یه سوال اگه سربازی نریم غایب باشیم چی میشه چیکارمون میکنن؟به زور میبرن؟ واقعا واسم سواله
یه سوال اگه سربازی نریم غایب باشیم چی میشه چیکارمون میکنن؟به زور میبرن؟ واقعا واسم سواله
دوستان کسی کسر خدمت ایثارگری رو بعد از ارسال دفترچه گرفته؟
من الان رسید پلیس +10 رو گرفتم، باهاش می تونم برم اقدام کنم واسه کسر خدمت دیگه؟
کمی بیشتر توضیح میدین؟
دوستان پروژه هایی که برای وزارت دفاع انجام میدن باید در چه سطحی باشه تا معافیت داشته باشه؟
من رشته م برق قدرته ایا با یه پروژه تحقیقاتی میتونم مشمول این معافیت باشم یا حتما باید به صورت عملی باشه؟
و این پروژه ها محدودیت رشته تحصیلی نداره؟ یعنی مثلا من با رشته برق میتونم پروژه ای انجام بدم؟ و اگه جواب مثبته باید چطوری اقدام کنم؟
سلام دوست عزیز
من سرباز نیروی انتظامی هستم،14 ماه خدمتم،در بهداری به صورت اداری شیف میدیم(صبح تا ظهر)لباس شخصی خیلی راحته-رفیقمم تو بهداری به صورت 24 48 شیفت میده.یعنی 24 ساعت تو بهداری 48 ساعت میره خونه
توی همین نیرو انتظامی یه رفیق دارم راهوره-میره سر چهار راه با کفگیر توی دستش که ایست و برو میده.
کلا خدمت توی هر ارگانی میتونه راحت یا سخت باشه.نیرو انتظامی و ارتش و سپاهش فرقی نمیکنه
باید یگانی که توش خدمت میکنی راحت باشه نه ارگانی که توشی
هیچ کاریت ندارن
شما حق خروج از کشور رو ندارین
شما حق گرفتن گواهینامه ندارین
شما حق گرفتن وام ندارین
شما حق گرفتن دختر مردم رو ندارین(در پاره ای از خانواده ها البته)
شما حق قراردادی و استخدامی و پیمانی رو ندارید
شما حق خیلی چیزا رو ندارید
هیچی ، غایب می شی ولی فراری نمی شی ! فراری خطرناکه + توضیحات دوستمون
نامه رو گرفتی دیگه ؟
ببین اگه به شانس باشه ارتش بهتره !
ولی اگه انتخاب باشه ، هرجا پارتی باشه ، می بینی که دوستمون کویت افتاد
دو سال پیش فرار کردم..آخه دو سال پیش چشمم جمعش 6 بود واسه همین اقدام نکردم..الان شده 8 ..تازه مشکل مهره ی کمر هم دارم(چند ماهی میشه)..
خب بنظرت اولین جایی که برم کجاست..اپتیومتری..بعدش؟![]()
به غیر از 1 و 3 بقیش مهم نیست یعنی جوره من واقعا نمیتونم برم اگه دانشگام تموم شه باید برم از کارم بی کار میشن واسه سربازی اونم 2 سال
اپتیومتری می ری ، اگه با قطره بالای 8 بودی ، دفترچه پر می کنی و قسمت پزشکی رو می گی دکتر برات بیماریتو بنویسه
بعدش می فرستن دکتر نظام وظیفه و بعد کمیسیون پزشکی ، دادگاه ( برای 200 تومان جریمه که می گی مشکلات خانوادگی باعث شد و کمترش می کنند )
100 هزینه کارت و به سلامتی
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)