدم حدس میزنم میشه نیمه ی اول بهمن. آیا اون موقع اقدام کنم اسفند اعزام میشم؟
    مدرکم کارشناسی ارشد
    اسفند زیاد متقاضی داره دیگه هفته سوم دی به بعد معلوم نیست اسفند بیافتید. باسه اسفند همین الان بفرست.
    نیمه اول بهمن بفرستید می خوره اعزامتون اردیبهشت.

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تا کارهای فارغ التحصیلیمو انجام بدم حدس میزنم میشه نیمه ی اول بهمن. آیا اون موقع اقدام کنم اسفند اعزام میشم؟
    مدرکم کارشناسی ارشد
    سلام

باید حتما همه کارای فارغ التحصیلی تموم بشه بعدا اقدام کنیم؟
    یعنی نمیشه از دانشگاه نامه ای چیزی بگیریم مبنی بر اینکه درسمون تموم شده و کارای فارغ التحصیلیمون مونده فقط؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام .
    پادگان شهید مدرس چطور جایی ؟1 دی
    من همینجوری افتادم اونجا .جایی پذیرش نگرفتم .یگان به نظرتون کجا میفتم .
    تو دوره اموزشی میتونم امریه بگیرم ؟
    عالیه از هر نظر. بهترین جا افتادی
    من خودم اونجا بودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مدرکم کارشناسی ارشد
    اسفند زیاد متقاضی داره دیگه هفته سوم دی به بعد معلوم نیست اسفند بیافتید. باسه اسفند همین الان بفرست.
    نیمه اول بهمن بفرستید می خوره اعزامتون اردیبهشت.
    سلام

باید حتما همه کارای فارغ التحصیلی تموم بشه بعدا اقدام کنیم؟
    یعنی نمیشه از دانشگاه نامه ای چیزی بگیریم مبنی بر اینکه درسمون تموم شده و کارای فارغ التحصیلیمون مونده فقط؟
    ممنون از پاسختون
    تا تسویه نشیم دانشگاه نامه نمیده. نمیشه کار دیگه ای کرد؟
    اگه با لیسانس دفترچه پست کنم بعد کارای فارغ التحصیلی ارشدم که تموم شد اصلاحش کنم چی؟ میشه چنین کاری کرد؟
    Last edited by babakshahkaram; 18-12-2013 at 16:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

احتمال افزایش سه ماهه مدت خدمت سربازی/ پرونده خرید خدمت سربازی بسته شده است

جامعه > پلیس - مهر نوشت:
    جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اعلام اینکه تامین سربازان مورد نیاز نیروهای مسلح با مشکل مواجه شده است گفت: این احتمال وجود دارد که در سال 93 تمام یا بخشی از کسر خدمت ها برداشته شود و مدت خدمت سربازی به 24 ماه برسد.
    سردار موسی کمالی در نشست خبری با خبرنگاران که پیش از ظهر یکشنبه 24 آذر برگزار شد درباره آخرین مقررات مربوط به خدمت سربازی اعلام کرد: آخرین قانون خدمت وظیفه عمومی در تاریخ 22 آبان ماه سال 90 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است و تا کنون سه آیین نامه آن تحت 7 عنوان آیین نامه اجرایی قانون خدمت وظیفه عمومی، آیی نامه اجرایی معافیت کفالت، ایثارگران و امدادجویان و آیین نامه معافیت تحصیلی تصویب و ابلاغ شده است و دو آیین نامه با عنوان معاینه و معافیت پزشکی و بیمه خدمات درمانی کارکنان وظیفه در کمیسیون مربوط در دولت در دست بررسی است، پیش بینی می شود حدود 20 تا 25 درصد معافیتهای پزشکی کاهش پیدا کند و بقیه آیین نامه ها نیز به مرور تبیین و در سر مراحل تصویب قرار خواهد گرفت تا زمینه های اجرای کامل قانون خدمت وظیفه عمومی فراهم شود.
    وی همچنین درباره مدت خدمت دوره ضرورت نیز گفت: بر اساس بند الف ماده 4 قانون خدمت وظیفه عمومی مدت خدمت سربازی 24 ماه است و در صورتی که مشمول مازاد یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشد ستاد کل می تواند آن را به کمتر یا بیشتر 24 ماه تغییر دهد. در سالهای گذشته با توجه به آمار موالید و تامین نیاز نیروهای مسلح مدت خدمت بین 14 تا 18 ماه بوده است و اکنون به ازای خدمت در مناطق عملیاتی و امنیتی 6 ماه، مناطق محروم و بد آب و هوا 5 ماه و سایر مناطق نیروهای مسلح 3 ماه کسب خدمت بین 18 تا 21 ماه است.
    وی ادامه داد: موالید کشور سیر نزولی دارد برای نمونه موالید سال 59 حدود 2 میلیون و 451 هزار نفر، سال 60 حدود 2 میلیون و 419 هزار نفر، سال 63 تعداد دو میلیون و 68 هزار نفر، سال 65 تعداد دو میلیون و 256 هزار نفر، سال 68 تعداد یک میلیون و 789 هزار نفر، سال 70 تعداد یک میلیون و 592 هزار نفر، سال 74 تعداد یک میلیون و 305 هزار نفر، سال 78 تعداد یک میلیون و 174 هزار نفر و سال 80 تعداد یک میلیون و 100 هزار نفر بوده است. بنابراین با بررسی های به عمل آمده تامین سربازان مورد نیاز نیروهای مسلح با مشکل مواجه شده است. در نتیجه این احتمال وجود دارد که در سال 93 تمام یا بخشی از کسر خدمت ها برداشته شده و خدمت به 24 ماه برسد. بنابراین این برداشتن کسر خدمت شامل کسانی که تا پایان سال 92 وارد خدمت شده اند نمی شود.
    سردار کمالی همچنین با بیان اینکه تقسیم مشمولان وظیفه در دو مرحله انجام می شود گفت: در مرحله اول نیروی محل خدمت (ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و ...) و محل آموزش آنان مشخص می شود. در مرحله دوم همه سربازان بعد از آموزش به سراسر کشور تقسیم می شوند.
    وی ادامه داد: پادگانهای آموزشی در بعضی از شهرها وجود دارند ولی اعزام مشمول به یک پادگان به منزله خدمت در آن شهر نیست. بعضاً جوانان وقتی به پادگان عجب شیر یا بیرجند یا کرمان اختصاص می یابند نگران می شوند در حالیکه آنها بعد از آموزش تقسیم خواهند شد. همان طور که وقتی کسی به پادگانی در تهران اعزام می شود ممکن است پس از اتمام آموزش برای خدمت به شهرهای دیگر واگذار شود.
    جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: ملاک تقسیم مشمولین نیاز یگان های مختلف نیروهای مسلح که در شهرهای مختلف استقرار دارند و همچنین وضعیت خود سرباز از قبیل تخصص، تاهل، تک فرزند ذکور، مشکلات خانوادگی و ... است و حداکثر تلاش می شود سربازان در نزدیک استان محل سکونت خود به کار گرفته شوند مگر این که نحوه استقرار نیروهای مسلح چنین اجازه ای را ندهد.
    جوانان بر اساس مقررات موجود تکلیف سربازی خود را مشخص کنند
    سردار کمالی به جوانان در خانواده ها تاکید کرد که بر اساس قوانین و مقررات موجود و خبرهایی که از سوی ستاد کل و سازمان وظیفه عمومی اعلام می شود در خصوص تعیین تکلیف سربازی خود اقدام کنند و به خبرهایی که بیشتر در حد نظریه و پیشنهاد است توجهی نکنند.
    البته ستاد کل این خبرها را نیز رصد خواهد کرد. به عنوان مثال کسی بدون اینکه از مسایل امنیتی و دفاعی کشور، موالید، نیاز نیروهای مسلح، تهدیدات، راهبرد دفاعی، وضعیت اقتصادی و واقعیات موجود اطلاعی داشته باشد اعلام کند خدمت باید داوطلبانه یا حرفه ای شود اینها در عالم غیرواقعی شاید خوب است ولی وقتی بر اساس واقعیات موجود ملاحظه می شود سربازان وظیفه با حداقل بودجه و اعتبارات در تولید امنیت نقش کلیدی ایفا می کنند و اگر قرار باشد این نقش به کارکنان پیمانی سپرده شود حداقل در بحث حقوق و مزایا اعتبار نیروهای مسلح باید بالغ بر 10 برابر افزایش داشته باشد در حالی که تامین این اعتبار اکنون غیرممکن است.
    وی گفت: حقوق سربازان حدود 65 تا 121 هزار تومان است و با حداقل حقوق پرسنل پیمانی تفاوت اساسی دارند.
    جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره کاهش مدت خدمت سربازان متاهل نیز گفت: طرح کمیسیون فرهنگی مجلس درباره کاهش مدت خدمت سربازی متاهلان در دست بررسی است در عین حال معتقدیم که مشکل تاخیر ازدواج جوانان سربازی نیست چون نرخ رشد در دهه 60 با 27 ماه خدمت سربازی بوده است
    کمالی ادامه داد: حدود 70 درصد جوانان بین 18 تا 20 ساله هستند که به خدمت سربازی می روند و بین سنین 21 تا 22 ساله ترخیص می شوند در حالی که متوسط سن ازدواج بیشتر است.
    پرونده خرید خدمت سربازی بسته شده است
    وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره خرید خدمت سربازی نیز گفت: به دلیل تبعیض آمیز بودن آن خرید سربازی به هیچوجه مورد نظر ستاد کل نیروهای مسلح نیست و پرونده آن بسته شده است. همچنین درباره مشمولان خارج از کشور خرید خدمت وجود داشت که آن هم از سال 92 منتفی شد.
    جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان این که استقبال جوانان به خدمت سربازی برخلاف تصور عامه بسیار خوب است گفت: 80 تا 85 درصد جوانان به موقع به سربازی می آیند و تنها 10 تا 15 درصد آنها مرتکب غیبت می شوند، البته تعدادی از آنها که اصلاً مراجعه نمی کند بسیار محدود است.
    وی درباره سربازان فراری گفت: در مرحله اول اعلام کردیم سربازانی که تا پایان سال 86 فرار کرده اند مورد عفو قرار می گیرند انتظار بود این افراد مراجعه کند اما برخی از افراد اعلام حضور نکردند. مجوز دوباره ای گرفتیم و برای آن اعلام کردیم که تا سوم خرداد ماه سال 92 هر کسی که مراجعه کند مشمول عفو خواهد شد و اگر کسی بعد از این تاریخ مراجعه کند ابتدا باید به وضعیت او رسیدگی شود و درباره به کارگیری او تصمیم گیری شود.
    سردار کمالی همچنین در مورد معافیت قانون سه برادری نیز گفت: از آنجا که نیروی مازاد نداریم قانون سه برادری از سال 90 لغو شده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کسی میدونه چجوری باید برم پادگان شهید مدرس کرج از تهران؟؟؟ 1 دی ساعت 6 صبح باید اونجا باشم ولی عذابم گرفته 5 صبح ماشین، مترو ... گیر نمیاد که

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من الان زنگ زدم نظام وظیفه
    با همون رسید پلیس +10 که تاریخ اعزام توش مشخص شده میشه برای کسری اقدام کرد
    بعد از گرفتن برگه کسری از یگان پدر، باید برگه رو ببرید بدید پلیس +10 تا توی سیستم ثبت کنه
    من از یگان پدرم 20 روز پیش گرفتم پلیس+10 میبرم میگه چیزی رو سیستمم نیومده ،نظام وظیفه رفتم گفت باید بدیش یگان خودت!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

خدمت نظام؛ اول سه ماه افزایش برای همه بعد سه ماه کاهش برای متاهلان

جامعه > پلیس - در حالی که چند روز قبل سردار موسی کمالی از احتمال افزایش سه ماهه خدمت سربازی به دلیل کمبود جمعیت مشمول خبر داده بود خبرها حاکی از کم شدن سه ماهه خدمت سربازی برای متاهلان است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اعلام اینکه تامین سربازان مورد نیاز نیروهای مسلح با مشکل مواجه شده است گفت: این احتمال وجود دارد که در سال 93 تمام یا بخشی از کسر خدمت ها برداشته شود و مدت خدمت سربازی به 24 ماه برسد.سردار موسی کمالی در نشست خبری با خبرنگاران که پیش از ظهر یکشنبه 24 آذر برگزار شد درباره مدت خدمت دوره ضرورت گفت: بر اساس بند الف ماده 4 قانون خدمت وظیفه عمومی مدت خدمت سربازی 24 ماه است و در صورتی که مشمول مازاد یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشد ستاد کل می تواند آن را به کمتر یا بیشتر 24 ماه تغییر دهد. در سالهای گذشته با توجه به آمار موالید و تامین نیاز نیروهای مسلح مدت خدمت بین 14 تا 18 ماه بوده است و اکنون به ازای خدمت در مناطق عملیاتی و امنیتی 6 ماه، مناطق محروم و بد آب و هوا 5 ماه و سایر مناطق نیروهای مسلح 3 ماه کسب خدمت بین 18 تا 21 ماه است.وی ادامه داد: موالید کشور سیر نزولی دارد این احتمال وجود دارد که در سال 93 تمام یا بخشی از کسر خدمت ها برداشته شده و خدمت به 24 ماه برسد. بنابراین این برداشتن کسر خدمت شامل کسانی که تا پایان سال 92 وارد خدمت شده اند نمی شود.اما این خبر واکنش منفی جوانان را درفضای مجازی به همراه داشت بسیاری در این باره عنوان کردند که با افزایش مدت خدمت سربازی عملا تواناییشان برای پیدا کردن کا ر و ازدواج موفق کاهش می یابد.از طرف دیگر اینروزها بحث بالا رفتن سن ازدواج و افزایش موالید نیز بسیار داغ است به نحوی که افزایش مدت سربازی با خواست جامعه برای پایین رفتن سن ازدواج در تناقضی فلسفی قرار می گیرد. شاید به همین سبب است که زمزمه های مبنی بر کاهش سه ماهه خدمت سربازی به گوش می رسد.امیر حسین قاضی زاده عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از توافق کمیسیون متبوعش با ستادکل نیروهای مسلح برای کاهش یک تا ۳ماهه سربازی متأهلان خبر داد و گفت که این موضوع در طرح جمعیت و تعالی خانواده گنجانده شده و در صحن بررسی خواهد شد.وی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم نیز از تهیه و تدوین طرح 50 ماده‌ای اصلاح سیاست‌ جمعیت و تعالی خانواده در مجلس خبر داده و گفته بود: در این طرح، 4 موضوع کاهش سن ازدواج، کاهش نرخ طلاق، همسان‌سازی محیط کار و اشتغال زنان با محوریت تشویق فرزندآوری و با 50 ماده تهیه و آماده شده است.وی همچنین اعلام کرده بود: در طرح مذکور مواردی مانند کمک هزینه مسکن و وام مسکن و مانند این‌ها نیز در نظر گرفته شده است.پس از اعلام وصول این طرح در صحن علنی مجلس در 6 خرداد 1392، طرح مذکور در دستور کار کمیسیون‌های مجلس و کمیسیون فرهنگی به عنوان کمیسیون اصلی بررسی کننده طرح قرار گرفت.در ادامه بررسی طرح پیشنهاداتی از سوی اعضای کمیسیون فرهنگی، جمله طرح کاهش 3ماهه سربازی متأهلان مطح شده بود. حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در این مورد به تسنیم گفته بود: قرار است پیش‌نویس این متن را ستادکل نیروهای مسلح تهیه و اعضای کمیسیون فرهنگی در آن متن، نقطه‌نظرات خود را اعمال کند.در همین زمینه، جمشید جعفرپور عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، در خصوص نتیجه طرح کاهش سه ماهه سربازی متأهلان گفته است: طبق هماهنگی با ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص ارائه امتیاز ویژه به سربازان متأهل برای تشویق آنها به افزایش جمعیت، کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی 3 امتیاز را برای سربازان متأهل در نظر گرفته است.وی در تشریح این امتیازات گفت: اولین امتیاز این است که سربازان وظیفه متأهل حق عائله‌مندی کارکنان پایور نیروهای مسلح را نیز دریافت کنند. دومین امتیاز این است که سربازان متأهل غیرغائب در محل سکونت خود یا نزدیکترین محل به محل سکونت خود خدمت کنند و سومین امتیاز نیز این است که مدت خدمت مشمولین غیرغائب متاهل از یک تا 3 ماه کاهش یابد.اما این چنین طرحه ای هنوز این سئوال را پاسخ نداده اند که چگونه جوانی که خدمت اش تمام نشده و احیانا کاری هم ندارد چه طور می تواند ازدواج کند که حال به خاطر این ازدواجش سه ماه کسر خدمت بگیرد و آیا با افزایش سه ماهه خدمت به روایت سردار کمالی آیا کسر سه ماهه خدمت و بازگشت به 21 ماه چه دردی از متاهلین دوا می کند.

منبع: خبر آنلاین
    برید نظرتون رو بنویسید روی سایتهای خبری. نامه بنویسید در سایت ارتباط مردمی ریاست جمهوری شاید فرجی شد!

9. این کاربر از babakshahkaram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به نظر من خدمت رو باید هرچه سریعتر رفت و تمومش کرد،من متاهل هستم و لیسانسم و کار آزادم دارم ولی دارم خدمتم رو تموم میکنم
    من که نمیرم با فوق لیسانس برم 2 سال حمالی نظام بکنم که چی بشه این خدمت نیست این ذلته مگه چه امکاناتی داریم که اجباریه این نظر شخصیه ببخشید دوستان زیاد حرف زدم

11. 3 کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام خدمت همگی.
    مدرکم کارشناسی ارشد
    شما سعی کن کاراتو انجام بدی و دفترچتو اولین فرصت پست کنی،هیچی این نظامیا رو نمیشه پیش بینی کرد،با این حالی که خدمت در 93 میشه 24 ماه و متقاضی زیاده شما کار خودت رو کن
    سرباز کمه،ظرفیت به این زودیا پر نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •