تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1902 از 3347 اولاول ... 902140218021852189218981899190019011902190319041905190619121952200224022902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,011 به 19,020 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من فکر نکنم ایرانسل سرعت رو محدود کنه
    این بستگی به ظرفیت و لینک دکل داره که ممکنه متفاوت باشه در هر منطقه
    برای من دقیقا روی 34 مگابیت هست
    بیشتر از این سرعت نمیتونم بگیرم و معمولا در ساعت های خلوت بودن شبکه سرعت ثابتی دارم
    نه قشنگ مشخصه که فیکس کرده چون سرعت بالاتر از 27 مگ نمیشه . منم تا قبلش تا 4 5 مگ میگرفتم ولی یهو افت کرده توی جاهای مختلف تهرانم تست گرفتم اینگار داره فیکس میکنه روی 27 مگ .

2. این کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما سر چی دعوا میکنید؟سر اینکه سرعت لز 27 مگ بالاتر نمیره؟!والا بخدا 27 مگ که چه عرض کنم حتی اگه 5مگابیت هم بشه میشه بازم سرعت عالی ای است!از 128 گیلوبیت adsl که خیلی بهتره!

4. 4 کاربر از vahidflower بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما سر چی دعوا میکنید؟سر اینکه سرعت لز 27 مگ بالاتر نمیره؟!والا بخدا 27 مگ که چه عرض کنم حتی اگه 5مگابیت هم بشه میشه بازم سرعت عالی ای است!از 128 گیلوبیت adsl که خیلی بهتره!
    بله دوست عزیز حتی اگر 16 مگ هم بده بازم عالی . دعوا نمیکنیم تست میگیریم که ببینیم اوضاع شبکه چطور . به نظر من با این اوضاع نا به سامان اینترنت . و اوضاع کابل کشی خراب مناطق تنها راهی که میشه نت پر سرعت داشت همین سیستم 4g . چون این شرکتها همین 8 مگی که میدن کلی روش قطع وصلی دارن .

6. این کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تا حالا به این دقت کردین وقتی با دانلود منیجر فایلهای بالاتر از یک گیگ دانلود میکنید وقتی تموم میشه ده دقیقه زمان میبره تا فایلها رو build کن بعدش بره فایل بعدی همین باعث میشه تو شبانه یه چیزی حدود 20 دقیقه الکی هدر بره .

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یه بسته نیم ساعته گرفتم بین 4g,3g,2g,edge,gprs و قطعی کامل در نوسانه . ایرانسل داداش اگه گیر 500 تومنی بگو برات گلریزون کنیم

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تا حالا به این دقت کردین وقتی با دانلود منیجر فایلهای بالاتر از یک گیگ دانلود میکنید وقتی تموم میشه ده دقیقه زمان میبره تا فایلها رو build کن بعدش بره فایل بعدی همین باعث میشه تو شبانه یه چیزی حدود 20 دقیقه الکی هدر بره .
    ده دقیقه نه.
    برای من حدود سی ثانیه و کمتر طول میکشه البته هاردم اس اس دی هست.
    اما عادی و مغناطیسی هم که باشه فکر نمی کنم بیشتر از یک دقیقه بشه. شما اگر دانلودهات تموم شد فایل temp دانلود منیجرت رو تغییر بده
    Last edited by ak313; 03-02-2016 at 21:18.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مشکل اصلی ایرانسل کمبود پهنای باند خارجیشه و الا اکثرا سرعت سرورهای داخلیش خوبه و خیلی منطقی نداره سرعت داخلی رو محدود کنه اما شخصا با محدود کردن سرعت سرورهای خارج ایران روی 8 مگ یا حتی کمتر موافقم
    اگر این مشکل رو حل کنه از خیلی جهات از اپراتورهای دیگه سره و می تونه رقیب جدی برای adsl بشه. اما از زمانی که 3 جی و 4 جیش راه افتاده این مشکل رو داشته تا همین لحظه.

11. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hmd

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نه قشنگ مشخصه که فیکس کرده چون سرعت بالاتر از 27 مگ نمیشه . منم تا قبلش تا 4 5 مگ میگرفتم ولی یهو افت کرده توی جاهای مختلف تهرانم تست گرفتم اینگار داره فیکس میکنه روی 27 مگ .
    حالا سرعت رو محدود کنه حتی پایین تر، فقط یه سرعت ثابت داشته باشه که بشه بهش اعتماد کرد کافیه واقعا
    بهرحال فکر کنم این بهتر هست تا اینکه یجا سرعت 40 مگابیت باشه یجا 5 مگابیت. اینجوری میشه پهنای باند رو بهتر کنترل کرد
    فعلا که توی شیراز سرعت معمولا بالای 30 مگابیت هم میره

13. این کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aalliirraazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یکم خیلی زیاد اغراق کردی دیگه خیلی طول بکشه 2 دقیقه.... مگر اینکه سیستم شما خیلی قدیمی باشه، یا اینکه آنتی ویروس سرعت بیلد رو پایین آورده باشه....

من یه بار روی کامپیوتر دانشگاه یه فایل 1 گیگی دانلود میکردم، هم سیستم قدیمی بود هم یه آنتی ویروس داغون روش نصب بود، فایل 10 دقیقه ای دانلود شد تموم شد نیم ساعت منتظر موندم تا rebuild بشه آخرم نشد بیخیال شدم پاشدم اومدم

یه راه حل هم اینه که 2 - 3 تا فایل رو با هم بذاری دانلود تا وقتی یه فایل داره بیلد میشه اون یکی ها هم دانلود بشن و زمان هدر نره....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

شهرک دانشگاه شاهرود 4G فقط 1 آنتن داره و 3G هم 3 تا آنتن
    سرعت دانلود و آپلود هم بسیار کمه
    نگران پوشش نباش کم کم پوشش کامل میشه در مورد سرعتم بگم من با یک انتن سرعت ۱۶ مگ هم میگیرم با انتن پر تا ۲۵ مگ.

16. این کاربر از sadegh1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •