امروز گشتم اما پیدا نکردم، نمیشه پ خ کنید ؟؟
امروز گشتم اما پیدا نکردم، نمیشه پ خ کنید ؟؟
خوب این مدل که گفتید به نیازتون میخوره ولی اگه تو سایت های معتبر خارجی مشورت بخواهید به خیلی گذینه های بهتری میرسید.
کسی جواب منو نمیده!!!!!؟؟؟!!!!
من تقریبا بیشتر تاپیکهای این دو سایت رو تو یکسال اخیر خوندم خب زودتر میگفتی عشق بیس هستی Hippo VB تو انتخابش شک نکن بیس فوق العاده ای داره
جناب mohsenslr فرروم مشهورکه برای یوزر های apple هست هم میتونه کمک کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه کمی بیشتر بگردی حتما میبینی.
1 معنیش رو نمیفهمم
2 کریتیو لاجیتک مدل های خوبی دارند
3 همون کریتیو بگیری بهتره fatility فکر کنم خوب باشه.
4 مورد سوم
5کریتیو
6 a4tech مارک متفرقه با کیفیت هست(به درد نمیخوره)
دوست عزیز هدفون 5.1 یا 7.1 چندان بدرد موزیک نمیخوره اگه اولویت اولت موزیکه میتونی از هدفونی مثل Sennheiser HD-555 یا Pioneer SE-A1000 که صدای فراگیر دارن استفاده کنی اگرم میخوای بیشتر خرج کنی هدفونهای بیسیم SONY واگرم باز چیز بهتری میخوای هدفونهای بیسیم Pioneer حدود 300 تا 400 برات آب میخوره ولی آخرشه البته این مواردی که گفتم غیر وایرلسها نسبت به اولویت موزیک هست ولی اگه اولویتت گیم هست همون کریتیوی که جناب peaceful1 گفتن مناسبتره
Last edited by saxp; 22-10-2010 at 00:19.
شاید Pioneer تو صنف صدا خیلی مطرح باشه ولی تو بخش هدفون خیلی نه!!
تو بین این همه برند معتبر گمه
خیلی از این برند ها از Pioneer مطرح تر هستند و کلی بیشتر از اسم های تو اون لینک ها باز هم هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 22-10-2010 at 00:17.
حرف شما رو قبول دارم ولی این مدل Pioneer-SE-DIR800 کلا پوز مدلهای دیگه رو زده من خودم فکر نمیکردم ولی چندجا با هدفونهای 5.1 سونی مقایسه کرده بودن که پایونیر رو انتخاب خیلی بهتری میدونستن حتی یکی میگفت در حد اسپیکرهای یاماها 1200 دلاری که دارم صدا رو پخش میکنه
مرسی! من اول واسه گیمینگ می خوام بعد واسه موزیک!
این هدست خوبه؟ کسی استفاده کرده ازش؟
Creative Headset Surround Arena Gaming - White
قبلا این کار رو کردم
البته خوب اونجا نمایندگی بود و کلی مدل هم واسه تست داشت ولی دوست داشتم صدای مدل HD800 رو بشنوم که گفت امکان تستش نیست ،توی فروشگاه یه مارک دیگه هم بود به نام نیومان برلین که از پارتنر های سنهایزر بود و کارش میکروفون و باند و... بود.
فوق العادست،من خودم یدونه HD555 هم دارم که این Ie8 واقعا کیفیت و جزییات صدای بالاتری رو ارائه میده...
اینم بگم که من Shure ep530 رو هم تست کردم که بنظر من IE8 خیلی بهتر بود...
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)