تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1900 از 2550 اولاول ... 90014001800185018901896189718981899190019011902190319041910195020002400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,991 به 19,000 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

جالبه اینجا کسی اینترنت تامحدود با سرعت بیشتر از 128 نمی خواهد؟ دوستانی که دستشون تو کاره اطلاعیه ای اعتراضی چیزی... نمیشه کاری کرد که همون سرویس های نامحدود استان های دیگه رو مخابرات استان خودمون هم بده ؟؟؟؟ نبود ؟؟؟؟؟ 5 تا پست دارم هیشکی چیزی نگفته همه بلدن پینگ تست بزارن فقط :|
    نکنه از اینترنت نامحدود خوشتون نمیاد ؟ این تبعیض نیست که مخابرات استان های دیگه اینترنت نامحدود بدون شرایط مصرف منصفانه و با قیمت مناسب داره اونوقت ما هی باید پول شارژ بدیم ؟؟؟
    لطف کنید 1 دقیقه از وقت مبارکتون رو بزارید قیمت های مخابرات تهران رو چک کنید راه دوری نمی ره ثواب و اجر معنوی هم که داره در ضمن چند نفر از دوستان من دارن تو تهران و همدان و کرمانشاه از این سرویس ها استفاده می کنند و سرعت ثابت و دقیقا مقدار اعلام شده هست مثلا 1 مگابیت نامحدود تو تمام مدت دوره سرعت ثابت 120 کیلوبایت بر ثانیه رو داره!
    لینک تعرفه های مخابرات تهران : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما بگو ببینیم چیکار میشه کرد؟

خيلي خيلي ممنونم،
    ولي هزينه‌اش به نظرم يه کم زياد ميشه!
    سرويس‌هاي ديگه ارزونتر و به صرفه تر از اين اطّلاع داريد؟
    سرویس نامحدود ارزونتر از اون در مخابرات وجود نداره !!!

2. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان مرکز فروش مخابرات میدونین کجاست که حضوری برم این جریان تغییر سرعت ها رو سایتشون رو بپرسم.

البته مرکز فروش اصلی رو میگم، والا تو همین شهید رجایی مسئولش هست که هیچی نمیدونه فقط گزاشتن برا ثبت نام/

4. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان ساعت دانلود رایگان شبانه مخابرات تغیییر کرده؟

چون بنده چند مدت پیش که با 2020 صخبت کردم و تایم شبانه رو پرسیدم گفتم چیزی رو سایتتون هم نمیزنین آدم بدونه از کی تا کیه حداقل بگین تا چه مدت دانلود رایگان در این بازه اس که پشتیبان مخابرات گفت تا آخر فروردین به این منواله اما از اردیبهشت فکر کنم تغیییر کنه و زنگ بزنین بپرسین !!

کسی از دوستان امروز از سایت مخابرات یا از پشتیبانیشون ساعت دقیق دانلود رایگان و جویا شدن؟ و آیا تغیییر کرده یا باز همون قبلیه از 1 تا 7 ه؟

با تشکر

دوستان در این مورد کسی اطلاع نداشت که ساعت دانلود رایگان شبانه تغییر کرده یا هنوز همون 1 تا 7 ه؟

چون به گفته ی اپراتور 2020 احتمالا 70 % از امروز اول اردیبهشت تغیییرش بدن !!

6. این کاربر از VTC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

سرویس نامحدود ارزونتر از اون در مخابرات وجود نداره !!!
    نه، منظورم از محدود ها بود.

8. این کاربر از ™ Hadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

\امروز هزچی فحش از دهنمون اومد به ماکسنت بارشون کردم پول 9 ماه از اینترنت گرفتن روزی نشده که قطعی نداشته باشم زنگ هم میزنم میگن نمی دونیمو... به مخابرات منطقه ربط داره و... اخرش هیچی ماکسنت بدجور گند زده بدجور مخصوصا منطفه ما نصف راه

10. 2 کاربر از humanaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

مثالا یه راهش میتونه این باشه که برای هر کاری به بخش فروش یا پشتیبانی‌ زنگ زدیم موضوع رو بهشون بگیم تا در اثر ازدیاد درخواست ها موضوع به گوش مسئولش برسه دقت کنید که این فقط یه پیشنهاده مهم اینه که یه درخواست جمعی وجود داشته باشه مطمعنا رسیدگی می کنن تا وقتی که به سرویس های موجود راضی باشیم اونا هیچ کاری نمیکنند

12. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

مثالا یه راهش میتونه این باشه که برای هر کاری به بخش فروش یا پشتیبانی‌ زنگ زدیم موضوع رو بهشون بگیم تا در اثر ازدیاد درخواست ها موضوع به گوش مسئولش برسه دقت کنید که این فقط یه پیشنهاده مهم اینه که یه درخواست جمعی وجود داشته باشه مطمعنا رسیدگی می کنن تا وقتی که به سرویس های موجود راضی باشیم اونا هیچ کاری نمیکنند
    والا من این موضوع رو چندین بار قبلا گفتم و اون موقع بهم گفتن سرویس نامحدود های دیگه هم میتونی برداری ( فکر کنم 5-6 ماه پیش بود آخریش) مثلا 256 که ماهی فکر کنم 40 تومن بود ولی سرعت 70-80!!
    منم دیگه برنداشتم

14. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

نه، منظورم از محدود ها بود.
    من دقیقا از تعرفه های مخابرات خبر ندارم

16. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

من دقیقا از تعرفه های مخابرات خبر ندارم
    آدرسي که بشه ازش مطّلع شد سراغ داريد؟

18. 3 کاربر از ™ Hadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آدرسي که بشه ازش مطّلع شد سراغ داريد؟
    خود سایت مخابرات آ. ش. که قسمت تعرفه ها رو هر چی زدم چیزی نشون نداد، ولی قاعدتا تعرفه هاش بایستی شبیه همارا باشه بعلاوه اینکه یه سرویس اولترا هم باید داشته باشه که حدودای 35 تومن ماهانه باید باشه.

.........................................

البته دوستان بحث مقایسه سرویس های نامحدود تهران مطرح شده که البته 2 نکته رو دست نمی دونیم. اول اینکه اون سرویسی که میده، واقعا سرعت درست رو میده یانه و دوما بحث مصرف منصفانه.

در مورد اولی که فرضا اگه اون سرویس یک مگابیت بر ثانیه، سرعت واقعی و در حدود 120-110 کیلوبایت بر ثانیه بده، در میاد ماهی 43 تومن که قطعا واسه وبگردی به نظر من زیاد به صرفه نیست مگر واسه دانلود استفاده بشه که در اون حالت هم اگه 24 ساعته دانلود کنی، میشه حدودا 9 گیگ که با همین مبلغ و یا حتی کمتر تو تبریز و یا تو تهران با محدودها بعضیا دارن همین مقدار و یا حتی بیشتر رو دانلود می کنن.

حالا اگه بیاد مصرف منصفانه رو هم دخیل کنه که دیگه نور علی نوره.

پس در نهایت من نت تبریز رو در حد همون تهران و کشور ارزیابی می کنم و لزوما حقی از ما ضایع نمیشه در مقایسه با پایتخت نشین ها یا سایر استان ها که بخواد به گوش مسئولین و ... برسه. مشکل از جای دیگه ست یعنی انحصار اینترنت توسط حکومت و عدم اجازه دادن به ورود بخش خصوصی و رگولاتوری و زیرساخت و ... که ربطی به این استان و اون استان هم نداره.

البته اینا صرفا نظر بنده بود و احتمالا و صد در صد دوستان بسته به نیازهای خودشون، نظرات دیگه ای خواهند داشت.

20. 4 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •