ما رو که اسیر خودش کرده![]()
ما رو که اسیر خودش کرده![]()
سلامی دوباره دوستان گرامی مخصوصا علی آقا و عباس جان
باز مشکل سنگین لود شدن کومودو برام پیش اومد، چن روز پیش کاملا سالم و درست کار میکرد ولی از دیشب مثل قبلنا شده، دیر لود میشه، دیر پنجره اصلی باز میشه و.....
حتی دیشب نسخه پرو تریال رو دانلود کردم که دوباره امتحان کنم ولی باز همون آش و همون کاسه
خداییش دیگه نمیدونم چیکار کنم!
حتی رو ویندوز 8 هم امتحان کردم بازم نشد که نشد
بنظر شما چیکار کنم؟
نمیدونین مشکل من از چی میتونه باشه؟
دوست عزیز من یک پیشنهادی بدم شما از نسخه کامل استفاده میکنید همونی که 143 مگابایته ؟
اگه اره شما بگید ویندوز شما چند بیتی هست 32 یا 64 ؟ تا من نسخه مخصوص به خود کامپیوتر شما رو بدم ببینید بازم کند میشه ؟
بله هم از نسخه کامل و هم از نسخه های مخصوص پلتفرم های 32 و 64 بیت
رو ویندوزهای 7 (64 و 32 بیت) و 8 (32 بیت) تست شده و مشکل تماما پابرجاس
با اینکه هر دو سیستمی که دارم قدرتمند هستن ولی نمیدونم مشکل از چی هستش!
از ویندوز هستش پس چرا تو انواع پلتفرم ها اینجوری میکنه؟
اگه از ناسازگاری با برنامه های دیگه هستش که بعد نصب ویندوز آنتی ویروس رو نصب کردم و تست کنم تا شاید درست شه ولی نشد!
اصلا انگار کومودو تلسم شده اس با سیستم های من!!
تنظیم خاصی که اعمال نمیکنید؟ مثلا انتخاب گزینه"ساخت قانون برای برنامه های امن" به علت اینکه شروع به ساخت قوانین برای برنامه های امن میکنه، تا چند روز تاثیر منفی روی عملکرد سیستم میزاره.
فرصت کردید یک بکاپ از تنظیمات بگیر و از طریق پیغام خصوصی به من بده....از قسمت گزارشهای +D هم یه بکاپ بگیری و به من بدی خوبه.
الان روی سیستم غیر از کومودو چه برنامه امنیتی دیگری دارید؟
قبلا روی سیستم آنتی ویروس دیگری نصب بوده؟
====
====
محتوای مخفی: اینجا
Last edited by Jadda; 19-07-2013 at 01:59.
سلام علی آقا
نه همین که نصب میکنم و منتظر می مونم تا لود بشه خیلی طول میکشه، حتی بعد نیم ساعت کامپیوتر رو ریست میکنم تا اگه مشکلی بود برطرف شه (البته اینکار هیچ ربطی به هیچ چیزی نداره، همینطوری انجامش میدم برا دلخوشی)
راستش کومودو رو بخاطر همین دردسراش Uninstall کردم
نه اصلا، فقط یه ویندوز تازه + درایورهای سخت افزاری + کومودو
چن روزی بود کومودو تو ویندوزی که بدون استفاده و سالم بود نصب کردم که بدرستی کار کرد ولی همین 2 روز پیش که خواستم برم تست ویروس یابی تاپیک دانلود ویروس و آخرین پستی که مسعودجان گذاسته بودن رو با کومودو انجام بدم و بیام گزارش بدم که کومودو باز مثل قبلنا به سختی لود میشد و وقتی میزدم که پنجره اش باز شه حتی اونم اونقد طول میکشید که سیستم به Screen Saver میرفت (5 دقیقه)
الانم موندم مشکل از چی هستش و چرا حل نمیشه
چن بار نصب کردم پاک کردم، با برنامه بهینه سازی فایلهای Temp رو خالی کردم و ..... ولی نمیشه که نمیشه
کمودو 7 کی میاد ؟بنظر شما چه امکاناتی داره
من دوست دارم انتی تفت و PC Tune Up رو هم داشته باشه نظر شما چیه ؟
فعلا که خبری ازش نیست....هیچ خبری، یه کم زوده در موردش صحبت کنیم.... البته من فکر کنم نسخه 7 بعد از سال 2014 بیاد(تاخیر)حداقل نسخه نهاییش، تا الان که داشتند به همین نسخه 6 رسیدگی میکردند. من فکر کنم نسخه 6 حداقل دو تا آپدیت دیگه جا داشته باشه.
اون دو موردی که اسم بردید را نداره. احتمالا کومودو روی این چند مورد کار میکنه:
Cloud AntiVirus: نسخه جدید از کلود آنتی ویروس، تشخیص را داشته باش!
Virtual Kiosk: یواش یواش باید یه سیستم عامل بشه! : د ی
Behavior Blocker : شاید هوشمندتر بشه....
اما دقیق نمیشه در مورد نسخه 7 صحبت کرد.
سلام دوستان عزیز بین eset و comodo کدوم رو پیشنهاد میدید (از لحاظ سرعت و قدرت و سبک بودن و... )
و من شنیدم comodo مصرف حجم اینترنتش یه کم زیاده
انشاءالله سربلند باشید
سلام
در مورد مصرف حجم اینترنت کومودو باید عرض کنم که به هیچ وجه زیاد نیست. آنتی ویروسی هست که به زور حجم آپدیت روزانه اش به 1 الی 2 مگ میرسه. (به نظر من روزی یک مگابایت! آپدیت داره).
در مورد ارسال فایل ناشناخته که صحیت کردم، موضوع اینه که قبل از ارسال فایل بررسی میشه که ایا فایل قبلا توسط فرد دیگری به کومودو ارسال شده یا نه ، و اگر ارسال شده بود دیگه فایل را ارسال نمیکنه. بنابراین بحث مصرف ترافیک برای ارسال فایل به کمپانی کومودو هم منتفی میشه، چون هر فایلی که روی سیستم ما موجود باشه کومودو هم اونو در اختیار داره. مگر اینکه واقعا یک فایل صفر کیلومتر باشه و فقط روی سیستم شما باشه، یاددمون نره اگر از سیستم یک نفر فرستاده بشه، همون یکبار کفایت میکنه برای همه کاربران و بعد از اون دیگه از سیستم کسی ارسال نمیشه. من که هر روز ویروس تست میکنم و طبیعتا این فایلها (مخربها) جدیدتر و ناشناخته تر از فایلهای (امن/سالم) کاربران خانگی است. میانگین روزی یک فایل ارسال میشه! ( همشو میگه قبلا ارسال شده!)
نمیخوام اون بحثی که مطرح کردم در مورد ارسال فایل توسط CIS برای کمپانی کومودو باعث این تصور غلط در دوستان بشه که: اگه اینجوریه دائماً باید فایل اپلود بشه و حجم اینترنتمون تموم میشه... نه خیر اصلا اینجوری نیست. سیستم شما چند فایل Z-D داره ، میانگین ماهی یکی، دوتا!، پس نگران حجم مصرفی کومودو از اینترنت نباشید. . .
اینکه شنیدی مصرف اینترنت CIS بالاست احتمالا از زبان کسانی بوده که با کومودو کار نکردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)