تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 205 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2044

نام تاپيک: Crysis

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

آقا من تازه این بازی رو شروع کردم ،دو هفته ای هست! (همین جوری گفتم که بفهمین چقدر از روزگار پرتم، آخه کلا جز فوتبال بازیه دیگه ای نمی کنم ولی با این حال کردم)
    می خواستم بدونم این بمبای کنترلی که می ده چه جوری باید بترکونیمشون ؟ من هر چی بمب دارم میندازم وقتی که همش تموم می شه تازه یه کنترل می گیره دستش واسه انفجار!
    شما باید موقع شلیک کردن انگشتت همچنان روی دکمه بمونه تا به هدف بخوره ..
    خودت می تونی با ماوس هدایتش کنی. تا خوره به هدف ولی باید انگشتت روی دکمه بمونه.

2. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه درست فهمیده باشم تو این مرحله شما باید به نقطه سبز بری و اونجا صبر کنی دوستت بیاد بعد ازش مراقبت کن تا خودشو شارژ کنه بعد میری یه نقطه ی دیگه . یه 5-6 تا نقطه هست . همین.
    خوب منم که همین رو گفتم فقط اول تا اون به قول خودتون بچه هشت پاها رو نزنی نمی تونی رد کنی!!
    بعدش فکر کنم خود یارتون شروع به حرکت میکنه وادامه ماجرا...
    بچه ها مي دونيد مشكل من كجا بود؟؟؟؟
    من وقتي كه اين بچه هشت پاها رو با تير ميزدم بعضي هاشون خشك شون مي زد، منم خيال كردم مُردن. بگو بايد اصلا اينا رو انقدر بزني تا منفجر شن
    دمتون گرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من تو این قاره گیر کردم (مرحله ی core ) همونجا که می گه باید راه بیرون رو پیدا کنی و نقشه هم از کار افتاده یه جایی رسیدم که یه چیزایی سبزی حمله می کنند و من فکر کنم باید تو یه حره ای برم اما این حفره باد در جهت مخالف می زنه و نمی تونم برم تو!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما باید موقع شلیک کردن انگشتت همچنان روی دکمه بمونه تا به هدف بخوره ..
    خودت می تونی با ماوس هدایتش کنی. تا خوره به هدف ولی باید انگشتت روی دکمه بمونه.
    چی میگی؟؟؟؟ این ماله موشک انداز هست دوستمون گفت بمب کنترلی!!!! باید اول بمب رو بندازی بعد کلیک چپ کن کنترلش میاد اگر هم خواستی دوباره بمب بیاد دوباره کلیک چپ کن

6. 2 کاربر از kinder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چی میگی؟؟؟؟ این ماله موشک انداز هست دوستمون گفت بمب کنترلی!!!! باید اول بمب رو بندازی بعد کلیک چپ کن کنترلش میاد اگر هم خواستی دوباره بمب بیاد دوباره کلیک چپ کن
    بله خودم ور رفتم، مشکلم حل شد، من دیگه به روی اون دوستمون نیوردم ،نیتش خیر بوده حالا لطفا جواب سوال بالایی رو بدین

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بله خودم ور رفتم، مشکلم حل شد، من دیگه به روی اون دوستمون نیوردم ،نیتش خیر بوده حالا لطفا جواب سوال بالایی رو بدین
    ببخشید دوستان بازی ماله خیلی وقت پیشاست یادم رفته بود به هر حال عذر می خوام.

9. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

آقا من تو این قاره گیر کردم (مرحله ی core ) همونجا که می گه باید راه بیرون رو پیدا کنی و نقشه هم از کار افتاده یه جایی رسیدم که یه چیزایی سبزی حمله می کنند و من فکر کنم باید تو یه حره ای برم اما این حفره باد در جهت مخالف می زنه و نمی تونم برم تو!
    فكر كنم در هر قسمت دو تونل هست كه يكي در جهت مخالف و ديگري در جهت موافق هست. اگر نمي تونيد بريد بايد يك تونل ديگر پيدا كنيد. و از اونجا راهتون رو ادامه بديد. احتمالا يك سوراخ يا راه ديگري براي خروج هست شايد هم بايد يك شاسي يا كليد رو بزنيد تا راه باز بشه

11. این کاربر از ماراتون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به دوستان
    آقا ما اينجا گير كرديم, طريقه ي استفاده از تفنگه چيه? زير اين خرچنگه هم مي رم و شليك ميكنم ولي انگار نه انگار

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به به دوستان
    آقا ما اينجا گير كرديم, طريقه ي استفاده از تفنگه چيه? زير اين خرچنگه هم مي رم و شليك ميكنم ولي انگار نه انگار
    از این tak canon این جا نباید استفاده کنی این جا باید انقدر با موشک انداز بزنی تا بمیره کنار یکی از ماشین سفیدا هم یه جعبه موشک انداز هست کنار همون جایی که exosuit هست سمت راستش

14. این کاربر از kinder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از این tak canon این جا نباید استفاده کنی این جا باید انقدر با موشک انداز بزنی تا بمیره کنار یکی از ماشین سفیدا هم یه جعبه موشک انداز هست کنار همون جایی که exosuit هست سمت راستش
    فداي تو
    آخه تو مراحل قبلي هر چي موشك مي زديم نمي مرد, گفتم اينجا هم اينجوريه

آقا ما اين بازي رو تموم كرديم, يكي از مزخرف ترين بازي بود كه بازي كردم. 11 مرحله ي ت...
    Call od Duty قشنگ تر بود. امتيازشم تو سايت هاي بازي شده 9, يعني هم ارزش با Half-Life 2
    Last edited by Booseh_ye_Irani; 28-10-2009 at 16:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •