نمى گذاريم باخت عادتمان شود
پولادى: ثابت مى كنيم باخت به مقاومت يك اتفاق بود
مهرداد پولادى هافبك استقلال با به ميدان رفتن مقابل مقاومت انگيزه خود را دوبرابر كرده است. پولادى اميدوار است استقلال با غلبه بر پاس بتواند از حاشيه رهايى پيدا كند. گفت وگوى ابرارورزشى را با او مى خوانيد:
• شرايط استقلال پس از باخت سنگين مقابل مقاومت چگونه است؟
- آن باخت تمام شد و رفت. ما در اين چند روز تمرينات خوبى انجام داديم تا مجدداً به شرايط ايده آل برگرديم.
• بازى امروز را چطور مى بينيد؟
- بازى با پاس سرنوشت ساز و خيلى حساس است. پيروزى در اين بازى براى ما خيلى اهميت دارد تمام فكر و ذكر ما كسب ۳ امتياز اين بازى است تا بتوانيم ثابت كنيم بازى با مقاومت فقط يك اتفاق بود نمى گذاريم باخت عادتمان شود.
• قبول دارى استقلال اگر اين بازى را نبرد دوباره دچار حاشيه مى شود؟
- صددرصد همين طور است. به همين دليل تمام هدف ما پيروزى در اين ميدان است شرايط ليگ خيلى حساس شده و ما تنها بايد با غلبه بر پاس شرايط خود را بهبود بخشيم.
• فاصله امتياز استقلال با رقبايش كمتر شده است مى توانيد صدر را
حفظ كنيد؟
- خدا را شكر شرايط تيم ما خيلى خوب است. من فكر مى كنم باخت مقابل مقاومت براى ما لازم بود تا به خودمان بياييم و بدانيم كسب عنوان قهرمانى در ليگ به راحتى حاصل نمى شود. بچه هاى ما ديگر دچار غرور نيستند تا انشاءالله با تمام وجود فقط براى كسب ۳ امتياز بازى تلاش كنيم.
• در دور رفت و در همدان پاس را با اختلاف چند گل شكست داديد، در تهران چه نتيجه اى رقم مى خورد؟
- پاس به نسبت دور رفت خيلى دچار تغيير شده. اين تيم سايپا را با ۲ گل شكست داد تا با روحيه اى بالا به مصاف ما بيايد اما به هر حال ما ميزبان هستيم و بايد از امتياز خانگى مان نهايت استفاده را ببريم.
• پس از چند هفته نيمكت نشينى مقابل مقاومت به ميدان رفتى اما اين بازى برايت خوش يمن نبود چه احساسى داشتى؟
- قسمت اين بود كه در اين بازى به ميدان بروم. دوست داشتم خودم را نشان بدهم اما در آن بازى هيچ يك از ما خوب نبوديم انشاءالله در بازى با پاس جبران مى كنم.
• مقابل پاس به ميدان مى روى؟
- اين طور كه خودم شنيده ام بازى مى كنم اما به هر حال همه چيز در دقايق مانده به بازى مشخص مى شود. براى اثبات توانايى هايم انگيزه زياد دارم. خوشبختانه چند هفته اى است كه انگيزه ام چند برابر شده. اميدوارم بتوانم مقابل پاس يكى از بهترين بازى هايم را نشان دهم.