تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 190 از 328 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یعنی الان فکر کردی ماهی 3 تومن درآمد داشته باشی ازدواج کنی فرتی خوشبخت میشی؟! پول داشته باشی مشکلاتت همه حل میشه زنت بهت زندگی ایده آل میده؟!!! :|
    چقدر بعضیا ازدواج رو ساده میگیرن خدایا
    پول 100% خوشبختی نمیاره باید هردو طرف عاشق زندکیشون باشن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یعنی الان فکر کردی ماهی 3 تومن درآمد داشته باشی ازدواج کنی فرتی خوشبخت میشی؟! پول داشته باشی مشکلاتت همه حل میشه زنت بهت زندگی ایده آل میده؟!!! :|
    چقدر بعضیا ازدواج رو ساده میگیرن خدایا
    ببین منظور من این نیستش که پول داشته باشی خوشبخت میشی. کاری به دعواهای ازدواج و طلاق ندارم .

منظور من اینه که تو این دوره زمونه اینا که تو سریال نشون میدن تو همین سریال همه چیز آنجاست

هیچ دختری هزار سال نمیاد مثل این الهام حمیدی تو خونه بشینه بچه داری کنه! تو این دوره زمونه باید دخترو ببری بیرون ببری کنسرت بابک جهانبخش ببریش رستوران نایب ببریش آنتالیا

این دوره زمونه حداقل ماهی 3 میلیون خرج خونته.

میگم من کار ی به دعوا تو زندگی و طلاق ندارم .اصلا اونا بحثای روانشاسیه باید یه مشاور بیاد وسط بگه چرا 2 تا جوون نمیتونن با هم بسازن .

این الهام حمیدی رو میبینی؟ اینا همش فیلمه بشینه تو خونه تا شب شوهرش بیاد بهش شام بده نه بابا حداقل باید ماهی 1 میلیون به زنت بدی بره بازار پول خرج کنه.بره کشف کنه چه خوراکی جدیدی اومده.

زنا خیلی موجودات جالبی هستن بهشون 200 هزار بدی صبح میرن بازار شب با 2 تا کیسه خرید عجق وجق بر میگردن.

3. 3 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بچه ها اینو دیدین

جوانترین پدر ایران متولد سال 1380 امروز شناسنامه بچه اش را تحویل گرفت

ببین اینا همه چیزو ساده گرفتن خیلی خوبه.من خیلی دوست داشتم تو یک دهات زندگی میکردم و ازدواج میکردم .ولی بعید میدونم تو تهران دختری حاضر باشه با منی که درآمدم 1 میلیونه ازدواج کنه وقتی اون بیرون تو
    خیابون یه پسر دیگه با زنش سوار پورش میشه و
    من با زنم سوار پراید و ازکنا رمون رد میشن خوب زنم نا امید میشه از زندگی :

من که برام مهم نیست پولدار زیاده تو تهران اما زن من میگه چرا وقتمو با این اسکل هدر بدم قبول داری؟ میگه برو بابا یه شوهر پولدار میخوام جمع کن برو ..

واسه همینه که من میترسم از ازدواج بی پول..

وقتی شوهر دوست زنم ببرش رستوران نایب ولی من پول نداشته باشم ببرمش ساندویجی سر کوچه خوب زنم دپرس میشه.

وقتی شوهر دوست زنم ببرش آنتالیا ولی من ببرمش بعد 1 سال شمال ولی اونا ر ب ر برن خارج خوب زنم سرخورده میشه.افسرده میشه.

5. این کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البته مشکلات مالی همه ماها برای ازدواج یه خاطر اقتصاد ضعیف هست وگرنه از دوستان میگفتن که تو انگلیس اگر کسی اهلش باشه و بخواد تو قشر متوسط به راحتی دوتا سفر خارجی رو میتونه داشته باشه تو سال و زندگی اکثر ما ها یه قشری دارن که بهشون میگن اندر کراس نمیدونم انگلیسیش چطور نوشته میشه ولی قشری هست که فقط میره سرکار و بر میگرده و به کار دیگه نمیرسه و تو سال یکی یا دوتا مسافرت داخلی بتونه بره بعد اینو که گفت من همونجا وا رفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ببین اینا همه چیزو ساده گرفتن خیلی خوبه.من خیلی دوست داشتم تو یک دهات زندگی میکردم و ازدواج میکردم .ولی بعید میدونم تو تهران دختری حاضر باشه با منی که درآمدم 1 میلیونه ازدواج کنه وقتی اون بیرون تو

من که برام مهم نیست پولدار زیاده تو تهران اما زن من میگه چرا وقتمو با این اسکل هدر بدم قبول داری؟ میگه برو بابا یه شوهر پولدار میخوام جمع کن برو ..

وقتی شوهر دوست زنم ببرش رستوران نایب ولی من پول نداشته باشم ببرمش ساندویجی سر کوچه خوب زنم دپرس میشه.

وقتی شوهر دوست زنم ببرش آنتالیا ولی من ببرمش بعد 1 سال شمال ولی اونا ر ب ر برن خارج خوب زنم سرخورده میشه.افسرده میشه.
    پول و امکانات هیچ وقت محدودیت ندارن.به قول شما همونی که خانومش رو سوار پورشه میکنه، خودش رو با یه نفر دیگه که مثل برای خانومش پورشه خریده مقایسه میکنه و...

بله وقتی شما همسری را از قشری انتخاب بکنی که اینگونه موارد را قبل از ازدواج تجربه کرده طبیعی هم هست که بعد از ازدواج هم حداقل یک مقدار پایین ترش رو میخواد.
    اگر واقعا قصد ازدواج دارید و میخواهید این مشکلات را نداشته باشید باید برید سراغ دختری و خانواده ای تقریبا در سطح خودتون چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ فرهنگی

8. 6 کاربر از alireza99.99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بچه ها اینو دیدین

جوانترین پدر ایران متولد سال 1380 امروز شناسنامه بچه اش را تحویل گرفت

ببینید اصلا قصدم نیست شعارگونه صحبت کنم
    شاید چشم و هم چشمی در خیلی از خانمها زیاد باشه مثلا مقایسه زندگی خودشون با دوستهاشون یا اقوام
    ولی اولا اینکه این در مورد همه ی دخترها صادق نیست(حداقل نه با این شدت!) و دوم هم اینکه سایر ابعاد زندگی هم از نظر یک زن مهمه
    دوستان بعضا خیلی دیگه بد قضاوت میکنن در مورد خانمها که اره فقط برن خرید کنن و بریز و بپاش کنن و ...
    کسی که واقعا همسرش رو دوست داشته باشه همپاش تلاش میکنه برای بهبود اوضاع زندگی نه اینکه همش سرکوفت بزنه من خودم دوستانی دارم که متاهل هستند زندگی متوسطی دارند و راضی هم هستند
    البته این حالت مقایسه ها وقتی بیشتر دیده میشه که یا اون دخترخانم به دلیل کمبودهایی که داشته از قبل دچار به نوعی عقده شده باشه
    یا اینکه شدیدا در رفاه بوده باشه که براش سخت بشه اینطور زندگی سطح معمولی
    ولی اگر واقعا دخترایی که از لحاظ سطح خانوادگی متوسط هستند و در خانواده معقولی بزرگ شدند انتخاب کنید قطعا با این شدت وحشتناک و غیرقابل تحمل نخواهد بود...
    اتفاقا برادر خودمم هم همچین دیدگاهی داره میگه که تا وقتی در حدی پول دستم نباشه که هرچی خانمم اراده کرد بخرم چرا ازدواج کنم؟
    خب این درست نیست چون اون خانم بچه که نیست که هرچی که خواست بگه بخر وقتی میدونه در توان همسرش نیست!
    کمی منفی نگری با این شدت رو کنار بگذاریم بد نیست

10. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

خوشبختی رو با پول نمیشه به دست آورد از طرفی فقر هم عامل فساد میشه، اما واقعا دوستان فقیرن؟ اینکه ارزش های جامعه ما تا این حد نزول کرده مشکل خود ماست. پدر و مادری که اعتقادی به اسلام ندارن، برای دخترشون 1000 تا سکه مهریه میکنن و بعد میگن اسلام گفته، اگر اسلام رو قبول ندارین، دیگه تعیین کردن مهریه تون چیه، اگر قبول دارین کجا چنین مهریه های سنگینی تو اسلام توصیه شده؟ این باورهای من در آوردی نسبت به ازدواج واقعا آزار دهنده شده.
    جناب مثل اینکه فراموش کردی مملکت و قانون اسلامیه؟! کی تاحالا تو مملکت اسلامی هر کسی اسلام رو قبول نداشته و اعتقادی بهش نداشته می تونسته به روش خودش عمل کنه که این بار دوم باشه ؟ قوانین اسلامی اجباریه!!! دل به خواهی که نیست چه حجابش چه مهریه اش چه نفقه اش هر وقت تونستی باب میل و اعتقاد خودت تو هر زمینه ای تصمیم بگیری این یکی هم میتونی!!حالا این بار به نفع شما نیست میگی خب تو که اعتقاد نداری عمل نکن تو بقیه چیزا هم میگی تو که اعتقاد نداری عمل نکن ؟!

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

جناب مثل اینکه فراموش کردی مملکت و قانون اسلامیه؟! کی تاحالا تو مملکت اسلامی هر کسی اسلام رو قبول نداشته و اعتقادی بهش نداشته می تونسته به روش خودش عمل کنه که این بار دوم باشه ؟ قوانین اسلامی اجباریه!!! دل به خواهی که نیست چه حجابش چه مهریه اش چه نفقه اش هر وقت تونستی باب میل و اعتقاد خودت تو هر زمینه ای تصمیم بگیری این یکی هم میتونی!!حالا این بار به نفع شما نیست میگی خب تو که اعتقاد نداری عمل نکن تو بقیه چیزا هم میگی تو که اعتقاد نداری عمل نکن ؟!

سلام،
    در درجه ی اول بگم که این قضیه حجاب که مطرح کردید ربطی به ازدواج نداره، پس خواهشا بحث رو منحرف نکنید.
    دوم اینکه مهریه یه امر توافقی بین طرفین هست و جز قوانین به قول شما اجباری نیست.
    سوم اینکه من اصلا معتقد نیستم که عمل به قوانین دین مانعی برای ازدواج باشه!
    چون دین قوانین غیر عادی نگفته که دیگه من نمیخوام وارد بحثش بشم.

و چهارما: مهریه ی هزار سکه جز قوانین اسلامیه که عدم رعایتش مجازات به دنبال داشته باشه ؟ یا به قول شما انجامش اجبار باشه؟
    اتفاقا امر ازدواج بر اساس توافق هست و نه قانون ... !
    ساده لوحانه ترین دلیل برای کاهش ازدواج همین قوانین اجباری! اسلامیه، که من مقصر دونستن اون رو اصلا منطقی نمیدونم.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید حرف شما درسته اما ۱۰۰۰ تا سکه میتونه نباشه میشه به جا ۱۰۰۰ تا سکه ۱۰۰ تا یا ۵۰ تا باشه که اونم کم نیست حداقل فکر کنم ۴۰ ملیون رو بشه میشه جای ۱۰۰۰ تا سکه که میشه چیزی حدود ۸ گیلو طلای ۲۴ عیار میشه مثلا با ۲-۳ تا سرویس طلا تموم شه میشه با مثلا دو، سه تا شمش ۱۰۰ گرمی تموم بشه تو قوانین اسلام هم نیومده که چی رو میتونید مهریه بزارید هر چیزی میتونه باشه مثلا یکی از فامیلامون که تازه عروسی داره میکنه تو چیزایی که بود یکیش سفر بود میشه یه جای ۱۰۰۰ تا سکه بگی مثلا یک خونه بگیره که پولش خیلی کمتر میشه یه چیزی حدود ثلث ۱۰۰۰ تا سکه خرج داره
    اگر قرار به حق و عدالته و اسلام و قوانین اسلامی و .... هست این جوری هم میشه میشه مهریه بیخود نزاشت میشه اسون تر هم شروع کرد
    شکا رفتی خواستگاری بگو ۵۰ تا سکه ببین طرف روش میشه چیزی بگه اگر گفت بیا بیرون چون میخواهن کاسبی کنن تو فامیل خودمون رو مثال میزنم داشتیم که پسره با ۱۰۰ تا سکه مهریه ازدواج کرده و از نظر من خیلی هم خوبه زندگیشون و همه جوره هوای هم دیگه رو دارن ازدواج هم داشتیم با شرط ۱۳۰۰ تا سکه که به ۲ سال نکشیده طلاق گرفتن و مهریه رو هم بخشیدن چون هیچ کس ۱۳۰۰ تا سکه نداره که بده حالا اگر کسی میخواهد بگیره خیلی پست هست

14. 3 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

قابل توجه کسانی که میگن برا دخترا فقط پول مهمه.....به جون خودم قسم من کسی رو میشناسم از اشنایان.فعلا دانشجو هست و هیچ در امدی نداره با یه دختره از طریق نت اشنا شد اون دختره هم پولدار از اب در اومد الان 4 ماهه که دوست هستن و حتی دختره حاضر شده با این شخص ازدواج کنه و خرج همه چیزم بده!ازدواجی که از روی پول باشه دوام نداره ..مهم خود شخص هست.

16. 2 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •