تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 300 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

داره خودمونی میشه mohammad20014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیایید همگی با هم شایعه سازی نکنیم

این قضیه جم باکس توسط خود تیم سوپرسل و به صورت برنامه ریزی شدس که میده
    سلام به همگی

آقا من کاملا با شما موافقم.

2. این کاربر از mohammad20014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزيز خيلي ببخشيد اما به اين موضوع فكر نكردي كه لابد همه اون ليگايي كه شما ميگي رفتم و از سر ديوانگي نيست كه سيلور موندم :/
    ضمناً محض اطلاع لوت زدن تو همه تان هال ها دو مدل داره، يكي نيرو ساختن براي رسيدن به قلب بيس حريفه و زدن مخازنش،يكي هم فقط بربر آرچر ميزنه مثل من كالكتور ميزنه
    اونجايي كه شما اشاره كردي براي نوع اول فارمينگ مناسبه
    موفق باشيد

پ.ن : هرگز ديگران رو احمق نشمريد.
    شدیدا تایید میشه واقعا لوتهایی که تو کاپهای پایین هست بی نظیره به راحتی و با زدن کالکتورها میشه لوت زد
    من تان هفت هستم الان حدود 90 میلیون گلد زدم دیوارها هم تقریبا همه رو رسوندم به لول هفت
    در حالی که تو کلنمون چند نفر تان هشت داریم هنوز 60 میلیون گلد نزدن دیوارها هم همه صورتی
    چرا چون اقا واسه کلاس گذاشتن رفته کریستال

دوستان کلش باز برای اینکه زود زود بهتون جم باکس بده هر دفعه که داد ، بزارین تا درخت مرختای مپ به 40 تا برسه بعد اول درختا رو بزنید بعدش جم باکسو،دو سه روز بعد زدن جم باکسه یه جم باکسه دیگه بهتون میده
    نمیدونم میدونستین یا نه ولی گفتم بگم شاید بکارتون بیاد
    خخخخخ یه بنده خدایی یه جای دیگه هم مشابه همین حرف رو زده بود
    میگفت درختای کاج رو نزنید بعد از یه مدت که بمونه تبدیل به درخت کریسمس میشه و با زدن هر کدوم 100 تا جم میده
    نکنید آقا این کار رو نکنید شایعه سازی نکنید خواهشا

4. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ما یه ریزش نیرو داشتیم تو کلن بعد الان دوباره به لطف همه اومدیم بالا

نزدیک خط تاپ بودیم که یهو دیدیم لوت پایین پره

مجبور شدم شل بگیرم به خاطر پیشرفت همه برن پایین ولی برای حفظ کلن خودمو چند نفر تو کریستال و مستر و چمپیون موندیم

6. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام
    من از دیروز صبج استارت چمپیون رو زدم! الان کاپم 2850 هست ..ایشالا تا فردا یا پس فردا میرسم چمپیون ...اتک هم با گولم میزنم ..ولی یخورده طول میکشه و رو اعصابه ...

واسه اون دوستانی که بقیه بچه هارو از رفتن به مستر منصرف کردن باید عرض کنم که شما خیلی مستر رو سخت گرفتین ! مستر چیزی نیست !
    من وقتی تان هالم هفت بود رسیدم مستر! تو چهار روز! با یه اکانت دیگه که هالم تازه هشت شده بود تو دو روز رسیدم!
    الان با این اکانت تان هال نه هم تو هشت ساعت رسیدم! البته باراکس هارو بوست کردم! یکی دوبار!
    ولی میخام بگم که حتی تا چمپیون و بالاتر از اونم تان هال یبرون پیدا میشه اما خییییلی بیش از حد کمه!
    اما تا مستر راحت میشه با زدن هال رسید! من و خیلی از بچه ها تو تان هال هفت به مستر رسیدیم!
    فقط همیشه کمپتون پر باشه ! تان هال هایی که مشکوک هستن و کنارشون فضای خالی هست به احتمال بالا تسلا لول هفتو هشت هست که لازمه کمپتون فول باشه تا با زحمت بزنین!
    اسپل هیل بسازین همیشه! هال هایی که کنارشون دفاعی زیاده رو هم به هیچ وجه نزنین! چون اگه منفی بگیرین زحمت یکی دو ساعتتون به هدر میره!
    موفق باشین ...

8. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

عزیزان من تانهالم دورش دیواره و دفاعی.کنار تانهالم آرچر تاور گذاشته بود و حالا اونو برداشتم گذاشتم بیرون و کنارش خالیه.دارم کنارش هیدن تسلا میسازم.الان دوتا حمله بمن شده و توی هردو نیروهاش رو دقیقا توی همون جای خالی که داره هیدن تسلا ساخته میشه خالی کردن.مگه میشه داخل دیوار طرف بتونه نیرو خالی کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

عزیزان من تانهالم دورش دیواره و دفاعی.کنار تانهالم آرچر تاور گذاشته بود و حالا اونو برداشتم گذاشتم بیرون و کنارش خالیه.دارم کنارش هیدن تسلا میسازم.الان دوتا حمله بمن شده و توی هردو نیروهاش رو دقیقا توی همون جای خالی که داره هیدن تسلا ساخته میشه خالی کردن.مگه میشه داخل دیوار طرف بتونه نیرو خالی کنه؟
    چرا که نه!
    اگه داخل دیوارا فضای خالی گذاشته باشی راحت میشه اونجا نیروها رو ریخت.

11. 2 کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله هر جا از مپ شما که به اندازه ی یک مربع 1*1 خالی باشه طرف می تونه همه چی بریزه...

13. این کاربر از mohammad20014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشد بهترین جا برای گذاشتن ذخایر DARK کجاست؟

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

ببخشد بهترین جا برای گذاشتن ذخایر DARK کجاست؟
    اگه لول بالا هستین و دارک زیاد جمع میکنید بهتره بزارید تو قلب (مرکز) بیس تون تا کمتر ازتون غارت بشه

16. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

در واقع باید بگم بمب ها و تسلا و تله ها فضا رو پر نمیکنن!و تو مپت اگه جای خالی باشه و اونجا تسلا یا بمب بذاری بازم دشمن حمله کنه میتونه اونجا نیرو خالی کنه! چون اصلا اونجا فضاش پر نشده!
    برای اینکه تسلا بذاری یه فضایی رو پیدا کن که 2x2 باشه ینی اون مکعب های کوچیک تو مپت مساحتش چهارتا باشه ! هر دیوار یا هر وسیله ای بغی از مساحتی که اشغال میکنن یه مکعب کنارشون هم اشغال مکینن! پس شما باید دیوار یا وسایلو چوری بچینی که یه فضای خالی 2x2 درست کنی و تسلا رو اونجا بذاری! جاینت بمب هم همینطور! بقیه ی تله ها و بمبا فقط یه مکعب اشغال میکنن!
    امیدوارم واضح توضیح داده باشم!

18. 2 کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •