تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1902 از 2365 اولاول ... 9021402180218521892189818991900190119021903190419051906191219522002 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,011 به 19,020 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان مخصوصا آقا حمید ، حمید جان یه 111 گرفتم میخام ساب اضافه کنم ، دنبال یه ساب 8 یا 10 اینچی میگردم که با 6604 پایونیر راه بیوفته کیفیت هم از همه چی مهم تره اگرم رویه تاقچه جواب بده که دیگه عالیه ، سیستم رو هم دارم ردیف میکنم میخام یه x400 با کواک E69x با آمپ 6604 برای جلو هم میخام E4x بگیرم ، نظرت رو بگو اگرم پیشنهاد بهتری داری بگو ، مرسی
    سلام
    به سلامتی مبارک باشه ان شاءالله
    M10 گلیدن میتونم براتون بگیرم 185
    RS 8 هم هست 210 تومن.
    تو باکس سیلد ببند ببین چه صدائی بهت میده.RS و بگیر حامد جان.
    برای جلو هم هم هلیسک خوبه هم گلیدن RC100 که 260 تومنه.
    -
    قيمت باند mtx و co 609 الان چنده ؟
    ساب گليند 15 اينچي با باكس هست ؟
    سلام
    MTX چه مدلی؟
    co که دیگه تولید نمیشه. گلیدن MC609 شرکت آورده 320 تومن.نسبت به قیمتش خوبه.110 واته.
    ساب باکسها همه 10 و 12 هستند.15 بدون باکس SQX15 Extreme و SQL 15 Extreme برای اولین بار وارد شده.
    مجدد سلام و احترام خدمت تمام دوستان و اساتید مجرب خودم
    میخواستم یه سیستم واسه پراید ۱۱۱ بهم معرفی کنید که کیفیت خوبی داشته باشه و از لحاظ تفکیک صدا و وضوح و شفافیت صدا حرف نداشته باشه تاکید میکنم کیفیت داشته باشه و اصلا واسه توپ توپ کردن و صدای بلند و گوشخراش و جلب توجه نمیخوام فقط صدای بسیار خوبی تحویلم بده. لطف کنید تمامی قطعات و لوازم مورد نیاز را همراه با مارک و برند و قیمت تقریبی برام بنویسید در ضمن بیشتر از ۲ تومن هم نمیتونم هزینه کنم .
    پیشاپیش از تمامی دوستان و عزیزانم کمال تشکر را دارم
    پاینده باشید
    سلام فرزاد جان. تو pmازتون ماشین و سوال کردم چون هنوز این پستتون رو ندیده بودم.
    باید کامپ 16 برات بگیرم و روی درها نصب کنی یعنی باید برش بزنی رو دری رو.چاره ای نیست.
    من پیشنهادم:
    کامپوننتRS165 یک جفت برای جلو500 تومن
    یه باکس M10VB که 420 تومنه یا RS08 VB که410 تومن هست
    با یه آمپ ML 95.4 که اونم 650 تومن هست.
    پخش هم 7056 کن وود حدود 550 قیمت دقیق ندارم.
    یه سیستم عالی با کیفیت صدای تضمین شده تحویلتون میدم.
    Last edited by hamidR15; 12-10-2015 at 09:25. دليل: لعنت به این آبدیتها

2. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

- دادش من اصلا حرف از بی کیفیتی سونی نزدم شما اگه ساب میخوای باید بری دنبال یه برند ساب ساز و حتی امپ و بقیه اجزا سیستم .
    سونی یه برندیه که اصلا تو کار ادیو جایی نداشته هز از گاهی یه جنسی میده تو بازار که خوب از اب در میاد.
    من الان باند 6921 سونی رو تو رنج باند تا 400ت خیلی خیلی قبول دارم صداش فوق العاده اس. اما دلیل بر خوب بودن سابهاش نیس.پخش های جدیدی که سونی داره میزنه از پایونیر و کنوود خیلی بهتره شما یه تحقیق در موردش بکن.
    2- امپهایی کثه ام بی و مکسیدر و تورنادو و تاندر و بوستر و پریمیر و ..... ایناها همه یه جوره و متفرقه و چینی و اصلا حتی 1 ریال هم واسشون پول دادن اشتباهه. شما پشتشونو باز کن همه ی بردها و قطعات مثه همه و اینکه همشون اشغاله رو باید قبول کنی
    این که هرچی پول بدی آش میخوری درسته اما شما میتونی با قطعات معمولی یه صدا بگیری که با سیستم های میلیونی هنوز کسی نتونسته اینجوری صدا بگیره.
    این هم یادتون باشه فرق سیستم 10تومنی با 4تومنی توی صدا واقعا 6ت اختلاف نداره.
    3-پخش های پایونیر ذات صداشون رو به فرکانس بالا میزنه یعنی عامیانه یه کم تیزه . خیلی سلیقه ایه شما پایونیر میپسندی من کلاریون. این یه سلیقه اس و بستگی داره به پولی که دادی میارزه یا نه مثه الان که دارن 7150 پایونیر رو خدا تومن میفروشن
    4- شما به جای اینکه پول بدی مثلا 200ت بری ام بی بخری برو از کنوود مدل پایین بخر از پایونیر بخر حداقل میدونی یه اسمی داره.شما یه سرچ بزن ببین از ام بی چی پیدا میکنی ؟
    واسه باند هم که گفتین 6975 من اصن خوشم نمیاد ازش انگار تو قابلمه داره میکوبه.
    والا من که سیستم باز نیستم مثه شما ولی خب من این اجزا رو پیشنهاد میکنم به دوستتون دیگه ببیند به بودجه میخوره یا نه:

پخش x400 یا یه الپاین 145 دسته دو
    باند اگه میخواد : 6921 سونی-t6c693 mtx- و mc609 گلیدن
    ساب : m12 گلیدن
    امپ 4کانال : 847 کنوود یا 8400

ساب گليند 15 اينچي با باكس هست ؟[/QUOTE]

قیمت mtx 300t و co609 که نیس اللن mc609 فکر کنم 360 70 باشه

- - - Updated - - -

- دادش من اصلا حرف از بی کیفیتی سونی نزدم شما اگه ساب میخوای باید بری دنبال یه برند ساب ساز و حتی امپ و بقیه اجزا سیستم .
    سونی یه برندیه که اصلا تو کار ادیو جایی نداشته هز از گاهی یه جنسی میده تو بازار که خوب از اب در میاد.
    من الان باند 6921 سونی رو تو رنج باند تا 400ت خیلی خیلی قبول دارم صداش فوق العاده اس. اما دلیل بر خوب بودن سابهاش نیس.پخش های جدیدی که سونی داره میزنه از پایونیر و کنوود خیلی بهتره شما یه تحقیق در موردش بکن.
    2- امپهایی کثه ام بی و مکسیدر و تورنادو و تاندر و بوستر و پریمیر و ..... ایناها همه یه جوره و متفرقه و چینی و اصلا حتی 1 ریال هم واسشون پول دادن اشتباهه. شما پشتشونو باز کن همه ی بردها و قطعات مثه همه و اینکه همشون اشغاله رو باید قبول کنی
    این که هرچی پول بدی آش میخوری درسته اما شما میتونی با قطعات معمولی یه صدا بگیری که با سیستم های میلیونی هنوز کسی نتونسته اینجوری صدا بگیره.
    این هم یادتون باشه فرق سیستم 10تومنی با 4تومنی توی صدا واقعا 6ت اختلاف نداره.
    3-پخش های پایونیر ذات صداشون رو به فرکانس بالا میزنه یعنی عامیانه یه کم تیزه . خیلی سلیقه ایه شما پایونیر میپسندی من کلاریون. این یه سلیقه اس و بستگی داره به پولی که دادی میارزه یا نه مثه الان که دارن 7150 پایونیر رو خدا تومن میفروشن
    4- شما به جای اینکه پول بدی مثلا 200ت بری ام بی بخری برو از کنوود مدل پایین بخر از پایونیر بخر حداقل میدونی یه اسمی داره.شما یه سرچ بزن ببین از ام بی چی پیدا میکنی ؟
    واسه باند هم که گفتین 6975 من اصن خوشم نمیاد ازش انگار تو قابلمه داره میکوبه.
    والا من که سیستم باز نیستم مثه شما ولی خب من این اجزا رو پیشنهاد میکنم به دوستتون دیگه ببیند به بودجه میخوره یا نه:

پخش x400 یا یه الپاین 145 دسته دو
    باند اگه میخواد : 6921 سونی-t6c693 mtx- و mc609 گلیدن
    ساب : m12 گلیدن
    امپ 4کانال : 847 کنوود یا 8400

ساب گليند

ببخشید من ندیدم حمید اقا جوابتون رو دادن.

4. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض

حمید خان خودت ماسکونی میبندی ولی پبشنهاد نمیدی به بقیه [emoji6] [emoji14]
    سلام دوست عزیز.
    با جازه امیر حسین خان
    لازمه داشتن یه صدای خوب، پر قدرت و با کیفیت انتخاب صحیح قطعات هست.
    این قطعات که در مجموع به اصطلاح سیستم ازش یاد میکنیم از اکسسوری(شامل کابل برق و منفی،کابل RCA برای ارتباط خروجی پخش به ورودی آمپلیفایر،کابل اسپیکر خوب و استاندارد،فیوز مناسب و....)گرفته تا انتخاب آمپلیفایر و کامپوننت و ساب ووفر هست.
    یه سیستم کامل باید درش از ترکیب کامپوننت ،ساب ووفر و آمپلیفایرهای تغذیه کننده آنها باشه.
    تو این زمینه هم کالاها و برندهای مختلفی تو بازار موجودن.اما با قیمتها و کارائی و کیفیتهای مختلف.
    با توجه به اینکه شما در کل صدای خوب میخواهید بودجه 1300ی برای تحقق این امر کافی نیست.
    1-یا بودجتون رو مجددا بررسی و افزایش دهید
    2-خورد خورد نسبت به خرید لوازم اقدام کنید و بعدا همگی رو نصب کنید.البته این مورد زمانبر هست و اگر دوستان کم سن و سال قادر به صبر کردن نیستند.لذا به مشاوره های ما و دوستان گوش نمیکنند و با همون مبلغ هزینه در نظر گرفته شده اقدام به خرید کالاهی معمولی و ارزون میکنند.وقتی که نصب کردن سریع توذوقشون میخوره.و تو مدت کوتاهی مجبور به فروش کل لوازم و ضرر های مکرر میشوند.
    پس به عنوان یه دوست که تجربه بالائی تو Car Audio دارم (کوچیک همگی هم هستم)بهتون توصیه میکنم ابتدا خوب فکر کنید،بعد تصمیم بگیرید.
    برندهای خوب و مطرحی که میتونید از آنها قطعاتتون رو تهیه کنیدعبارتند از:
    گلیدن
    هلیکس
    گرند زیرو
    ایمیج داینامیک
    موفق باشید.

6. این کاربر از ebow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام به همگی.
    من یه پخش و یه جفت باند و در صورت نیاز یه آمپلی میخوام بگیرم. حدود یک میلیون بودجه دارم. کیفیت و تفکیک صدا و بیس تو ولوم بالا اولویت داره واسم نسبت به حجم بالای صدا که تیز باشه و بی کیفیت و کر کننده. میخوام وقتی صدا تا اخر بالاس هم کیفیتشو از دست نده. ممنون میشم راهنمایی کنین.

Sent from my XT1096 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید خان خودت ماسکونی میبندی ولی پبشنهاد نمیدی به بقیه [emoji6] [emoji14]
    سلام ابراهیم عزیز.قربان امانتیهاتون رسیدن به سلامتی؟عکس یادت نره بزاری برای دوستان
    من کوچیک همه هستم. متاسفانه ماسکونی رو شرکت خیلی محدود آورده بود و کلش پیش فروش کرده بود.ماله خودم هم که از سال 92 سفارش داده بودم.
    چرا که نه ولی اغلب دوستان قادر به هزینه کردن برای آمپلیفایرهای گرون قیمت نیستند.وگرنه من از خدامه همه ماسکونی ببندن

9. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی.
    من یه پخش و یه جفت باند و در صورت نیاز یه آمپلی میخوام بگیرم. حدود یک میلیون بودجه دارم. کیفیت و تفکیک صدا و بیس تو ولوم بالا اولویت داره واسم نسبت به حجم بالای صدا که تیز باشه و بی کیفیت و کر کننده. میخوام وقتی صدا تا اخر بالاس هم کیفیتشو از دست نده. ممنون میشم راهنمایی کنین.

سلام حسین جان
    به جمع دوستانه ما خیلی خوش آمدین
    حسین عزیز،برای داشتن کیفیت و تفکیک بالا شما باید از کامپوننت خوب استفاده کنید.به نظر من بودجتون یه مقدار کمه.
    ماشینتون چیه؟
    نیاز به ساب ووفر هم دارید؟

11. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام حسین جان
    به جمع دوستانه ما خیلی خوش آمدین
    حسین عزیز،برای داشتن کیفیت و تفکیک بالا شما باید از کامپوننت خوب استفاده کنید.به نظر من بودجتون یه مقدار کمه.
    ماشینتون چیه؟
    نیاز به ساب ووفر هم دارید؟
    سلام ممنون دوست عزیز بابت پاسخ و خوشامد گویی.
    ماشینم ۲۰۶ اس دی هست.
    ساب نمیخوام حالا شاید بعدا اضافه کردم که احتمالش کمه.
    چیزی که شما پیشنهادتونه چقد هزینه داره؟ هم میخوام کیفیت عالی داشته باشه هم بِیس خوب.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام من 7056 کنوود خریدم با تنظیماتش آشنا نیستم میخواستم بدونم چطوری میشه تنظیمات 2way و 3way رو تغییر داد باند jbl t696 نوشته 3way داره میخواستم بدونم اصلا تغییر این دو تو صدا تاثیر داره یا نه ربطی نداره؟
    2-در مورد تنظیم اکولایزر پخش اگر نکته ای مد نظرتون هستش که به بهتر شدن کیفیت صدا و بیس کمک میکنه راهنمایی کنید؟
    3- من پخش قبلیم خروجی 2.5 داشت الان دوباره تنظیم گین من به هم خورده دفترچه راهنمایی آمپلی 5602 پایونیر رو داشتم میخوندم نوشته بود پخش های 4 ولتی روی گزینه high بزارید به نظر شما به این نوشته میشه اکتفا کرد یا نه بازم باید ولوم پخش رو ببرم بالا گین رو خودم از طریق گوش کردن دستی تنظیم کنم؟
    4-چطوری میتونم موزیک رو از طریق بلوتوث با پخش گوش کنم گوشی رو با پخش کانکت کردم میتونم با پخش صحبت کنم ولی نمی تونم موزیک گوش بدم؟خیلی ممنون
    حمید آقای عزیز جواب سوالات من رو نمیدید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ممنون دوست عزیز بابت پاسخ و خوشامد گویی.
    ماشینم ۲۰۶ اس دی هست.
    ساب نمیخوام حالا شاید بعدا اضافه کردم که احتمالش کمه.
    چیزی که شما پیشنهادتونه چقد هزینه داره؟ هم میخوام کیفیت عالی داشته باشه هم بِیس خوب.

سلام خواهش میکنم.
    با حدود 2100 حداقل سیستم کیفیتی با احتساب یه پخش رو میتونید داشته باشین.
    شامل:
    پخش کن وود 7056 حدود 540
    کامپوننت گلیدن M165 جفتی 360
    کواکسیال بیضی گلیدن MC609 جفتی 320
    آمپ گلیدن ML95.4 قیمت 650
    کابل RCA جفتی 35 تومن
    کابل اسپیکر گلیدن آلامنی اصل 1.5*2 متری 4800 که حدود 15 متر نیازه میشه 72
    پک برق 100 تومن.
    حمید آقای عزیز جواب سوالات من رو نمیدید
    سلام مخلصم
    1-متاسفانه گزینه اش یادم نیست. تو دفترچش نوشته
    2-به نظر من فلت گوش کن. اکولایزر صدا رو مصنوعی و خراب میکنه.
    3-از لینک زیر گین سیستم رو تنظیم کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4-از طریق آبشن BT Audio

15. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام خواهش میکنم.
    با حدود 2100 حداقل سیستم کیفیتی با احتساب یه پخش رو میتونید داشته باشین.

سلام مخلصم
    1-متاسفانه گزینه اش یادم نیست. تو دفترچش نوشته
    2-به نظر من فلت گوش کن. اکولایزر صدا رو مصنوعی و خراب میکنه.
    3-از لینک زیر گین سیستم رو تنظیم کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4-از طریق آبشن BT Audio
    من شهرستانم اگه اینارو از خودت بخوام بگیرم امکان ارسال داری؟

Last edited by hoseinnazari; 13-10-2015 at 14:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •