تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 231 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط SILWESTER
    ايساك جان. من ورژن جديد wtm رو دانلود کردم همون جوری که گفته بود فایهای با پسوند imp هم 7-8 تایی ریختم داخل سی دی و بقیه مراحلم دنبال کردم{همون جوری که تو help برتتامه گفته بود} در آخر هم protect رو زدم و برنامه شروع به کار کرد. در آخر هم پیغامی مبتنی بر پایان موفقیت امیز کار داد. ولی نرو و 10 تا برنامه دیکه هم میتونن اون سی دی رو رایت کنن....
    یه لطفی بکن و اون آموزشی رو که قبلا قولشو داده بودی بزار. نمیخات خیلی هم مته به خشخاش بزاری اصول و مراحل کارو بگی بقیشو میرم..ممنون
    اگر اين كار انجام داده باشي و 8 تا رو ريخته با شي مخصوصا اون 30 مگ و درست همه ي كراحل رو انجام داده باشي پدر سي رام و برنامه رو در مياره ميدوني چقدر طول ميده تا ايميج بگيره

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط siavash_ahmadpour
    آقا من واقعا نمی تونم 189 صفحه رو بخونم لطفا یکی بگه آخرش باید چی کار کنیم؟
    من پنج هزار تومن ميگيرم به جاي شما 189 صفحه رو ميخونم.
    چي رو بايد چكار كرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammad hamed
    اگر اين كار انجام داده باشي و 8 تا رو ريخته با شي مخصوصا اون 30 مگ و درست همه ي كراحل رو انجام داده باشي پدر سي رام و برنامه رو در مياره ميدوني چقدر طول ميده تا ايميج بگيره
    ما كه 7-8 تا ريختيم هسچ طوري هم نشد تازه توهلپه خودش گفته بود سي دي رو پر از اون فايل ها كنيد
    شايد من درست انجامش ندادم ايساكم كه نميداد يه كمكي بده براي آموزشش. معلوم نيست كجان
    Last edited by SILWESTER; 05-06-2006 at 01:10.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

4

منون که جواب دادای lucky
    من از آخرين ورژنش استفاده كردم {wtm v1.97.3 shareware} کد رجیسترم رو گیر نیوردم بزم. اگه کسی داره لیبکشو بزاره...
    تا اوبجایی هم که شد help برنامرو که همراه با تصویر بود خوندم و درست عمل کردم حالا دیگه نمیدونم چرا اینجوری میشه و کار نمیده .........................اما به یه مشکل دیگه هم بر خوردم که نتونستم معماشو حل کنم. مربوط میشه به iso و joliet
    حالت 1: من یه ایمیج رو که حاوی حاوی یک فایل 20M بود باTZ کردم 800M و بعد رایتش کردم ..تو mycomputer حجم سی دی رو میزد 20M ولی محتوایت سی دی 800M رو نشون میداد
    حالت2: همون ایمیج رو بردم به حالت iso ی خالی بدون joliet . و دوباره رایتش کردم ..mycomputer مقدار 800M رونشون میداد
    محتویات سی دی هم 800M رو ....تا اینجاش درست!!!!!حالا..
    در هر دو حالت 1 و 2 ایمیجهای 20 مگی به من تحویل میداد ..با 3 تا پسوند برنامه متفاوت امتحان کردم. ولی همون شد...
    حالا می خواستم ببینم چجوری میشه کاری کرد که ایمیجهای گرفته شده هم همون 800 مگ بشه
    فکر کنم باید مقادیر در ISO , joliet با هم دست کاری بشن
    باز نگری مقاله ایساک هم نتونست کمکی به من بکنه
    از دوستان و اساتید محترم این تاپیک خاهشمندم که لطف کنن و روش کارو به من بگن. ممنون از همتون
    آقا هيچ كي تو اين تاپيك نميدونه تو اين مورد بايد چكار كرد من هنوزم نتونستم مشكلش رو حل كنم
    خدا بيامرزه روح نازنينتو 7070 عزيز كه اگه نباشي اين تاپيكو بايد درشو گل گرفت. خدا كنه زودتر به اين دنيا برگردي و ما رو دريابي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

WTM تقریبا همون کار Step5 در TZ Copy Protection را انجام می دهد .
    و استفاده از WTM بدون استفاده از تراک صفر چیز زیاد جالبی نمی شود هر چند با تراک صفر هم چیز جالبی نمی شود .

به فرض هم که چند صد مگ بد سکتور داشته باشیم Alcohol 120 تو سه صوت ایمیج می گیره .
    پس هر گز نشه فراموش --> تراک صفر
    چون تعداد کمتری از نرم افزار ها قادر به خواندن تراک صفر هستند .

خوب یه تمرین کوچولو برای جلوگیری از کپی و پست شدن فایل ها
    ابتدا فایلی همنام فایل اصلی با پسوند TZD ساخته و در پوشه مورد نظر گذاشته و ایمیج می سازیم
    سپس ایمیج را به خورد Step 5 در TZ می دهیم
    و پس از طی این مراحل فایل اصلی را به اندازه مجموع دو فایل exe & tzd افزایش می دهیم .
    همین کار با WTM به روشی تقریبا مشابه انجام می شود .

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

ما كه 7-8 تا ريختيم هسچ طوري هم نشد تازه توهلپه خودش گفته بود سي دي رو پر از اون فايل ها كنيد
    شايد من درست انجامش ندادم ايساكم كه نميداد يه كمكي بده براي آموزشش. معلوم نيست كجان
    آخه من كه اين كار رو كردم كلون كه اصلا نتونست ايميج بگيره البته با نسخه ي 5.2.8.1

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Isaaaac
    WTM

خوب یه تمرین کوچولو برای جلوگیری از کپی و پست شدن فایل ها
    ابتدا فایلی همنام فایل اصلی با پسوند TZD ساخته و در پوشه مورد نظر گذاشته و ایمیج می سازیم
    سپس ایمیج را به خورد Step 5 در TZ می دهیم
    و پس از طی این مراحل فایل اصلی را به اندازه مجموع دو فایل exe & tzd افزایش می دهیم .
    همین کار با WTM به روشی تقریبا مشابه انجام می شود .
    متوجه نشدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman khatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    nakoja@bad

پيش فرض

با سلام به دوستان خوبم
    مدتي بود كه بدليل مشغله كاري نتونستم به انجمن سر بزنم خوب خدا رو شكر يكم بيكار شدم و به تمام انجمن ها سر زدم و يه سري چيز بدرد بخور پيدا كردم اميدوارم به دردتون بخوره ؟؟؟؟!!!
    =+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=
    مقالات از سايت هاي Pcseven و unreal و غيره ... ؟ جمع شده (لطفاً حق كپي رايت رعايت بشه؟؟؟؟!!!)
    بيشتر كار دوست عزيزمون keyvanriko0 است %
    =================================================

اموزش تصويري شكست قفل هاي شركت نسل جوان ؟؟
    لينك دانلود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پسورد
    اين رو ندارم چون فقط بعضي از كاربران داده شده من هم درخواست دادم به محض دريافت اعلام مي كنم
    راستي اگه پسورد ريكاوري داريد بزاريد پيداش مي كنه بدون دردسر ؟؟؟

================================================
    آموزش تصويري شكستن قفل هاي شركت نگهبان
    لينك دانلود
    پسورد
    password: pcseven.com

===============================================
    آموزش تصويري نرم افزار CD Secure كه مربوط به سي دي آموزشي سيم خاردار است ؟؟
    لينك دانلود
    پسورد

================================================
    آموزش قفل گذاري سي دي ها شامل 3 آموزش مي باشد

خوب آموزش اول:

------------------------------------------------------------
    آموزش دوم

-----------------------------------------------------------
    آموزش سوم

-----------------------------------------------------------
    دوستان خوش باشيد با لحضه هايتان
    دوستدار شما پيمان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    peyman khatar جان دستت درد نكنه.حالا هر كسي كه مي خواهد قفل بشكنه يا بگذاره يه نگاهي به اينها بندازه.مخصوصآ آنهايي كه نمي خواهند 190 صفحه را بخوانند.
    ××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××
    SILWESTER جان خواستم wtm 1.96 را با لودرش واسط آپلود كنم ولي سرعتم خيلي پايين بود.عوضش كاري را كه Isaaaac جان گفتند را من هم توضيح مي دهم(البته با اجازه جناب Isaaaac ) هر دو تقريبآ با دستكاري بخش raw باعث مي شوند كه فايل مورد نظر(و همچنين مكاني كه آن فايل روي سيدي داره) بعد از رايت شدن قابل تشخيص و خواندن نشه.حالا كافيه كه شما فرمت يه فايل مثلآ zip را به tzd تغيير بدي و آن را داخل ايميج بندازي.بعد داخل tzcopy از step 5 استفاده كني.توجه داشته باش كه نبايد step 2,3 را بر روي اين فايل به كار ببري.اگر كه اين فايل را قبل از اتوران بگذاري حجم اتوران را به دو برابر مجموع دو فايل اتوران و tzd افزايش بدي (توسط step3 ).در ضمن step1 يادتون نره.
    راجع به سوال دوم:تغيير حجم فايل توسط tzcopy step3 باعث تغيير حجم ايميج نمي شه.اين كار با استفاده از دستكاري در قسمت سايز و آدرس انتهايي يك فايل در ايميج صورت ميگيره.tzcopy در حالت اول حجم فايل شما را فقط در joliet تغيير داده و به حجم فايل در شما در iso كاري نداشته به همين دليل ويندوز حجم سيدي را 20 مگ نشان داده.
    اگر شما در هر دو قسمت هم حجم فايل را تغيير بدي باز هم حجم ايميج گرفته شده تغييري نميكنه.از اينكه دير جوابتون را دادم معضرت مي خوام چون آخره ترمه و بايد كلي مقاله و تحقيق وپروژه هاي ريز و درشت و امتحان هاي ميان ترم و پايان ترم تحويل استادها بدم و فكر كنم تا يه ماه ديگه سرم شلوغه.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط luckylock
    سلام
    راجع به سوال دوم:تغيير حجم فايل توسط tzcopy step3 باعث تغيير حجم ايميج نمي شه.اين كار با استفاده از دستكاري در قسمت سايز و آدرس انتهايي يك فايل در ايميج صورت ميگيره.tzcopy در حالت اول حجم فايل شما را فقط در joliet تغيير داده و به حجم فايل در شما در iso كاري نداشته به همين دليل ويندوز حجم سيدي را 20 مگ نشان داده.
    اگر شما در هر دو قسمت هم حجم فايل را تغيير بدي باز هم حجم ايميج گرفته شده تغييري نميكنه.از اينكه دير جوابتون را دادم معضرت مي خوام چون آخره ترمه و بايد كلي مقاله و تحقيق وپروژه هاي ريز و درشت و امتحان هاي ميان ترم و پايان ترم تحويل استادها بدم و فكر كنم تا يه ماه ديگه سرم شلوغه.
    آقا ممنون
    پس به نظرت اين سي دي هايي كه حجم ايميجشون ميشه 5 گیگ را با چه روشی میسازن؟
    چیزی سراغ داری روش کار کنیم شاید نتیجه بده
    .................................
    پیمان جان فکر کنم اون سه تا آموزش آخری هم پس ورد میخاد اولیشو من گرفتم پس ورد خواست؟؟
    Last edited by SILWESTER; 05-06-2006 at 15:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •