داداش معلومه هر چی سرعت بالاتر باشه شبانه بیشتر می گیری بالاخره یه فرقی می زارن بین اینی که پول بیشتر میده
داداش معلومه هر چی سرعت بالاتر باشه شبانه بیشتر می گیری بالاخره یه فرقی می زارن بین اینی که پول بیشتر میده
من همیشه به mtu عدد 1492 میدم که تا الان هیچ مشکلی نداشتم
شما هم یک بار تست کنید شاید نتیجه بگیرید
درسته هر چی بیشتر پول بدی بیشتر اش میخوری ولی همین میزان دانلود هم حتی قبل تغییر ساعت رایگان کم بود
من قبلا که شاتل بودم با سرویس 128 شبی کمتر از 700 مگ نمیگرفتم اکثرا 850 تا 900 مگ شبانه دانلود داشتم تا اینکه سیاست محدودیت ور اجرا کرد و بعداون دیگه شبی بیشتر از 150 مگ نمیتونستم بگیرم بعدش اومدم پارس انلاین
الانم پارس داره همون کاری که شاتل کرده رو میکنه
با این وضعیت هم مطمئنا مثل شاتل سرش میاد و مشترکاش میپرن
ممنون عزیز. من کلاً دانلود شبانه ندارم و اون 40 هم که گفتم حدودی بود.
ابن نسبت فرقی که توی حداکثر سرعت دانلودشون هست (190 به 150) ، توی سرعت باز کردن صفحه و پینگ هم هست ؟ آخه من دانلود ندارم اکثر کارم با نت وب گردیه برای همین سرعت باز کردن صفحه و پینگ و دیدن بازی آنلاین و .... برام مهم تره تا دانلوداگه زیاد فرق نکنه میرم 128 . البته شاید هم حرف تو رو گوش دادم و همین 256 موندم
شاید برای 1 ماه 128 بگیرم ببینم چطوره بعد برگردم به 256. این تغییر تعرفه هه و سرویس ها رو به سرعت انجام میدن یا باید چند روز منتظر باشیم ؟
سلام دوستان، من سرویس 256 محدود دارم
قبلا" با ترفند حداکثر 1.5 گیگ می گرفتم (البته
برای ما ترفند 12:30 کار نمی کرد و فقط همون
صبح 6 تا 7 برقرار بود
الان با سیاست جدید دارم 1.5 گیگ می گیرم
با این تفاوت که دیگه تو ساعت رایگان سرعتها
خیلی افتضاح نیست، چون قبلا" حتی صفحه
رو هم به زور باز می کرد. الان سرعت از 2 تا 5.5
بین 50 تا 100 متغیر هست. بعد از 5.5 هم که
میره بالای 100 و اواخر ساعات رایگان هم که 190
سرعت غیر ساعات رایگان هم که همون 190 سابق
هست، فقط سرویس ها یکم قیمتشون رفته بالا که
به نظر من با توجه به بالا رفتن سرعت ساعات رایگان،
می ارزه، چون قبلا" توی ساعات رایگان عملا" ما هیچ
استفاده ای از اینترنت نمی توانستیم بکنیم
Last edited by fishdilo; 13-09-2012 at 12:40.
هر کسی از شبانه رایگان پارس یک چیزی میگه !
میشه یک نفر به من بگه که سرعت شبانه پارس آنلاین تو طرف های تهرانسر تو تهران چقدره ؟ و اینکه مثل شاتل محدودیت داره یا نه ؟
من از 2 تا از دوستام که پارس دارن پرسیدم هر دو راضی بودن ! ولی اینجا خیلی ها هستن میگن بده !!!!
پس لطفا کسانی که طرف غرب تهران و تهرانسر هستند یک اعلام وضعیتی بکنند و بگند که چه سرویسی دارن و کدوم منظقه هستند
فکر کنم برای من سرویس نا محدود به صرفه تر باشه چون :
من 128 محدود دارم 8 گیگ - شبا هم سرعت پایینه و مثلا بیشتر از شبی 100 مگ نمیتونم بگیرم حالا با این وضع نا محدود بگیرم که حتی بتونم باهاش ماهی 30 گیگ هم دانلود کنم از وضع الانم خیلی بهتره چون قیمتش زیاد فرق نمیکنه
خوشا به سعادتت چون برای من سرعت دانلود شبانه همون DIAL UPتشریف داره 2ماه دیگه قرارداد دارم بعدش از پارس میرم قبلا از ساعت 6تا 7،700مگ میگرفتم الان هیییییییییچ![]()
دوست عزیز شما کدوم شهر هستید ؟
بستگی به منطقه داره شما که تهرانید فکر کنم خوب باشه چون بچه های تهران عکس گذاشته بودن 2،3گیگ دانلود کرده بودن ولی من که شهرستانم آشغاله سرعت 10کیلوبایت![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)