سلام
آقا گوشی من همین جوری بعضی وقتها ریست میشه . مخصوصا" وقتی که دارم با Sms هاش ور میرم . کمکم کنین .
سلام
آقا گوشی من همین جوری بعضی وقتها ریست میشه . مخصوصا" وقتی که دارم با Sms هاش ور میرم . کمکم کنین .
شايد ويروسي شده!
گوشی رو فلش کن درست میشه
گوشیهای جاوا ویروس نمیگیرند.![]()
اره گوشیم K750 هست . چی جوری فلشش کنم ؟
تو این تاپیک فلش رو توضیح دادم:
یک سر هم به تاپیک آوزش برنامه Setool2lite بزن و فایل Pdf آموزشی رو بخون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من گوشیمو به w800i تبدیل کردم حالا تو لیست میانبرهاش عکس میانبر را کنارش نمیذاره! این راه حلی نداره؟ میدونم دکمه ی اصلی میانبرها به کلید واکمن تبدیل شده.
میشه کسی بگه چرا گوشی های جاوا ویروس نمیگیره.
ایا به خاطر اینه که کسی ویرو س نمینویسه یا چیزه دیگه ای هست
علت ويروسي نشدن گوشي هاي جاوا اين هست كه برنامه هاي تحت جاوا، نمي تونند سيستم عامل رو دستكاري كنند.
اما اين كه گفتم شايد ويروسي شده، منظورم اين بود كه شايد كارت حافظه گوشي، از طريق PC ويروس گرفته. ولي نمي دونم ويروس گرفتن از اين راه، مي تونه باعث ريست شدن بي دليل گوشي بشه يا نه؟!
براي امتحان اين موضوع، ميشه كارت حافظه رو از گوشي خارج كرد تا ببينيم باز هم ريست ميشه يا نه؟
فکر میکنم تنها عیب گوشی K750 تبدیل شده به w800 از بین رفتن شورتکاتها باشه.منم اوایل کار بدون میانبرها برام راحت نبود ولی الان عادت کردم.
ایمان جان راحی سراغ نداری که بدون باکس بشه سریال گوشی رو تغییر داد؟
شنیدم یک نرافزار هست این کا رو انجام میده ولی اطلاعات کافی در رابطه با اون رو ندارم.
اگر محبت کنید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)