تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1903 از 2199 اولاول ... 9031403180318531893189919001901190219031904190519061907191319532003 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,021 به 19,030 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من مدل مودممbm632 w هستش گذاشتمش تو بالکن با این شرایط سرما مشکلی برایش پیش میاد ؟
    چون الان که تو بالکن هستش 30 درصد بیشتر سیگنال نمیده اگه بیارم تو که صفر میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان میشه بگین سرعت سرویس های نامحدود چنده اخه دوستم 512 گرفته با 10 دانلود میکنه باید اینطوری باشه یا نه ممنون
    کلا نامحدود های مبین نت مفت گرونه اصلا سمتشون نری بهتره مگه اینکه برای وبگردی محدود بخوای استفاده کنی

3. این کاربر از alireza_50 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوستان میشه بگین سرعت سرویس های نامحدود چنده اخه دوستم 512 گرفته با 10 دانلود میکنه باید اینطوری باشه یا نه ممنون
    ایشون احتمالاً نامحدود 1 به 10 گرفتن که سرعتش همینه که شما گفتی. اما نا محدودهای 1 به 4 سرعت مناسبی دارند، فقط متأسفانه اداری هستند، یعنی فقط از 8 صبح تا 8 شب وصل هستند.

5. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مدل مودممbm632 w هستش گذاشتمش تو بالکن با این شرایط سرما مشکلی برایش پیش میاد ؟
    چون الان که تو بالکن هستش 30 درصد بیشتر سیگنال نمیده اگه بیارم تو که صفر میشه
    اگر تو مناطق مرطوب مثل شمال کشور و جنوب نیستید، و بالکنتون سرپوشیدست و موقع برف و بارون حتی مواقع باد آب بهش نمیرسه، محلیم که گذاشتی آفتاب خور نیست، مشکلی نداره، ولی حتما رو سرش کیسه مرغوب بکشید و از پایین طوری که چیزی توش نره ولی هوا کمی جریان داشته باشه ( برای عرق نکردن ) مهارش کنید.
    اگر بتونی یه کیسه خوب پیدا کنی که هوا کش نباشه مثل این کیسه های وکیومی و کل مودم رو با هوای خشک وکیوم کنی که دیگه اصلا خیالت راحت زیر آفتاب زمستونم و بارون هم چیزیش نمیشه.
    ولی تابستون حتما باید جاشو عوض کنی یا یه باکس محافظ براش بسازی، دووم نمیاره

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من سیگنالم صفر شده،انگار هیچ دکلی روشن نیس
    کسی مشکلی نداره؟

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

من چه طوری میتونم مودم رو به صورت Bridge در بیارم ؟ از حالت روتر به بریج تغییر میدم و apply میزنم ولی ارور میده و به ایپی ایراد میگیره.

داره خودمونی میشه ghadeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من سیگنالم صفر شده،انگار هیچ دکلی روشن نیس
    کسی مشکلی نداره؟
    خیر ، بنده از نظر سیگنال مشکلی ندارم ولی سه چهار روز سرعت دانلودم ( روزانه و شبانه ، سرور داخلی و سرور خارجی ) به شدت افت کرده علتش رو هم نمی دونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

خیر ، بنده از نظر سیگنال مشکلی ندارم ولی سه چهار روز سرعت دانلودم ( روزانه و شبانه ، سرور داخلی و سرور خارجی ) به شدت افت کرده علتش رو هم نمی دونم.
    دوستان مثه اینکه مبین نت یه کارایی کرده دوباره
    سرعت من خیلی داغون شده و به حدی نوسان داره که از 500 کیلوبیت یهو میرسه یه 1.5 مگ
    یعنی حدودا 1 مگ نوسان داره که واقعا برام عجیبه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان مثه اینکه مبین نت یه کارایی کرده دوباره
    سرعت من خیلی داغون شده و به حدی نوسان داره که از 500 کیلوبیت یهو میرسه یه 1.5 مگ
    یعنی حدودا 1 مگ نوسان داره که واقعا برام عجیبه
    برای من که طبق صبحت قبلیم از ایام تعطیلات محرم اینترنت شده مثل شمعی که هی داره آب می‌ره و روز به روز وضعیت سیگنال و پیدا کردن آنتن بدتر می‌شه. یعنی کافیه برای یه کار کوچیک کامپیوتر رو خاموش کنم و مصرف مودم قطع بشه، در جا از آنتن هم قطع می‌شه و برای وصل شدن باید مدتها صبر کنم. سیگنالی که تا دو هفته پیش بین منفی ۶۵ تا ۶۷ دسیبل بود الان به زور زیر منفی ۷۳ می‌ره.

12. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

برای من که طبق صبحت قبلیم از ایام تعطیلات محرم اینترنت شده مثل شمعی که هی داره آب می‌ره و روز به روز وضعیت سیگنال و پیدا کردن آنتن بدتر می‌شه. یعنی کافیه برای یه کار کوچیک کامپیوتر رو خاموش کنم و مصرف مودم قطع بشه، در جا از آنتن هم قطع می‌شه و برای وصل شدن باید مدتها صبر کنم. سیگنالی که تا دو هفته پیش بین منفی ۶۵ تا ۶۷ دسیبل بود الان به زور زیر منفی ۷۳ می‌ره.
    جالبیش به اینه که تا قبل ساعت 2 با تک لینک از دانلودها سرعتم میره رو 270 کیلوبایت
    ولی وقتی ساعت حدودا 2:15 میشه با 5 تا لینک از دانلودها سرعت همینطور نوسانی میشه و ماکزمیمش هم میشه 180 کیلو

14. 2 کاربر از EmpireWorld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •