با سلام
در هنگام نصب لینوکس ترتیب انتخاب نوع پارتیشن به چه صورت هست یعنی کدوم پارتیشنها ( home هم به به ریشه مانت بشه ) primry و کدوم پارتیشن logical باید انتخاب شوند ؟
اصلا در لینوکس مثل ویندوز این نوع انتخابها مهم هستند یا نه ؟
با تشکر
با سلام
در هنگام نصب لینوکس ترتیب انتخاب نوع پارتیشن به چه صورت هست یعنی کدوم پارتیشنها ( home هم به به ریشه مانت بشه ) primry و کدوم پارتیشن logical باید انتخاب شوند ؟
اصلا در لینوکس مثل ویندوز این نوع انتخابها مهم هستند یا نه ؟
با تشکر
قبلا کامل توضیح داده شده، حتی نحوه ی صحیح پارتیشن بندی رو هم گفتم.
اما خیر مهم نیست، فقط اگر پارتیشن boot و root شما جداست، پارتیشن boot اگر primary باشه درست هست، اگر هم یکی هستند root رو primary کنید، و البته طبق توصیه ی دوستان بهتر هست که لینوکس رو در آخر هارد نصب کنید، یعنی ابتدا پارتیشن های مربوط به ویندوز رو بسازید و نهایتا پارتیشن های لینوکس رو
با سبام و تشکر از طاهای عزیز
بله من هم به همین صورت عمل می کنم اما چند روز پیش مقاله ای رو خوندم دیدم که روت رو لاجیکال گرفته و swap رو پرایمری . برام سئوال پیش اومد
با تشکر
پرایمری کردن swap کلا کار درستی نیست! اون مقاله هم قطعا مشکل علمی داشته،
مراجعه کنید به تاپیک زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و خسته نباشید
من تازه عضو سایت شدم و در مورد لینوکس ابونتو سوال دارم.حقیقتا وقت نکردم تمام پستها رو که اینجا نوشته بخونم.اگر قبلا توضیح دادین آدرس بدین برم بخونم.
توی محیط لینوکس : آیا نرم افزار پاور پوینت خیلی با پاور پوینت توی محیط ویندوز متفاوته؟
من اخیرا میخواستم با این نرم افزار کار کنم .با مشکل روبرو شدم
من نرم افزار پاور پوینت رو توی محیط ویندوز بصورت تجربی یاد گرفتم.
آیا کتابی هست که بتونم مشکلات پاورپوینت و برنامه های آفیس رو توی این محیط بخوبی یاد بگیرم و ترفندهاشو پیدا کنم؟
آیا نرم افزار فتو شاپ توی محیط لینوکس جواب میده؟
ممنون از راهنماییتون
سلام.
نرم افزار پاورپوینت مال Microsoft رو نداره اما OpenOffice Presentation رو داره که کار همون پاورپوینت رو میکنه.
فتوشاپ هم نداره اما نرم افزار مشابهی به نام Gimp داره. این هم وبسایت کاربران فارسی زبانش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
در مورد سینابتیک سئوالی داشتم ببینید در ابتدا که اوبونتو رو نصب می کنیم یک سری نرم افزار باهاش نصب میشه حالا می خوام بدونم در این حالت ایا اسم تماتمی نرم افزارها یا بسته ها توی سیناپتیک وجود داره یا باید یه بار از طریق اینترنت ابدیت بشه ؟
مثلا vlc قاعدتا روی مخازن هست اما ایا اسم این نرم افزار و وابستگی های مورد نیاز برای نصبش توی سیناپتیک وجود داره ؟
فرق بسته با خود نرم افزار چیه ؟
سلام.
ببین فقط 1 دونه مخزن که نداریم. مخزنهایی داریم که غیر رسمی هستن و برای نصب نرم افزاری خاص میدونیم که اوا باید مخزنش رو اضافه کنیم و سپس دستور Update رو بزنیم تا لیست نرم افزارا به روز بشه. بنابراین خیر، همه چیز در سیناپتک وجود نداره.
سلام من تازه اوبونتو نصب کردم یک سایت برای دانلود نرم افزار میخواستم که افلاین نصب بشه؟؟
اگه کمک کنید تشکر
سلام به دوستان اپن سورسي !
من به تازگي مي خوام به دنياي لينوكس برم . البته قبلا هم با لينوكس كار كردم و تا حدودي آشنايي دارم . ديگه زمانش رسيده كه كوچ كرد !
نظرم اينه كه با توجه به علاقه بيام و Open SUSE رو نصب كنم . تو سايت اصلي ديدم كه ورژن 11.4 اومده و مي شد به صورت DVD ISO هم دان لود كرد با حجم حدود 4 گيگ . آيا همين كافي هست و با خودش به اندازه كافي نرم افزار داره ؟ راستي نسخه 32 بيتي بهتره يا 64 ( با توجه به عملكرد و سازگاري ) ؟
با تشكر - سامان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)