من رفتم سراغ ADSL مخابرات و مدتهاست وایمکس رو روشن نکردم، الان روشن کردم میبینم سیگنال ام به شدت افت کرده! توی همون محل قبلی
چیکار دارن میکنن؟
باید هر روز سیگنال قوی تر بشه، اینها برعکس اند؟
من رفتم سراغ ADSL مخابرات و مدتهاست وایمکس رو روشن نکردم، الان روشن کردم میبینم سیگنال ام به شدت افت کرده! توی همون محل قبلی
چیکار دارن میکنن؟
باید هر روز سیگنال قوی تر بشه، اینها برعکس اند؟
مخابرات که شنیدم اوضاعش خیلی افتضاح شده
چندوقت پیش شبکه رو دوباره بازسازی کردن احتمال داره جهت سیگنال براتون عوض شده باشه. جاهای دیگه رو تست کنید
امروز مودم رو بردم پشت بوم دیدم به به عجب سیگنالی باید به فکر مودم خارجی باشم.
![]()
Last edited by Microsoft Windows; 21-11-2013 at 14:49.
سیگنال به این خوبی![]()
ماله من که خیلی بدتر از اینه
دیشبم که سرعت افتضاح بود
از بس بارون میومد سرعت من شده بود 300 کیلوبیت از 2 مگ![]()
من یکساله 1 مگ رو گرفتم 25 گیگ ولی الان از طرحم 2 گیگ بیشتر نمونده وقتی تموم بشه میشه از ساعات رایگان به اینترنت وصل بشی یا نه ؟
خیر نمیشه
باید حسابتو شارژ کنی یه مقداری یا حجم بخری
نه نمیشه ولی می تونید تا وقتی که یکسال تموم نشده حسابتون رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شارژ کنید که حداقل باید 1000 ریال باشه ، همینطور می تونید از
صفحه مشترکین گیگ اضافه بخرید که با توجه به طرح شما مبلغش 80000 ریال برای هر گیگه .
دوستان من در ماه جاری 512 یکماهه گرفتم که سرعت دانلودش بین 60 و 70 هست و شبانه هم زیر 50 نمیاد.
6 روز دیگه طرحم تموم میشه.تصمیم گرفتم 2 مگ بگیرم. سرعت دانلود 2 مگ یکماهه با 3 گیگ ترافیک چند هست؟
سوال دیگه اینکه نامحدود 256 سرعت دانلودش زیر 10 تاست؟ قبلا شنیدم دوستان گفتن دیال اپ ! یعنی 10 کیلوبایت هم سرعت دانلود نداره؟
تفاوت آپلود و دانلودتون خیلی جالب هست. چون آپلود مشکل داره، ولی دانلودتون رفته توی سریعترین سیستم ممکن برای وایمکس.
نامحدود بدردتون نمیخوره. وقتی می گیم دیالوپ خدایش واسش کلاس میزاریم.
سرعت 2 مگ مثل 512 نیست که ثبات داشته باشه تخم مرغ شانیسیه تو هر 100تاش برای یکی جایزه داره و ممکنه سرعتش خوب باشه تازه اگه تمام پارامترها و ریزه کاریاش رو مراعات کرده باشی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)