خب دو ساعتی تا دربی مونده ...
ترکیب احتمالی دو تیم رو که سایت گل زده ، به نظرم برای استقلال تقریبا قابل پیش بینی و برای پرسپولیس کمتر. به هر حال پیشنهاد من برای این بازی این ترکیب بود :
رحمتی
حسینی ...... حنیف .... پژمان ...... حمودی
کیا .... اندو
فرهاد ......شماره 8 .....میلاد
برهانی
اگه از مجیدی به عنوان مهاجم راست یا چپ استفاده بشه می تونه رو دستی به استیلی باشه . با توجه به اینکه توی اون ناحیه ( دفاع های کناری ) به شدت ضعف دارند . من حمودی رو ترجیح می دم به امیر ابادی ... هر چند هیچ کدومشون به طبع نمی تونن جای خالی خسرو رو پر کنن.
از اون ور هم پرسپولیس احتمالا از کریمی به عنوان مهاجم راست استفاده می کنه که با توجه به وضعیت خط دفاع می تونه برامون دردسر افرین باشه .
نبود خسرو و کرار به ضررمون می شه ... درسته پرسپولیس نیمکت ضعیفی داره و از کمبود بازیکن رنج می بره ولی اس اس هم همچین بی محروم و مصدوم نیست ... امیدوارم حنیف برسه اگه نباشه باید حسینی رو ببریم دفاع وسط و از شیرزاد یا امیر ابادی در دفاع چپ استفاده کنیم.... مظلومی خیال استفاده احتمالی از عزیز زاده رو هم نباید داشته باشه !
با توجه به این شرایط و اینکه دربی اصلا قابل پیش بینی نیست فکر کنم بازی نزدیکی رو شاهد باشیم و احتمال برد هر دو تیم رو من 50 به 50 می دونم .
فقط امیدوارم داور اشتباه (ات)! تاثیرگذاری به ضرر هیچ کدوم از دو تیم نداشته باشه !