منم با موناکو فصلو تموم کردم هر چیم جام بود رو درو کردم
پاریشن ژرمنو نیمه نهایی حذفش کردم
الان اومدم لیگ 1 فرانسه اما به هرکی پیشنهاد میدم نمیاد !!!
اسمو رسمیم ندارن اما بازم نمیان
یکی گفت بهترین بازی ورزشی سال پی اس شده !!!!!!! آره ؟
منم با موناکو فصلو تموم کردم هر چیم جام بود رو درو کردم
پاریشن ژرمنو نیمه نهایی حذفش کردم
الان اومدم لیگ 1 فرانسه اما به هرکی پیشنهاد میدم نمیاد !!!
اسمو رسمیم ندارن اما بازم نمیان
یکی گفت بهترین بازی ورزشی سال پی اس شده !!!!!!! آره ؟
بچه ها من دارم با یوونتوس بازی میکنم تیم ملی بلغارستان اومده دونبالم اگه پیشنهاد بلغارستان رو قبول کنم مربی هر دو هستم یا فقط بلغارستان. میشه زود جواب بدین اخه الان باید انتخاب کنم
هردو با هم
نه برادر من! قابلیت آنلاین چیه دیگه؟معلومه که نداره. فقط و فقط با خرید نسخه اورجینال بازی می تونید آنلاین بازی کنید. در حال حاضر 96 هزار تومن.
مشکلات کریر رو هم نمی دونم.
من با تيم هاي قوي بهتر نتيجه ميكيرم تا تيم ضعيف تر جلوم بازي كنه....من ساموئل اتو'ئو رو با ٣١ سال سن خريدم و اونم ١٥ ميليون...خيلي وقت بود با سامي بازي نكرده بودم..عاااااااااااليه
باز خوبه شما جواب دادی
آخه تو سایت اسکیدرو نظرات در مورد آنلاین بازی کردن بود برا همین سوال کردم
سال پیش فیفا بهترین بازی ورزشی تاریخ انتخاب شد..... در نتیجه بهشون بگو ساکت شن حرف مفت نزنن.
شماها که career میرید به عنوان مربی میرید یا بازیکن ؟ من اصلا حال نمیکنم با این career ! کیف این فیفا به اینه خودت کل بازی رو دستت باشه نه اینکه فقط مربی باشی یا فقط یک بازیکن .
تورنامنت ها هم ناقص هستن . کاشکی یه کریر هم میذاشتن میشد با تیم کامل میرفتی تو جام های مختلف شرکت میکردی . این season جریانش چیه ؟ ماله من وارد نمیشه .
منظورم نسخه 13 بود
امسال برای نسخه 13 کدوم انتخاب شده ؟
برای چی این فیفا اینقدر رو اعصابه یه جایی روش درست میکنی یه جای دیگه اش در میره.تا دیشب از بازی میپرید بیرون
اون که درست شد حالا اصلا وارد بازی نمیشه میزنی بری داخل بازی یه اخطار میادش نوشته e0001 دیوانه شدم الان یه هفته است بازی رو دان کردم فقط دیشب سه بازی تونستم بکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)