شما بگو ببینیم چیکار میشه کرد؟
سرویس نامحدود ارزونتر از اون در مخابرات وجود نداره !!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما بگو ببینیم چیکار میشه کرد؟
سرویس نامحدود ارزونتر از اون در مخابرات وجود نداره !!!
دوستان مرکز فروش مخابرات میدونین کجاست که حضوری برم این جریان تغییر سرعت ها رو سایتشون رو بپرسم.
البته مرکز فروش اصلی رو میگم، والا تو همین شهید رجایی مسئولش هست که هیچی نمیدونه فقط گزاشتن برا ثبت نام/
دوستان در این مورد کسی اطلاع نداشت که ساعت دانلود رایگان شبانه تغییر کرده یا هنوز همون 1 تا 7 ه؟
چون به گفته ی اپراتور 2020 احتمالا 70 % از امروز اول اردیبهشت تغیییرش بدن !!
نه، منظورم از محدود ها بود.
\امروز هزچی فحش از دهنمون اومد به ماکسنت بارشون کردم پول 9 ماه از اینترنت گرفتن روزی نشده که قطعی نداشته باشم زنگ هم میزنم میگن نمی دونیمو... به مخابرات منطقه ربط داره و... اخرش هیچی ماکسنت بدجور گند زده بدجور مخصوصا منطفه ما نصف راه
مثالا یه راهش میتونه این باشه که برای هر کاری به بخش فروش یا پشتیبانی زنگ زدیم موضوع رو بهشون بگیم تا در اثر ازدیاد درخواست ها موضوع به گوش مسئولش برسه دقت کنید که این فقط یه پیشنهاده مهم اینه که یه درخواست جمعی وجود داشته باشه مطمعنا رسیدگی می کنن تا وقتی که به سرویس های موجود راضی باشیم اونا هیچ کاری نمیکنند
والا من این موضوع رو چندین بار قبلا گفتم و اون موقع بهم گفتن سرویس نامحدود های دیگه هم میتونی برداری ( فکر کنم 5-6 ماه پیش بود آخریش) مثلا 256 که ماهی فکر کنم 40 تومن بودولی سرعت 70-80!!
منم دیگه برنداشتم![]()
من دقیقا از تعرفه های مخابرات خبر ندارم![]()
آدرسي که بشه ازش مطّلع شد سراغ داريد؟
خود سایت مخابرات آ. ش. که قسمت تعرفه ها رو هر چی زدم چیزی نشون نداد، ولی قاعدتا تعرفه هاش بایستی شبیه همارا باشه بعلاوه اینکه یه سرویس اولترا هم باید داشته باشه که حدودای 35 تومن ماهانه باید باشه.
.........................................
البته دوستان بحث مقایسه سرویس های نامحدود تهران مطرح شده که البته 2 نکته رو دست نمی دونیم. اول اینکه اون سرویسی که میده، واقعا سرعت درست رو میده یانه و دوما بحث مصرف منصفانه.
در مورد اولی که فرضا اگه اون سرویس یک مگابیت بر ثانیه، سرعت واقعی و در حدود 120-110 کیلوبایت بر ثانیه بده، در میاد ماهی 43 تومن که قطعا واسه وبگردی به نظر من زیاد به صرفه نیست مگر واسه دانلود استفاده بشه که در اون حالت هم اگه 24 ساعته دانلود کنی، میشه حدودا 9 گیگ که با همین مبلغ و یا حتی کمتر تو تبریز و یا تو تهران با محدودها بعضیا دارن همین مقدار و یا حتی بیشتر رو دانلود می کنن.
حالا اگه بیاد مصرف منصفانه رو هم دخیل کنه که دیگه نور علی نوره.
پس در نهایت من نت تبریز رو در حد همون تهران و کشور ارزیابی می کنم و لزوما حقی از ما ضایع نمیشه در مقایسه با پایتخت نشین ها یا سایر استان ها که بخواد به گوش مسئولین و ... برسه. مشکل از جای دیگه ست یعنی انحصار اینترنت توسط حکومت و عدم اجازه دادن به ورود بخش خصوصی و رگولاتوری و زیرساخت و ... که ربطی به این استان و اون استان هم نداره.
البته اینا صرفا نظر بنده بود و احتمالا و صد در صد دوستان بسته به نیازهای خودشون، نظرات دیگه ای خواهند داشت.![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)