- دادش من اصلا حرف از بی کیفیتی سونی نزدم شما اگه ساب میخوای باید بری دنبال یه برند ساب ساز و حتی امپ و بقیه اجزا سیستم .
سونی یه برندیه که اصلا تو کار ادیو جایی نداشته هز از گاهی یه جنسی میده تو بازار که خوب از اب در میاد.
من الان باند 6921 سونی رو تو رنج باند تا 400ت خیلی خیلی قبول دارم صداش فوق العاده اس. اما دلیل بر خوب بودن سابهاش نیس.پخش های جدیدی که سونی داره میزنه از پایونیر و کنوود خیلی بهتره شما یه تحقیق در موردش بکن.
2- امپهایی کثه ام بی و مکسیدر و تورنادو و تاندر و بوستر و پریمیر و ..... ایناها همه یه جوره و متفرقه و چینی و اصلا حتی 1 ریال هم واسشون پول دادن اشتباهه. شما پشتشونو باز کن همه ی بردها و قطعات مثه همه و اینکه همشون اشغاله رو باید قبول کنی

این که هرچی پول بدی آش میخوری درسته اما شما میتونی با قطعات معمولی یه صدا بگیری که با سیستم های میلیونی هنوز کسی نتونسته اینجوری صدا بگیره.
این هم یادتون باشه فرق سیستم 10تومنی با 4تومنی توی صدا واقعا 6ت اختلاف نداره.
3-پخش های پایونیر ذات صداشون رو به فرکانس بالا میزنه یعنی عامیانه یه کم تیزه . خیلی سلیقه ایه شما پایونیر میپسندی من کلاریون. این یه سلیقه اس و بستگی داره به پولی که دادی میارزه یا نه مثه الان که دارن 7150 پایونیر رو خدا تومن میفروشن

4- شما به جای اینکه پول بدی مثلا 200ت بری ام بی بخری برو از کنوود مدل پایین بخر از پایونیر بخر حداقل میدونی یه اسمی داره.شما یه سرچ بزن ببین از ام بی چی پیدا میکنی ؟

واسه باند هم که گفتین 6975 من اصن خوشم نمیاد ازش انگار تو قابلمه داره میکوبه.
والا من که سیستم باز نیستم مثه شما ولی خب من این اجزا رو پیشنهاد میکنم به دوستتون دیگه ببیند به بودجه میخوره یا نه:
پخش x400 یا یه الپاین 145 دسته دو
باند اگه میخواد : 6921 سونی-t6c693 mtx- و mc609 گلیدن
ساب : m12 گلیدن
امپ 4کانال : 847 کنوود یا 8400