تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 379 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام به همه.
    یکی از دوستانم با این بازی به مشکل برخورده ...
    میگه بعد از پایان مرحله زیر دریایی با Terver (اونجایی که عصبی میشه و سرش رو به دیوار میزنه) دیگه بهش مرحله ی جدید نمیده ...
    حتی دیگه به Micheal و Franklin هم مرحله جدید نمیده ...
    اسم آخرین مراحل داده شده :
    Terver | vinewood ... Souvenirs - Willie
    Micheal | Exercising Demons
    Franklin | Papazzo - The Meltdown

اما توی یکی از فروم ها گفته بودن باید ترور کت و شلوار بپوشه تا بهش مرحله جدید بده ... ما این کاروهم کردیم اما متاسفانه جواب نداد.
    ممنون میشم اگه کمک کنید.

مـوفق باشـید.
    سلام دوست من
    ببین تو brief چی مینویسه؟
    فکر کنم باید یه ماشین برداری و تو کوچه پس کوچه ها قایمش کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

ممنون دوست عزیز..میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ چه ماشینی بدزدم؟ کجا ببرم؟ چون وقتی ماموریت رو توضیح میده و افراد رو انتخاب میکنم و از ساختمان میام بیرون هیچ جای مشخصی نیست که برم!! در ضمن من چطور میتونم هر بار هر کاری که میکنم رو سیو کنم؟..من یکیم توو این بازی ضعیف هستم!!
    وقتی از ساختمان میای بیرون یه دوری با ماشین بزنی مایکل زنگ میزنه به فرانکلین بعد توی نقشه نشون میده چه ماشینایی رو باید بدزدی مثلا با علائم Hs نشون میده اگه بازم نشد برای خودت تو بازی بچرخ تا زنگ بزنه چون این بازی باگ به این صورت زیاد داره مثلا یه بار من با فرانکلین رفتم سر ماموریت وقتی رسید به اون علامت زرد رنگ علامته غیب شد منم بیخیال شدم رفتم گردش یه دفعه بعد چند دقیقه دمو ماموریتو نشون داد
    بازی بیشتر مواقع خودش سیو میکنه اما برای احتیاط هر چند بار تو خونه های هر کدوم از شخصیت برو خودت سیو کن
    اگرم هر موقع خواستی سیو کنی مثلا موقعی که حال نداری بازی کنی یه ماشین توپ گیرت اومده همونجا گوشیشو در میاری روی اون گزینه ای که شکل یه ابر هست میزنی دفعه بعد از همونجا میاره.

اما یه نکته مهم
    سعی کنید مراحلو یکسان پیش ببرید تا به مشکلاتی مثل ماموریت دادن نخورید . مثلا دو تا ماموریت با فرانک میرین دو تا هم با تره ور برین
    Last edited by imi imi; 21-10-2013 at 18:23.

3. این کاربر از imi imi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

چجوری جت رو دزدیدی؟
    منکه هر کاری میکنم نمیشه با موشک میزنن
    با چه ماشینی رفتی؟
    نزدیک سطح زمین پرواز کن

5. این کاربر از Mist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

ممنون از همه دوستان مشکل من حل شد
    به بقیه دوستان هم که این مشکل رو دارین یه راهنمایی کوچولو میکنم:
    هر ماشینی که دوست دارین بردارین و یه جایی پست ببرین بعدش هم به فرانکلین یا ترور زنگ بزنین و تو قسمت آپشن باید اگر اشتباه نکنم Mark The Gateway یا
    یه همچین چیزی رو انتخاب کنید.

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان ماشینایی که میخریم و گاهی اوقات منفجر میشن قابل باز یابی نیستند؟ اگه میشه از کجا؟

Sent from my HTC One using Tapatalk

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

Game of the Year: Grand Theft Auto 5

9. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من چند بار با هزار بدبختی ...و ضد ضربه شدن برای 5 دقیقه ...( همون رمزه که ضد ضربه میکنه برای 5 مین) میرم تو اون پادگان ارتش که توش پر از سرباز و تانک و جت و موشکه...میرم یه موشک با بدبختی میدزم...

بعدش

چرا سوختش تموم میشه رو هوا یهو سقوط میکنه؟ میخوام بیارمش تو فرودگاه اونور بزارمش تو آشیانه که سیوش کنم ولی همش رو هوا سقوط میکنه یهو موتوراش خاموش میشه....

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

دوستان من چند بار با هزار بدبختی ...و ضد ضربه شدن برای 5 دقیقه ...( همون رمزه که ضد ضربه میکنه برای 5 مین) میرم تو اون پادگان ارتش که توش پر از سرباز و تانک و جت و موشکه...میرم یه موشک با بدبختی میدزم...

بعدش

چرا سوختش تموم میشه رو هوا یهو سقوط میکنه؟ میخوام بیارمش تو فرودگاه اونور بزارمش تو آشیانه که سیوش کنم ولی همش رو هوا سقوط میکنه یهو موتوراش خاموش میشه....
    دوست عزیز اون رمزه رو مینویسی که برای 5 مین ضد ضربه میکنه من پیداش نکردم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز اون رمزه رو مینویسی که برای 5 مین ضد ضربه میکنه من پیداش نکردم
    برای ایکسباکس

--> ---> از راست به چپ بزنید

راست A راست چپ راست RB راست چپ Y A

بعد یه تایمر 5 دقیقه قرمز رنگ سمت راست پایین صفحه میاد که شما 5 دقیقه مهلت دارید ضد ضربه باشید. خلاصه دیگه تو هروسیله باشی مثلا جت باشی و با تانک بهت شلیک کنند جت منفجر میشه اما نمیمیری و میای بیرون راحت...

به نظرم خوراکش اینه که وقتی ضد ضربه رو زدی بعدش skyfall بزنی و خودت هواپیما بشی هر جا دوست داری پروازکنی و وقتی فرود بیای نمیمیری...skyfal رو که رمزش رو بلدی؟

اینم رمز skyfall اینو از چپ به راست بزنید:

<---- <----

XBOX: LB, LT, RB, RT, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT, LB, LT, RB, RT, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT

PS3: L1, L2, R1, R2, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT, L1, L2, R1, R2, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT
    Last edited by Faridskystar; 27-10-2013 at 16:30.

13. 2 کاربر از Faridskystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

بعدش

منم رفتم یه جت دزدیدم ولی همینجوری میشه یه دفعه وسط پرواز ریپ میزنه و سقوط میکنه
    البته من فرانکلین رفتم اسکیل پروازش کمه شاید به خاطر اونه اگه با تره ور باشه شاید اینجوری نشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •