تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 203 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

به امید روزی که پرز اخراج بشه.....
    بابا دیگه از لیگ ایران گذشت.....
    ثباتو باید از آرسنال یاد گرفت....ثباتو باید از من یونایتد فرگوسن یاد گرفت......
    فقط پول خرج کردن که نیست......
    باید با موندن کارلتو ،زیدانم اضافه میکردن بهش.....
    آوردن مهاجم نوک از یه جهت خوبه و از یه جهت بد.....اینجاش خوبه که رونالدو شاید به ثباتی تو کناره ی زمین برسه و کمتر تو کار نوک حملمون کمک کنه که تکنیکشو باز میتونیم ببینیم...اینجاش بده که آمار گلاش پایین میاد....به خاطر وجود یه گل زن خوب ....

2. 5 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

آقا رافا بنیتز هدایتو رسما" بر عهده گرفت.....

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرز کلا مربی عوض کردن رو دوس داره!
    شاید طرفداران از بعضی تصمیم های آنجلوتی راضی نباشن ولی در هر صورت عملکرد دو ساله اونو بررسی کنیم نمره رد که نمی گیره هیچ نمره قبولی هم می گیره
    شاید فوق العاده نبوده ولی همین قهرمانی توی CL به همین راحتی ها نیست و بالاخره بعد از چند سال بدست اوردیم
    اگه به خاطر لالیگا هم باشه امسال حداقل خوب بودش و بازم میگم خیلی بدشانسیه با 92 امتیاز قهرمان نشی و این امتیاز از تمام قهرمان های لیگ های دیگه بیشتره
    حالا نمیگم اینا قهرمان نشدن توی لالیگا رو توجیه می کنه ولی اخراج اونم درست نیست

بنیتز هم با آمارهایی که احمد گذاشت شاید از یه لحاظ هایی بگیم امیدوار کننده ست ولی به این آمارها هم نمیشه صد در صد اتکا کرد
    بنیتز مدت هاست که توی لیگ های مختلف نتونسته قهرمانی بیاره و معمولا توی لیگ خیلی خوب کار نمی کنه
    تنها تخصصی که داره توی کاپ هاست که معمولا اون جا خوب نتیجه می گیره
    با اومدن اون نمیشه خیلی امید به لالیگا داشت و حداقل منطقی حساب کنیم چیز اضافه تری نسبت به آنجلوتی نداره!
    حتی میشه گفت یه مربی با یه لول پایینتره
    فقط شاید مثلا بتونه توی CL یه کارایی کنه

5. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شروط بنیتس برای پذیرش مربیگری رئال مادرید

رافا بنیتس در آستانه جدایی از ناپولی و پذیرش سرمربیگری رئال مادرید قرار دارد ولی این مربی اسپانیایی در گفتگو با پرز، شروطی را پیش پای او گذاشته است.

.
    .
    ..
    همچنین او در این گفتگو، به پرز اعلام کرده است که گرت بیل در ایده های تاکتیکی او نقش بسیار مهمی دارد و بحث فروش او هرگز نباید مطرح شود. بیل در فصل دوم حضوش در رئال، 5 گل و 6 پاس گل کمتر از فصل 2013-2014 داد و عملکردی متوسط را از او شاهد بودیم. به نظر می رسد که او یک بار دیگر به کمک بنیتس در رئال مادرید احیا شود.
    ====

خوبه اگه ایشون بیاد بیل رو نمیدن به منچستر در نتیجه احتمال جذب دخه آ هم کاهش پیدا میکنه.

یادمون نره امفصل اگه توی دوتا بازی کمی خوش شانس تر بودیم الان همه چی عوض شده بود و کاملا موفق بودیم.

قبل کارلتو حدود یه سال بود که فوتبال نمدیدم فقط هایلایت ها رو دانلود میکردم الانم که آنچلوتی داره یه سال از فوتبال دور میشه منم قراره یه سال دور باشم و کار روی کتاب جدیدم رو شروع کنم و

7. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دروازه‌بان ملی‌پوش کهکشانی‌ها فاش کرد از دست سرمربی تازه اخراج شده این تیم دلخور بوده است.

بال ولزی کهکشانی‌ها به هواداران این تیم وعده داد که فصل آینده او و هم‌تیمی‌هایش ناکامی‌هایی که در این فصل داشتند را جبران خواهند کرد.

به نظر سرمربی تیم ملی اسپانیا، رافا بنیتس گزینه شایسته‌ای برای جانشینی کارلو آنچلوتی در نیمکت رئال مادرید است.

مسئولان باشگاه فوتبال رئال مادرید اسپانیا قصد دارند تا مهاجم مکزیکی تیم خود را پس ‎دهند.

9. 3 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تنها تخصصی که داره توی کاپ هاست که معمولا اون جا خوب نتیجه می گیره
    با اومدن اون نمیشه خیلی امید به لالیگا داشت و حداقل منطقی حساب کنیم چیز اضافه تری نسبت به آنجلوتی نداره!
    حتی میشه گفت یه مربی با یه لول پایینتره
    فقط شاید مثلا بتونه توی CL یه کارایی کنه
    زمانی که رئال بهترین بازیکنا رو داشت ایشون دوبار با والنسیا قهرمان همین لالیگا شد.

11. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زمانی که رئال بهترین بازیکنا رو داشت ایشون دوبار با والنسیا قهرمان همین لالیگا شد.
    دقیقا هم به خاطر همین گفتم که مدت هاست که توی لیگ های مختلف حتی یه جام هم نیاورده و این قهرمانی با والنسیا ده سال ازش گذشته که اونم برای زمانی بود که با 75 امتیاز میشد قهرمان شد!
    بعد از اون توی این ده سال حتی یه جام قهرمانی توی لیگ ها هم نیاوردش
    حالا دورانش توی چلسی که کم بود و همین طور توی ناپولی رو فاکتور می گیریم ولی این همه سال با لیورپول و از اون مهمتر اینتر قهرمان اروپا هم نتونست توی لیگ ها موفقیتی کسب کنه
    تنها نکته مثبتش توی همین کاپ هاست و به خصوص لیگ قهرمانان و لیگ اروپا که اونا هم خیلی مربی ها توی کارنامه شون دارن
    نمیگم مربی بدیه ولی یه مربی نیست که مثلا بهتر از آنجلوتی باشه و بتونه عملکرد فوق العاده ای داشته باشه

مگر اینکه تیم خوب تقویت بشه که در اون شرایط هم فکر نمی کنم همین یکی دو سال بیشتر بنیتز مربی بمونه
    کلا مربی زیاد عوض کردن خوب نیست حتی اگه تیم مورد نظر رئال باشه که همیشه موفقیت می خواد و لزوما عوض کردن مربی باعث موفقیت نمیشه...

13. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آره دقیقا درسته از آنجلوتی به هیچ وجه بهتر نیست ولی وقتی اخراجش کردن باید مربی خوب مثل همین بنیتز داشت.
    من برعکس بیشتر بهش در لالیگا امیدوارم تا چمپیونز لیگ. . . . البته از روی احساس نه دلیل
    رونالدو که already و 24/7 از همه نظر آماده هست فقط اگه بتونه بیل رو آماده نگه داره و نزاره دفاع رو هم بهتر کنه حتما قهرمانه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خوبه اگه ایشون بیاد بیل رو نمیدن به منچستر در نتیجه احتمال جذب دخه آ هم کاهش پیدا میکنه.
    علیرضا جان فروخته نشدن بیل (که از اول هم قرار نبود فروخته بشه)، چه ربطی به اومدن دخیا داره؟!
    منچستر یا الان باید با 20-30 تا بفروشه دخیا رو به ما، یا سال دیگه رایگان از دستش بده که من بعید میدونم گزینه دوم رو انتخاب کنه! (فراموش نکنیم که مسئله مهم اینه که دخیا تصمیمش رو برای اومدن به رئال گرفته)
    این موضوع اصلا ربطی به بیل نداره و منچستر فقط برای اینکه بتونه یه قیمت مناسب بگیره از رئال، از اسم بیل استفاده میکنه که من خیلی بعید میدونم پرز باج بده..
    نمیگم مربی بدیه ولی یه مربی نیست که مثلا بهتر از آنجلوتی باشه و بتونه عملکرد فوق العاده ای داشته باشه

مگر اینکه تیم خوب تقویت بشه که در اون شرایط هم فکر نمی کنم همین یکی دو سال بیشتر بنیتز مربی بمونه
    کلا مربی زیاد عوض کردن خوب نیست حتی اگه تیم مورد نظر رئال باشه که همیشه موفقیت می خواد و لزوما عوض کردن مربی باعث موفقیت نمیشه...
    وحید کارلتو مگه آمار خیلی خوبی داشته تویه لیگ ها؟!
    از سال 1999 که مربی شد، کلا 3 بار موفق به فتح لیگ شده!!
    در حالیکه رافا از 2001 که مربی والنسیا شد، 2 بار موفق به اینکار شده! درسته برای خیلی وقت پیشا بوده اما به هر حال...

من خودم هیچ وقت خیلی علاقه ای نداشتم و ندارم به بنیتز اما به نظرم بهتره بهش زمان داد و حمایت کرد...
    کارلتو رفت و تموم شد دورانش
    باید به فکر دوران و عصر جدیدی در رئال باشیم...
    و البته امیدوار باشیم که شاید بنیتز همون نیمه گمشده تیم بر روی نیمکت باشه و بتونه قهرمانی های زیادی رو بیاره

16. 2 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

علیرضا جان فروخته نشدن بیل (که از اول هم قرار نبود فروخته بشه)، چه ربطی به اومدن دخیا داره؟!
    منچستر یا الان باید با 20-30 تا بفروشه دخیا رو به ما، یا سال دیگه رایگان از دستش بده که من بعید میدونم گزینه دوم رو انتخاب کنه! (فراموش نکنیم که مسئله مهم اینه که دخیا تصمیمش رو برای اومدن به رئال گرفته)
    این موضوع اصلا ربطی به بیل نداره و منچستر فقط برای اینکه بتونه یه قیمت مناسب بگیره از رئال، از اسم بیل استفاده میکنه که من خیلی بعید میدونم پرز باج بده..

......
    ربط داره خب عزیزم اگه معامله بین دوتا تیم صورت بگیره بقیه معامله هاشونم راحت تر صورت میگیره خب. تازه دخه آ رو اگه منچستر الان بفروشه باید همون مقدار پول رو هم یخورده بیشتر بزاره روش و یه دروازه بان خوب بگیره.
    ایجنت بیل هم یه حرفی زده بود که اون موقع من گفتم بیل بالای 50% رفتنیه چون گفته بود توی رئال بهش پاس نمیدن.

18. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •