سلام. ببخشید یه مدت نبودم. من تحقیق کردم استاندارد سرعت تعویض کانال زیر 3 ثانیه است. بلوسنس هم زیر 3 ثانیه کانال رو عوض می کنه.سرعت تعویض کانالا چطوره؟
سلام. ببخشید یه مدت نبودم. من تحقیق کردم استاندارد سرعت تعویض کانال زیر 3 ثانیه است. بلوسنس هم زیر 3 ثانیه کانال رو عوض می کنه.سرعت تعویض کانالا چطوره؟
ProVision فرمت MKV رو پخش میکنه...
من X-Vision دارم کیفیت فغوق العاده هست یعنی حداکثر کیفیت رو میگیرم ، ولی یکی از دوستانم به پیشنهاد من ProVision گرفت وقتی به تلویزیون وصل کردم کیفیت تصویر نصف X-Vision نبود ، کفم برید گفتم این چیه دیگه ...
هیچی دیگه سرتونو درد نیارم که دوستم همون دستگاه رو زد تو فرق سرم(البته کارتنشو)
منوش هم خیلی ضایع هست
ولی خوبی که داره انواع فرمت تصویری رو پخش میکنه ولی XVIsion نه...
دوستان من یه مشکلی دارم. الان حدود 1 هفته است که از 14 کانال 8 تاش قطعه ولی 6 تای باقی مانده مشکلی ندارند. دستگاه هم xvision هستش.
قبلا هم این جوری می شد ولی بعد از یکی دو روز تصویر می یومد ولی الان تقریبا یک هفته است که تصویر قطعه.
کسی می دونه مشکل از چیه؟
با سلام
چند وقته که تلوزیون خونه Pioneer LX-5090 هستش
چند روز پیش اتفاقی متوجه شدم که دارای دستگاه ----T هست
بعد شروع به کار کردن باهاش شدم و در جستجویی که داشت تمام 24 کانال دیجیتال ( رادبو و تلوزیون ) رو که الان تو تهران راه انداختن دریافت کرد
اما مشکل اینجاست که تصویر و صدای هیچ کدوم نمیاد با اینکه سیگنال رو 100 % میزنه
نمیدونم مشکل در کجاست
از دوستانی که بتونن کمک کنن ممنون میشم![]()
با سلام
دوست عزیز ببین در بخش سیستم تلویزیون چه کشورهایی را ساپورت می کنه ؟ فکر می کنم اگر روی کشور ترکیه تنظیم کنی درست شود .
کشورهای غربی اروپا و چند تایی هم شرق اروپا
تو لیست دیچیتالش ترکیه نیستش
این تلویزیون با اینکه میتونه امواج دیجیتال رو دریافت کنه اما چون فرمت پخش ایران mpeg-4 هست این دستگاه قادر به شناسائی اون نیست
چاره ای جز خرید ----- دیجیتال نیست
كودوم شهري دوست عزيز؟
تهراني؟
احتمالا مشكل فرستندست. چون ميره و مياد دارن يه سري چيزارو آزمايش ميكنن
آره كيفيت xvision بالاتره
البته provisionهم بد نيست ولي اين كه شما گفتي باحاله
فقط طرهسهخد قيمتش 29800 هست
البته با اون انتن كوچيكه ته خونه بري نميگيره ها. بايد نزديك پنجره باشي ولي با فيش آنتن همه جا رو ميگيره
يعني ميگين اين پرويژن مدل t7 كه قيمتش 85 تومنه بده؟
توي سايتش نوشته وضوح تصوير بسيار بالا و پشتيباني كامل از سيستم SD, HD (720P,576P,576i,1080i)
ادرسشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره جديدا زياد ميگن
حتي ميگن تو جمهوري زياد نميشه پروويژن پيدا كرد. چون نمايندگي ها ميگن ايراد داره و زياد نميارن
باز ميگم : ايني كه گفتم شنيده هامه و هنو نرفتم جمهوري سر بزنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)