به شدت![]()
وقتی یک مشت احمق بیشعور برای همه جامعه قانون وضع میکنن
هیچ دلیلی نداره که آدم های عاقل اون جامعه از این قوانین پیروی کنند و میتونن در جهت عکس هر ایده و نظری که اونها دارن حتی عقایدی که در ظاهر مثبت است ، عمل کنند.
در موضوع فیلترینگ نیز مردم میتوانند بصورت همگانی و بدون استثنا از فیلترشکن ها استفاده کنند.
با یکدیگر متحد باشند و به یکدیگر برای شکستن چوب زور کمک کنند .
از طرف دیگه فراموش نکنند که برای ارائه خدمات اینترنت به همین سانسورکنندگان پول پرداخت میکنند .
تا جای ممکن میتوانند پرداخت های خود را محدود کنند ، اگر در منزل از خطوط ثابت اینترنتی استفاده میکنند ، از خرید اینترنت همراه خودداری کنند و یا به میزان بسیار اندک خریداری کنند.
در موضوع اینترنت ثابت نیز به شدت با ارائه دهندگان اینترنت برخورد کنند ، میتوان بعد از اتمام سرویس بخاطر قطع و وصلی اینترنت مدعی خوردن خسارت شد و از اونها درخواست خسارت و شارژ رایگان خط رو کرد .
اگر توجه نکردن به سرعت اون سرویس دهنده را میتوان عوض کرد . با فشار زیاد و خشونت آنها را مجبور به تخلیه یک روزه خط های اینترنتی خود کنید .
از طرف دیگر برای سرویس دهنده های جدید ، آنهایی را انتخاب کنید که بیشترین مقدار ترافیک را با کمترین هزینه دریافت میکنن .
البته این دلیلی نمیشه که به آنها هم ترحم کنید و مبالغ کم و به سختی به آنان پرداخت کنید و در مقابل برای ارائه سرویس با کیفیت بیشترین فشار ممکن را به آنها بیاورید.
اگر اندکی و فقط اندکی مردم در این موضوع متحد عمل کنند ، براحتی بزرگترین سرویس دهندگان اینترنتی کشور ورشکسته خواهند شد.
اگه در هر صورت امنیت یکسانه و قرار نیست اطلاعات به جایی درز کنه به نظرتون چرا نسخههایی اصلی مشکل داره ولی موبوگرام مشکل نداره؟
یعنی این همه زحمت برای هیچی دارن میکشن؟
تلگرام توی ایران سروری نداره که نرمافزار برای دریافت اطلاعات و ارتباط با اون بهش وصل بشه
صحبت من این بود که بعد از دریافت اطلاعات این اتفاق میافته و اگه قرار بود محسوس باشه که گندش درمیاومد که...
وقتی موبوگرام رو خودشون نوشتهان نرمافزار میتونه مخفیانه اون تقاضا رو بده...
ضمن این که حرف من قطعی نیست چون جایی نوشته نمیشه این چیزها ولی این که اون شرکت وابسته به سپاه هست خودش باید نشانگر چیزی باشه...
خوب این یعنی یه سری تغییرات اساسی توی سورس موبوگرام هست که توسعهدهندگانش حاضر به منتشر شدن کدش نیست...
ضمن این که میتونن یه نسخهی تغییر یافتهاش رو منتشر کنن در هر صورت و تغییرات اساسی توش نباشه...
تلگرام فیلتره ولی موبوگرام به سرورهاش وصل میشه؟
در صورتی که حمایتی پشت این نرمافزار نباشه مگه تافتهی جدا بافتهاس که خود تلگرام دسترسی به سرورهاش نداره و این نرمافزار داره؟
شما که انتظار ندارین اونها بیان اطلاعات به این مهمی که ممکنه عواقب خطرناکی براشون داشته باشه در اختیار دیگران بذارن؟
این افراد و ارتباطاتشون به شدت تحت نظر هستن...
نفرمایید، نظر شما محترم و قابل بررسی و تامل هست![]()
Last edited by pro_translator; 18-05-2018 at 10:06.
ببخشید ولی پاسختون به نوعی ربطی به حرف من نداشت البته ببخشیدها
من گفتم نرمافزارهای VPN رو بررسی کردیم و خیلیهاشون (نه همه، یه سری از سرورها تو کشورهای پرت هنوز در دسترس هستند) توانایی اتصال به سرور رو ندارن این که کدوم سرویس رو مختل کردهان خارج از بحثه...
به هر حال اطلاعاتی که دادید مفید بود ممنون از این که با ما در میان گذاشتین![]()
برادر اندکی خونسرد باش
مشکلی که هست اینه که یه نرمافزار توانایی ارائهی سروریس رایگان به ۴۵ میلیون کاربر ایرانی تلگرام (فقط توی ایران اون هم با ترافیک بسیار بالای تلگرام) رو ندارن و خیلیها که سررشته ندارن باید مدام دنبال سرویسهای جدید باشن...
ببینیند مشکل اینجاست که توی ایران سیاست "همیشه حق با مشتری هست" وجود نداره و سیاست واقعی در واقع "مشتریه که به سرویس ما نیاز داره پس هر طور که دوست داریم برخورد کنیم چون کارشون گیر ماست" هست...
در صورتی که خرید اینترنت کاهش پیدا کنه، راه حل میشه گران کردن اینترنت با بستههای حجم پایین هست (تا ضررشون رو جبران کنن) و ارزانی اینترنت در صورت خرید ۳۰ گیگ به بالا و برگزاری جشنوارههایی که قند رو توی دل کاربرهای فعال اینترنت آب کنه...
اینترنت از نیازهای اصلی مردم هست و در واقع مخاطبش بیشتر از تلویزیونه و یه جورهایی مردم بیشتر از برق بهش نیاز دارن
اینترنت این توانایی رو داره که خیلی از خدمات (به جز روشنایی) رو ارائه بده (تلویزیون مثلا)...
این که متحد بشیم توی دنیایی که همه نیاز به اینترنت دارن متاسفانه پاسخ ما نیست...![]()
امنیت نسخه اصلی کامله ، اوپن سورس و دقیق
برنامه های دیگه از روی سورس اصلی برنامه نسخه اصلی فقط کپی برداری کردن
به هیچ عنوان مشکلی ندارن ، فکر کنم منظورم رو نتونستم درست برسون ، یک نسخه غیر رسمی و ویرایش شده فارسی میتونه از نظر ارائه خدمات فارسی بهتر عمل کنه ، مثلا در تایپ درست پیام ها کمک کنه ، فقط همین و نه چیزی بیشتر .
کوتاه بگم که تلگرام قبلا داخل ایران CDN داشت که یک سرور رمزگذاری شده است . با دسترسی فیزیکی به اون نمیشه اطلاعاتش رو بدست آورد و اگه اقدام بشه خودش رو نابود میکنه .
این CDN ها کلید دارن ، که خود شرکت تلگرام با اون کلید ها میتونه بازش کنه و به اطلاعات دسترسی داشته باشه از راه دور
(حالا اینکه این شرکت این کلید ها رو در اختیار نهاد های امنیتی ایران گذاشته یا نه مسئله هست و در موردش فقط میتونیم به تلگرام اعتماد کنیم که اینکار رو انجام نداده است و بیشتر از این کاری از دستمون بر نمیاد)
الان دیگه هیچ CDN ای داخل ایران وجود نداره و ارتباط داخلی تلگرام برقرار نمیکنه ، بس این بحث منتفی هست .
موضوع مقداری پیچیده است ، بطور خصوصی در تلگرام که پیام دادین مقداری از گفتگو و صدا های ضبط شده در این مورد رو دراختیارتون میگذارم تا منظورم رو رسونده باشم .
اما به هرحال موضوع خیلی مفصله و اینجا هم من خسته میشم ، هم بازدیدکنندگان پس در همین حد گفتن در موردش کافیه .
محسوس که نیست ، همه چیز رو مخفی میکنن
اما بلاخره ما هم عمری برنامه نویسی ، طراحی و کارهای شبکه کردیم
قرار نیست روی یک صحبت بدون داشتن مدارک و شواهد محکم نتیجه گیریم کنیم .
مخفیانه بعنی چه جوری ، وقتی داریم یک برنامه رو آنالیز میکنیم و تحت جاسوسی شدید قرارش دادیم ، هر داده ای که ارسال کنه و هر ارتباطی که برقرار کنه قابل مشاهده هست
بنابراین برای آنالیز کننده ها خیلی هم چیزهای مرموز و مخفیانه وجود نداره.
پس هیچ تقاضا مخفیانه ای نمیتونه وجود داشته باشه ، هر تقاضایی یک ارتباط و کانکش هست و مانیتور میشه .
این که به یک شرکت وابسته به سپاه و یا یک شرکت ایرانی تا چه میزان میشه چشم بسته اعتماد کرد
یک بحثه و این که یک برنامه مثل تلگرام طلایی رو آنالیز کنی و ارتباطاتش رو در بیاری و مشخص بشه اطلاعات ارسالی از اون میرسه به سرور های شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بطور علنی زمینه فعالیتش رصد رسانه های مجازی هست . موضوع دیگریست .
مشکل موبوگرام دقیقا همینه که اوپن سورس نیست و به همین دلیل نمیشه کاملا ازش مطمئن بود
اما این نکته رو هم در نظر بگیرید که اگر منم بود به عنوان یک برنامه نویس و یا یک مدیر شرکت که یه عالمه هزینه کارمند و طراحی و وقت ؛ واسه ساخت یک برنامه عالی پر امکانات صرف کرده باشم ؛ به راحتی حاضر نیستم تمام دسترنجم رو به صورت سورس کد منتشر کنم تا به سرعت همه آن را کپی کرده و در نسخه های رایگان ارائه دهند و نه تنها چیزی عاید من و طراحان نشه ، بلکه تمام هزینه های توسعه برنامه را هم از جیب شخصی خودم پرداخت کنم.
در مورد موضوع دوم ، هر نسخه جدیدی که میاد ، طبق رسم هر سازنده دیگری اونها هم تغییرات خودشون رو گزارش میکنن و میگن فلان قسمت ها اضافه شده یا اصلاح شده.
اما چون به هرحال نسخه جدیدی است و همچنان عملکردشان مورد شک و تردید است ، پس هر نسخه جدیدی که منتشر شود
نیاز به همان زمان ها برای آنالیز و مانیتورینگ دارد تا از آن اطمینان حاصل شود ، که کاری خارج از مسائل ذکر شده در آن صورت نگرفته باشد و خصوصا اینکه داده ای را به داخل کشور بی جهت ارسال نکند .
خیر مبوگرام ، فیلتر شده و به سرورهاش وصل نیست و قابل استفاده نیست .
تنها راه استفاده از اون مثل نسخه اصلی ، استفاده از فیلتر شکن هست.
بله در موضوع دوم حق با شماست اگر یک برنامه مثل تلگرام طلایی و هات گرام که شرکت و اسم و رسم مشخص در ایران دارند همچنان درحال کار هستند و به سرورها تلگرام دسترسی دارند ، این سوال را پیش خواهند آورد که چطور شرکت هایی با مجوز قانونی مشغول ارائه خدمات فیلتر شده دولت هستند و دولت و نهاد های امنیتی اجازه فعالیت به آنها داده است.
به هرحال این نظر شخصی من هست و نتایج آنالیز های خودم و نحوه آنالیز هام رو در اختیار دوستان گذاشتم
بیشتر به این دلیل که نحوه مانیتورینگ یک برنامه، مثل یک پیام رسان رو بدونن و نه بیشتر.
Last edited by shaahani; 18-05-2018 at 15:37.
حالا شاید سواد من کشش نداره ولی تا جایی که یادمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ سرور و CDNی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تمامی اطلاعات کاربران ایرانی توی آمستردام ذخیره میشن...
پاول دوروف بارها درخواست ایران مبتنی بر انتقال هر گونه سرور تلگرام به ایران رو رد کرده...
یکی از شواهدش هم قطع شدن چند وقت پیش دسترسی کاربران ایرانی موقع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدن سرورهای تلگرام توی آمستردام بود...
بنده به هیچ عنوان قصد زیر سوال بردن تخصص شما رو نداشتم، ولی واژهی مخفی به معنای واژهاش یعنی: پیدا نبودن و یعنی قابل دیدن نیست...
همونجوری که نرمافزار Signal از تکنولوژی domain fronting برای مخفی کردن ترافیک خودش پشت ترافیک Google استفاده میکنه و قابل پنهانسازی هست...
نظر شخصی من اینه که کسانی که پشت پردهی نرمافزاری مثل موبوگرام هستن، با نرمافزارهایی مثل Packet Capture آشنایی دارن و اگه راهی پیدا نکنن موبوگرام رو عرضه نمیکنن...
پس بهتره طبق گفتهی خودن به نتیجهی یک نرمافزار اکتفا نکنیم...
همونطور که مطلع هستین، خیلی از بدافزارها از چشم آنتیویروسها پنهان میمونن و این هم موردی مشابه میتونه باشه
ببین دوست عزیز حرف من اینه که سر مرز هم خیلی وسائل نقلیه رو میگردن ولی مردم موفق به قاچاق میشن...
آنتیویروسها هم هر روز آپدیت و تکنولوژیهای جدید ارائه میکنن ولی باز هم بدافزارنویسها چند گام جلوترن...
اگه موبوگرام در صورتی که میتونه با سپاه همکاری نکنه، به نظر شما سپاه در شرکتشون رو تخته نمیکنه؟
اونها هم مثل همون نرمافزاری که شما اشاره کردین موظف به همکاری هستن اون هم وقتی که انقدر کاربر دارن و قابلیت جاسوسی هست...
اوپن سورس بودن یا نبودن ربطی به کسب درآمد نداره و مهم سیاست شرکته...
موبوگرام پاش از ایران بیرون نرفته و زحمت چندانی هم براش کشیده نشده...
اون کدی هم که از تلگرام کپی کرده چند ماه از سورس اصلی تلگرام عقبتره...
اشتباه برداشت نکنین، من اون زمانی که میگفتن تلگرام ایران سرور آورده، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تحقیق جزئی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی باور نکردم...
![]()
Last edited by pro_translator; 18-05-2018 at 18:20.
دوستان من اشتباه میکردم که تلگرام هیچوقت CDN نداشته تو ایران معذرت میخوام![]()
کد امنیتی یادم رفته برا ورود تلگرام؟:(
چه کار میشه کرد؟
دوست گرامی
من درست متوجه نشدم
برای ورود به تلگرام
اس ام اس وریفیکشن میاد که نباید مشکلی باشه
اگه تاید دومرحله ای رو میگید با ایمیلی که ثبت کردید میتونید دی اکتیو کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)