تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 405 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت ali_j55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    کسی در مورد کولر بخاری RABO AC-1421 اطلاعاتی داره؟ ارزش خرید داره؟ مشخصاتش رو اگه میشه اینجا بذارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با عرض سلام و تشکر فراوان
    خوشحال میشم پیشنهاد شما درباره خرید نوع و مارک پکیج و نوع سیستم گرمایش برای مورد زیر بدونم

ساختمان ویلایی دوبلکس 140 متر همکف با 1 متر کف کرسی و 40 متر در طبقه بالا

دیوارها از نوع 10-5-10 ( سفال - فوم - سفال)
    پنجره ها دو جداره
    در مورد نصب پکیج در بیرون ساختمان هم مشکلی خاصی وجود ندارد ( میشه محلی جدا را براش در نظر گرفت )

سیستم گرمایش از کف یا استفاده از رادیاتور کدوم به نظرتون بهتره؟
    محل سکونت هم شمال ( ساری)

آیا استفاده از یک آبگرمکن دیواری جداگانه برای آبگرم مصرفی ( آشپزخانه و حمام ) و یک پکیج تک مبدله برای سیستم گرمایش را به صلاح میدانید یا کلا از یک پکیج دو مبدله استفاده کنیم بهتره ؟
    مارک پیشنهادی شما چیه ؟ خودم نظرم روی بنسرپرو بدون فن 30 بوتانه.
    اگر پیشنهاد هایی هم داشته باشید خیلی خوشحال میشم بگید
    ممنون
    Last edited by jmerrikhi; 02-02-2014 at 15:30.

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پکیچ بنسر بدون فن 28 نه 30 اگر 30 می خوای فن داره می شه.اگر فن دار بود تو خونه بگذار هوا رو از بیرون می کشه و بعد می ده می ده بیرون. اگر فضای بیرون داری براش که چه بهتر فقط سعی کن کثیف گرد و خاکی نشه و اگر یه موقع نبودی و ارور داد و کار نکرد یخ نبنده.
    اب گرم خوبی هم می ده و نیازی به ابگرمکن نیست. از این فضا بیشتر هم جواب می ده.
    من خودم تو تهران تو یه فضای خیلی بزرگتر نزدیک 300 متر نصب کردم خوب بوده ( از سه طرف باز)
    گرمایش از کف خوبه ولی اولا که باید ایزوله شده باشه. و بدون اگر مثلا تهران زندگی می کنی و می خوای تو شمال نصب کنی بدرد نمی خورده چون تا بیاد خونه رو گرم کنه دو روز طول می کشه.. ولی اگر اونجا مستقر هستی خیلی عالی هست. ولی ایزوله بودن دور فضا خیلی خیلی مهمه
    فقط بنسر پرو مشکلی که داره اینه که هر از گاهی یه دونه ال سی دی می سوزنه و قیمتش حدود 260 هزار تومانه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

نه از ضد یخ ماشین بهتره که استفاده نکنید. این مایع را میتونید از نمایندگی های فروش قطعات یدکی بوتان بگیرید.
    سلام استاد من مایع را گرفته و طبغ دستور در رادیاتها تزریق کرده ام و صدا و تولید گاز کم شده ولی متاسفانه مشکل دیگری پیش آمده آب شیر مرتبا گرم وسرد میشه. چراغ سبز حرارت روی پکیج (سبز) دوتا دوتا روشن میشه و بالا میره و چراغ مشعل(زرد) هنگامی که شیر بازه روشنه و یکدفعه خاموش میشه و دوباره روشن میشه!!!
    مشکل چیه؟ آیا جرم گرفته؟ اگر آره کجاش و آیا میتونم خودم رفعش کنم. با تشکر و سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام... دوستان لطفا راهنمایی کنید...

الان به علت برودت هوا درجه پکیج رو برای سیستم شوفاژ زیاد کردیم... اما اتفاقی که می یوفته اینه که پکیج به طور مرتب روشن و خاموش میشه!

حدودا 6 الی 7 بار در دقیقه که اعصابو به هم می ریزه... برای قسمت آب مصرفی چنین مشکلی نیست... در موقع استفاده روشن میشه و بعد خاموشه

اما برای شوفاژ که روی Max هم درجه رو گذاشتیم دمای آب هم هیچ وقت به 80 که نهایت درجه پکیج هست نمی رسه... پکیج ایران رادیاتوره

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست خوب پکیج ایران رادیاتورت چه مدلی هست؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست خوب پکیج ایران رادیاتورت چه مدلی هست؟؟
    e24ff فن دار... تا الان که بیچاره کرده مارو... فقط برای قسمت آب گرم مصرفی خیلی خوبه

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

جنس رادیاتورهاتون چیه و تعداد پره ها و محل های که رادیاتور نصب میشه چندتا است؟رادیاتویها به صورت کامل داغ میشن یا نه؟[
    طبقه چندم هستید؟آیا دور ساختمانتون خالیه یا نه؟
    سلام... دوستان لطفا راهنمایی کنید...

الان به علت برودت هوا درجه پکیج رو برای سیستم شوفاژ زیاد کردیم... اما اتفاقی که می یوفته اینه که پکیج به طور مرتب روشن و خاموش میشه!

حدودا 6 الی 7 بار در دقیقه که اعصابو به هم می ریزه... برای قسمت آب مصرفی چنین مشکلی نیست... در موقع استفاده روشن میشه و بعد خاموشه

اما برای شوفاژ که روی Max هم درجه رو گذاشتیم دمای آب هم هیچ وقت به 80 که نهایت درجه پکیج هست نمی رسه... پکیج ایران رادیاتوره

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ببخشید دقیقاً متوجه توضیحاتتون نشدم.
    سلام استاد من مایع را گرفته و طبغ دستور در رادیاتها تزریق کرده ام و صدا و تولید گاز کم شده ولی متاسفانه مشکل دیگری پیش آمده آب شیر مرتبا گرم وسرد میشه. چراغ سبز حرارت روی پکیج (سبز) دوتا دوتا روشن میشه و بالا میره و چراغ مشعل(زرد) هنگامی که شیر بازه روشنه و یکدفعه خاموش میشه و دوباره روشن میشه!!!
    مشکل چیه؟ آیا جرم گرفته؟ اگر آره کجاش و آیا میتونم خودم رفعش کنم. با تشکر و سپاس

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بنسر خیلی خوبه ولی فراموش نکنید که اگر قرار پکیج رابیرون از ساختمان نصب کنید حتماً پکیج فن دار بگیرید.مطمناً با بودن پکیج دیگه نیازی به آبگرمکن ندارید.
    با عرض سلام و تشکر فراوان
    خوشحال میشم پیشنهاد شما درباره خرید نوع و مارک پکیج و نوع سیستم گرمایش برای مورد زیر بدونم

ساختمان ویلایی دوبلکس 140 متر همکف با 1 متر کف کرسی و 40 متر در طبقه بالا

دیوارها از نوع 10-5-10 ( سفال - فوم - سفال)
    پنجره ها دو جداره
    در مورد نصب پکیج در بیرون ساختمان هم مشکلی خاصی وجود ندارد ( میشه محلی جدا را براش در نظر گرفت )

سیستم گرمایش از کف یا استفاده از رادیاتور کدوم به نظرتون بهتره؟
    محل سکونت هم شمال ( ساری)

آیا استفاده از یک آبگرمکن دیواری جداگانه برای آبگرم مصرفی ( آشپزخانه و حمام ) و یک پکیج تک مبدله برای سیستم گرمایش را به صلاح میدانید یا کلا از یک پکیج دو مبدله استفاده کنیم بهتره ؟
    مارک پیشنهادی شما چیه ؟ خودم نظرم روی بنسرپرو بدون فن 30 بوتانه.
    اگر پیشنهاد هایی هم داشته باشید خیلی خوشحال میشم بگید
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •