تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1902 از 2376 اولاول ... 9021402180218521892189818991900190119021903190419051906191219522002 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,011 به 19,020 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

استقلال استقلال نبود
    استقلال روز بازى با مقاومت تيم رونده هميشه نبود. به دليل اينكه بازيكنان رونده نداشت. به تركيب استقلال كه نگاه كنيد، چندين بازيكن خاصيت رونده بودن و به دنبال خود تيم را به جلو بردن دارند.
    ۱- خسرو حيدرى هر گاه از سمت راست حركت مى كند تمامى استقلالى هاى ايران نيم خيز مى شوند. معلوم نيست تا قبل از امسال خسرو كجا بود. البته خسرو خوب بود اما رونده نبود كه حالا هست.
    ۲- جان واريو با هوش بالا و خاصيت رو به جلوى خود در كمترين زمان بعد از تصاحب توپ با تصميم هاى صحيح خود تيم را به حالت رو به جلو درمى آورد و به اصطلاح حركتى رونده و براى حريف گزنده را با خود دارد.
    ۳- فرهاد مجيدى كه ديگر در رو به جلو بودن و رونده بودن او شكى نيست.
    ۴- ميثم منيعى كه البته با روزهاى خوب فاصله دارد. او در شيراز بود اما نبود!
    ۵- آرش برهانى كه اصلاً در اندازه هاى خود نبود.
    در بين اين بازيكنان رونده بيشترين حركات رو به جلوى استقلال در بازى هاى قبل از دربى بر دوش حيدرى، مجيدى و جان واريو بود كه با نبود اين ۳ نفر در شيراز، استقلال يك تيم ايستا و كم پتانسيل در حركات رو به جلو بود. يكى ديگر از دلايل مهم باخت سنگين صدرنشين اين بود كه سرمربى باهوش آنها تمامى حواس خود را بعد از دربى به جمع كردن حواشى سپرده بود و ناخواسته بايد به جمع و جور كردن مهمترين دليل افت تيم هاى بزرگ كه همان حواشى منفى مى باشد مى پرداخت. جبارى، برهانى، كاظمى و اكبرپور كه بايد در غياب ديگران نتيجه را عوض مى كردند در روز آرمانى بسر نمى بردند.
    • نداشتن تمركز نزد بازيكنان استقلال كه دليلش معلوم نبود از مهمترين عوامل اين باخت بود.
    • آيا انگيزه اى بهتر از قهرمانى وجود دارد كه استقلال اينگونه مى بازد؟!
    • آيا بازيكنى كه با حواشى دست و پنجه نرم مى كند و تمرينات دست و پا شكسته اى داشته(در هفته قبل از بازى) مى تواند عامل برد باشد يا اينكه از عوامل باخت؟
    • نبود بازيكنان ثابت گذشته نمى تواند با وجود نيمكت پرمهره استقلال از عوامل باخت باشد اما مهره هاى با پتانسيل بالاى روى نيمكت كجا بودند؟! آنكه نبود مثل اكبرى، خوب نبود. كارى به دليل نبودنش نداريم اما آنكه هم بود آماده نبود. پس مهمترين دلايل باخت صدرنشين آن هم با نتيجه ۴ بر يك را مى توان اينگونه آناليز كرد:
    ۱- حواشى زياد روى افكار سرمربى.
    ۲- تنها گذاشتن سرمربى از جانب بعضى از بازيكنان سربزنگاه.
    ۳- نداشتن انگيزه و نبود كسى كه تبديل انگيزه كند، يعنى از بازى با پرسپوليس اين تيم را مهياى حريف كوچكتر و باانگيزه ترى مثل مقاومت نمايد.
    ۳- تعريف هاى احساسى به دليل شوك وارده از 2 گل حريف.
    ۴- جو سنگين دربى هنوز در ساق هاى آبى پوشان نمايان بود و...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جان واريو مقابل ذوب آهن به ميدان مى رود

فابيو جان واريو، هافبك پرتغالى استقلال كه مقابل پرسپوليس با مصدوميت مواجه شده بود از ديدار هفته سى ام تيمش مقابل ذوب آهن آماده بازى كردن خواهد بود. طبق صحبت هاى انجام شده قرار بر اين بود كه جان واريو بعد از بازى با پاس در تمرينات تيمش حضور پيدا كند اما بعد از انجام معاينات پزشكى مشخص شد كه هافبك پرتغالى استقلال از ديدار ۲ هفته بعد مقابل ذوب آهن در تركيب تيمش به ميدان برود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبرى جريمه نقدى مى شود
    يدالله اكبرى، هافبك نيمكت نشين استقلال كه در بازى گذشته تيمش مقابل مقاومت سپاسى در شيراز همراه استقلالى ها به اين شهر سفر نكرد به احتمال فراوان از سوى اين باشگاه جريمه نقدى خواهد شد. گفتنى است هنوز ميزان اين جريمه مشخص نشده است و احتمالاً بعد از بازى با پاس همدان اعلام خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال از پورحيدرى تقدير مى كند
    تيم فوتبال استقلال در ادامه رقابت هاى ليگ برتر امروز در ورزشگاه آزادى به مصاف پاس همدان خواهد رفت. نكته جالب اينكه سرپرست پاس همدان،منصور پورحيدرى بازيكن و سرمربى اسبق استقلال است. طبق شنيده هاى ما مسئولان باشگاه استقلال قصد دارند قبل از شروع بازى از زحمات چند ساله اين مربى در استقلال تقدير كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ليست ۱۸ نفره استقلال مشخص شد
    ليست ۱۸ نفره استقلال براى بازى امروز مقابل پاس همدان مشخص شد.طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى، سرمربى استقلال پس از پايان تمرين ديروز روى نام ميلاد نورى و احمد خذيراوى و هاشم بيك زاده و فابيو جان واريو خط قرمز كشيد تا تيمش با ۲۰ بازيكن به اردوى شبانه روزى رفته باشد.نكته جالب اينكه نام امير روانخواه و رينالدو در ليست استقلال در بازى امروز قرار دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از مدت ها مى خواهم هواداران استقلال را ببينم
    پورحيدرى: به باخت استقلال مقابل مقاومت توجهى نمى كنيم

منصور پورحيدرى؛ با وجود ميل باطنى اش امروز بر روى نيمكت پاس مى نشيند. مدير فنى و سرپرست پاس در اين ارتباط به ابرار ورزشى گفت: چون سرپرست پاس هستم مجبورم روى نيمكت تيم در بازى مقابل استقلال بنشينم اگر سرپرست نبودم به هيچ عنوان روى نيمكت نمى نشستم. براى هواداران استقلال ارزش زيادى قايل هستم. پس از مدت ها مى خواهم هواداران آبى را ببينم. آن ها سال هاى سال به من كمك كردند و با تشويق هايشان من را مورد حمايت خود قرار دادند. از اين جهت كه باهواداران استقلال ديدارى تازه دارم، خوشحالم. پورحيدرى در ارتباط با بازى امروز اظهار داشت: استقلال تيم بزرگى است و بازيكنان كليدى و صاحب نامى هم دارد به همين دليل ما بازى سختى را مقابل اين تيم خواهيم داشت. هرگز به باخت استقلال مقابل مقاومت توجهى نمى كنيم. استقلال در همه حال استقلال است و من مطمئنم كه تماشاگران يك بازى زيبا را از هر ۲ تيم خواهند ديد. نتيجه بازى در زمين مشخص مى شود و هرتيمى كه تلاش بيشتر كند برنده خواهد بود. پورحيدرى در خصوص وضعيت استقلال گفت: استقلال همانطور كه تا به امروز خوب عمل كرده، در ادامه راه هم مى تواند موفق ظاهر شود. من معتقد هستم استقلال فراتر از ليگ برتر است. اين تيم توانايى قهرمانى پايان فصل را دارد. اما مدير فنى پاس به هيچ وجه خطر سقوط تيمش را احساس نمى كند. وى اعلام مى كند: تمام تلاش ما در دور برگشت اين است كه خوب بازى كنيم. هرچند كه در بازى هاى اخير بدشانسى و ناداورى مانع موفقيت پاس شده اما ما در حال حاضر ۲ بازى خانگى داريم كه با تلاش مى توانيم به ۶ امتياز آن دست پيدا كنيم. بابيد بگويم پاس به هيچ وجه خطر سقوط را احساس نمى كند، چرا كه توانايى فوتبال تيم ما بالا است. پاس تيمى است كه فرصت هاى زيادى براى بهتر شدن دارد. تيم ما مى تواند در پايان فصل حتى جزو ۷ ، ۸ تيم صدر جدول قرار بگيرد تا از حيثيت خود دفاع كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

براى قهرمان شدن، مغرور نمى شويم
    برهانى: با غلبه بر پاس، اختلاف امتيازمان را با رقيبان بيشتر مى كنيم

آرش برهانى، مهاجم استقلال در چند هفته اخير موفق به گلزنى براى تيمش نشده است. آرش برهانى كه بدنبال كسب آقاى گلى در ليگ است در اين ارتباط به ابرار ورزشى گفت: در چند بازى اخير فرصت چندانى نصيبم نشده كه بتوانم آن ها را به گل تبديل كنم. البته در شيراز هيچ يك از ما در حد و اندازه خودمان نبوديم تا در نهايت يك بازى بد و دور از انتظار را از خودمان نشان دهيم.اگر بازى با مقاومت، استقلال تيم هميشگى بود و روز، روز ما، حتماً براى استقلال گلزنى مى كردم. البته هيچ وقت به دنبال گلزنى در بازى نيستم. هدف من مثمر ثمر بودن در تيم است، نه گلزنى. اميدوارم مقابل پاس هم بتوانم يك بازى زيبا از خودم نشان بدهم و بعد به دنبال گلزنى باشم.برهانى در خصوص بازى با پاس هم اظهار كرد: هر چند ما ميزبان هستيم اما به خوبى مى دانيم كه مقابل پاس يك بازى سخت را پيش رو داريم.پاس هميشه و در همه حال خطرناك بوده. اگر چه اين تيم به نسبت سال هاى قبل ضعيف تر شده اما به هر حال نام پاس را با خود يدك مى كشند تا براى ما حريفى خطرناك و دردسر ساز به حساب بيايد. اين تيم در بازى قبلى خود سايپا را برده، به همين دليل بايد تمام هوش وحواسمان را جمع كنيم تا به راحتى امتياز از دست ندهيم. با پيروزى مقابل پاس بايد فاصله امتيازى خود را با ديگر رقبايمان بيشتر كنيم. برهانى تيم خود را پيروز بازى امروز دانست و گفت: چاره اى جز غلبه بر پاس نداريم. هر چه امتياز طى اين چند روز از دست داديم بس است.ديگر وقت جمع كردن امتيازات است تا بدون هيچ مشكلى به قهرمانى برسيم. ما صدر جدول را به راحتى به دست نياورده بوديم كه به راحتى هم بخواهيم آن را از دست بدهيم. با درسى كه در بازى با مقاومت گرفتيم با تمام دل وجان و بدون دست كم گرفتن حريف به ميدان مى رويم تا ان شاء الله ۳ امتياز اين بازى را از آن خود كنيم.مهاجم استقلال در خصوص قهرمانى پايان فصل گفت: تيمى مى تواند به عنوان قهرمانى پايان فصل دست پيدا كند كه به راحتى فرصت ها را از دست ندهد. در ۲ بازى اخير چند امتياز را از دست داديم اما ديگر براى رسيدن به عنوان قهرمانى مغرور نمى شويم. از ابتداى فصل تمام فكر و ذكر خود را معطوف به كسب عنوان قهرمانى ليگ كرديم.حتى خود من هم به آقاى گلى ليگ زياد فكر نكردم تا موفقيت تيم را بيش از هر چيز در نظر بگيرم. به همين جهت ما بايد در پايان فصل به آنچه كه استحقاقش را داريم برسيم. هدف ما از اول قهرمانى ليگ بوده و در پايان بايد هم به آن دست پيدا كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نمى خواهيم با فاصله ۳ امتياز قهرمان شويم
    عليزاده: اگر بازى كنم ، جبران مى كنم

با تشويق على عليزاده، مهاجم استقلال در تمرينات اين تيم حالا او انگيزه بالايى براى نشان دادن خودش دارد. عليزاده به دنبال يك فرصت است. فرصتى كه او را از آشوب درونى اش رها كند. وى در اين ارتباط به ابرار ورزشى گفت: خوشبختانه با حضور در تمرينات تيم شرايطم خيلى بهتر شد. فكرش را نمى كردم هواداران اين برخورد را با من داشته باشند. آنها مدام من را تشويق مى كردند. ديدن اين صحنه باعث شد تا گريه ام بگيرد. مقابل اين همه لطف فقط خجالت زده شده بودم و نمى دانستم چه كار بايد بكنم. حالا ديگر انگيزه ام ۲ برابر شده است. بايد خوبى هاى هواداران استقلال را جبران كنم. عليزاده در ارتباط با احتمال به ميدان رفتنش در بازى امروز اظهار كرد: چند روز در تمرينات استقلال شركت نكرده بودم به همين دليل فكر نمى كنم مقابل پاس بازى كنم اما با اين حال با توجه به روحيه اى كه هواداران در تمرين به من دادند، از انگيزه و روحيه بالايى برخوردار هستم. دوست دارم اگر مقابل پاس به ميدان رفتم از فرصت هايم به خوبى استفاده كنم. من فقط به دنبال جبران هستم تا دل هواداران استقلال را شاد كنم.عليزاده در ارتباط با بازى مقابل پاس گفت: بازى آسانى را پيش رو نداريم. پاس هميشه جزو تيم هاى خوب و موفق ايران بوده كه در همه حال خطرناك است اما ما بازى قبلى خود را واگذار كرده ايم و بايد برنده اين ديدار باشيم. صدر جدول متعلق به استقلال است و آن را به هيچ تيمى نخواهيم داد. ۳ امتياز بازى با پاس را از آن خودمان بايد بكنيم تا فاصله امتيازات را با ساير رقبايمان بيشتر كنيم. در يكى، دو هفته اخير رقباى استقلال فاصله امتيازى خودشان را با ما كم كردند اما بايد دوباره با همان حد فاصل امتياز سابق در صدر جدول قرار بگيريم. براى كسب عنوان قهرمانى در ليگ بايد خيالمان راحت باشد. به همين دليل دوست نداريم با فاصله ۳ يا ۶ امتياز در صدر جدول قرار گرفته باشيم.مهاجم استقلال درخصوص شرايطى پس از دربى سپرى كرده اظهار داشت: به دليل شرايط روحى بدى كه داشتم تمايلى براى شركت در تمرينات نداشتم. زندگى برايم بى معنى شده بود اما با سفرى كه به مشهد داشتم خوشبختانه شرايط روحى ام خيلى بهتر شد. در اين چند روز استقلالى ها هم خيلى به من كمك كردند. هم تيمى ها و هواداران تيم به من دلدارى دادند تا دوباره فوتبال خود را شروع كنم. احساس مى كنم دوباره متولد شده ام تا با انگيزه اى دوباره درخدمت استقلال باشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جريمه سنگين در انتظار استقلالى ها؟
    استقلال طى ۲ بازى اخير خود ۵ امتياز از كف داده كه مى تواند در پايانى ليگ نقش فوق العاده تعيين كننده اى برايش ايفا كند به همين خاطر امير قلعه نويى تحت هيچ شرايطى نمى خواهد اين اتفاق دوباره تكرار شود زيرا مى داند ذوب آهن آنقدر حرفه اى است كه بتواند از افت شاگردانش به بهترين شكل ممكن استفاده كند. آبى پوشان امروز ميزبان پاس همدان هستند و خوب مى دانند كه اگر بتوانند مقابل حريف خود به پيروزى دست يابند همه چيز آرام مى شود و خبرى از تداوم بحران نيست اما در صورت ناكامى آن وقت روزهاى بسيار پرحاشيه اى انتظارشان را مى كشد به همين دليل تحت هيچ شرايطى نمى خواهند بازنده ميدان باشند و اگر اين اتفاق رخ بدهد تمام بازيكنان و مربيان به احتمال زياد با جريمه نقدى سنگينى مواجه مى شوند. جريمه اى كه شايد رقم آن به بالغ بر ۵۰۰ هزار تومان برسد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال ، قربانى بدحسابى تيم هاى ايرانى
    در خبرها آمده بود كه يكى از هتل هاى موردنظر استقلال براى اسكان ميهمانان آسيايى اين باشگاه از آنها بابت رزرو اتاق وديعه اى ۵۰ ميليون تومانى خواسته است. رقمى كه در نوع خود بسيار عجيب به نظر مى رسد و حداقل كم نظير تلقى مى شود. در همين مورد خبردار شديم داستان اين مبلغ به خاطر سنگ اندازى جلو پاى استقلال نبوده و موارد ديگرى را در پى مى گيرد. يكى از مسئولان باشگاه به ابرارورزشى مى گويد: ما به نوعى قربانى بدحسابى برخى از تيم ها ايرانى شده ايم زيرا آنها قبلاً با هتل هاى معتبر قرارداد بسته و اتاق گرفته اند اما چك هايشان به موقع پاس نشده است به همين خاطر خواهان دريافت چنين وديعه اى شده اند.وى ادامه داد: به احتمال بسيار زياد مسأله از طريق چانه زنى و تفاهم ۲جانبه حل مى شود و كار بالا نخواهد گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •