بابا یه کاری کنین
چرا شکس میخوریم
خدا به دادمون برسه
بابا یه کاری کنین
چرا شکس میخوریم
خدا به دادمون برسه
ما خود از طرفداران این تیمیم!چقد بد بینی پسر این هموم تیمیه که زمانی 17 جدول بود اما حالا صدر
و فقط نقطه ضعفشو میبینیم که رفع بشه
من فقط نقطه ضعفاشو مد نظر قرار میدم که اونا برطرف بشن
با دیدن من و شما که نقطه ضعف برطرف نمیشه دوست من... ما طرفدارا فقط باید از تیم حمایت کنیم مطمئن باش خود امیرخان از ما بهتر نقطه ضعفها رو میبینه و میتونه برطرفش کنه...ما خود از طرفداران این تیمیم!
و فقط نقطه ضعفشو میبینیم که رفع بشه
من فقط نقطه ضعفاشو مد نظر قرار میدم که اونا برطرف بشن
متاسفانه من حتی بازی رو تو خونه هم نمیتونم ببینم چه برسه برم استادیوم
این اولی بازی ای که بعد از اومدن ژنرال نمیتونم ببینم
دیروز bbc با محمد خانی مصاحبه کرد ! محمد خانی گفت تو جام با شگاهها پرسپولیس ضعیف ترین تیم از ایرانه !
این عکسه چه باحاله:
فکر کنم داشته میگفته:
اه اه. حالمو به هم زدین با این بازیتون![]()
استقلال تهران- پاس همدان
جدال استقلالى هاى ديروز و امروز
استقلال تهران پس از آن شكست ناباورانه و سخت ۴ بر يك مقابل مقاومت سپاسى شيراز امروز در ورزشگاه بزرگ آزادى روياروى تيم سخت كوشى چون پاس همدان بايد ثابت كند كه آن نتيجه تنها يك اتفاق بوده است. كارى كه چندان آسان هم براى آبى پوشان به نظر نمى رسد. استقلالى ها پس از آن شكست روزهاى سختى را پشت سر گذاشتند تا جايى كه امير قلعه نويى اعلام كرد كه از اين پس ديگر چنين نتايجى براى آنها رقم نخواهد خورد و با اين حرف به نوعى غيرمستقيم زنگ خطر را براى بازيكنانش به صدا در آورد.صدرنشين ليگ برتر فوتبال ايران امروز در شرايطى به ديدار تيم پاس همدان مى رود كه تنها فابيو جان واريو هافبك برزيلى و مصدومش را در اختيار ندارد و اين مى تواند باز بمانند بازى با مقاومت سپاسى براى استقلالى ها مشكلاتى را به وجود بياورد. هرچند كه مجتبى جبارى هم ديگر آن شرايط مطلوب را براى بازى ندارد و تنها ۲ جلسه با آبى پوشان تمرين كرده است. چنين به نظر مى رسد كه قلعه نويى براى بازى امروز باز از زوج سياوش اكبرپور و آرش برهانى در خط آتش تيم خود استفاده كند. خطى كه در بازى با مقاومت فاقد آن قدرت لازم بود. قلعه نويى براى آنكه امروز تيمش را با بهترين وضعيت به ميدان بفرستد هيچ مشكلى را پيش روى خود نمى بيند چون امروز از معدود دفعاتى است كه استقلال بازيكن محرومى را در تركيب خود نمى بيند. حريف امروز استقلال نيز حريفى است كه تنها نامش استقلال نيست وگرنه به لحاظ مديريتى و مسائل فنى در رأس اين تيم افرادى مشغول به كار هستند كه روزى در استقلال چنين مسئوليت هايى را برعهده داشتند.كاظم اوليايى مديرعامل اسبق استقلال و مديرعامل امروز پاس همدان در كنار منصور پورحيدرى سرمربى اسبق آبى پوشان و مرد همه كاره اين روزهاى پاس همدان كسانى هستند كه استقلال را بهتر از تيم خود مى شناسند كه همين مسأله باعث مى شود تا حساسيت هاى بازى امروز مضاعف شود. همدانى ها نيز مانند آبى پوشان يكى از مؤثرترين بازيكنان خود را در اختيار ندارند و او كسى نيست جز حنيف عمران زاده دفاع تنومند پاسى ها كه قطعاً در بازى امروز عدم حضورش در زمين كاملاً نمايان خواهد بود.پاس همدان در حال حاضر با ۳۱ امتياز در جاى سيزدهم جدول رده بندى ليگ قرار دارد و اين به هيچ وجه جايگاه خوبى براى همدانى ها نيست.پاسى ها امروز مى خواهند در ورزشگاه آزادى با الگو گرفتن از نوع بازى مقاومتى ها در شيراز مشكلاتى را براى حريف پرقدرت خود به وجود بياورند. كارى كه شاگردان غلامحسين پيروانى به خوبى از عهده آن برآمدند و امروز شاگردان وينكو بگوويچ مى خواهند همان كار را دنبال كنند. كارى كه چنين به نظر مى رسد براى همدانى ها چندان كار آسانى نباشد.
سرپرست استقلال: واعظى آشتيانى حرف منطقى زده است
على نظرى جويبارى سرپرست استقلال در مورد آخرين وضعيت تيمش در آستانه بازى امروز مقابل پاس همدان به ابرار ورزشى گفت: بعد از باخت مقابل مقاومت سپاسى تمرينات منظمى را پشت سر گذاشته ايم و از همه لحاظ آماده ديدار مقابل پاس همدان هستيم. اميدوارم بتوانيم ۳ امتياز اين ديدار را كسب كنيم تا صدرنشينى خود را حفظ كنيم. وى در مورد اظهارات واعظى آشتيانى كه گفته بود برخى مسئولين مراقب حرف زدن خود در استقلال باشند ادامه داد: فكر مى كنم ايشان حرف بسيار خوبى زده است. من هيچ وقت نگفتم فوتبال شيراز لياقت داشتن ۲ نماينده در ليگ برتر را ندارد. من ادعا كردم اگر اين ۲ تيم را تبديل به يك تيم كنند قدرت فوتبال شيراز افزايش خواهد يافت مثلاً فوتبال مازندران ۵۰ بازيكن در سطوح ليگ دارد اما يك نماينده در ليگ ندارد كه بايد بررسى شود. نظرى در پايان گفت: هر كسى ادعا مى كند من چنين مصاحبه اى انجام داده ام اگر آن را نشان دهد به او پاداش خواهم داد.
قلعه نويى: پاس را مى بريم چون ديگر مغرور نيستيم
تيم استقلال پس از شكست سنگينى كه مقابل مقاومت سپاسى شيراز متحمل شد امروز در ورزشگاه آزادى ميزبان تيم پاس همدان خواهد بود. امير قلعه نويى معتقد است در ديدار امروز بازيكنانش با غرور كار نخواهند كرد و به همين خاطر برنده ميدان لقب خواهند گرفت. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• شرايط فعلى تيم بعد از شكست مقابل مقاومت سپاسى چگونه است؟
- شرايط تيم ما در حال حاضر بسيار خوب است. اگر بخواهم عوامل شكست مقابل مقاومت را بررسى كنم، دليل نخست آن بود كه بازيكنان ما هنوز در حال وهواى دربى بودند و از آن شرايط خارج نشده بودند. عامل ديگر هم غيبت چند تن از بازيكنان اصلى استقلال بود كه به دليل مصدوميت يا محروميت نتوانستيم از آنها استفاده كنيم. در واقع بدون در اختيار داشتن ۵۰ درصد تركيب اصلى خود به مصاف مقاومت رفتيم و آن نتيجه رقم خورد. به هر حال آن شكست را فراموش كرديم و به دنبال ۳ امتياز ديدار با پاس هستيم.
• مقابل مقاومت بازيكنان استقلال با غرور كار كردند. فكر نمى كنيد در بازى با پاس هم غرور نفرات را بگيرد؟
- در هر صورت به بازيكنان استقلال گفته بودم كه ديدار با مقاومت از دشوارترين بازى هاى آنهاست و معتقدم باخت مقابل مقاومت سپاسى حباب غرور بازيكنان استقلال را شكست و آنها متوجه شدند كه نبايد هيچ حريفى را دست كم بگيرند و در ديدارهاى باقى مانده تا پايان ليگ به خصوص بازى با پاس همدان با جديت به ميدان بروند. ما پاس را شكست خواهيم داد چون ديگر مغرور نيستيم.
• بازى با پاس را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- در هر صورت هر بازى شرايط مخصوص به خود را دارد و كاملاً مشخص است كه تمامى تيم ها با انگيزه و همچنين با روحيه مضاعف به مصاف تيم صدرنشين مى آيند اما به اميد خدا تلاش مى كنيم تا با شكست دادن پاس شرايط خود را در صدر جدول تثبيت كنيم و بى ترديد براى كسب هر ۳ امتياز به ديدار پاس مى رويم.
• پاس را چگونه مى بينيد؟
- پاس تيم خوبى است كه از بازيكنان باانگيزه و مربى با سابقه اى بهره مى برد اما پس از بازى مقاومت تمرين هاى خود را با توجه به نقاط ضعف و قوت اين تيم برگزار كرده ايم و تنها هدفمان پيروزى مقابل پاس است.
• عده اى معتقدند شرايط استقلال بعد از دربى مساعد نيست. با اين گفته موافقيد؟
- متوجه نمى شوم از چه شرايطى صحبت مى شود. مگر ما صدرنشين نيستيم؟ بهتر است سؤال شود كه استقلال فصل گذشته در اين زمان چندم بود كه تصور مى كنم در جايگاه نهم يا دهم بود. اين در حالى است كه اكنون استقلال با رقيب هميشگى خود ۵ امتياز و با تيم دوم جدول ۳ امتياز فاصله دارد. بنابراين ما شرايط خاصى نداريم، اكنون در صدر جدول هستيم و قصد داريم صدرنشينى خود را حفظ كنيم.
• اميد روانخواه مقابل پاس بازى مى كند؟
- اين بستگى به شرايط بازى دارد. اميد به شرايط آرمانى رسيده است و ما او را جزو ۱۸ نفر بازى امروز قرار داديم. البته مى خواهم روانخواه را در اين بازى آزمايش كنم و احتمالاً چند دقيقه به وى بازى بدهم.
• اگر ديدار استقلال در روز اول فروردين لغو شود تأثيرى در روند تيمى شما نخواهد داشت؟
- خير، مهمترين مسأله براى ما كمك به تيم ملى است اما حرف ما اين است كه برنامه را به ما اعلام كنند تا سردرگم نشويم.
خسرو حيدرى: بايد پاس را ببريم
خسرو حيدرى بازيكن استقلال طى اظهار نظرى گفت: به لحاظ فنى همان بازيكن سال قبل هستم و فرقى نكرده ام.وى تصريح كرد: اين لطف كارشناسان است كه از من تعريف مى كنند. در استقلال همه زحمت مى كشند و بازيكنى نيست كه تأثير خود را نگذاشته باشد. سال قبل همين بازى ها را براى پاس انجام دادم اما چون بازى هايمان پخش مستقيم نمى شد، كسى بازى ام را نمى ديد. حيدرى تصريح كرد: هميشه سعى مى كنم از هر مربى نكات فنى را ياد بگيرم. از قلعه نويى هم مواردى را ياد گرفته ام. او به لحاظ روحى روى بازيكن تأثير زيادى مى گذارد. وى در مورد بازى مقابل پاس همدان اظهار داشت: بازى سختى داريم. بايد اين مسابقه را ببريم تا از شوك خارج شويم. البته پاس بازيكنان جوانى دارد و با توجه به انگيزه اى كه دارند دوندگى خوبى خواهند داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)