تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 266 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

یک سوال
    من برنامه انرژی منیجمن رو رو چی بزارم !؟
    رو low که هست کلا سرعت میاد پایین ! حتی my camputer هم دیرتر باز میشه ! سرعت cpu هست 0/77 حتی firefox هم لگ میزنه و کند کار می کنه !
    رو balance mode یه خورده بهتر میشه ولی سرعت cpu هست 1/4 هست
    ولی رو high که میزارم کلا سرعت زیاد میشه و سرعت cpu هم میشه ! 3/01
    در حالی که من هر وقت به شارژ میزنم conversion mode رو هم فعال میکنم
    حالا به نظر شما اگه اکثر اوقات رو high باشه اشکالی نداره ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه متاسفانه
    فقط گذینه اسپیکر رو دارم.
    اگر این گزینه را نداری، روی Playback کلیک راست کن، بعد گزینه Show Disabled Device و بعد Show Disconnected Device را بزن و ببین HDMI آنجا هست یا نه.

اگر نشد، باید درایورهایت را دوباره نصب کنی.

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

یک سوال
    من برنامه انرژی منیجمن رو رو چی بزارم !؟
    رو low که هست کلا سرعت میاد پایین ! حتی my camputer هم دیرتر باز میشه ! سرعت cpu هست 0/77 حتی firefox هم لگ میزنه و کند کار می کنه !
    رو balance mode یه خورده بهتر میشه ولی سرعت cpu هست 1/4 هست
    ولی رو high که میزارم کلا سرعت زیاد میشه و سرعت cpu هم میشه ! 3/01
    در حالی که من هر وقت به شارژ میزنم conversion mode رو هم فعال میکنم
    حالا به نظر شما اگه اکثر اوقات رو high باشه اشکالی نداره ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    بستگی داره به کار مورد نظر مثلا برای بازی یا کار سنگین باید روی balance یا high performance باشه. وقتی از باطری استفاده میکنید برای کاربردهای عادی روی low باشه بهتره.
    الان چون تابستونه دمای سیستم خودبخود بالاتره ، پیشنهاد میکنم روی balance بزارید مگر اینکه همیشه بازی کنید که میشه روی performance هم گذاشت.
    اما کلاک cpu در حالت بیکاری در هر سه حالت افت میکنه منتها موقع نیاز بالا میره.
    میشه فرکانس کلاک هر حالت رو از power options تغییر داد ( پیشنهاد نمیکنم ). overclock هم فقط با شارژر اعمال میشه.

در کل Balance برای همه کارها حتی بازی خوبه و من پیشنهاد میکنم ، چون خصوصیات هر دو رو داره ( موقع اورکلاک هم تا 2.95 میره )

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

.... كارت گرافيك اين لپتاپ 64 بيته نسبت به n550 كه 128 بيتيه چند درصد ضعيفتره؟ يعني نصف شدن پهناي باند قدرت gpu رو هم نصف ميكنه؟ ......
    منظور پهنای باند رابط کارت گرافیک و حافظه اختصاصیش هست و نه خوده هسته GPU . فقط در بعضی کاربرد ها که از حافظه کارت گرافیک استفاده میکنه کمی ضعیفتره ( میگن حدود 20 درصد )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

باطری Z510 کانفیگ i7 برای کارهای عادی مثل تایپ و همزمان پخش آهنگ با وایفای و بلو خاموش،با نور حداکثر چقدر جواب میده؟با حداقل نور چی؟نور متوسط چقدر؟
    این کانفیگ ویندوز 8 را برای مدل عادی چند ثانیه طول میکشه بیاد بالا؟با هارد SSHD چقدر؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

چند تا سوال :
    1- کلید های لپتاپ یه خورده خم شدن یعنی مثلا کلید spase به سمت چپ خم شده و بعضی کلید ها هم همینطور به طوریکه نور صفحه کلید دیده نمیشه ! آیا خودم می تونم تعمییر کنم ؟ اگه صفحه کلید خراب شه آیا گارانتی سازگار تعویض می کنه صفحه کلید رو ؟ اگر جزء موارد گارانتی نباشد چقدر هزینه می خوره تا تعمیر کنن ؟
    کلا شما کار با صفحه کلید این لپتاپ رو توصیه می کنید یا نه ؟ مخصوصا واسه برنامه نویس و بازی ؟

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزيز

در مرحله اول انتخابم روي 510 بود و يكي براي يكي از دوستانم گرفتم. الان مي خوام براي يكي از نزديكانم بگيرم كه براي معماري طراحي دكوراسيون و ... احتياج داره. كه فكر مي كنم نرم افزار هاي 3D Max-Maya-Autocad و ... استفاده مي كنه. با كمي تحقيق ديدم يه سري ها 3 مشكل از 510 مي گيرن كه شامل:
    1) داغ شدن سريع CPU
    2) مشكل باطري پك
    3) صفحه نمايش بي كيفيت

كه مي گن اين سه مشكل در 5070 حل شده. اما با تحقيق هايي كه انجام دادن CPU ضعيف تر از 510 هست. بعد از اين موضوع رفتم رو مدل e531 مي گن اين سري خيلي سرتر از 510 هست. اما مشكل كه داره CPU قديمي تر و ضعيف تر از 510 هست.

به نظرتون چه انتخابي كنم؟؟؟

باتشكر
    كسي نيست جواب بده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال داشتم اگه دوستان محبت کنن جواب بدن
    1- مشکل وب کم لپ تاب z510اونجوری که من گشتم همگانی بوده کسی تونسته این مشکل را حل کنه و کیفیت hd از وبکم بگیره
    2-یک آپدیت bios برای win 8 هستش آیا این آپدیت برای win8.1 هم قابل استفاده است ( آپدیت بایوس مگه به سیستم عامل وابستس کلا؟؟؟؟؟ )
    3-مشکل energy manager که بعد از خاموش شدن لپ تاپ از حالت conservation mode خارج می شه را کسی حل کرده ؟
    4- سایت لنوو آپدیتی برای کارت گرفیک نمی زاره درایور گرافیکی جدید را شما از کجا دانلود می کنید ( gt 740 m )؟
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد 3 ایرادی که گفتید
    1- داغ شدن سریع cpu: چنین ایرادی را من ندیدم.
    2- مشکل باتری هم که خب، چون باتری داخلش هست، برای تعویضش حتما باید لپ تاپ باز شود
    3- در مورد صفحه نمایش هم بی کیفیت نیست، صفحه نمایشش مات است که ممکن است مورد پسند همه نباشد. از جمله خودم که صفحه نمایش براق را ترجیح میدهم، چون بیشتر در محیط بسته اتاق کار میکنم تا در فضای آزاد و پرنور.

ضمنا اگر تهران هستید میتوانید به بازار رضا مراجعه کنید. اگر از در پایین وارد شوید، همان جا یک لپ تاپ z510 روشن را برای بازدید گذاشتند که میتوانند از نزدیک کیفیت صفحه نمایشش را هم ببینید.

E531 لپ تاپ بسیار سخت جان تری نسبت به z510 است ولی هم از نظر قیافه و هم cpu ضعیف تر است.

انتخاب هم با شماست. شاید واقعا ضعیف بودن cpu مثلا z5070 آنقدر در کار شما تاثیر نداشته باشد تا کیفیت صفحه نمایش براق.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال داشتم اگه دوستان محبت کنن جواب بدن
    1- مشکل وب کم لپ تاب z510اونجوری که من گشتم همگانی بوده کسی تونسته این مشکل را حل کنه و کیفیت hd از وبکم بگیره
    2-یک آپدیت bios برای win 8 هستش آیا این آپدیت برای win8.1 هم قابل استفاده است ( آپدیت بایوس مگه به سیستم عامل وابستس کلا؟؟؟؟؟ )
    3-مشکل energy manager که بعد از خاموش شدن لپ تاپ از حالت conservation mode خارج می شه را کسی حل کرده ؟
    4- سایت لنوو آپدیتی برای کارت گرفیک نمی زاره درایور گرافیکی جدید را شما از کجا دانلود می کنید ( gt 740 m )؟
    2- آپدیت جدید V39 بایوس هم باعث اصلاحات زیر میشه

1. Phase in V39 BIOS into Zx10 for solving CPU 0.77GHz issue
    2. Solve Windows 7 SLP2.0 function issue

اولیش را که سر در نیاوردم در مورد چیه. دومی هم که مخصوص ویندوز 7 است.

3- این را که البته نمیتوان گفت مشکل ولی خب همینطوری است.

4- آپدیت مربوط به کارت گرافیک را از سایر سایتها میتوانی دانلود کنی. هم سایتهای ایرانی (مثل سافت گذر) و هم سایتهای خارجی هستند که درایورهای به روز شده nvidia را برای دانلود قرار میدهند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •