يعني حتي يه سرور ايراني توو اين عالم اينترنتي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟![]()
يعني حتي يه سرور ايراني توو اين عالم اينترنتي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟![]()
خوشبحلخارجي كه 500 تا سرور دارند كه اسن نمي دونند توو كدومشون برن !
بچه ها من نسخه موبایلشو دارم. چطوری شمشیر و تیرکمان و .. پیدا کنم؟ فقط شب میشه زامبیا میان میکشمشون arrow میگیرم ولی تیرکمان ندارم ازش استفاده کنم.
شنیدم هر سرور ایرانی که میاد توسط یک سری !!#$#%@$^$# ((هگ)) میشه!يعني حتي يه سرور ايراني توو اين عالم اينترنتي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟![]()
بله برو بچ بازی سنتر لطف می کنند -- می کنند !!
خودم انشالله سرور می زنم ( البته اگه تا اون موقع مهران سرور نزنه ) و یک چیز دیگه هم هست این که هزینه سرور هارو در نظر نمی گیرید برای بازی کردن حاضر به پرداخت یک مبلغ نا چیز نیستید. خارج از کشور 200 تا سرور هست برای این که توسط پلیر ها ساپرت میشن . از اون گذشته حتی حاضر به خریدن بازی هم نیستیم!!!! با کرک داغون کارمون رو راه می اندازیم!
براچی؟بله برو بچ بازی سنتر لطف می کنند -- می کنند !!
خودم انشالله سرور می زنم ( البته اگه تا اون موقع مهران سرور نزنه ) و یک چیز دیگه هم هست این که هزینه سرور هارو در نظر نمی گیرید برای بازی کردن حاضر به پرداخت یک مبلغ نا چیز نیستید. خارج از کشور 200 تا سرور هست برای این که توسط پلیر ها ساپرت میشن . از اون گذشته حتی حاضر به خریدن بازی هم نیستیم!!!! با کرک داغون کارمون رو راه می اندازیم!
اقا اگه -- میکنی لاقل خودت سرور بزن
یکی از دوستان من هم قراره سرور بزنه حالا خبرتون میکنم همه کار هاشم انجام داده فقط نمیدونه چطوری جاوا رو روی VPS نصب کنه اگه کسی بلده زود تر بگه
یعنی vps هم خریده ؟یکی از دوستان من هم قراره سرور بزنه حالا خبرتون میکنم همه کار هاشم انجام داده فقط نمیدونه چطوری جاوا رو روی VPS نصب کنه اگه کسی بلده زود تر بگهاین ایدیمه ادد کن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری رو سیستم میریزه همونطور رو vps میریزه دیگه ! مگه اینکه لینوکس باشه![]()
VPS لینوکس به درد MC نمی خوره!
یا حضرت سرور این سرور چی می خواد بشه
شهاب ؟؟ شهاب کو راستی؟؟ :|
Last edited by ABTS; 05-01-2013 at 16:38.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)