دوستان عزیز با سلام من ال سی دی سامسونگ مدل la32r81bx-shi دارم
(مال 6-7 سال پیش) یه مدتی هست که وقتی روشن می کنیم صداش رو 170-80 بازه باید کم کنیم راهی هست تا بشه این مشکل رو برطرف کرد؟
با تشکر
دوستان عزیز با سلام من ال سی دی سامسونگ مدل la32r81bx-shi دارم
(مال 6-7 سال پیش) یه مدتی هست که وقتی روشن می کنیم صداش رو 170-80 بازه باید کم کنیم راهی هست تا بشه این مشکل رو برطرف کرد؟
با تشکر
سپاس از دوستانی که کمک کردن دستگاه 46d6960 رو آپدیت کنم
من یه سوالی دارم
از کجا ساعات کارکرد رو پیدا کنم
البته جناب متین پور خ کمک کردن که متاسفانه نتیجه بخش نبود و همینجا باید از ایشون خ خ خ تشکر کنم
دوست عزیز
ولوم اتوماتیک را فعال کنید . منو ----> صدا ---> ولوم اتوماتیک یا همان تنظیم خودکار
Last edited by matinpour; 09-04-2013 at 12:17.
دوست عزیز
به شما که توضییح دادم تا منوهای شما بطور کامل باز نشود نمی توان گفت که از کجا آن را ببینید . در آن عکسهای که فرستادید هیچ گزینه ای راجب به ساعت کار کرد پنل تان وجود نداشت.
دوست عزیز اون که فعاله ولی توی منوهاش انتخاب صداش رو حالت اصلیه در ضمن تنظیم مجدد و انتخاب صداش غیرفعاله. اگه بخوام ریست کنم چیکار کنم نصف منوهاش غیرفعاله
دوست عزیز
اول حالت بازی یا همان کیم مود را فعال کنید تا تابع تنظیمات مجدد فعال شود تا بتوانید آن را تنظیم یا ریست کنید
با انتخاب منو بازی.
1. دکمه MENU برای نشان دادن منو.
با فشار دکمه ▲ یا ▼ "راه اندازی" یا همان ست آپ را انتخاب کنید، و سپس فشار دهید/ دکمه OK را وارد کنید.
2. با فشار دکمه ▲ یا ▼ "حالت بازی" را انتخاب کنید، سپس دکمهENTER / OK را فشار دهید.
3. ▲ یا ▼ را فشار دهید را انتخاب کنید "on" یا "خاموش" را فشار دهید. را فشار دهید. / دکمه OK را وارد کنید.
4. دکمه EXIT خارج شوید.
کنسول بازی را قطع و اتصال دیگر دستگاه های خارجی، لغو حالت بازی در منوی تنظیمات است. اگر شما صفحه نمایش منو در حالت بازی، روی صفحه نمایش تلویزیون حرکت کمی. اگر حالت بازی این است که: • تصویر تغییر حالت استاندارد و صدا حالت سفارشی شده به صورت خودکار کاربر می تواند آنها را به حالت دیگر تغییر نمی کند.
• صدا در حالت منو صدا غیرفعال شده است. تنظیم صدا با استفاده از اکولایزر.
• تابع تنظیم مجدد صدا فعال می شود. انتخاب تابع تنظیم مجدد بعد از تنظیم اکولایزر بازنشانی اکولایزر تنظیمات پیش فرض کارخانه.
اکولایزر تنظیمات پیش فرض کارخانه.
1. دکمه MENU برای نشان دادن منو.
▲ یا ▼ دکمه را فشار دهید را انتخاب کنید "صدا"، و سپس فشار دهید
/ دکمه OK را وارد کنید.
2. دکمه ▲ یا ▼ را فشار دهید را انتخاب کنید "تنظیم مجدد"، سپس را فشار دهید
/ دکمه OK را وارد کنید.
3. دکمه EXIT خارج شوید.
شما می توانید این گزینه را زمانی که "حالت بازی" قرار است انتخاب کنید
Last edited by matinpour; 09-04-2013 at 13:20.
ببخشید من حالت بازی یاکیم مود رو از کجا فعال کنم یه راهنمایی بکنید شاید قبلا در موردش توضیح دادید ولی من نمی دونم
دوست عزیز
پست با لا را مطالعه کنید
بله جناب متین پور
از اینکه وقت گذاشتین برای عکس ها هم تشکر و سپاس
دوستانی که D6960 دارند یه سوال
آیا میشه مثلا من وقتی آپگرید کردم و با تلویزیون اینترنت رفتم و برنامه و بازی دانلود کردم بعدش ازش یه نسخه BACKUP بگیرم و بزارم تو سایت تا اونایی که به اینترنت دسترسی ندارن هم از برنامه ها استفاده کنن؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)