تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 278 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

شما درست میگید دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی منظور دوستمون این بود که حالا که 4 هست و ما میخوایم یه بار بگیریم چرا بهترین رو نگیریم ؟؟ ما که داریم پول رو میدیم و میخوایم چند سال این دستگاه کار بکشیم بزار بهترین رو بخریم

و در جواب شما اقایqazmlp من حتما فردا زنگ میزنم

کانفیگ مد نظر من 4گیگ مات غیر لمسی به جای دی وی رایتر هم ssd میندازم اگه اینو بیاره با اون گرافیک تا اخر خرداد میخرمش .

2. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

خوب hacke13 جان خدا رو شکر شما و بقیه رو تونستم کمی راضی کنم.....15 یا 20 درصد هم زیاده....وقتی شما انقد پول میدی بهترینشو بگیر....... این ملاک برتری منه

4. 2 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خوب hacke13 جان خدا رو شکر شما و بقیه رو تونستم کمی راضی کنم.....15 یا 20 درصد هم زیاده....وقتی شما انقد پول میدی بهترینشو بگیر....... این ملاک برتری منه
    کاش حافظه گرافیکش از نوع ddr5 بود ولی بازم نسبتا خوبه! من همین N550JK رو میخرم! ایشالله خبرای خوبی درمورد واردات این مدل در راه باشه :-)

6. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوست عزیز با کمی تحقیق میفهمی که ddr3 با ddr5 فرق چندانی نداره همینطور که 4 گیگ با 2 گیگ نداره اینا سر جمع 10 درصد ماجرا هست بقیش بر میگرده به gtx و gt بودن گرافیک و اون مقدارش که این لبتاپ ترکونده البته سی پی یو هم تاثیر داره که بازم مشکلی نداره ولی اینو از من بشنو 4گیگ با 2گیگ و ddr3 با ddr5 یه خورده فرق دارن مثل این میمونه بگی یه لبتاپ 2.5 هستش یه لبتاپ 2.6 هست خوب اینا که فرقی نداره 100 گرم فرقشونه که اصلا به چشم نمیاد

8. 2 کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز با کمی تحقیق میفهمی که ddr3 با ddr5 فرق چندانی نداره همینطور که 4 گیگ با 2 گیگ نداره اینا سر جمع 10 درصد ماجرا هست بقیش بر میگرده به gtx و gt بودن گرافیک و اون مقدارش که این لبتاپ ترکونده البته سی پی یو هم تاثیر داره که بازم مشکلی نداره ولی اینو از من بشنو 4گیگ با 2گیگ و ddr3 با ddr5 یه خورده فرق دارن مثل این میمونه بگی یه لبتاپ 2.5 هستش یه لبتاپ 2.6 هست خوب اینا که فرقی نداره 100 گرم فرقشونه که اصلا به چشم نمیاد
    ممنون، پس ایشالله با خرید کانفینگ مناسب از این مدل بتونیم از هر لحاظ ازش استفاده کنیم، چون من علاوه بر خوش ساخت بودن و کیفیت صفحه نمایش و بلندگوها و ظاهر خوب و... میخوام بازی های گرافیکی روز و حداقل 2-3 سال آینده رو روون و بدون لگ اجرا کنم! ایشالله شما هم بتونی کانفینگ مناسب رو تهیه کنی و همچنین همه دوستانی که این مدت منتظر ورود این مدل بودن! بالاخره صبرمون نتیجه داد :-)

10. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این کانفینگ عالیه :-)
    من اینو میخرم، خدا کنه تا یکی دو ماه دیگه یه خورده قیمتشم بیاد پایین تر :-)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

مخلصه همه ی داداشای گلم پس به سلامتی جمعی میریم asus n550jk میخریم فقط دنبال مدل core i7 باشید با رم 12 gb و هاره یه ترابایت باشید.......سی پی یو هم که دیگه.hq 4700

13. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    متاسفانه تهران

پيش فرض

ممنون، پس ایشالله با خرید کانفینگ مناسب از این مدل بتونیم از هر لحاظ ازش استفاده کنیم، چون من علاوه بر خوش ساخت بودن و کیفیت صفحه نمایش و بلندگوها و ظاهر خوب و... میخوام بازی های گرافیکی روز و حداقل 2-3 سال آینده رو روون و بدون لگ اجرا کنم! ایشالله شما هم بتونی کانفینگ مناسب رو تهیه کنی و همچنین همه دوستانی که این مدت منتظر ورود این مدل بودن! بالاخره صبرمون نتیجه داد :-)
    سلام مجدد
    دوست عزیز کلا کامپیوتر برای بازی اصلا گزینه مناسبی به لحاظ قیمتی نیست در مقابل کنسول بحث لذت بازی کردن رو کار ندارم.اما با سابقه ای که در حدود 16 سال گذشته دیدم برای بازی با کامپیوتر باید حتما اگر می خواهید بازیهای روز بدون لگ اجرا بشه باید حدودا هر 3 سال یه ارتقای اساسی به سیستم تون بدید که خرج بسیار بالایی رو داره اما برعکس کنسول با یه بار خرید تا 7-8 سال نیازی به هیچ تغییری ندارید ضمنا تفاوت عملکرد پی سی کجا لپ تاپ کجا(امتیازهای گرافیک برای مثال GTX760=5000 و GTX780m=4300 )
    سری jv تو تست های اجرای بازی شدیدا ضعیف عمل کرد که یه علتش هم پس زدن یا به اصطلاح ثروتل دستگاه در بار سنگین بود و حتی بازیهای امروز رو در گرافیک بالا متوسط اجرا میکرد وای به حال آینده ! حالا کمی صبر کنید تا تست بشه که این jk چه طور هست ...

اما برای مالتی مدیا واقعا لپ تاپ خوبی هست ویه جورایی عالیه اما خوب قیمتش خیلی بالاست.

این فروشگاه دست کمی از آل دیجیتال نداره به محض اینکه تو بازار کم بشه قیمتهای تخیلی میده و اصلا به انصاف و وجدان اعتقادی ندارن الان هم قیمتش رو با لینک قبلی مقایسه بفرمایید تایید میکنید عرض بنده رو وسزای گرونفروش هم نخریدنه.

راستی سو برداشت نشه من نیروی نفوذی نیستم اتفاقا خودم مدتهاست می خوام n550 بخرم ولی حقیقتش یه مقداری این بحثهای فنی و مخصوصا نوسان قیمتش باعث شد صبر کنم و پولی که واسش زحمت کشیده شده رو به یه سری بی وجدان حروم خور ندم. این لپ تاپ حدود مرداد گذشته با دلار 3200 به قیمت 3800 وارد شدتازه سری اول بود و تو پارتهای بعدی باید قیمتش کاهش چشمگیری پیدا میکرد اما الان فقط چون کم شده قیمتش حدود 4300 شده که البته هم واردات قبل عید و با دلار زیر 3000 تومان هست.

موفق باشید.

15. این کاربر از ghm122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیز

ار اونجایی که معلومه شما اطلاعات خوبی درمورد گرافیک ها دارید حالا من یه سوال دارم

1- n550jv گرافیکش قویتر هست یا n550jk ؟؟؟

خوب اگه jk قویتر باشه که مطمئنم قویتر هست خوب چرا اینو نگیریم و با توجه به صحبتتون که گفتین توی تست ها کم اورده و برای گیم زیاد مناسب نیست باید بگم با این بودجه کسی نمیتونه یه همچین لبتاپی رو بگیر (با توجه به اینکه مالتی مدیا هست گرافیک خوبی داره )درسته که یه کنسول مثل p4 بگیریم دیگه تا 10 سال
    خیالمون راحته ولی در درجه اول ما یه لبتاپ میخوایم که بعضی وقت ها که خواستیم بازی کنیم کله خودمون رو تو دیوار نکوبیم
    من خودم به شخصه این لبتاپ رو میخوام بگیرم تا در هفته 3-4 ساعت باهاش بازی کنم فکر کنم تا 2-3 سال اینده رو Low بتونه بیار نه؟؟؟

17. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

اینجا یه چیزیش اشتباه هست نوشته باتری 6 سولی ولی تو ایسوز نوشته 4 خوب یعنی چی ؟؟؟

راستی این لبتاپ مثل n550jv شارژ نگه میداره ؟؟؟(4گیگ غیر لمسی)

اخه نه گرافیثکش رفته بالاتر گفتم شاید تاثیر بزاره ؟؟؟

وقتی بازی میکنیم از این گرافیک استفاده میشه وقتی کار روزمره انجام میدیم هم استفاده میشه ؟؟؟

خوب اگه اینطوری باشه که خیلی شارژکم نگه میداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •