نه قشنگ مشخصه که فیکس کرده چون سرعت بالاتر از 27 مگ نمیشه . منم تا قبلش تا 4 5 مگ میگرفتم ولی یهو افت کرده توی جاهای مختلف تهرانم تست گرفتم اینگار داره فیکس میکنه روی 27 مگ .
نه قشنگ مشخصه که فیکس کرده چون سرعت بالاتر از 27 مگ نمیشه . منم تا قبلش تا 4 5 مگ میگرفتم ولی یهو افت کرده توی جاهای مختلف تهرانم تست گرفتم اینگار داره فیکس میکنه روی 27 مگ .
شما سر چی دعوا میکنید؟سر اینکه سرعت لز 27 مگ بالاتر نمیره؟!والا بخدا 27 مگ که چه عرض کنم حتی اگه 5مگابیت هم بشه میشه بازم سرعت عالی ای است!از 128 گیلوبیت adsl که خیلی بهتره!
بله دوست عزیز حتی اگر 16 مگ هم بده بازم عالی . دعوا نمیکنیم تست میگیریم که ببینیم اوضاع شبکه چطور . به نظر من با این اوضاع نا به سامان اینترنت . و اوضاع کابل کشی خراب مناطق تنها راهی که میشه نت پر سرعت داشت همین سیستم 4g . چون این شرکتها همین 8 مگی که میدن کلی روش قطع وصلی دارن .
تا حالا به این دقت کردین وقتی با دانلود منیجر فایلهای بالاتر از یک گیگ دانلود میکنید وقتی تموم میشه ده دقیقه زمان میبره تا فایلها رو build کن بعدش بره فایل بعدی همین باعث میشه تو شبانه یه چیزی حدود 20 دقیقه الکی هدر بره .
یه بسته نیم ساعته گرفتم بین 4g,3g,2g,edge,gprs و قطعی کامل در نوسانه . ایرانسل داداش اگه گیر 500 تومنی بگو برات گلریزون کنیم![]()
ده دقیقهنه.
برای من حدود سی ثانیه و کمتر طول میکشه البته هاردم اس اس دی هست.
اما عادی و مغناطیسی هم که باشه فکر نمی کنم بیشتر از یک دقیقه بشه. شما اگر دانلودهات تموم شد فایل temp دانلود منیجرت رو تغییر بده
![]()
Last edited by ak313; 03-02-2016 at 21:18.
مشکل اصلی ایرانسل کمبود پهنای باند خارجیشه و الا اکثرا سرعت سرورهای داخلیش خوبه و خیلی منطقی نداره سرعت داخلی رو محدود کنه اما شخصا با محدود کردن سرعت سرورهای خارج ایران روی 8 مگ یا حتی کمتر موافقم
اگر این مشکل رو حل کنه از خیلی جهات از اپراتورهای دیگه سره و می تونه رقیب جدی برای adsl بشه. اما از زمانی که 3 جی و 4 جیش راه افتاده این مشکل رو داشته تا همین لحظه.
حالا سرعت رو محدود کنه حتی پایین تر، فقط یه سرعت ثابت داشته باشه که بشه بهش اعتماد کرد کافیه واقعا
بهرحال فکر کنم این بهتر هست تا اینکه یجا سرعت 40 مگابیت باشه یجا 5 مگابیت. اینجوری میشه پهنای باند رو بهتر کنترل کرد
فعلا که توی شیراز سرعت معمولا بالای 30 مگابیت هم میره
یکم خیلی زیاد اغراق کردی دیگهخیلی طول بکشه 2 دقیقه.... مگر اینکه سیستم شما خیلی قدیمی باشه، یا اینکه آنتی ویروس سرعت بیلد رو پایین آورده باشه....
من یه بار روی کامپیوتر دانشگاه یه فایل 1 گیگی دانلود میکردم، هم سیستم قدیمی بود هم یه آنتی ویروس داغون روش نصب بود، فایل 10 دقیقه ای دانلود شد تموم شد نیم ساعت منتظر موندم تا rebuild بشهآخرم نشد بیخیال شدم پاشدم اومدم
یه راه حل هم اینه که 2 - 3 تا فایل رو با هم بذاری دانلود تا وقتی یه فایل داره بیلد میشه اون یکی ها هم دانلود بشن و زمان هدر نره....
نگران پوشش نباش کم کم پوشش کامل میشه در مورد سرعتم بگم من با یک انتن سرعت ۱۶ مگ هم میگیرم با انتن پر تا ۲۵ مگ.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)