سلام
از ادرس زير يك اسكوبرد دانلود كن بعد از ايپورت درست مي شه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از ادرس زير يك اسكوبرد دانلود كن بعد از ايپورت درست مي شه :
درستش کردم. خوب شد قبلا پوشه dat رو تو هارد یه کپی ازش گرفته بودم با یه سرچ پیداش کردم ریختم تو بازی درست شد
Pro Evolution Soccer 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا الان MORINIO و hiwas بهترين گل خودشونو گذاشتن و من اونارو ديدم .خيلي عالي بود . بقيه هم اگه گل قشنگ ناياب زدن بذارن ، تا 2 شنبه فرصت دارين ، من 3شنبه برنده رو اعلام ميكنم .مسابقه گل !
هركي قشنگ ترين گلي رو كه زده رو بذاره ، من نگاه مي كنم و برنده مسابقه و بهترين گلزن رو اعلام مي كنم . ( گل هايي كه در تمرين زده شده قابل قبول نمي باشد ! )
بابا يكي جواب ما را بدهد
يك سيو مستر ليگ براي pes 6مي خواهم كه از سايت d i v s h a r e . com براي دانلود استفاده نشه
زيرا ف ي ل ت ر شده
ممنون
سلام
این فایل رو باید بوسیله ی Game Graphic Studio جایگزین فایل
مشابهش در 0_text بکنی .
بفرما دوست من .
توی پرشین گیگ آپش کردم .
![]()
همون فایل قبلیه که تو div share آپ کرده بودم .
Hossein_Bahal عزیز زجمتش رو کشیدن و مربوط به
تیم رم هست و سال 2011 .
Roma - 2011
موفق باشید
یا حق
![]()
Last edited by ElmO; 07-07-2007 at 22:55.
سلام بچه ها.شرمنده.میخواستم بپرسم چطوری میشه ساکر 6 رو آنلاین بازی کرد.من توی یوزر رجیستریشن رفتم.همه کاری کردم.ولی نمیدونم برای ثبت یوزر رجیستریشن باید چه کدی رو دارد کنم.کد از 20 کاراکتر تشخیص داده میشه.اگر خودم هم بزنم فایده ای نداره و توی نت ورک بازی کار نمیکنه و ارور میده.میشه منو راهنمایی کنید؟
برای بار هزارمه که این سوال پرسیده میشه
تنها با نسخه اورجینال و اصل بازی که توسط فروشگاهای معتبر که خود شرکت کونامی مشخص کرده مشه آنلاین بازی کرد و کد رجیستری که ما کرکی ها داریم تقلبیهو نمیشه آنلاین بازی کنیم
چطوری صدا های بازی Pro Evolution Soccer 5 رو چطوری درست کرد و جایگزین کرد در لینک
را دانلود و فایل مربوطه را در پوشه این فایل کپی و باید حتما یک فایل دو بار کپی شود حالا دو فایل را انتخاب و سپس روی برنامه بگزارید حالا تغییرات انجام می شود و فایل ساخته می شود و اکنون فایل مربوطه را با نرم افزار انتخاب و برای پخش فایل
را دانلود و در پوشه Plugin برنامه WinAmp ریخته و روی فایل در برنامه راست کلیک و Play Sound را بزنید البته باید نشانی برنامه WinAmp را به برنامه بدهید البته از طریق زیر
Option\Setting\external applications\sound player
بعد از انجام کارها روی فایل راست کلیک کرده و گزینه
Import A File Over This One
را انتخاب و فایل تغییر داده شده را انتخاب کنید لازم نیست سیو کنید خودش سیو میشود
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 08-07-2007 at 01:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)