سلام :
نتایج تاپ تن زیاد معتبر نیست چون خودش یه سایت تجاریه و محصولات خودشو یعنی اونهایی رو که فروششو داره شرکت میده و تستهاشم مبهمه
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام :
نتایج تاپ تن زیاد معتبر نیست چون خودش یه سایت تجاریه و محصولات خودشو یعنی اونهایی رو که فروششو داره شرکت میده و تستهاشم مبهمه
ببخشید من همینطور مزاحم میشم
یعنی علاوه بر comodo firewall این usb disk sec. رو هم نصب کنم؟ان سه برنامه با هم تداخل ندارن؟
سلام
خیر تداخلی وجود ندارد
آنتی ویروس = ESET
فایروال = Comodo
محافظ USB = نرم افزار USB Disk Security
به نظر من که بهترین آنتی ویروس kaspersky هستش که اینترنت سیکورتی باشه که خیلی عالیه.
فایروالم COMODO خوبه ولی حفره های امنیتی زیادی داره
kasper لایسنس 3 سالشو خریدم(orginal)
160 هزار تومن خریدمش خیلی عالیه و از ESET متنفرم چرا؟ چون من هکرم و یه سری لایسنس 1 ساله ESET رو داشتم روش خیلی حساب می کردم یه روز یکی از رفیقای احمقم به شوخی تروجان باسم فرستاد پسوند فایلا تغییر کردو فایلا غیب میشد بعد عمری این رفیق احمق ما تونست با kasper sky ازبین ببرتش و من خیلی مدیون کسپرم ولی حیف چون با SUB7 کار می کنک باید ببندمش تا ساب سونو تیکه پاره نکنه...
و گرنه ESET فقط اسم در داده و همین! آنتی ویروس avira هم خوبه ولی چون یه شرکت آلمانیه المانیام خوره هکری حفره ها و باگ هاشو رو کردن..
ESET :ه نگو از نظر من فقط ویروسو شناسایی می کنه و ویروسای کم حجمو نمیشناسه!
بابا هکر . بابا باگ شناس بابا حفره امنیتی شناسنوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. میخوای یک ویروس بهت بدم کاسپر گوز پیچ بشه . حالا چون ایست یک ویروس رو نشناخت دلیل این نیست که ضعیفه شما که هکری باید انقدر رو بدونی که وقتی نود یا هر انتی ویروس دیگه ای ویروس رو نشناخت برای شرکتش ویروس رو بفرستی تا مشگلتو حل کنند .
تو یک ویروس رو دسترسی به اینترنت رو قطع کن ینی با کاسپر اون فایل رو بلاک کن که به اینترنت وصل نشه بعد کریو رو وصل کن ببین چجوری از دست کاسپر در میره و .... کاسپر هم به اندازه بقیه باگ داره
Last edited by pedram_01; 02-05-2013 at 16:57.
جالبه هم کسپر و هم کومودو زمانی که شما یک نرم افزار رو مسدود می کنید اگه از کریو استفاده کنید نمی تونند جلوی اون رو بگیرند اما webroot می تونه اونم با اون حجمش 1 مگ![]()
حاصلضرب "توان" در "ادعا" مقداری ثابت است، هرچه "توان" انسان کمتر باشد "ادعا"ی او بیشتر است و هرچه "توان" انسان بیشتر شود " ادعا"یش کمتر میگردد!
مرحوم دکتر حسابی
سلام دوست گلنوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما در مورد اینجا کمی اشتباه فکر کرده اید
اینجا تخصصی ترین انجمن امنیت ایران هست و اکثر افراد حرفه ای هستند
اساتید این انجمن هم جرات چنین نظری را ندارد که شما هنور یک روز تون نشده است فتوای امنیتی صادر میکنید !!!!
لطفا اگر علاقه مند به فعالیت هستید سبک حرفه ای و درست را در انجمن پیش بگیرد در غیر اینصورت بیهوده پست به تاپیک ها اضافه نکنید
موفق باشید
دوستان چرا Zone Alarm تو نظر سنجی نیستش؟؟؟!!
شما درست می گید حرف بیجایی زدم معذرت می خوام...
باید از اساتید یاد گرفت که مخلصشونم هستیم....
فقط نظرمو در این باره تایپ کردم که فک کنم زیاد باهاش خوش برخورد نشد...
ولی بازم معذرت اگه حرف بیجا زدم...
ولی از استاد محترم Pedram_01 معذرت می خوام رسته باگهای زیادی داره (و رو شده)ولی اگه از روی تجربه ی نادرست حرفی زدم معذرت ولی حرف شما (گوز پیچ) زشت بود به استیدی مثه شما نمی خوره...
بازم معذرت..
این ویروس خطرناک نمی دونم اسمش چی بود ولی ESET قبلا ضدشو ضده بود(رو update های جدیدش ) قبلا شنیده بودم ESET تونسته ویروسو از بین ببره (وفقط تبدیلش کنه به هرز نامه) اسمشو یادم نیست اگه بهش برخوردم می زارم..
کسپرم به اندازه ی خوبیش باگ های زیادی داره که اونو ناتوان می کنه...
از اساتید می خوام اگه اشتباهی از روی جاهلیت کردم منو ببخشن.
با تشکر از دوستای خوبم که اشتباهه منو تصحیح کردن.
ارادت مند شما م.ن.ح.خ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)