برای کسایی که اوایل رانژه شدن خطشون هست.یعنی همین مشکل رو دارن.
مودم رو ببر اگه لبتاپ داشتی اونم ببر دم در
.میری تو پنلت قسمت ریز مصرف رو میبنی که قطعی داشتی یا نه.
خوب باید سیم تلفن رو تمیز کنی دیگه یعنی باید قطعش کنی قطع که کردی میزنی به پریز
برای کسایی که اوایل رانژه شدن خطشون هست.یعنی همین مشکل رو دارن.
مودم رو ببر اگه لبتاپ داشتی اونم ببر دم در
.میری تو پنلت قسمت ریز مصرف رو میبنی که قطعی داشتی یا نه.
خوب باید سیم تلفن رو تمیز کنی دیگه یعنی باید قطعش کنی قطع که کردی میزنی به پریز
خب داداش سیم کشی رو باید عوض کنم دیگه این کارا واسه چیه؟
اول مطمئن شو که مشکل از سیم کشی داخلی هست بعد تعویض کن و برای مودمت یه سیم جدا ببر.ممکنه به خاطر مرکزتون باشه.
ببخشید میشه ساده تر بگید؟ من هم بهم گفتند خطت نویز داره. ساختمون کلا حدود یکی دو ساله که ساخته شده. یعنی سیم و اینها احتمال زیاد قدیمی نیستند.
downstream upstream
SNR: 11.3 18
Attenuation: 35.0 18.0
output power: 18.6 12.1
attinable rate: 2784 1064
Rate: 896 640
delay: 16 16
جزئیات دیگه ای هم خواستید من ببینم و بنویسم. سرویس شاتل نامحدود 128
لطفا ساده بگید باید چیکار کنم! با لپ تاپ مشکلی ندارم. با آیفون هم میشه از اینترنت (البته اون فقط شبکه های اجتماعی رو چک کرده) ولی من با اندروید حتی به زور می تونم شبکه اجتماعی رو چک کنم! ولی قطعی زیاد پیش نیومده. فقط میزان دریافت اطلاعات گاهی مواقع تفاوت می کنه. مثلا معمولی باید حدود 80-90 باشه گاهی مواقع تا 20-30 کیلوبایت در ثانیه هم پایین میاد!
سلام.
این که خط تا چهقدر ساپورت میکنه چیه؟ نرخِ دریافته یا پرداخت؟ چرا بالا یا پایین نباید گرفت؟ در جوابِ برخی معمولاً گفته شده که به ISP بگین خط رو روی رقمِ پایینتري ببندند.
یه سؤال هم در موردِ «فیبر» مدتها بود که مرکزِ مخابراتِ ما خطِ شرکتي رو رانژه نمیکرد. میگفتن فیبره، ADSL نمیخوره. تا اینکه خودش اقدام به فروش کرد. بالاخره فیبرِ نوری ADSL رو محدود میکنه یا سرعت میده؟
پاک شود تکراری....
Last edited by Iloveu-ALL; 24-02-2014 at 18:28.
همسایمون خونش حدود 50 متر با ما فاصله داره اون مشکلی نداره پس فکر نکنم مشکل از مرکز باشه.
اگه مشکل از مرکز باشه چیکار باید کرد؟
من هم خطم نویز داره. طرف که از سمت شرکت adsl اومده بود می گفت مشکل خط شما بیشترش برای همین نویزه. یه مقدارش هم مشکلاتیه که از سمت مخابراته! می گفت مثل اینکه دارند سعی می کنند این مشکل رو حل کنند ولی تا حالا که نتونستند! یعنی مشکلتون اگه از مخابرات و مرکز باشه عملا کاریش نمی تونی بکنی!
هر دوتا از یه شرکت سرویس دارین؟
بله تو شهر ما فقط همین یه ISP هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)