تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 293 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض پیش بازی | هفته 19 لالیگا | اتلتیکو مادرید - بارسلونا | شنبه ساعت 22:30 | Saturday, Jan 11 2014

ترکیب احتمالی دو تیم :

بارسلونا 21 بازی از 23 بازی آخر خود در لالیگا را برده است.
    اتلتیکو 17 بازی از 19 بازی آخر خود در لالیگا را برده است.
    بارسلونا در 8 بازی آخر خود در مقابل اتلتیکو مادرید شکست نخورده است.
    اتلتیکو تمام بازی های این فصل لالیگا در داخل خانه را برده است.

( پ.ن : در کنار جذابیت ها و حساسیت های خود بازی نبرد اندیشه های شاگردای مارچلو بیلسا هم دیدنیه! )

جدول :

نقاط ضعف و قدرت (خصوصیات) دو تیم :

10 بازی آخر 2 تیم :

بازی های رو در رو :

شبکه های پخش بازی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by M E S S I; 10-01-2014 at 16:52.

2. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مارتینو تصمیم گرفته که فردا برای بازی با اتلتیکو مادرید به خاطر مصدومیت 2 ماهه لئو ریسک نکنه و از اول مسی رو بازی نده، و او در نیمکت خواهد بود

عکس: مسی، دیروز، تمرینات

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

* تیم های مورد علاقه مسی برای گلزنی

اتلتیکو مادرید 20 گل
    رئال مادرید 18 گل
    سویا 16 گل

* لئو 329 گل رسمی برای بارسلونا داشته که به ترتیب بیشترین گل زده در این ورزشگاه ها بوده

نیوکمپ با 182 گل
    ویسنته کالدرون ( ورزشگاه اتلتیکو مادرید) 9 گل
    برنابئو 9 گل

* مسی به علت مصدومیت در 3 بازی از 4 بازی آخر با اتلتیکو مادرید در ویسنته کالدرون از تاریخ 19 سپتامبر 2010 نتونسته کامل بازی کنه و تعویض شده

هواداران ایرانی لیونل مسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

".Ribery: "MESSI IS ALWAYS THE BEST PLAYER IN THE WORLD

.......

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طرفداری - بازیکن 30 ساله بایرن می گوید شاید این آخرین شانس او برای دریافت توپ طلا باشد.

به نقل از Goal، ستاره فرانسوی بایرن می گوید هرگز بردن توپ طلا برای او مهم نبوده و مسی را بهترین بازیکن جهان می داند. روز دوشنبه در زوریخ سوئیس از بین مسی، رونالد و ریبری یکی به عنوان بهترین بازیکن سال جهان انتخاب خواهد شد.

ریبری در مصاحبه با L'Equipe گفت: "مسی و رونالدو دو بازیکن بزرگ و شاخص هستند که تعداد گل های زیادی به ثمر می رسانند. اجازه دهید برای مقایسه این دو از آمار استفاده نکنم، سبک مقایسه ما متفاوت است.

"من همه چیز را انجام داده ام، از آسیب دیدگی دوری کرده ام، و به طور مرتب برای تیمم بازی کرده ام. رونالدو گل های بی شماری به ثمر رسانده است، اما مسی همیشه بهترین بازیکن جهان است، هر چند او امسال بخاطر آسیب دیدگی مدت زیادی از میدان دور بود. "

ریبری که در 2013 همراه بایرن همه جام های مختلف را کسب کرد می گوید نمی تواند تصور کند که برنده جایزه از قبل مشخص شده باشد و امسال را آخرین شانس خود برای دریافت این جایزه می داند.

"من در بازی ها همه وظایف یک بازیکن را انجام داه ام. در تمام بازی ها تیمم به میدان رفته ام و موفق به کسب تمامی عناوین قهرمانی شده ام. معتقدم هر 3 نفر به یک اندازه شانس دارند، شانس من 30% است.

"اگر من برنده شوم، آن را تقدیم به پدر و همسرم می کنم چون همیشه پشت سر من بوده اند، حتی در سخت ترین لحظات. من افکار آرامی دارم و در هر لحظه به توپ طلا فکر نمی کنم و برای خوابیدن نیازی به قرص های خواب آور ندارم.

"برای من توپ طلا می تواند یک نوع انتقام گیری فوق العاده از سختی ها باشد. اگر من برنده نشوم؟ زندگی ادامه دارد .حتی اگر این امر یک نوع فریب خود هم به شمار آید. من حرفه ام را متوقف نخواهم کرد. من می خواهم از بودن در بایرن لذت ببرم و دوباره در همه جام ها برنده باشم. همچنین می خواهم جام جهانی خوبی را همراه فرانسه داشته باشم. "

...

پ.ن: امشب دل بوسکه بازی رو از نزدیک تماشا میکنه.

6. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از اون شب های دو سر برد فوتباله
    یا بارسا تماشایی می بره و ...
    یا سیمئونه حماسه خلق میکنه
    فقط خشونت اتلتیکو نگران کننده اس

8. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

FC Barcelona Line-up

.........

10. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 6 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

به نظرم تا الان برنامه ای که تاتا برای بازی ریخته داره خوب پیش میره, حریف رو تو نیمه اول خسته کنن چون همونطور که همه میدونن اتلتیکو یکی از بهترین تیم های فیزیکی و قدرتی تو اروپاست و مطمئنا قدرت بدنیشون کاهش یافته و مثل نیمه اول نخواهند بود
    پس الان فرصت ایده آلی برای نیمار و مسی هست که بیان تو زمین و با سرعت و تکنیک و ظرافتی که تو بازیشون هست مطمئنا میتونن برای اتلتیکو مشکل ساز باشن...
    به امید برد بازی...

14. 5 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نشد به این دفاع گل بزنیم
    بازی سخت و به نظر من جذابی بود
    اتلتیکو همه چیشو گذاشت
    نکته منفی دفاع جوکمونه که که اگه فکری به حالش نکنن باید به عقل ؟ شک کرد
    قهرمانی نیم فصل رو تبریک میگم

16. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

3 دقیقه اخر بازی خیلی بهتر شدیم
    من چند بازی اخر بارسا رو ندیدم ولی این بازی یه جورایی عجیب بود برام
    دیگه اصرار به خیمه زدن پشت محوطه جریمه حریف نداشتن و همین باعث میشد سرعت حمله + لو دادن توپ خیلی بیشتر بشه که خودش شامل یه سری نکات مثبت و منفی بود
    دیدن مسی هم وقتی دو ماه بازی نمیکنه و عادت به دیدن دریبل ها و حرکاتش از سر بیننده میپره لذت بخش تره

18. 5 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خوشبختانه با وجود تساوی بدون گل (که وقتی به آمار گلزنی و... داخل خونشون نگاه بندازید مطمئنا به ارزش گل نخوردن و این نتیجه تو این بازی پی میبرین) مشخص شد که تاتا مارتینو میدونه جلوی هرتیمی با توجه به سبک و تاکتیک بازیشون چه نوع بازی و روشی رو باید تیم ارائه بده تا بتونه نتیجه لازم رو بگیره به خصوص تو این بازی که مقابل یکی از بهترین تیم های فیزیکی اروپا که وظایف خودشونو بسیار عالی انجام می دادن و به نظرم نقش پیکه و خط دفاع و بوسکتس تو کسب این نتیجه و گل نخوردن انکار ناپذیره و در آخر میتونستیم با کمی چاشنی شانس بازی رو به نفع خودمون تموم کنیم که نشد که نشد...

فعالیت بدنی بازیکنامون خیلی زیاد بود و الان نیاز مبرم به استراحت و ریکاوری خوب دارن,اگه تاتا مسی و نیمار رو از اول بازی تو زمین میذاشت الان باید دنبال آخرین اخبار از وضعیت مصدومیتشون بودیم!

20. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •