تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 280 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

چن خبر کوتاه از دورو اطراف تیم
    سالارکیا: پرونده مالکیت برند پرسپولیس در دست بررسی است

مرجع خبری پرسپولیس : معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس گفت: پرونده مالکیت برند "پرسپولیس" در نوبت رسیدگی دادگاه تجدید نظر قرار گرفته است.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ دادگاه بدوی رای به حقانیت باشگاه پرسپولیس داده بود و با درخواست تجدید نظر اسماعیل وفایی پرونده به دادگاه تجدید نظر استان تهران ارسال شده است.
    هر چند با رای دادگاه مبنی بر حقانیت باشگاه پرسپولیس تکلیف این پرونده تا حدود زیادی مشخص شده اما به علت عدم اعلام رای از سوی دادگاه تجدید نظر، صدا و سیما بر مبنای بخشنامه محرمانه سال های گذشته همچنان از نام «پیروزی» استفاده می کند.
    معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس در این خصوص، گفت: این موضوع را همچنان دنبال می کنیم اما هنوز از سوی دادگاه زمانی برای اعلام حکم تعیین نشده است اما پرونده که در نوبت رسیدگی قرار گرفته بود در حال حاضر در دست بررسی است.
    سالارکیا در خصوص شایعه که چند روز گذشته در خصوص ممنوع الخروج بودن دنیزلی مطرح شده بود و از سوی باشگاه تکذیب شد، گفت: محل کار دنیزلی باشگاه پرسپولیس است و اگر چنین اتفاقی رخ می داد باید نامه مربوط به آن برای باشگاه پرسپولیس ارسال می شد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس فردا مهمان برنامه ورزش و مردم خواهد بود

مرجع خبری پرسپولیس : محمد رویانیان صبح جمعه مهمان بهرام شفیع در ورزش و مردم خواهد بود.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ بهرام شفیع ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به حواشی اخیر باشگاه پرسپولیس و انتشار خبر استعفای محمد رویانیان از مدیریت این باشگاه، از او دعوت کردیم در برنامه این هفته توضیحاتی را در این خصوص ارائه کند.

همچنین با توجه به در پیش بودن انتخابات فدراسیون فوتبال ، احتمالا مهدی تاج نایب رئیس این فدراسیون و یکی از کاندیداهای ریاست در برنامه فردا حضور خواهد داشت.

پرسپولیس 2 هافبک دفاعی خود را برای بازی با مس از دست داد

مرجع خبری پرسپولیس : حسین بادامکی و مازیار زارع به دلیل محرومیت در هفته بیست و هفتم لیگ برتر حضور نخواهند داشت.
    مرجع خبری پرسپولیس؛ سعید مظفری زاده داور بازی صبای قم و پرسپولیس علاوه بر اعلام 4 ضربه پنالتی که در نوع خود یک رکورد محسوب می شود با کارت های زرد و قرمز پر تعداد در نتیجه این مسابقه مستقیما تاثیرگذار بود.
    مظفری زاده در این مسابقه به 5 بازیکن پرسپولیس کارت زرد نشان داد که در این میان حسین بادامکی و مازیار زارع با دریافت کارت در این مسابقه سه اخطاره شدند و در بازی هفته بیست و هفتم مقابل مس کرمان حضور نخواهند داشت.
    نکته جالب اینکه زارع و بادامکی از زمان حضور دنیزلی در پرسپولیس در مقاطعی هافبک های دفاعی این تیم بوده اند و به این ترتیب سرمربی ترک تبار سرخپوشان مقابل مس دو گزینه اصلی خود را در این پست در اختیار نخواهد داشت.

چشمه سری: امیدوارم مصدومیت معمارزاده جدی نباشد/ علی عسگری فیزیوتراپی می کند

مرجع خبری پرسپولیس : پزشک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: طی 48 ساعت آینده میزان مصدومیت معمارزاده مشخص خواهد شد.
    دکتر وجیه الله چشمه سری در خصوص مصدومیت میثاق معمارزاده در جریان برخورد با مهاجم صبا در بازی دیروز، گفت: در مواجهه با ضربه هایی که به دنده وارد می شود نمی توان تشخیص سریع داد.
    وی افزود: برای تشخیص میزان دقیق مصدومیت معمارزاده باید 48 ساعت صبر کنیم تا با رفع تورم قفسه سینه وضعیت این بازیکن مشخص شود. اگر مصدومیت معمارزاده جدی باشد بعد از 48 ساعت با درد شدید علائم آن مشخص می شود و در این صورت دروازه بان پرسپولیس دو هفته استراحت نیاز خواهد داشت.
    میثاق معمارزاده در دقایق ابتدایی بازی دیروز در برخورد با بازیکن حریف از ناحیه قفسه سینه دچار مصدومیت شد و با یخ درمانی در بین دو نیمه به بازی ادامه داد.
    پزشک پرسپولیس همچنین با اشاره به مصدومیت حمیدرضا علی عسگری که منجر به تعویض زود هنگام این بازیکن در بازی دیروز شد، گفت: علی عسگری از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده و باید در تعطیلات پیگیر فیزیوتراپی باشد تا برای تمرینات آینده آماده شود.

عربستان به پرسپولیس فقط 38 روادید می دهد

مرجع خبری پرسپولیس : در ادامه کارشکنی عربستان در آستانه لیگ قهرمانان آسیا مسئولان سعودی اعلام کردند تنها 38 عدد روادید برای کاروان پرسپولیس صادر می کنند.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ در حالی که سرخپوشان در نخستین مسابقه از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا باید به مصاف الهلال عربستان بروند، مسئولان سعودی اعلام کردند تنها 38 عدد روادید برای کاروان پرسپولیس صادر می کنند.
    سعودی ها همچنین اعلام کردند تیم فوتبال الهلال برای مسابقه برگشت در تهران با کاروانی 36 نفره به ایران سفر خواهد کرد. به این ترتیب حضور خبرنگاران ایرانی و همراهان باشگاه پرسپولیس در عربستان در ابهام قرار دارد.
    قرار است ناصر صادقی آنالیزور باشگاه پرسپولیس کمی زودتر از کاروان این تیم راهی عربستان شود و یکی از بازی های الهلال را از نزدیک مشاهده و آنالیز خود را در اختیار مصطفی دنیزلی قرار دهد.
    صادقی احتمالا 11 اسفند ماه راهی عربستان خواهد شد.

مرجع :

2. 5 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوبازیکن تیم مطرح پایتخت در لیست دوپینگی ها؟

سایت گل- کمیته ضد دوپینگ فدراسیون از مثبت بودن آزمایش 5 فوتبالیست خبر داده ودر همین رابطه سایت سنماورزش مدعی شد دو تن از این نفرات عضو یک تیم مطرح پایتخت هستند.گفته می شود یکی از آنها مدافعی است که به تازگی مطرح شده و این فصل به این تیم پیوسته ودیگری هم هافبک ریزنقشی است که سالهاست در سطح اول فوتبال توپ می زند و7 سال است تیمش را تغییر نداده است.

باید منتظر اعلام رسمی در این باره بود.

مرجع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دعوت AFC از مهدوی کیا برای قرعه کشی مرحله انتخابی جام جهانی فوتبال

مرجع خبری پرسپولیس : مهدي مهدوي‌كيا براي حضور در مراسم قرعه‌كشي رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني به كنفدراسيون فوتبال آسيا دعوت شد.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ مهدي‌ مهدوي‌كيا كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس از سوي AFC براي حضور در مراسم قرعه‌كشي رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني به مالزي دعوت شد.
    اين مراسم نوزدهم اسفند در خانه كنفدراسيون فوتبال آسيا در كوالالامپور برگزار مي‌شود و تيم ملي ايران حريفانش را در راه صعود به جام جهاني 2014 خواهد شناخت.
    مهدوي‌كيا پس از دعوتش از سوي AFC گفت: فكر مي‌كنم اين دعوت به خاطر حضورم در تيم ملي و بازي‌هايم در بوندس‌ليگا صورت گرفته است. به عنوان يك ايراني خوشحالم در اين مراسم حضور دارم و اميدوارم قرعه خوبي در اين مراسم نصيب تيم ملي ايران شود.
    وي درباره نظر مصطفي دنيزلي براي سفر به مالزي گفت: پس از آگاهي از دعوتم با دنيزلي صحبت كردم و او هم پذيرفت كه من به مالزي بروم. ما در ليگ 22 اسفند بازي داريم، بنابراين تلاشم را مي‌كنم كه به محض انجام اين مراسم به ايران برگردم و براي بازي پرسپوليس آماده شوم.
    مهدوي‌كيا درباره وضعيت تيم ملي هم گفت: قطعا رقابت‌هاي دشواري در انتظار تيم ملي است اما من خيلي اميدوارم كه بتوانيم به جام جهاني برويم. كه صعود به جام جهاني براي هر كشوري تحولات زيادي همراه خواهد داشت.

مرجع :

4. 4 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنیزلی: با این دفاع در آسیا دچار مشکل می‌شویم!

خبرگزاری فارس: سرمربی پرسپولیس گفت: قطعا تغییراتی در شیوه و ترکیب تیم برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا ایجاد خواهم کرد. به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی دنیزلی پس از تساوی 2 بر 2 برابر صبای قم گفت: بازی بدون پنالتی هم می‌توانست گل‌های بیشتری داشته باشد. تا جایی که زمین اجازه داد سعی کردیم بازی خوبی به نمایش بگذاریم ، اشتباهاتی که در خط دفاع انجام دادیم در لیگ قهرمانان آسیا نباید تکرار شود. وی در مورد وضعیت محمد نوری و غیبتش در این بازی گفت: نوری مصدوم بود و ریسک نکردیم و این بازیکن را به میدان نفرستادیم. نوری را 3- 4 هفته از دست داده‌ایم. سرمربی پرسپولیس در مورد داوری مسابقه گفت: در مورد داور اظهارنظر نمی‌کنم. وی در مورد مسائل فنی بازی گفت: صبا از پیش‌بینی من هم بهتر بازی کرد. مهدی مهدوی کیا را به دلیل نیازی که تیم داشت در پست غیرتخصصی به میدان فرستادیم. بازی در زمین ناهموار برگزار شد و انجام بازی در چنین زمینی به ضرر تیم صبا هم هست. سرمربی پرسپولیس در مورد لیگ قهرمانان آسیا گفت: قطعا تغییراتی در شیوه و ترکیب تیم ایجاد خواهم کرد.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:41.

6. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

رویانیان: بیشترین تعداد هوادار رسمی در آسیا را داریم/ در خصوصی سازی از همه جلوتر هستیم

مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: بیشترین تعداد هوادار رسمی را در آسیا داریم و می خواهیم از این پتانسیل به نفع باشگاه استفاده کنیم.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ محمد رویانیان که صبح امروز مهمان برنامه ورزش و مردم بود در خصوص خبر استعفایش از مدیریت باشگاه پرسپولیس، گفت: این استعفا مربوط به یک ماه پیش است ، ما در شرایط سخت باشگاه در این تیم بودیم و با حضور یک مربی بزرگ و بازیکنان جدید فضا را تغییر دادیم.
    من با این هدف به پرسپولیس آمدم که این باشگاه تبدیل به یک باشگاه حرفه ای و بهترین باشگاه آسیا شود و از روز اول گفته بودم در صورتی که موانع جدی و غیرقابل حل وجود داشته باشد از این تیم کنار می روم.
    وی افزود: این موانع بیرونی نبود و ارتباطی با نتیجه گیری و برد و باخت ها نداشت. استعفای من روی میز وزیر محترم ورزش است و ایشان همان زمان با آن مخالفت کردند.
    رویانیان ادامه داد: در حال حاضر 5 ماه است که در فوتبال هستم، در این مدت چالش ها و مشکلاتی را دیدم که ریشه آن دست خودمان است به خصوص در حوزه مدیریت باشگاه ها. هر چند اعتقاد دارم ساختار فدراسیون، سازمان لیگ و به طور کل فوتبال ایران مشکل دارد. کلید حل این مشکلات دست مردم، بازیکنان و ... نیست چرا که خودمان در بخش مدیریت باشگاه ها مشکل داریم.
    وی افزود: در این مدت مشکلات و چالش هایی را شناسایی کردیم که سرعت حل شود اما متاسفانه اراده ای در حل این مشکلات دیده نمی شود. بنده مدارک و مستنداتی دارم و در این راستا کار خود را شروع کردیم، حرفه ای شدن تکلیف ما است و اگر تا سال آینده محقق نشود لیگ و کلیه باشگاه های ما عقب گرد خواهند داشت چرا که فوتبال یعنی رقابت.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: در حال حاضر در کل کشور سه استادیوم داریم که مورد تایید AFC هستند. این سه استادیوم در تهران ، اصفهان و کرمان قرار دارند و بقیه شهرها و باشگاه ها از زیر ساخت های اولیه هم بی بهره هستند به همین خاطر می گویم اراده ای که از بالا حرفه ای شدن فوتبال را پیگیری کند ندیدم.
    وی اظهار داشت: طبق قوانین فیفا در سه بخش A, B , C چهل و نه شاخص باید توسط هر باشگاه برای حرفه ای شدن احراز شود. متاسفانه ما ساختار حرفه ای نداریم، امکانات زیر ساختی مناسب نیست، در بخش مالی کدام باشگاه مدیریت درآمد دارد؟ در همه باشگاه ها مدیریت هزینه وجود دارد ، سهم ما از حق پخش تلویزیونی 5 درصد بیشتر نیست در حالی که باید 50 درصد درآمد باشگاه باشد. بلیت فروشی از طریق سازمان لیگ انجام می شود که باید 20 درصد در آمد باشگاه باشد و ما مذاکراتی با آقای عزیزمحمدی داشتیم که با تغییر مکانیزم فروش بلیت به صورت دستی، بلیت فروشی بازی های پرسپولیس را در اختیار بگیریم.
    به گزارش مرجع خبری، رویانیان افزود: از برند باشگاه پرسپولیس در بازار استفاده می شود در حالی که در قانون اساسی و مجلس قانون داریم که این کار نباید انجام شود. به طور کلی در بخش مدیریت باشگاه 3 چالش اساسی داریم که بیان می کنم:

1_ مدیریت در باشگاه ها محکوم به نتیجه گیری است و از برنامه ریزی غافل هستیم چرا که همواره فشار هواداران وجود دارد و هیچ مدیری نمی تواند برای دو سال به کارهای زیرساختی رسیدگی کند.
    2_ مدیریت باشگاه ها مدیریت هزینه است. امسال فقط 15 درصد هزینه های دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از طریق دولت پرداخت شده و ما برای 85 درصد هزینه ها دچار مشکل هستیم. باشگاهی که خصوصی نیست، مالکلیت برند ندارد، بلیت فروشی ندارد و از حق پخش تلویزیونی کمترین سهم را دارد چطور باید هزینه ها را کنترل کند؟ چرا نباید این دو باشگاه به سمت خصوصی سازی بروند؟ با دلیل همین چالش ها باشگاه های ما سوددهی ندارند و در بخش خصوصی سازی هم با مشکل مواجه شدند. ما این کار را شروع کردیم تا این موانع از سر راه خصوصی سازی مرتفع شود.
    3_ عدم برنامه ریزی و توسعه فوتبال به ویژه در بخش های پایه، هر چند ممکن است روی کاغذ بگوییم به این موضوع توجه کردیم اما باید در بخش استعدادیابی و فوتبال پایه ، توسعه فوتبال، ترانسفر بازیکن ، مربی و ... برنامه ریزی کنیم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در بیان اقداماتی که تاکنون برای حل این مشکلات انجام داده، گفت: ابتدا برای فصل آینده برنامه ریزی دقیق کردیم و نیازهای خود را با کمک آقای دنیزلی طراحی کردیم تا عملکرد موفقی داشته باشیم.
    اولین اقدام اساسی ما در باشگاه پرسپولیس تولید درآمد بود که از طریق پرتال رسمی باشگاه در حال انجام است. ما می خواهیم از هواداران چند ده میلیونی و برند باشگاه ، همچنین فروش محصولات، اسپانسرینگ ، ارتباط با باشگاه های معتبر دنیا برای این کار استفاده کنیم.
    رویانیان ادامه داد: تا پایان سال 90 هواداران پرسپولیس حتی در روستاها و شهرهای کوچک می توانند با پرتال باشگاه زندگی کنند و نیازهایشان را از این طریق رفع کنند. پرتال باشگاه بزودی به تمام شهرها و روستا ها متصل می شوند و هواداران می توانند حتی برای بیمه اتومبیل، خرید لباس های باشگاه، کت و شلوار، مانتو، لوازم الکترونیکی و ... از آن استفاده کنند. صدها نوع کالا بزودی از طریق این پرتال عرضه خواهد شد.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: تا این لحظه 656789 نفر به صورت رسمی در پرتال باشگاه ثبت نام کردند و من از همینجا در تلویزیون اعلام می کنم هیچ باشگاهی در سراسر آسیا این تعداد هوادار رسمی ندارد و در اروپا هم طبق بررسی هایی که کردیم بهترین باشگاه چیزی در حدود 130 هزار هوادار رسمی دارد. باشگاه هایی مثل منچستر یونایتد، رئال مادرید و بارسلونا هیچکدام این تعداد هوادار رسمی را ندارند.
    رویانیان اظهار داشت. از دیروز با توافق انجام شده سه میلیون پیامک برای مشترکان ایرانسل در این خصوص ارسال شده و مشترکان می توانند با ارسال پیامک به شماره 7210 مراحل اولیه ثبت درخواست هواداری را انجام دهند. هوادارانی که تا کنون ثبت نام کردند پرونده رسمی دارند که مشخصات آن ها در پرونده ثبت شده است.
    سردار رویانیان ادامه داد: ما با بیمه ها و بیمارستان ها مذاکراتی داشتیم تا از سال آینده هواداران بتوانند از امکانات آن ها استفاده کنند. در بخش آژانس های مسافرتی با تخفیف های ویژه ، هتل ها، شرکت های هواپیمایی و ... که تا پایان سال محقق خواهد شد. یک برنامه رادیویی داریم که سه روز در هفته اجرا می شود و بزودی یک برنامه تلویزیونی که با نام افق پیروزی (پرسپولیس) از شبکه تهران پخش خواهد شد.
    وی افزود: شرکت هواداری پرسپولیس هم بزودی اعلام موجودیت می کند و تلاش می کنیم همچنان زیرساخت ها را ساماندهی کنیم. چند زمین و ورزشگاه داشته باشیم و یک استادیوم که فعلا اسمش را نمی گویم تا مورد تایید AFC قرار بگیریم.
    در بخش فوتبال پایه طرح الماس را اجرا می کنیم و در اکثر شهرها پایگاه استعدادیابی احداث می کنیم. در بحث خصوصی سازی هم از همه باشگاه ها جلوتر هستیم و با اطمینان می گویم این امکان وجود دارد که باشگاه پرسپولیس در 5 ماه آینده خصوصی شود.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال نیز گفت: بنده در انتخابات ریاست فدراسیون شرکت نکردم اما همه را تشویق می کردم که در این انتخابات حضور پیدا کنند تا یک انتخابات سالم با تضارب آراء برگزار شود.
    رویانیان همچنین در خصوص اظهارات عبدالله ویسی در خصوصی داوری بازی پرسپولیس و صبا گفت: من ویسی را خیلی دوست دارم اما باید بگویم نه مظفری زاده را می شناسم نه ارتباطی با او دارم.

مرجع :

8. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

در فقره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه موضوعی رو عنوان کنم...
    در پر شور بودن و پرطرفدار بودن پرسپولیس شکی نیست... اما قیاس اون با تیم های پرطرفدار اروپایی که بماند عجیب و خنده دار است؛ در قیاس با تیم های باشگاهی در آسیا هم یه نمونه شک بر انگیزه... شک بر انگیز از این لحاظ که تو سایت alexa رتبه سایت رسمی باشگاه پرسپولیس سیزده هزار و خورده ای هست... اما اگه یه سرچ بزنید پر بازدید ترین سایت یه تیم باشگاهی در آسیا، سایت تیم الهلال عربستان هستش (نکته جالب اینکه فیل؟تره) و رتبش در الکسا شش هزار و خورده ایه.
    رتبه سایت باشگاه پرسپولیس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رتبه سایت باشگاه الهلال:
    کد:
    به نظرم حقیقت اینه چه پرسپولیس و چه استقلال مدت هاست تو آسیا اون موجودیت خودشون رو به واسطه همین حرفهای دلخوش کنی و بدون عمل آقایون از دست دادن و کیه که ندونه همین پی سی خودمون که بیش از هشتصد پنجاه هزار نفر عضو داره، چقدر از این اعضا بن شده، یوزر دوم و سومن و خلاصه غیره و ذلک...

10. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

در فقره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه موضوعی رو عنوان کنم...
    در پر شور بودن و پرطرفدار بودن پرسپولیس شکی نیست... اما قیاس اون با تیم های پرطرفدار اروپایی که بماند عجیب و خنده دار است؛ در قیاس با تیم های باشگاهی در آسیا هم یه نمونه شک بر انگیزه... شک بر انگیز از این لحاظ که تو سایت alexa رتبه سایت رسمی باشگاه پرسپولیس سیزده هزار و خورده ای هست... اما اگه یه سرچ بزنید پر بازدید ترین سایت یه تیم باشگاهی در آسیا، سایت تیم الهلال عربستان هستش (نکته جالب اینکه فیل؟تره) و رتبش در الکسا شش هزار و خورده ایه.
    رتبه سایت باشگاه پرسپولیس:
    کد:
    رتبه سایت باشگاه الهلال:
    کد:
    به نظرم حقیقت اینه چه پرسپولیس و چه استقلال مدت هاست تو آسیا اون موجودیت خودشون رو به واسطه همین حرفهای دلخوش کنی و بدون عمل آقایون از دست دادن و کیه که ندونه همین پی سی خودمون که بیش از هشتصد پنجاه هزار نفر عضو داره، چقدر از این اعضا بن شده، یوزر دوم و سومن و خلاصه غیره و ذلک...
    به نظرم ارجاع به سایت باشگاه ملاک مناسب برای برآورد هوادار نیست.
    شاید ملاک بهتر در نبود امکانات لازم برای مقایسه همان حضور طرفداران در ورزشگاه ها باشه

12. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

به نظرم درسته نه پرسپوليس نه استقلال پر طرفدار ترين تو اسيا نيستن.
    بايد بگيم تيم پرسپوليس پر هوادار ترين تيم تو ايرانه استقلالم دوم
    خودمونيم واقعا اين دو تا تيم تو اين چند ساله چه گلي به سر فوتبال ما زدن كه بيان پر هوادار ترينم بشن ؟
    هر ساله دارن بوجه مملكتو ميخورن هميشه هشتشون جولوي 9 شونه از نتيجه گيري هم كه خبري نيست .
    زماني اين دو تا تيم بودن كه 95 درصد تيم ملي هم از اين دو تيم تشكيل مي شد و بازيكناي دو تيم تو اسيا معروف و محبوب بودن ولي الان چي؟
    خدا تومن ميدن به يازيكن مياد از وسط زمين گل ميخوره!
    الان خيلي از بازيكناي سرخ ابي بين طرفداراي خودششونم محبوب نيستن ولي هوادارا به خاطر تيم محبوبشون تحملشون ميكنن.
    به نظرم فوتبال ما بخصوص پرسپوليس واستقلال نياز به يه رنسانس اساسي دارن
    خيلي مشكلات ريشه اي داريم تو فوتبالمون حل نشن اوضاع همينجوري مي مونه يه دوره ميريم جام جهاني يه دوره نميريم يه سال پرسپوليس خوبه يه سال استقلال و...............

14. 6 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

در پر شور بودن و پرطرفدار بودن پرسپولیس شکی نیست... اما قیاس اون با تیم های پرطرفدار اروپایی که بماند عجیب و خنده دار است؛ در قیاس با تیم های باشگاهی در آسیا هم یه نمونه شک بر انگیزه... شک بر انگیز از این لحاظ که تو سایت alexa رتبه سایت رسمی باشگاه پرسپولیس سیزده هزار و خورده ای هست
    از این نظر داداش حرفتو قبول دارم،اصلا نمیشه تیمهای خودمونو از هیچ زاویه ای با تیمهای اروپایی ،مخصوصا تیمهایی مثه بارسلونو رئالو منچسترو ... مقایسه کرد،درسته 600 هزار نفر تو سایت پرسپولیس ثبت نام کردن اما مثلا وقتی حرف از خریدن کارت هواداری باشگاه یا پرداخت آبونمان بشه بعید میدونم 600 نفرم حاضر بشن
    درواقع وقتی منچستر میگه فلان قدر هوادار دارم،منظورش اینه که این تعداد هوادار هستن که دارن محصولاتشو میخرن،آبونمان ماهانه و سالانه میدن،حق پخش تلویزیونی رو از شبکه مخصوص باشگاه خریداری میکنن،تو برگزاری بازیا کمک میکنن و ...
    یا مثلا رئال یا بارسارو مثال بزنم،اونجا هواداراشون سالانه پول زیادیو صرف خریدن کارت هواداریشون میکنن،البته اون فقط یه کارت ساده نیس،مثلا کمپانی بزرگ اتومبیل آ او دی که یکی از اسپانسرای رئاله میاد تو فروشاش واسه هوادارای خاص رئال که با این کارتا مشخص میشن تخفیف قائل میشه و یا واسه هوادارایی که علاوه بر هزینه کارت هواداری مبلغیو به عنوان کمک به باشگاه میدن وسیله در اختیارشون میذاره که راحت به ورزشگاه بیانو برگردن
    تازه هم رئال و هم بارسا مدیراشون از طرف مردم انتخاب میشن،البته نه همه مردم،فقط اونیکه کارت هواداری داره ،یعنی چن صد دلار پولشو در سال خرج باشگاه مورد علاقش میکنه نه مثه باشگاههای ما و طرفداراشون که دلشون نمیاد یه هزاری خرج تیمشون کنن
    اگه فقط به ثبت نام کردن بود که بارسا الان بالای یه میلیارد طرفدار داشت،اونم به صورت رسمی!!!

اما اگه یه سرچ بزنید پر بازدید ترین سایت یه تیم باشگاهی در آسیا، سایت تیم الهلال عربستان هستش (نکته جالب اینکه فیل؟تره) و رتبش در الکسا شش هزار و خورده ایه.
    آخه سایتای باشگاههای مارو ببین،چه مطلبی توش هس که با تشویق بشیم ببینیمشون،سایت رسمی باشگاههای ما همش خبر گذاشتن،اونم نه خبر روز!!!
    به جز خبر چی میتونی توش نگاه کنی؟
    سایت الهلالو ندیدم اما سایت باشگاه چونبوک موتورزو که قهرمان آسیا شدو ببین،اصلا میشه با باشگات زندگی کنی،با یازیکنای باشگاه در ارتباط باشی،با مدیر چت کنی و ....
    الان یکم با اون فروشگاه مجازی که تو سایت باشگاه باز شده سایت یکم بهتر شده اما بقیه تیما میرن محصولات اسپانسراشونو اون تو میفروشن که هم یه تخفیفی داده باشن به هواداراشون و هم اسپانسرا ترقیب بشن بیان سراغ باشگاه،مثلا محصولات سونیو تو سایت باشگامون میفروشن ،آخه سونی چه سنمی با ما داره؟!!
    واسه همینه که آمار بازدید پایینه!

اگه تو واقعی نبودن افراد ثبت نامی باشگاه منظورته بعید میدونم،چون اگه شماره ملیو نزنی و یا قبلا با این کد ملی ثبت نام کرده باشی،ثبت نام نمیشی

16. 5 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کری‌خوانی پرسپولیسی‌ها و استقلالی‌ها به سینما کشیده می‌شود

خبرگزاری فارس: با اکران فیلم سینمایی "شیرین قناری بود" کری‌خوانی بین هواداران پرسپولیس و استقلال به سینماها کشیده خواهد شد. به گزارش خبرگزاری فارس، فیلم سینمایی "شیرین قناری بود" تنها فیلم ورزشی - اجتماعی است که با نگاهی جدید ورود خانواده‌ها و دختران را به ورزشگاه‌های فوتبال به چالش می‌کشد. تهیه‌کننده و کارگردان این فیلم داوود توحیدپرست است که خود از فوتبالیست‌های قدیمی است. در این فیلم کری خوانی دختران استقلالی و پرسپولیسی به تصویر کشیده شده است. این فیلم در سی‌امین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد و مورد استقبال مردم و منتقدان قرار گرفت و مردم با این فیلم ارتباط برقرار کردند، شادی کردند و کری خواندند به همین دلیل پیش‌بینی می‌شود در زمان اکران که سال آینده خواهد بود همین‌گونه شاهد کری بین هواداران دو تیم در سینماها باشیم. علی حمودی بازیکن استقلال و جاسم کرار بازیکن شاهین بوشهر فوتبالیست‌هایی هستند که در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند. همچنین سعیده رودبارکی، نگین معتضدی، شهراد وثوقی، پردیس افکاری، مجید حاجی‌زاده، فریبا شاهسون، حمید شریف‌زاده، امید علومی، نازنین پیرکاری، سحر افتاده، نوشین غریبی، هلیا امامی، الهه افشاری، ثمین فرهومند و حسین پرستار در این فیلم نقش‌آفرینی می‌کنند. قرار است پیش از اکران عمومی، بازیکنان پرسپولیس و استقلال، پیشکسوتان و خبرنگاران ورزشی در نمایش خصوصی این فیلم را تماشا کنند.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

شب خاطره انگیز مصطفی دنیزلی در استانبول

مرجع خبری پرسپولیس : همانطور که سلین دنیزلی دختر سرمربی ترک تبار پرسپولیس پیش بینی کرده بود، افندی از تعطیلات لیگ استفاده کرد و برای ملاقات با خانواده به کشورش سفر کرد.
    جالب اینکه حضور دنیزلی در ترکیه و ملاقات با خانواده اش در رسانه های این کشور بازتاب داشت. سایت خبر مرکزی ترکیه با عنوان "شب خاطره انگیز دنیزلی در استانبول" نوشت:
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ایران با استفاده از تعطیلات لیگ این کشور به همراه همسرش به ترکیه بازگشت و بعد از مدت ها شب خاطره انگیزی را به همراه دخترانش در استانبول سپری کرد.
    در ميان تمام اخبار مربوط به دنيزلي ديروز خبر سايت Star بدجوري جلب توجه مي‌كرد و اين موضوع به بازگشت مصطفي پاشا به استانبول اختصاص داشت و البته همسر او. ظفر سازيل نويسنده اين مطلب كوتاه مورد ويژه‌اي را در بازگشت دنيزلي به استانبول باز كرده كه قطعا مورد توجه مردم تركيه و فوتبالدوستان اين كشور قرار مي‌گيرد و آن باحجاب شدن همسر دنيزلي بعد از بازگشت از تهران به استانبول است!
    سازيل در اين مطلب كوتاه كه ديروز منتشر شد نوشته است: «سر دسته تيم پرسپوليس، گرگ پير مصطفي دنيزلي همراه با همسرش «اوين» و دخترش «لال» در «اتيلر» (مكاني تفريحي در استانبول كه ماهي‌هاي خوشمزه‌اي در رستوران‌هايش سرو مي‌شود) شبي را به خوشي گذراندند و لذت بردند.»در ادامه اين مطلب آمده است‌: «تيم هشتم ايران به‌خاطر بازي‌هاي ملي وارد تعطيلات شده و به‌خاطر همين دنيزلي به استانبول آمده است.» نويسنده مطلب همچنين در ادامه به روابط فوق‌العاده دختر دنيزلي با وي اشاره كرده است: «دختر كوچك دنيزلي، لال براي او بسيار دلتنگي مي‌كرد به‌خاطر همين دنيزلي وقتي او را ديد بارها لال را بوييد و بوسيد چرا كه آنها بعد از چند وقت همديگر را مي‌ديدند.» نويسنده سپس سراغ اوين همسر آقامصطفي رفته و نوشته است: «در آن شب همه به اوين همسر دنيزلي دقت مي‌كردند كه لباس بسيار شيكي به تن داشت اما چيزي كه بيشتر از همه جلب توجه مي‌كرد اين بود كه اوين روسري‌اش را برنداشت و موهايش را پوشاند.» در ادامه اين مطلب آمده است: «اوين همراه با دنيزلي به تهران رفته بود تا در كنار همسرش كه قرار است پرسپوليس را هدايت كند باشد اما ظاهرا وي به حال و هواي ايران عادت كرده چرا كه وقتي وارد فرودگاه استانبول داشت روسري به سر داشت و موهايش را پوشانده بود.»
    ظاهرا اين مساله مورد توجه رسانه‌هاي ترك قرار گرفته و شايد از اين به بعد بيشتر از گذشته به آن بپردازند چرا كه در اين مطلب بالاي تصويري از دنيزلي، همسر و دخترش تيتري با اين عنوان به كار رفته كه «همسر دنيزلي در استانبول موهايش را پوشاند» يا «تحت تاثير تهران حجابش را حفظ كرد». به نظر مي‌رسد همانقدر كه دنيزلي مورد توجه رسانه‌هاي تركيه‌اي است، خانواده او نيز به‌شدت از سوي پاپاراتزي‌ها و خبرنگاران سمج ترك زيرنظر هستند و بايد ديد طي مدت اقامت 5-4 روزه مصطفي پاشا در استانبول چه اخبار و نقل قول‌هايي درخصوص وي روي سايت‌هاي خبري تركيه‌اي قرار مي‌گيرد.

مصطفی دنیزلی دو دختر دارد و بزودی با تولد فرزند سلین، پدر بزرگ خواهد شد.

شناخت فلسفه مصطفی دنیزلی در فوتبال

مرجع خبری پرسپولیس : مصطفی دنیزلی با آن‌چه در داربی 74 تهران عرضه کرد بار دیگر ارزش‌های فنی خارق‌العاده خودش را به نمایش گذاشت و بیشتر در دل هواداران پرسپولیس جا باز کرد.
    او حالا دوباره در کانون توجهات قرار گرفته است مثل روزی که به ایران بازگشت و نیمه‌های شب روی قلمدوش دوستدارانش نشست. حالا خیلی‌ها بیش از گذشته به رفتار او، گفتارش و نتیجه افکارش خیره می‌شوند و جزییات کار افندی را با دقت تمام زیرنظر می‌گیرند.
    حال چنین تمرکزی بی‌گمان آشنایی با «فلسفه فوتبال» آقا مصطفی خواهد بود مجموعه باشکوهی از باورها و برداشت‌های او در حوزه مربیگری که در نوع خودش کم‌نظیر و به شدت قابل توجه است. این مطلب می‌کوشد تا به فراخور بضاعت خودش نگاهی به مهم‌ترین اصول مصطفی دنیزلی هنگام کار به عنوان مربی فوتبال بیندازد.

آغاز مسابقه مهم است، اما پایان آن مهم‌تر است!
    این نکته‌ای است که مصطفی دنیزلی همیشه روی آن تأکید دارد او چه در لیگ ششم که سرمربی پرسپولیس بود چه پس از آن‌که به بشیکتاش رفت و چه حالا که برگشته در خیلی از کنفرانس‌هایش این اصل کلیدی را به زبان می‌آورده است دنیزلی بر این باور است که مهم‌ترین بخش کار یک مربی، مربوط به هدایت تیمش درطول دقایق مسابقه می‌شود، نه قبل از شروع بازی او مهارت فوق‌العاده‌ای در بازیخوانی و اتخاذ تصمیمات سریع در جریان مسابقه دارد. تعویض‌های دنیزلی معمولاً طلایی هستند او سعی می‌کند برنامه‌هایش را مطابق با آن‌چه در زمین رخ می‌دهد پیش ببرد تا به جای حوادث ابتدایی نتیجه پایانی را به سود تیمش رقم بزند.

گل زدن مهم است اما فرصت گل درست کردن مهم‌تر است
    مصطفی دنیزلی در این زمینه بینش منحصربه‌فردی دارد. در هنگام هدایت تیم‌های مختلف ده‌ها بار از زبان او شنیده شده که خلق موقعیت گلزنی بیشتر از به ثمر رساندن گل اهمیت می‌دهد. در حقیقت او معتقد است ماشین حرکت تیم‌هایش زمانی درست و دقیق کار می‌کند که شاگردان او بتوانند به فرصت‌های بیشتری دست پیدا کنند. او معمولاً درصد موفقیت تیم‌هایش را با تعداد پاس‌ها، شوت‌ها و موقعیت‌های ایده‌آل می‌سنجد و چندان اهمیت نمی‌دهد که این توپ‌ها چند بار به گل تبدیل شده‌اند.

سیستم تیم با توجه به نفرات تغییر می‌کند
    اصولا دو دیدگاه کلی در مورد سیستم و نوع چینش بازیکنان در زمین بین مربیان وجود دارد عده‌ای اولویت را به «سیستم» مطلوبشان می‌دهند و تلاش می‌کنند براساس چینشی که در ذهن دارند بازیکن بگیرند و از نفرات استفاده کنند مربیان خلاق‌تر اما اولویت را به «نفر» می‌دهند و می‌کوشند تا خودشان و تاکتیک‌هایشان را با داشته‌های تیم‌ملی تطبیق دهند.

به بازی سرعت بدهید، تماشاگران را همراه کنید
    دنیزلی از جمله مربیانی است که شدیداً به حضور تماشاگران روی سکوها اهمیت می‌دهد و همیشه از اعتبار خودش برای دعوت آنها به استادیوم هزینه می‌کند. گفته می‌شود یکی از مشکلات او در پاس تهران، کم تماشاگر بودن این تیم سابقاً قدرتمند بوده که در نهایت باعث شد او از لحاظ تاکتیکی، روی سرعت دادن به بازی و ارایه فوتبال تک ضرب و شناور اصرار دارد و اتفاقاً عقیده دارد تیمش اگر چند گل هم از حریف عقب باشد ارائه چنین نمایشی باعث خواهد شد هواداران و تماشاگران حاضر در استادیوم تا آخرین لحظه از تیم حمایت کنند.

من «واقعاً» در مورد داوری حرف نمی‌زنم
    این جمله را معمولا از زبان بسیاری از مربیان ایرانی می‌شنویم اما خیلی از آنها اغلب به آن‌چه می‌گویند عمل نمی‌کنند و صرفاً وقتی اشتباهات داوری به سودشان بوده باشد در این مورد اظهارنظری انجام نمی‌دهند! دنیزلی اما واقعاً جزو مربیانی است که حتی در بدترین شرایط هم چیزی در مورد داوران نمی‌گوید.

قابل توجه متقاضیان ادبیات جدید!
    با ورود افشین قطبی به ایران طرز متفاوت صحبت کردن او برای خیلی‌ها جالش شد به طوری که بدون اینکه چنین تفاوتی لزوما معنای فضیلت و برتری بدهد شروع کردند به تعریف و تمجیدهای غلو شده از آقای امپراتور! از همه هیجان‌زده‌تر هم عادل فردوسی‌پور بود که گفت «افشین قطبی ادبیات جدیدی را وارد فوتبال ایران کرده است» و این جمله را به یک ضرب‌المثل تبدیل کرد. با این وجود به نظر می‌رسد اگر از قید و بند ضوابط رها شویم و کمی «معنا» را دریابیم ادبیات و برخوردهای جدید و محترمانه همین چیزی است که هر روز از مصطفی دنیزلی می‌بینیم او به کسی بی‌احترامی نمی‌کند کری ناجور نمی‌خواند، از همکارانش بدگویی نمی‌کند در سخت‌ترین شرایط لبخند می‌زند با کوله‌باری از انواع و اقسام موفقیت‌های رنگارنگ خودش را برتر و بزرگ‌تر از مردم ایران نمی‌داند و تحت هیچ شرایطی بر سر فوتبال این کشور منت نمی‌گذارد فکر نمی‌کند چون برای کار به ایران آمده «کریزی» است از داوری حرفی نمی‌زند و وقار و آرامش خودش را همیشه حفظ می‌کند آیا این همان مجموعه‌ای نیست که باید به دیگران توصیه‌اش کنیم؟

مرجع :

19. 6 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •