تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1901 از 2403 اولاول ... 90114011801185118911897189818991900190119021903190419051911195120012401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,001 به 19,010 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

جالبه پینگ از 4.2.2.4 می گیرم اصلا لوس نداره (صفر درصد) به همین علت سایتایی که سرور داخل ایران هستن مشکل در بازکردن ندارن اما وقتی از
    8.8.8.8 یا google.com پینگ می گیرم لوس 27 درصد و 20 درصد هست (فاجعه و پر تایم اوت )

یعنی دانلود از سرورهای خارجی یا باز کردن ساینهایی که رو سرور خارجی هستن عملا غیر ممکنه . این همون اینترنت ملیه دیگه .

2. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mr__k1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا اصلا اینترنت ملی باشه قبول! ما آنلاین تو سرور ایرانی بازی میکنیم حتی لاگینم نمیشه!!
    در ضمن الان تماس گرفتم شاتل گفت مرکز 5 چون محدودیت دارن یه چند ماهی ممکنه طول بکشه اما میتونم بدون جمع آوری برم شاتل ثبت نام کنم تا پورت خالی شه، دمش گرم!
    خداییش بین پارس و اندیشه و شاتل که داشتم شاتل یک بود! کفران نعمت کردم!

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یک هفتست رایتل خریدم تا دیشب سایت ها رو مثل فرفره باز میکرد ولی از صبح اون هم به وضعیت اندیشه دچار شده و با بدبختی سایت ها رو باز میکنه! جریان چیه؟
    Last edited by mtn877; 19-01-2014 at 13:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان اینجا کسی ضحی کیش هست؟ الان سرعتش چطوره /؟ واسه من خیلی داغونه... در ضمن الان چند روز هست که فیلتر شکن سایفون حجم من رو میخوره مثلا وقتی یه پیج تو فیسبوک بازمیکنم میرم می بینم حدود 150 مگ از دسن رفته شما هم همین شکل رو دارین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام

من مدت‌ها مشترک اندیشه‌ی سبز خزر بودم و ماه‌های اخر کلا از سرویس 128 نامحدود استفاده می‌کردم.
    دو تا مساله بود که خیلی اذیتم می‌کرد:
    1- قطع شدن مکرر اینترنت؛ طوری که حداکثر هر نیم ساعت یه بار باید مودمو خاموش روشن می‌کردم و این عملا دانلود شبانه رو ناممکن می‌کرد.
    2- سرعت دانلودش که روز به روز بدتر می‌شد. خنده‌داره، گاهی حتی به زیر یک بایت هم می‌رسید. اما متوسط سرعت تا جایی که یادمه زیر 10 بود (برای 128 کیلوبیت).

من خودم خیلی اهل دانلود نیستم. اما همین قطع شدن‌های مکرر نت تو وب‌گردیهام هم دیگه صبرم رو لبریز کرد. واقعا نمی‌دونم این مشکل رو فقط من داشتم یا همگانی بود!؟
    بلاخره آخر شهریور فرم جمع آوری اینترنتیش رو پر کردم و دقیقا نمی‌دونم کی قطع شد سرویسمون؛ اما دیگه برای تاخیر در شارژ باهامون تماس نگرفتن (چون قبلا یک بار این کارو کرده بودن).

چند وقتی دنبال شرکت‌هایی که تعریفشون رو شنیده بودم، مثل شاتل و پارس آنلاین رفتم اما همه‌شون گفتن که باید چندماهی تو نوبت باشین.

درنهایت ناچارا از خود مخابرات اینترنت گرفتم؛ امیدوارم از چاله نیفتاده باشم تو چاه.
    فعلا سرویس 128 رو گرفتم. سرعت باز شدن صفحه خیلی خوب نیست اما سرعت دانلودش، روزها بیش‌تر و شب‌ها تقریبا، روی سرعت استاندارد 16 ثابته (البته اوایل که مشترک اندیشه شده بودیم، بالای 50، 60 و حتی 100 دانلود می‌کرد). و البته تا الآن مشکل قطعی هم نداشته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shayan_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا اصلا اینترنت ملی باشه قبول! ما آنلاین تو سرور ایرانی بازی میکنیم حتی لاگینم نمیشه!!
    در ضمن الان تماس گرفتم شاتل گفت مرکز 5 چون محدودیت دارن یه چند ماهی ممکنه طول بکشه اما میتونم بدون جمع آوری برم شاتل ثبت نام کنم تا پورت خالی شه، دمش گرم!
    خداییش بین پارس و اندیشه و شاتل که داشتم شاتل یک بود! کفران نعمت کردم!
    منم زنگ زدم گفت مرکز 2 محدودیت پورت داریم 2 ماه طول میکشه
    بعد خودم پرسیدم میشه بدون جمع آوری ثبت نام کنم
    گف آره

اندیشه 128 نامحدود سرعت دانلود همچنان 30 KB/s

پ.ن: توجه کنین ISP رو زده عصر انتقال داده ها ولی من از اندیشه اشتراک دارم، تو تست قبلیم زده بود asiatech، عجیبه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم زنگ زدم گفت مرکز 2 محدودیت پورت داریم 2 ماه طول میکشه
    بعد خودم پرسیدم میشه بدون جمع آوری ثبت نام کنم
    گف آره

اندیشه 128 نامحدود سرعت دانلود همچنان 30 KB/s

پ.ن: توجه کنین ISP رو زده عصر انتقال داده ها ولی من از اندیشه اشتراک دارم، تو تست قبلیم زده بود asiatech، عجیبه
    اندیشه به دلیل کمبود پورت از بقیه شرکت ها کمک میگیره ....

9. این کاربر از .:Bardia:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

طی تماس با مسوول فنی اندیشه عنوان شد:
    - این کاهش سرعت رو پورتهای مخابرات هست که اندیشه اعمال کرده علتش هم آیین نامه های جدید شرکت مخابرات هست , پورتهای خود اندیشه (انتقال داده ها) کاهش سرعت نداشته اند.
    - مرکز 5 (بزرگترین مرکز تلفن شهر رشت) مشکل ترانزیت داره که علت تاخیر در رفع این مشکل هم شرکت مخابرات هست که در انجام اینکار تعلل میکنه.
    - جریمه هم مربوط به هزینه نگهداری پورت هست که طبق مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات شرکتها مجاز به دریافت اون هستن , بعضی شرکتها این هزینه رو در قالب جریمه دیرکرد دریافت میکنن یعنی مبلغ رو بر 30 روز تقسیم میکنن و بعد روزانه بابت دیرکرد تمدید از مشترک میگیرن در صورتی که طبق قانون میتونن کل مبلغ رو به فاکتور ماهانه اضافه کنند. مبالغ متغییر و بسته به سرعت شما داره.
    این هم لینکش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من چند تا سوال داشتم. ممنون می‌شم اگر کسی اطلاع داره، جواب بده:

برای حوالی خیابان شهید رجایی (رشتیان)، فکر می‌کنید بهتر باشه مشترک شاتل بشیم یا پارس آنلاین؟

قبلا هم گفتم که من مشترک اندیشه بودم اما جدیدا از مخابرات اینترنت می‌گیرم. به نظرتون کار خوبیه از مخابرات شیفت بدیم به یکی از این دو تا شرکتی که گفتم؟

(تو مقایسه‌ی شاتل و پارس آنلاین، باید اینم در نظر داشته باشیم که تعرفه‌های ماهیانه‌شون (اگر سه ماهه شارژ کنیم) یکیه اما شاتل برای اینترنت رایگان شبانه و برای سرعت‌های 512 و کمتر، ماهانه 3500 تومن هزینه‌ی اضافی دریافت می‌کنه.)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بعد از ارسال پست قبلی من با دفتر پارس آنلاین تماس گرفتم. گفتن که مشکلی نیست اگر تا زمان برقراری سرویس (که قبلا می‌گفتن سه چهار ماه، اما الآن گفتن شاید شش ماه هم طول بکشه)، از سرویس فعلیم استفاده کنم. البته یکی دو هفته‌ای بعد از جمع‌آوری زمان می‌بره.

ولی مساله‌ی دیگه‌ای عنوان کردن که واقعا ایجاد تردید کرد واسه‌م؛ برای مرکز 5 فقط ثبت نام یه ساله دارن و تمام هزینه‌ش هم باید از همین الآن پرداخت بشه.
    خوب من ترجیح می‌دادم سه ماهه شارژ کنم. تو این کشور واقعا هیچی معلوم نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •