بچه ها من کارت برای ثبت نام خریدم . برای شرکت در کنکور زبان هم باید یه کارت دیگه بگیرم یا باید کارت علاقه مندی ها رو بگیرم ؟
بچه ها من کارت برای ثبت نام خریدم . برای شرکت در کنکور زبان هم باید یه کارت دیگه بگیرم یا باید کارت علاقه مندی ها رو بگیرم ؟
من تو دفتر چه خوندم باید یکی 8500 دیگه بگیری
بله همونطور که urchin7 عزیز گفتند باید برای هر گروه اصلی جدا کارت بگیرین علاقه مندیها برای شرکت در پیام نور-غیر انتفاعی ها و تربیت معلمه که خواستین اونم باید بگیرین البته فقط یکی .
سلام به همه.
توی سازمان سنجش، ادرس دانشگاه بقیه الله و دانشگاه امام صادق زده شده.
پس دانشگاه علوم پزشکی ارتش چی؟ کسی میدونه سایتش چی هست و ثبت نام چه جوریه؟
ممنون.
والا دقیق نمیدونم چی هست!زهـــZAHRAــــــرا:
سلام
ببخشین منظورتون دفترچه ی انتخاب رشته اس؟
میخوام بدونم چه رشته هایی گرینششون ناحیه ای چیا کشوری !!؟؟؟
40 یا 60 درصد مخصوص همون ناحیه ست!
جوری بود فکر کنم از حدود 120 تا سهمیه پزشکی 70-80 مخصوص همین ناحیه بود
ولی دندانپرشکی هرمزگان هر 23 تا مخصوص این استانه چون منطقه محرومه
سلام من یه سوالی از دوستانی که ثبت نام کردن دترم:
بعد اینکه کد سوابق رو وارد می کنین تو قسمتی که اطلاعات رو وارد می کنین معدل کل دیپلم و معدل کتبی دیپلم خودش میاد یا باید وارد کنیم؟ آخه مدرسه ی ما کارنامه ی دیپلممون رو موقع ثبت نام پیش دانشگاهی گرفته و معدل دقیق رو نمی دونم
ممنون
سلام
چرا سایت داره اینه:
اطلاعی از نحوه ی ثبت نامش ندارم... می تونین بگردین شاید توضیح داده باشه نبود هم از بخش تماس با ما استفاده کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
بله دفترچه ی انتخاب رشته است که بعد مجاز شدن باید تهیه کنین که کنار رشته ها نوشته کشوری و غیر کشوری.
بستگی داره شب چی خواب ببینن و بعد تفکیک جنسیتی چی بشه و این که هر کی بره سی شهر خودش![]()
سلام
من هنوز ثبت نام نکردم ولی با داشتن کد سوابق نگران این چیزا نباشین!
ولی کپیش رو هم ندارین؟ اگه براتون سخت نیست از مدرسه بپرسین. برای پیش دانشگاهی در صورت فارغ التحصیلی هم اگه معدل داشتین بنویسین اگه نداشتین عیبی نداره و از روی کد سوابق خودشون در میارن چی به چیه.
باز هم دوستانی که با کد سوابق تحصیلی ثبت نام کردن این عزیز رو کامل راهنمایی کنن، سپاس![]()
سلام
میگم دوستان کسی میتونه به صورت آزاد توی آزمون شرکت کنه ؟ یعنی مثلا اول راهنمایی باشه ولی دوست داشته باشه شرکت کنه ؟ : دی
هینجوری تفریحی !
میشه اصلا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)