باز شروع کردن که کیروش می رود نمی رود 1 ساعت دیگه می رود هفته دیگه نمی رود .کیروشم جو درست می کنه !!!
باز شروع کردن که کیروش می رود نمی رود 1 ساعت دیگه می رود هفته دیگه نمی رود .کیروشم جو درست می کنه !!!
صحبت افشین پیروانی و دفاع از کیروش مسائل مختلف تیم ملی (صحبت خیلی عالی کردن)
پیروانی دعوت کرد در اردو که الان لیگ به اتمام میرسه هر مربی خواست میتونه در تمرینات وو... به کادر تیم ملی اضافه بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کفاشیان: فردا تکلیف کی روش ماندن یا رفتن کی روش مشخص می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وبسایت رسمی برنامه نود - رئیس فدراسیون فوتبال گفت: هیچگاه استعفای شفاهی کیروش را تأیید نکردم و فقط پیشبینیکردم که او ناراحت میشود.
به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس ، علی کفاشیان در خصوص اینکه آیا کیروش از سرمربیگری تیم ملی ایران استعفای شفاهی داده است، گفت: خیر چنین صحبتهایی مطرح نیست.
وی در مورد اینکه پس چرا این موضوع را تأیید کرد کرده است، افزود: من هرگز استعفای شفاهی کیروش را تأیید نکردم و فقط پیشبینی کردم که او از صحبتهای وزیر ناراحت شود و نگفتم که کیروش استعفا داده یا میدهد.
کفاشیان یادآور شد: قرار است پس از بازگشت از مشهد، فردا نشستی را با سرمربی تیم ملی برگزار کرده و در همان روز در خصوص تکلیف نهایی کیروش تصمیمگیری خواهیم کرد، هرچند که در این خصوص هنوز چیزی مشخص نیست و نباید در این مورد به گمانهزنی رسانهای پرداخت.
به نظر می رسد فردا تکلیف ماندن یا رفتن کی روش مشخص می شود.
هفته ای یک بار میخان تکلیف موندن یا نموندن طرف رو مشخص کنند![]()
خیلیها میپرسند چرا جایگاه فوتبال ما در آسیا ارتقا پیدا نمیکند یا چرا بعد از چهار دوره حضور در جامجهانی، همچنان یک پیروزی در سال ۱۹۹۸ تنها افتخار فوتبال ما در رقابتهای جهانی است؟ همین پرسش بعد از خرداد سال گذشته، چندین و چند بار از سوی وزیر ورزش در نقد عملکرد تیم ملی پرسیده شد. برای اینکه عینی بفهمید واقعا چرا فوتبال ما حتی ذرهای هم حرکت رو به جلو ندارد، بد نیست نگاهی به اتفاقات پنجاه روز اخیر فوتبال ایران بیندازید.
به گزارش «تابناک»، ماجرای رفتن یا ماندن کارلوس کیروش از تیم ملی ایران آنقدر فراز و فرود داشته که شاید بتوان حتی برای آن یک مدخل جداگانه در ویکی پدیا ایجاد کرد. آنقدر مردم در روزهای بعد از جامجهانی تا کنون اخباری نظیر «کیروش از ایران رفتنی شد» «جلسه سرنوشتساز کیروش»، «کیروش میماند یا میرود» و اخباری از این دست شنیدهاند که این روزها پیگیری مجدد این ماجرا از حوصله جمعی فوتبالدوستان هم خارج است.
از آنجایی که داستان ماندن یا رفتن کارلوس کیروش در همین چند ماه هم حسابی طولانی است، بهتر است با چشم پوشی از سابقه آن به روزهایی اشاره کنیم که در بهار امسال و با میانجیگری رضا حسنیخو، معاون وزیر ورزش و مدیرکل حراست وزارت ورزش و جوانان ـ که نماینده ویژه این وزارتخانه در مذاکرات بود ـ همه ابهامات برطرف و کارلوس کیروش در ایران ماندنی شد. حتی با پیگیریهای وی مشکل ممنوعالخروجی کیروش در روزهای آخر هفته هم پایان یافت. نقش حسنیخو در حل مشکل کیروش چنان بود که حتی برخی رسانهها از وی خواسته بودند تا حتی به ماجرای واگذاری استقلال و پرسپولیس هم راه یابد و این مشکل فوتبال را هم حل کند.
کیروش که در روند مذاکرات از عدم حمایت وزارت ورزش ناراحت بود، در روز پایانی مذاکرات و با این حرف حسنیخو که «هرکس با کیروش مشکل دارد از فدراسیون برود» خیالش جمع شد. موضع محکم و تند حسنیخو در خصوص مخالفان کیروش مشخصا مدیرانی از فدراسیون را هدف گرفته بود که در جلسات اسفندماه خود مقدمات رفتن کیروش را ترتیب داده بودند. بالاخره با مداخله وزارت ورزش جوانان و شخص حسنیخو همه ابهامات برطرف شد تا کیروش در تیم ملی بماند. مالیات او پرداخت، مربی و سرپرست جدید برای تیم ملی تعیین و برنامه تیم ملی تدوین شد. همه اینها در حالی است که تیم ملی ایران خرداد ماه امسال باید استارت بازیهای مقدماتی جامجهانی ۲۰۱۸ روسیه را بزند. میبینید؛ فرصتی به همین کوتاهی که همه رقبای ما تکلیف خود را میدانند و ما تازه وضعیتمان مشخص شده است.
اما درست در روزهایی که قرار بود همه این مسائل دستوپا گیر حل شود، اظهارات وزیر ورزش و جوانان همه چیز را به هم ریخت. هرچند محمود گودرزی روزهای بعد از دیدارش با پیشکسوتان فوتبال بارها اعلام کرد در حرفهایش اسمی از کارلوس کیروش نبرده است، چه کسی است که نداند منظور وزیر از «یک فرد بیگانه مربیان و بازیکنان ما را تحقیر میکند. ما کارفرما هستیم و او کارگر ماست. همه چیز برعکس شده. انگار ما کارگر او هستیم و او کارفرما است»، «تفاوت جام جهانی برزیل با جام جهانی ۷۸ و ۲۰۰۶ چه بود؟ من نه به عنوان یک مسئولی که کلاهش پشم ندارد بلکه به عنوان یک شهروند این سؤال را کردهام و میخواستم بدانم چه شرایط برتری نسبت به ادوار گذشته داشتیم» و «ما در حال حاضر لمپنهای وارداتی داریم! البته فقط قیافه آدمها با هم فرق میکند. یک نفر یقهاش را باز میگذارد و یک نفر هم مثل من یقهاش را میبندد» چه کسی است؟
هرچند وزیر بعد از واکنشهایی که این حرفها در پی داشت، بارها اعلام کرد نامی از کیروش نیاورده و رضا حسنیخو هم امروز در تشریح سخنان وزیر در نقد شخص نبوده بلکه در نقد سیستم بوده، دیگر عنان کار از دست شده و سخنان وزیر موج فراوانی را به پا کرده تا جایی که امروز علی کفاشیان از برگزاری جلسه سرنوشتساز با کارلوس کیروش خبر داد.
نکته مهمی که در سخنان گودرزی وجود دارد، ادبیات خاص و عجیب او در نقد مربی چون کیروش است. استفاده از اصطلاحاتی چون «کارگر» و «کارفرما» و نوع مقایسهای که آقای وزیر انجام داده است، فارغ از اینکه موجب بهت همگانی شده، به نوعی توهین به قشر کارگر هم محسوب میشود. بر فرض اینکه کیروش یا هر کسی دیگری هم «کارگر» ما باشند، آیا کارگر حق و حقوقی ندارد که اینگونه تحقیرآمیز درباره او صحبت میشود؟
مهمتر از این ماجرا اینکه اگر وزارت ورزش و جوانان به هر دلیلی علاقهای به همکاری با کیروش نداشت، دیگر چه نیازی به این ماجرا که نماینده ویژه به مذاکرات بفرستد و کیروش را که از ایران رفته بود، ماندنی کند. حالا که او ماندنی شد، وزیر از بیان این سخنان که همه معادلات را برهم میزند، چه هدفی را دنبال میکند؟
ماجرای کیروش، فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان وارد یک فاز فرسایشی و خستهکننده شده و همه منتظرند تا دست با تدبیری این ماجرا را برای همیشه حل و فصل کند. هماکنون فوتبال کشورمان بیشتر از دشمن خارجی از مشکلات داخلی ساختار ورزشمان ضربه خورده است؛ مشکلاتی که موجب شده فرایند مذاکره و عقد قرارداد با یک مربی برای تیم ملی چندین و چند ماه طول بکشد.
tabnak
کیروش: با انتخابم همه را سورپرایز خواهم کرد
سرمربی تیم ملی که بعد از اتفاقات رخ داده امروز در فدراسیون فوتبال حاضر شده بود تا با کفاشیان صحبت کند در پایان این جلسه برابر خبرنگاران حاضر شد.
سرمربی تیم ملی در ابتدا گفت: تشکر میکنم از تمام کسانی که اینجا حضور یافتند و عذرخواهی وقت زیادی از آنها گرفته شد. باز هم عذرخواهی میکنم که سوتفاهمی که شده و فکر میکردیم بعد از صحبتهایی که با آقای کفاشیان داشتیم نیازی به این جلسات نباشد و باید کارهای تیم ملی را دنبال میکردیم.
وی ادامه داد: به دنبال راهکارهایی بودیم برای تیم ملی فوتبال و دو مینی کمپ در خردادماه خواهیم داشت. در این مینی کمپ از بازیکنانی که جام باشگاههای آسیا و بازیکنانی که در فینال جام حذفی حضور ندارند استفاده خواهیم کرد. در دو مینی کمپی که در تهران برگزار خواهیم کرد به بازیکنان جوان این فرصت را خواهیم داد که برای حضور در تیم ملی بجنگند و اینجا خواهید دید که نگاهی مثبتی به لیگ داریم و این فرصت را به بازیکنان دادهایم. مطمئنم زمانی که اسامی بازیکنان را اعلام کنیم سورپرایز ویژه و بزرگ برای فوتبال ایران خواهد بود.
کارلوس کیروش در مورد اردوی تیم ملی اینطور توضیح داد: تقریبا مطمئن هستیم که اردوی نهایی ما در استانبول ترکیه برگزار خواهد شد. ما سخت کار کردیم و 11 ژوئن در تاشکند ازبکستان دیداری تدارکاتی با این تیم برگزار خواهیم کرد و پس از آن به ترکمنستان خواهیم رفت و اولین دیدار رسمی خود را در مسیر جام جهانی برابر این تیم برگزار خواهیم کرد.
وی ادامه داد: قصد داریم بعد از دیدار تدارکاتی که برابر عمان داریم دیداری هم برابر ژاپن داشته باشیم که هنوز قطعی نشده است. این جزییات قسمت دوم جلسه امروز ما بود.
کیروش که قصد نداشت به طور کامل درباره جلسه خصوصیاش با کفاشیان و پیروانی صحبت کند در مواجه با سوال خبرنگاران گفت: من هیچ صحبتی در مورد این مطلب ندارم و وظیفه رییس فدراسیون است که در این باره صحبت کند.
سرمربی تیم ملی در مورد حضور جواد نکونام در کادرفنی تیم ملی گفت: همانطور که آقای کفاشیان اعلام کردند این پیشنهاد داده شده اما ایشان جای کسی نمیآید و در مورد ماندگاری آقای مارکار آقاجانیان باید بگویم ایشان همچنان ما را همراهی خواهند کرد و جواد نکونام به عنوان دستیاری ایرانی در کنار ما حضور داشته باشد.
وی بار دیگر با اشاره به انتخاب بازیکنان در اردوی تیم ملی گفت: ما بازیکنان را از نزدیک مورد بررسی قرار دادیم و عملکردشان را زیر نظر گرفتیم. باید در نظر داشته باشید که من کادر فوقالعاده ای دارم و اعتماد کاملم را به آنها اعلام می کنم. بازی ها را نیز به صورت دی وی دی در اختیار دارم و آنها را مورد بررسی قرار میدهم. بعد از سه سال و نیم که بازیکنان را زیر نظر دارم اطمینان کامل دارم که هفته آینده تصمیم خوبی برای انتخاب خواهم گرفت.
کیروش ادامه داد: دو روز دیگر باید 50 نفر از بازیکنان از لیست اولیه را به AFC معرفی کنیم که ما این کار را خواهیم کرد. اما لیست نهایی در آینده اعلام خواهد شد.
سرمربی تیم ملی در ادامه در مورد صحبتهای محمود گودرزی گفت: من در طول هفته بازیهای رئال، بارسا و بایرن و یوونتوس را دیده ام و فرصت نداشتم درباره این حرفها فکر کنم.
کیروش در پایان در مورد همفکری با مربیان ایرانی نیز گفت: من در مدتی که در ایران بودم همیشه درهای تمرین تیم ملی به روی مربیان باز بوده و اگر کسی نیامده مطمئنا فکر کرده نمیتواند کمکی به او کند.
====
جناب وزیر (!) با اون حرف هاش فقط خودش رو مضحکه عام و خاص کرد !
من عاشق سورپرایزم کیروشمچه شود مخصوصا تاکیدم کرده
خوب حرف وزیر به پشمش نگرفته از سیاستش خوشم اومد![]()
ببخشید بازم این پست دوتا شد این مطالب اضافه میکنم
کیروش لمپن نیست/ مدعیان فساد در فوتبال را به دادگاه میکشانیم
علی کفاشیان در نشست خبری که پس از جلسه با کیروش داشت، گفت: در جلسهای که امروز داشتیم کیروش نگرانیهایی را در مورد حمایتهایی که قرار است از تیم ملی شود اشاره کرد و ما هم گفتیم بر اساس جلسه هیأت رئیسه تصمیماتی گرفتیم که حمایتها وجود دارد. او باید برنامههایش را با قدرت پیش ببرد و جای نگرانی نیست.
وی ادامه داد: همه در فدراسیون هماهنگ هستند تا کارها پیش برود و بر همین اساس برنامه مقدماتی هماهنگی کردیم. قرار است تیم ملی در ترکیه یک بازی دوستانه انجام دهد و بعد از آن به ازبکستان برود. در این کشور هم یک مسابقه تدارکاتی دارد و سپس عازم ترکمنستان برای اولین بازی تدارکاتی خواهد شد.
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: برنامه تدارکاتی ازبکستان قطعی شده است و برای ترکیه هنوز تیم مناسبی پیدا نکردهایم تا با آن بازی کنیم. از طرفی ژاپنیها هم هنوز جواب قطعی به ما ندادهاند اگر برنامههای قبلیمان انجام شود که هیچ اما اگر انجام نشود برنامه جدیدی تدوین خواهیم کرد.
وی در مورد اظهارات وزیر ورزش خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی رسانهها تنها 30 ثانیه از صحبتهای وزیر ورزش را منعکس میکنند. این در حالی است که تمام صحبتها مقدمه و حتی نتیجه داشته است. در این بین افراد مختلف هم نظرات خود را ارائه کردند که ما سعی کردیم از آن استفاده کنیم. ممکن است یک روز در خانه به تیمی مانند کره جنوبی ببازیم و در بازی برگشت این تیم را شکست دهیم در فوتبال این اتفاقات میافتد و کاملاً طبیعی است.
کفاشیان در پاسخ به این سؤال که چرا حسنیخو از فدراسیون حمایت میکرد اما وزیر ورزش انتقاد میکرد، تصریح کرد: قطعاً صفاتی مانند لمپن به کیروش نمیخورد، به نظر من آقای وزیر منظورش از لمپن به دلالها بود چرا که کیروش سرمربی تیم ملی است و با ما قرارداد دارد.
وی ادامه داد: کیروش 4 سال سرمربی ما بوده و نتایج خوبی با وی گرفتهایم و برخیها از شلوغیها سوءاستفاده میکنند و با دلالی شهر را به هم میریزند. وزارت ورزش همیشه حامی ما بود و حتی تفاهمنامهای هم با آنها امضاء کردهایم. مسئولان وزارت ورزش در بحث مالیات کمکهای خوبی انجام دادهاند و قرار است بودجهای هم به ما بدهند آنها همیشه حامی ما بودهاند و با این شرایط باید به فکر توسعه و پیشرفت باشیم.
به گزارش مشرق، کفاشیان در مورد صحبتهای دادکان در تلویزیون گفت: من با اعضای هیأت رئیسه در مشهد بودیم و صحبتهای دادکان را گوش میکردیم. باران عجیبی شبیه سیل میبارید و قطع شد و ما نتوانستیم بقیه صحبتهای او را ببینیم اما در مورد آن بخش از صحبتهایی که دادکان گفت فدراسیون کیروش را نمیخواهد باید بگویم اگر فدراسیون کیروش را نمیخواست چرا با او قرارداد امضاء کرد. هیأت رئیسه هم مصوب کرد که با کیروش کار کنیم.
وی ادامه داد: اگر زمانی نگرانی داشتیم به خاطر این بود که زمین و امکانات خوب نتوانیم برای تیم ملی فراهم کنیم. کیروش قابلیتهای فنی بالایی دارد.
کفاشیان در مورد اینکه دادکان برخی را لمپن و دلال خطاب کرده، گفت: افرادی که در فوتبال هستند نظرات مختلفی دارند. من از حراست و روابط عمومی فدراسیون خواستهام از این به بعد هرکس صحبت از فساد در فوتبال کرد از او شکایت کنیم. تا اگر در مورد فساد در فوتبال مدرک دارد به دادگاه ارائه کند و اگر نتوانست مدرکی بدهد خودش منشأ ایجاد فساد است. هرکسی صحبت از فساد در فوتبال بکند باید مدارک و مستندات داشته باشد تا به مراجع قضایی ارائه بدهد. دادستان کل کشور هم همین حرف را زده است. مراجع هم همین صحبت را کردهاند. فساد باید با مدرک باشد.
رئیس فدراسیون در مورد اینکه از دادکان هم شکایت میکنید، گفت:دادکان نگفته فساد در فوتبال، صحبت از دلال و لمپن کرده که من این حرف را نمیپسندم. آنها افراد محترمی بودند که سالها در فوتبال زحمت کشیدهاند و نظرات موافق و مخالف داشتهاند. دلال و لمپن دیگر چیست؟ چه کسی دلال و لمپن است.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد اینکه مشکل حق پخش حل نشود دوربینها را به ورزشگاه راه نمیدهند و لالیگای اسپانیا هم همین مشکل را داشته گفت: مسابقات لیگ تا آخر پخش خواهد شد،واقعا نمیدانستم لالیگا هم مشکل حق پخش داشته با ما هماهنگ نکردهاند. میخواهیم برای حق پخش تلویزیونی اقدام قانونی انجام دهیم و از طریق دولت و مجلس به طور اصولی پیش برویم. رگ حیات فوتبال حق پخش تلویزیونی است، باید این مسئله را حل کنیم ما جلوی پخش تلویزیونی فوتبال را گرفتیم دیدیم فایدهای نداشت. میخواهیم با مذاکره پیش برویم. کفاشیان در مورد رد صلاحیت شدن به خاطر بازنشستگی گفت: رئیس مجلس و رئیسجمهور داشتهایم که رد صلاحیت شدهاند شاید این بار من رئیس فدراسیون هم رد صلاحیت شوم.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد اینکه وزارت ورزش در انتخابات وزنهبرداری نشان داد شوخی ندارد، گفت: ما هم شوخی نداریم و جدی هستیم.
وی در مورد رفتنش از فدراسیون فوتبال گفت: هر وقت میگویند من میروم لج میکنم و بیشتر میمانم و این بیماری خود را هم به کیروش منتقل کردم.
Last edited by Fusi0n; 09-05-2015 at 20:49.
البته فکر کنم این سیاست رو از دوست و رئیسش یاد گرفته
محتوای مخفی: !!!
همچنین کارلوس کیروش در نشست خبری در مورد اعلام اسامی بازیکنان دعوت شده به تیم ملی گفت: مطمئناً پس از اعلام اسامی تیم ملی، چند سورپرایز خوب برای همگان در این اسامی خواهد بود ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)