یا خدا این دیگه چه پینگهای بدیه!!!
من عمرا پارس بگیرم
حالم به هم خورد از این همه پینگ بد(اصلا به درد انلاین زدن نمیخوره)
خدا به همتون صبر بده
داداش خیلی ممنون برای این پینگها
یا خدا این دیگه چه پینگهای بدیه!!!
من عمرا پارس بگیرم
حالم به هم خورد از این همه پینگ بد(اصلا به درد انلاین زدن نمیخوره)
خدا به همتون صبر بده
داداش خیلی ممنون برای این پینگها
خلاصه بگم، همش یه *هی است :--)
اعصاب خودتو خراب نکن.
شاید باورتون نشه اما این روز خوب و معمولیشه.اوایل زنگ زدم بهشون و چند تا تست از پینگ هام رو براشون ایمیل کردم اما آخرش این شد که میگفت mtu رو کم و زیاد کن تا درست شه و هیچ فایده ای نداشت.
چند وقت پیش که اشتباها آپلود من رو 1 مگ کرده بودند پینگ هام اومده بود نزدیک 100 با اینکه خطم هم نویز داشت.
یادمه یکی از دوستان توی این برنامه های گیم کلاینت می گفت پارس آنلاین پلن گیمینگ داره که تو سایت نزده باید با خودشون حرف بزنید.
جالب اینه که پینگشم خیلی خوب بود، از اصفهانم بود.
اووووف سرعت دانلود شبانه ی من
پارس آنلاین رکورد هارا شکست!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من mtu روی 1280 گذاشته بودم سرعت روزانم عالی بود ولی شبانه حدود 600 مگ دانلود داشتم.با تغییر mtu به 1300 دیشب تونستم 1100 مگ دانلود کنم ولی تایم اوت پیدا کردم و از سرعت روزانمم کم شد.شیراز هستم و سرعت 512 دارم.
این روش رو اگر میشه یکی شرح بده .
شما دیگه مثل من همچین اشتباهی نکنید
منم 256 بودم به دلیل گرون شدن رفتم 128
قبلا 256 و 128 هر دو یه قیمت داشتن که الان دیگه اینجور نیست
الان که فکر کنم نوسان سرعت برای همه زیاده ولی سرعت دانلود روزانه حداکثر 150 هست و سرعت دانلود شبانه افتضاح
سرعت شبانه رو دقیق نمیدونم چون میزارم واسه دانلود میرم میخوابم ولی پریشب کلا از 2 تا 7 رو 180 مگ دانلود کرده بود و دیشب رو 250 مگ
برای 6000 تومن ارزونتر شدن سرویست اصلا 128 نگیر
منم دوره بعدی اگر وضعیت پارس خراب نباشه میرم همون 256
تو این وضعیت هم وقتی 256 بودم بعد تغییر ساعت رایگان میزان دانلود شبانم ایتها بود - 450 مگ - 370 مگ - 270 مگ - 180 مگ - که روز به روز میزان دانلودم بیشتر میشد که بعدش اومدم 128 گرفتم
قبل تغییر ساعت رایگان هم که حداقل 750 مگ میگرفتم حداکثر هم 1100 مگ گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)