تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1900 از 4105 اولاول ... 900140018001850189018961897189818991900190119021903190419101950200024002900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,991 به 19,000 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه mdi_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با تشکر و سلام مجدد خدمت دوستان عزیز، می بینم که این روزهای آخر داره به سرعت می گذره و باید کم کم آماده اعزام بشم می خواستم بپرسم که من کی باید کچل کنم؟می خوام تا جایی که ممکنه مو دار باشم آخه عقد کرده ام و شب قبل از اعزام هم شب یلداست اگر دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با تشکر و سلام مجدد خدمت دوستان عزیز، می بینم که این روزهای آخر داره به سرعت می گذره و باید کم کم آماده اعزام بشم می خواستم بپرسم که من کی باید کچل کنم؟می خوام تا جایی که ممکنه مو دار باشم آخه عقد کرده ام و شب قبل از اعزام هم شب یلداست اگر دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن ممنون میشم.
    کچل کردن موها رو بذار واسه آخرین تفریح!
    بهتره کچل کنی بری چون اونجا محوطه دانشگاه نیست که بخوای خجالت بکشی
    14 ماه پیش من رفتم آموزشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سرباز ها در دو مرحله تقسیم میشن:
    1-تعیین محل آموزشی(پادگان آموزشی)
    2-تعیین یگان خدمتی

که تقسیم در یگان خدمتی در دوره آموزشی صورت میگیره ولی توسط پادگان نیست
    مستقیما از نیرو انسانی ستاد کل صورت میگیره که اونم بر اساس نیاز تمامی یگان های کشوره

4. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت p301000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام..دوستان من 2، 3 سال پیش از خدمت فرار کردم..18 روز از آموزشیم گذشته بود..الان 21 سالمه..نیروی هوایی امیدیه اهواز..
    همینطور که میدونید به فراریها معافی تعلق نمیگیره..خب سوال من اینه اگه برم خودم رو معرفی کنم اجازه میدن بدون اینکه اونجا بمونم برم دنبال معافیم؟
    شماره چشمم جمعش میشه 8.25 ، مدرک هم زیر دیپلم هستم.. لطفا اگه مطمعنید بهم پاسخ بدید..ممنون.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام..دوستان من 2، 3 سال پیش از خدمت فرار کردم..18 روز از آموزشیم گذشته بود..الان 21 سالمه..نیروی هوایی امیدیه اهواز..
    همینطور که میدونید به فراریها معافی تعلق نمیگیره..خب سوال من اینه اگه برم خودم رو معرفی کنم اجازه میدن بدون اینکه اونجا بمونم برم دنبال معافیم؟
    شماره چشمم جمعش میشه 8.25 ، مدرک هم زیر دیپلم هستم.. لطفا اگه مطمعنید بهم پاسخ بدید..ممنون.
    دوست عزیز معافیت پزشکی ربطی به فرار و غیبت نداره و شما اگر معافیت پزشکی شاملتون میشه
    فقط با پرداخت مقداری جریمه میتونید معاف بشید

tapatalk

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نیروی هوایی ارتش افتادم باسه اموزشی هم خضرائی هستم. این طور که پیدا است از این جا خیلی ها دزفول بوشهر بندرعباس چابهار نوژه همدان تبریز شیراز ... می افتند و افراد متاهل پدر نظامی و پارتی دار رو یکسری خوش شانس رو تهران نگه می دارن. من سمت شرق تهرانم کسی نیروی هوایی ارتش تو تهران خدمت کرده؟کجاش بهتره؟ پیروزی به ما نزدیکه ولی هیچ تضمینی نیست پیروزی بیافتم بعدش یا چا بهار.

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه :
    من امسال ارشد شرکت کردم سربازیم باید برم میخواستم ببینم من اگه سربازیمو برم و وسطش کنکور قبول بشم میتونم معافیت تحصیلی بگیرم بیام دانشگاه؟ یا اگه امسال نشد سال بعد دوباره شرکت کنم. منظورم اینه که برای معافیت تحصیلی حین خدمت مهم نیست که چقد از پایان سربازی باقی مونده؟ و اینکه اگه من معافیته رو حالا بگیرم بعد اتمام تحصیل سربازیمو تو همون محل قبلی باید ادامه بدم یا نه؟
    ممنون
    دوستان اینم اگه ممکنه جواب بدین
    مرسی

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه :
    من امسال ارشد شرکت کردم سربازیم باید برم میخواستم ببینم من اگه سربازیمو برم و وسطش کنکور قبول بشم میتونم معافیت تحصیلی بگیرم بیام دانشگاه؟ یا اگه امسال نشد سال بعد دوباره شرکت کنم. منظورم اینه که برای معافیت تحصیلی حین خدمت مهم نیست که چقد از پایان سربازی باقی مونده؟ و اینکه اگه من معافیته رو حالا بگیرم بعد اتمام تحصیل سربازیمو تو همون محل قبلی باید ادامه بدم یا نه؟
    ممنون

بله عزیز شما در هر مرحله از خدمت کنکور قبول بشی ترخیصی
    ممکنه محل خدمت تغییر کنه شایدم نکنه اما ارگان خدمتی تغییر نمیکنه
    یعنی ارتش بودی بازم ارتشی
    دوستان سوال تکراری خیلی داره زیاد میشه

اگر سوالی جواب داده نمیشه دو دلیل داره
    1. کسی نمیدونه
    2.بیش از 100 بار در تاپیک جواب داده شده

پس لطفا سرچ فراموش نشه
    با تشکر از همکاریتون

10. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان اینم اگه ممکنه جواب بدین
    مرسی
    در صورت قبول شدن به شما معافيت تحصيلى داده ميشه و به دانشگاه ميرسد و ثبت نام مى كنيد .بعد از اتمام تحصيل دوباره دفترچه پست مى كنيد و دوباره تقسيم مى شويد كه ممكنه در يگان جديد بيافتيد.

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کسری خدمت سربازی حذف و سربازی 24 ماه می‌شود

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اعلام اینکه به علت کاهش موالید، تامین سربازان با مشکل مواجه شده است از احتمال حذف تمام یا بخشی از کسر خدمت‌ها و افزایش مدت خدمت سربازی به 24 ماه از سال 93 خبر داد.
    خبرگزاری فارس: کسری خدمت سربازی حذف و سربازی 24 ماه می‌شود

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح در نشست خبری که پیش از ظهر امروز برگزار شد آخرین مقررات مربوط به خدمت سربازی را اعلام کرد.

وی با اشاره به کاهش موالید در کشور و مشکل تأمین نیروی انسانی در نیروهای مسلح، افزود: این احتمال وجود دارد که در سال 93 تمام یا بخشی از کسر خدمت ها برداشته شده و خدمت به 24 ماه برسد. این برداشتن کسر خدمت شامل کسانی که تا پایان سال 92 وارد خدمت شده‌اند نمی‌شود.

سردار کمالی یادآور شد: بر اساس بند الف ماده 4 قانون خدمت وظیفه عمومی مدت خدمت سربازی 24 ماه است و در صورتی که مشمول مازاد یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشد ستاد کل می‌تواند آن را به کمتر یا بیشتر 24 ماه تغییر دهد. در سال‌های گذشته با توجه به آمار موالید و تامین نیاز نیروهای مسلح مدت خدمت بین 14 تا 18 ماه بوده است و اکنون به ازای خدمت در مناطق عملیاتی و امنیتی 6 ماه، مناطق محروم و بد آب و هوا 5 ماه و سایر مناطق نیروهای مسلح 3 ماه از خدمت کسر می‌شود و مدت آن بین 18 تا 21 ماه است.

وی افزود: موالید کشور سیر نزولی دارد برای نمونه موالید سال 59 حدود 2 میلیون و 451 هزار نفر، سال 60 حدود 2 میلیون و 419 هزار نفر، سال 63 تعداد 2 میلیون و 68 هزار نفر، سال 65 تعداد 2 میلیون و 256 هزار نفر، سال 68 تعداد یک میلیون و 789 هزار نفر، سال 70 تعداد یک میلیون و 592 هزار نفر، سال 74 تعداد یک میلیون و 305 هزار نفر، سال 78 تعداد یک میلیون و 174 هزار نفر و سال 80 تعداد یک میلیون و 100 هزار نفر بوده است. بنابراین با بررسی های به عمل آمده تامین سربازان مورد نیاز نیروهای مسلح با مشکل مواجه شده است.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل در مورد قوانین معافیت‌ها گفت: آخرین قانون خدمت وظیفه عمومی در تاریخ 22 آبان ماه سال 90 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است و تا کنون سه آیین نامه آن تحت عنوان آیین نامه اجرایی قانون خدمت وظیفه عمومی، آیی نامه اجرایی معافیت کفالت، ایثارگران و امداد جویان و آیین نامه معافیت تحصیلی تصویب و ابلاغ شده است و دو آیین نامه با عنوان معاینه و معافیت پزشکی و بیمه خدمات درمانی کارکنان وظیفه در کمیسیون مربوط در دولت در دست بررسی است، پیش بینی می شود حدود 20 تا 25 درصد معافیت‌های پزشکی کاهش پیدا کند و بقیه آیین نامه‌ها نیز به مرور تبیین و در سیر مراحل تصویب قرار خواهد گرفت تا زمینه‌های اجرای کامل قانون خدمت وظیفه عمومی فراهم شود.

سردار کمالی به جوانان در خانواده‌ها تاکید کرد: بر اساس قوانین و مقررات موجود و خبرهایی که از سوی ستاد کل و سازمان وظیفه عمومی اعلام می شود در خصوص تعیین تکلیف سربازی خود اقدام کنند و به خبرهایی که بیشتر در حد نظریه و پیشنهاد است توجهی نکنند. البته ستاد کل این خبرها را نیز رصد خواهد کرد. به عنوان مثال کسی بدون اینکه از مسایل امنیتی و دفاعی کشور، موالید، نیاز نیروهای مسلح، تهدیدات، راهبرد دفاعی، وضعیت اقتصادی و واقعیات موجود اطلاعی داشته باشد اعلام کند خدمت باید داوطلبانه یا حرفه ای شود اینها در عالم غیرواقعی شاید خوب است ولی وقتی بر اساس واقعیات موجود ملاحظه می شود سربازان وظیفه با حداقل بودجه و اعتبارات در تولید امنیت نقش کلیدی ایفا می کنند و اگر قرار باشد این نقش به کارکنان پیمانی سپرده شود حداقل در بحث حقوق و مزایا اعتبار نیروهای مسلح باید بالغ بر 10 برابر افزایش داشته باشد در حالی که تامین این اعتبار اکنون غیرممکن است.

وی گفت: حقوق سربازان حدود 65 تا 121 هزار تومان است و با حداقل حقوق پرسنل پیمانی تفاوت اساسی دارند.

مشکل کاهش موالید سربازی نیست

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره کاهش مدت خدمت سربازان متاهل نیز گفت: طرح کمیسیون فرهنگی مجلس درباره کاهش مدت خدمت سربازی متاهلان در دست بررسی است در عین حال معتقدیم که مشکل تاخیر ازدواج جوانان سربازی نیست چون نرخ رشد در دهه 60 با 27 ماه خدمت سربازی بوده است.

کمالی ادامه داد: حدود 70 درصد جوانان بین 18 تا 20 ساله هستند که به خدمت سربازی می روند و بین سنین 21 تا 22 ساله ترخیص می شوند در حالی که متوسط سن ازدواج بیشتر است.

پرونده خرید خدمت سربازی بسته شده است

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره خرید خدمت سربازی نیز گفت: به دلیل تبعیض آمیز بودن آن خرید سربازی به هیچ وجه مورد نظر ستاد کل نیروهای مسلح نیست و پرونده آن بسته شده است. همچنین درباره مشمولان خارج از کشور خرید خدمت وجود داشت که آن هم از سال 92 منتفی شد.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان این که استقبال جوانان به خدمت سربازی برخلاف تصور عامه بسیار خوب است، گفت: 80 تا 85 درصد جوانان به موقع به سربازی می آیند و تنها 10 تا 15 درصد آنها مرتکب غیبت می شوند، البته تعدادی از آنها که اصلاً مراجعه نمی کند بسیار محدود است.

سردار کمالی همچنین در مورد معافیت قانون سه برادری نیز گفت: از آنجا که نیروی مازاد نداریم قانون سه برادری از سال 90 لغو شده است.

14. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •