تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 421 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سوال از دوستان با تجربه

دوتا از متحانامو افتادم

یکیش 9 بود اعتراض نوشتم چند روز پیش هنوز جواب داده نشده به اعتراض

و اون یکی 9.5 هست و مهلت اعتراض تموم شده و باید ایمیل یا شماره ای از استاد پیدا کنم که ظاهرا تنها راهش همینه ... خب چی کار باید بکنم الان ؟!

آخه چرا باید برای 0.5 نمره بیفتم ؟!
    سلام دوست عزیز راستش رو بخواید معمولا به اعتراضات 9.5 ترتیب اثر داده نمیشه!
    چرا؟
    چون در بیشتر موارد ((البته نه همه)) این 9.5 نمره دانشجو نیستش و 9.5 رو بهش دادن...
    حالا اگر نگران خدای نکرده مشروط شدن هستید بهتره که با خوده اساتید صحبت کنید((هردوتاشون)) که 9.75 بدن بهتون تا معدلتون بهتر بشه

2. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز راستش رو بخواید معمولا به اعتراضات 9.5 ترتیب اثر داده نمیشه!
    چرا؟
    چون در بیشتر موارد ((البته نه همه)) این 9.5 نمره دانشجو نیستش و 9.5 رو بهش دادن...
    حالا اگر نگران خدای نکرده مشروط شدن هستید بهتره که با خوده اساتید صحبت کنید((هردوتاشون)) که 9.75 بدن بهتون تا معدلتون بهتر بشه
    مرسی...
    عجب...
    فکر کنم همینطور باشه ...
    حالا دلیلش چیه ؟!
    یعنی نمره اصلی کمتر از 9.5 بوده و 9.5 میدن تا قبول نشیم ؟!
    حالا شماره یکی از بچه ها رو گیر آوردم فکر کنم اون شماره استاد رو داشته باشه ؟!
    به هر حال اگر صحبت بکنم بهتر از اینه که هیچ کاری نکنم
    اولا" اینکه چطور از این رفیقمون بخوام که ایمیل یا شماره به من بده (چون هیچ سلام علیکی هم حتی باهاش نداشتم)
    و بعد در صورتیکه ازش گرفتم به استاد چی بگم!؟

امتحانش هم ضمنا خداییش خیلی سخت بود...
    فکر کنم تعداد افراد قبول شده به تعداد انگشتان دست نرسند!
    تا الان از 5 نفر شنیدم که افتادند !

من تنها امتحانی رو که خوندم همین بود که اینجوری شد ...
    اونوقت اونایی که نخوندم قبول شدم

الانم فقط به استاد همین حرفو دارم بگم که امتحان سختی بوده و مساعدت خودتونو توی نمره ها لحاظ کنید دیگه ....

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

مرسی...
    عجب...
    فکر کنم همینطور باشه ...
    حالا دلیلش چیه ؟!
    یعنی نمره اصلی کمتر از 9.5 بوده و 9.5 میدن تا قبول نشیم ؟!
    حالا شماره یکی از بچه ها رو گیر آوردم فکر کنم اون شماره استاد رو داشته باشه ؟!
    به هر حال اگر صحبت بکنم بهتر از اینه که هیچ کاری نکنم
    اولا" اینکه چطور از این رفیقمون بخوام که ایمیل یا شماره به من بده (چون هیچ سلام علیکی هم حتی باهاش نداشتم)
    و بعد در صورتیکه ازش گرفتم به استاد چی بگم!؟

امتحانش هم ضمنا خداییش خیلی سخت بود...
    فکر کنم تعداد افراد قبول شده به تعداد انگشتان دست نرسند!
    تا الان از 5 نفر شنیدم که افتادند !

من تنها امتحانی رو که خوندم همین بود که اینجوری شد ...
    اونوقت اونایی که نخوندم قبول شدم

الانم فقط به استاد همین حرفو دارم بگم که امتحان سختی بوده و مساعدت خودتونو توی نمره ها لحاظ کنید دیگه ....
    راستش تا جایی که من در جریان هستم اکثریت اساتید نمرات خیلی پایین رو به 7 میرسونن و نمرات بالای 7 و زیر 9 رو به 9.5!
    معمولا کسی 9 بگیره خودشون با 10 پاس میکنن!
    علتش هم فقط اینه کمکی به دانشجو بشه تا مشروط نشه! فقط همین
    ((بگذریم بعضی ها همین انصاف رو هم ندارن...))

شما شماره دوستتون رو که دارید خیلی مختصر اس ام اس بزنید و بگید که :
    سلام اقای فلانی من با اجازتون شمارتون رو از ایکس(اونی که بهتون شماره داده) گرفتم ف راستش مزاحم شدم تا اگر امکانش باشه لطف کنید شماره/ایمیل استاد فلانی رو بمن بدید چون کارم واقعا گیره ، پیشاپیش ممنونم

برخورد با استاد هم بستگی داره! خودتون با دوستانتون قلق اون استاد باید دستشون باشه که تلفن جواب میده؟ ایمیل میخونه؟ یا...
    سعی کنید در نهایت احترام و بطور خیلی خلاصه ازشون درخواست کنید که:
    با توجه به نیاز مبرم به حداکثر نمره ممکنه ،لطفا مساعدت لازم را جهت کمک به عدم مشروطی این جانب مبذول دارید

ساده تر هم میتونید بگید :
    استاد محترم با توجه به اینکه من این ترم امکان مشروطی دارم لطفا مساعدت کنید و تجدید نظری بر نمره من داشته باشید

5. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام

دوستان من مشکلی جدی دارم .

دیروز یکی در قسمت تجربیات چیزی نوشت که مشکل اساسی خیلی هاست
    .

بچه هاتونو از 3سالگی بفرستید مهد کودک و کلاس زبان و ...
    ببریدشون پارک, شهر بازی, خرید, مهمونی و ...
    تا یاد بگیرن اجتماعی بشن ...

اینو کسی داره بهتون میگه که
    از طرف خانوادش هیچوقت این کارها واسش انجام نشد
    و حالا یه مفلوک گوشه نشینه که دچار هراس اجتماعیه شدیده

این بیماری باعث شد از درس و دانشگاه انصراف بدهم
    جرئت انجام دادن هیچ کاری رو ندارم حتی جواب دادن به یه تلفن

نذارید بچه هاتون مثل من بشن خواهش میکنم.

من مشکل جدی دارم کمک کنید دوستان . دقیقا مثل این فرد بودم . یعنی این کارها از ابتدا توسط خوانواده ام برام صورت نگرفته . حتی خودم هم از بچگی 9 تا 15 سالگی . خیلی میخواستم خودم وارد جمع بشم . با دوستام

تفریح کنم . اما خوانوادم نزاشتن به دلایلی یا مانعم شدن . مثلا میگفتن با دوستات زیاد نباش . کسی که با دوستاش زیاد میگرده ممکنه همیشه تو کوچه و خیابون باشه و یا دوست ناباب گیرش بیافته . یا مثلا میخواستم بچگی چندین

بار سینما برم با دوستام و ... بازم خوانوادم مانع میشدند و ..... ماجرا ادامه داشته . حال که سنم بالا تر رفته 24 ساله شدم . خوانواده به شدت به من فشار میارن که چرا اجتماعی نیستی !!! باور کنید خودم رو میخوام بکشم با این

حرف های خوانوادم دیگه ببینید چی میکشم . اجتماعی بودن باید از بچگی و سنین پایین صورت بگیره . وقتی شخصیت یکی ساخته میشه دیگه نمیشه تغییرش داد . و تغییرش خیلی سخته . منم درسته به این سن رسیدم ولی میخوام خودمو با سختی ها و خلاف میلم وارد اجتماع کنم . اما این خوانوادم فشار زیادی بر من میاورند . چه کار کنم . دیگر خسته شده ام ...
    Last edited by sansa; 18-07-2014 at 12:41.

7. 4 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

.
    من مشکل جدی دارم کمک کنید دوستان . دقیقا مثل این فرد بودم . یعنی این کارها از ابتدا توسط خوانواده ام برام صورت نگرفته . حتی خودم هم از بچگی 9 تا 15 سالگی . خیلی میخواستم خودم وارد جمع بشم . با دوستام

تفریح کنم . اما خوانوادم نزاشتن به دلایلی یا مانعم شدن . مثلا میگفتن با دوستات زیاد نباش . کسی که با دوستاش زیاد میگرده ممکنه همیشه تو کوچه و خیابون باشه و یا دوست ناباب گیرش بیافته . یا مثلا میخواستم بچگی چندین

بار سینما برم با دوستام و ... بازم خوانوادم مانع میشدند و ..... ماجرا ادامه داشته . حال که سنم بالا تر رفته 24 ساله شدم . خوانواده به شدت به من فشار میارن که چرا اجتماعی نیستی !!! باور کنید خودم رو میخوام بکشم با این

حرف های خوانوادم دیگه ببینید چی میکشم . اجتماعی بودن باید از بچگی و سنین پایین صورت بگیره . وقتی شخصیت یکی ساخته میشه دیگه نمیشه تغییرش داد . و تغییرش خیلی سخته . منم درسته به این سن رسیدم ولی میخوام خودمو با سختی ها و خلاف میلم وارد اجتماع کنم . اما این خوانوادم فشار زیادی بر من میاورند . چه کار کنم . دیگر خسته شده ام ...
    سلام

راستش درسته که شخصیت از بچگی شکل میگیره ولی من قبول ندارم کسی که مهد کودک نمیره نمی تونه اجتماعی بشه خوب خیلی نقش داره ولی خیلی موقع ها مهدکودک تاثیر مخرب هم داره رو شخصیت بچه ! ببینید شما باید کتاب زیاد بخونید ! شاید فکر کنید بی ربط باشه ولی خب واقعا کتاب تاثیر داره.

ببینید سعی کنید خودتون رو خیلی در موقعیت اجتماعی قرار بدید. مثلا همین که برید بیرون از خونه و بیاید همین خودش خیلی خوبه. نیاز نیست از اول برید برای یک مجموعه ۱۰۰ نفری سخنرانی کنید اولش از کار های کوچک شروع کنید.

همین که برید بیرون دور بزنید برید خرید برید با چند نفر سلام و احوال پرسی کنید خودش خیلی تاثیر گذاره.

راستش این مشکل خیلی از افراد هست که منزوی هستند و مطمئن باشید شما تنها نیستید. خیلی کلاس های سخنرانی و اینجور مسائل هم هست اگر بتونید سخنرانی کنید مطمئنا خیلی از مشکلات تون حل میشه.

ولی یک نکته رو بهتون یادآوری کنم فعالیت کردن در اینترنت و انجمن های اینترنتی هم نیاز به یک آدم اجتماعی داره.

من فکر می کنم شما اول از همه باید اعتماد به نفس تون رو بهتر کنید.

موفق باشید.

9. 6 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام

.

بنظرم برید کلاس زبان کلاسایی که محورشون رو اسپیکه و استاد ادمو وادار میکنه تا حرف بزنی من خودم با کلاس زبان رفتم تا حد خیلی زیادی مشکلم حل شده، اولا که تو جمع میخواستم حرف بزنم یا نظر بدم استرس داشتم یا خجالت میکشیدم اما حالا راحت حرف میزنم نطر میدم و تو بقیه روابطم هم تاثیر مثبت گذاشته

11. 6 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

همه این مشکلات بعد از پولدار شدن آدم رفع میشه!

13. این کاربر از ddmiladmohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات sarinaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

سلام منم کمی مشکل sansa رو دارم ولی من خانواده ام هیچی نمیگن که برم بیرون من خودم هستم که نمی تونم بیرون برم یه جور حس ترس دارم دوست دارم خونه باشم خونه برام همیشه یه حس امنیت وبه من می ده واین باعث شده که از اجتماع دوری کنم حتی تو
    مهمونی ها یا تو دانشگاه تا ازم سوال نکنند صحبت نمی کنم. شاید می توان به من یک لقب خشک وجدی ویا خجالتی گفت .واین خیلی بد همیشه به دوستام یا آشنا هامون حسودیم میشه که چقدر با هم راحت صحبت می کنند.

15. این کاربر از sarinaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم خودم تا حدودی اینطوری هستم ترسی ندارم که با دیگران صحبت کنم اما تمایلی هم ندارم یعنی تا واقعاً نیاز نداشته باشم با دیگران صحبت نمیکنم

این مطلب را دیدم که توصیحات خوبی برای رفع این مشکل داده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برید جاهای شلوغ مشکلتون حل میشه...مثل استادیوم ها ،فروشگاه ها،نمایشگاه ها،مراکز خرید معروف مثل انقلاب و ولیعصر و ...برید تو مغازه ها سوال بپرسید اینجوری ترستون میریزه....پسر عموی خودم همچین مشکلی داشت یه مدت با خودم و رفیقام بردیمش اینجور جاها الان کلی بهتر شده ...مثلا موقع قیمت پرسیدن میفرستادیمش جلو و ....اینجور کارا.... ما هم مهد کودک و هیچ کلاسی هم نرفتیم و مشکلی هم نداریم..

19. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •