تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 430 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه cool20063's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

این مشکل زاویه دیدش یعنی انقدر به چشم میاد و مهمه ؟ تو گوشیای جدید دیگه این مشکل نسیت ؟

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

بستگی به شما داره
    اگه عادت داری با زاویه 160 درجه فیلم ببینی و اس ام اس بدی پیشنهاد میدم گوشیتو وصل کنی به TV
    ولی کلاً پیش نمیاد آدم با اون زاویه به ال سی دی نگاه کنه !
    تازه آدمای فضول هم نمیتونن سر دربیارن از کارت با اون زاویه دید

3. 4 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

گوشی باحالیه مخصوصا از لحاظ ظاهری....از لحاظ عملکرد هم من تابحال به مشکل جدی برخورد نکردم تنها یک مشکل هنگام استفاده از هدست بلوتوث داره که با آپدیت انشاءالله رفع میشه

کیفیت و دقت تصاویرش هم بسیار بالاست و فیلمبرداری خوبی هم داره...به نظر من فیلمبرداریش از عکاسیش هم بهتره
    چه مشکلی با هدست بلوتوث داره ؟
    منم می خوام گوشی بگیرم میشه نظرتون رو بگین که بین آرک و آرک اس کدومو بگیرم؟ رنگ نقره ای می خوام.
    معلومه آرک اس
    این که جای سوالی نداره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اسماعیل اون فروشنده توهم زده بوده ! فک کنم به ایکس10 یه آمپی چیزی وصل کرده بوده
    داداش آرک کم کم 2 تا ایکس10 صدا داره
    95 درصد فروشنده ها هیچی حالیشون نیست
    چون میگفت دوربینش مثل اکس 10 هست
    که فکر نکنم ؟
    اگه مثل اکس 10 باشه حتی اسمشم نمیارم ....
    صداش در حد اکس 10 مینی باشه منو جواب میده
    چون از صدای اون راضی هستم
    قوی نیست ولی کیفیتش خوبه

راستی زاویه دید ارک از اکس10 کمتره ؟
    چون قیاس کردم زاویه دید ساتیو خیلی بهتر از اکس 10 بود
    همچنین کیفیت نمایش رنگ ساتیو بهتر از اکس 10 بود
    رزولیشن اکس 10 باعث میشه که در مجموع بهتر باشه و نور زیادش
    با کم بودن زاویه دید اکس 10 تقریبا میشه ساخت
    آرک در این حد نیست ؟

البته وقتی تو ماشینی پارکی چیزی مثلا با دوستت فیلمی ببینی مصیبته
    چون یا باید خودت خوب ببینی
    و یا بپیچونی طرف دوستت تا اون خوب ببینه و خودت سفید ببینی
    در کل ضایع هست الان زمونی نیست که در این حد گوشیها زاویه دیدشون کم باشه ....

6. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

10

سلام بر آرک دوستان و آرک بازان .
    من امروز علائدین بودم و او ن یکی پاساژ ژیگولیه که اسمشو نمیدونم
    قیمت اون پاساژ که افساید بود 640 فول پک با گارانتی و 170 تا برنامه که اونم فریی هست
    اما علائدین طبقه اول قیمت همه جور بود مناسب ترینش 570 بود فول پک
    طبقه 5 و 6 هم از 545 بود تا 520 .
    مناسب ترینی که من دیدیم 530 فول پک بود(به همراه شارژرفندکی کابل HDMI (این کابل قیمتش 10000 تومانه ) و صفحه ضد خش و کیف اورجینال ) با گارنتی لیبل قرمز پارس کامتل ( دقت کتید مکه لیلبل قرمز برای این گارانتی معتبر هست ) . از دوستان کسی پلاک این مغازه رو خواست بگه بهش بگم .
    گوشی های arc , neo , pro ,arc s , neo V همه دارای سنسور exmore هستن و تنها تفاوت بین arc و arc s اینکه cpu arc s 1.4 هست که همه میدونید . ( چون این سوال برای خودم خیلی مهم بود )
    امروز تو پاساژ من با arc و galaxy SIII و neo و x700 کار کردم . از این میان این ها x700 که کلاً بیخیال گوشی neo خیلی خیلی خوب بود بر عکس تعریفای که شنیده بودم . اما بین galaxy SII و arc که نیم ساعتی با هر کدم کار میکردم ( صدای همه در اومده بود ) با اینکه سونی باز خسته هستم باید بگم سامسونگ یک تکونی به خودش داده و بعد از تولید کلی گوشکوب و چرخ گوشت و ... چند تا دونه گوشی باید گفت گوش فوق العاده ای زده . تو مقایسه من بین سرعت ارک و sii هیچ تفاوتی ندیدم هم تو فیلم برداری هم گیمینگ هم منو ها هم پخش کلیپ . تو صفحه sII رنگها پر عمق تر و شاداب تر بودن ولی در ارک رنگ ها کامل نرمال بودن طبیعی به نظر میرسیدند . اما از لحاظ تاچ به طور محسوسی تاچ آرک بهتر جواب میداد و سرعت فوق العاده ای داشت ( البته شایان ذکر صفحه ارک صفحه ضد خش با کیفیت مات روش بود ولی صفحه گلکسی هیچی نداشت و کمی کثیف هم بود به هر حال ادمهای زیادی باهش کار میکردن که این بی تاثیر در پاسخ گویی نبود )
    در کیفیت دوربین هم کیفیت هر دو بالا و خوب بود ولی رنگهای ارک 5 6 درصد بهتر بودن .
    در صدا هم بهتر مقایسه نکنم چون محیط خیلی شلوغ بود بهتر از دوستان دیگه این مقایسه رو انجام بدن تا بی انصافی نباشه .( سونی باز ها هم با انصاف هستن قابل توجه اون دوست عزیزمونننننن )
    اما در قیمت sII 775 با گارانتی مایکروتل .
    امید وارم حرفهام مفید بوده باشه .

8. 8 کاربر از cool20063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوست عزیز20063 cool چرا خودتو خسته کردی این همه نوشتی؟
    یهو مینوشتی من آرک میخواستم!
    گفتی تاچ آرک بهتره s2 بود ها؟؟ دیگه چه چیزایی فهمیدی بگو شاید بدرد دوستان بخوره!

10. 4 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

البته تو تبریز با گارانتی 540 و بدون گارانتی 520 هست هفته گذشته که قیمت گرفتم
    و از هر جا قیمت پرسیدم همشون کابل hdmi داشتند
    الان همشون این کابلو دارند
    بعدا شروع به کسر کابل و کم کردن مموری شاید بکنند

البته خیلی قیاسها را در اون موقعیت نمیشه انجام داد
    مثلا قیاس عکاسی و فیلمبرداری که در کامپیوتر مشخص میشه کدوم بهتره

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

دوست عزیز20063 cool چرا خودتو خسته کردی این همه نوشتی؟
    یهو مینوشتی من آرک میخواستم!
    گفتی تاچ آرک بهتره s2 بود ها؟؟ دیگه چه چیزایی فهمیدی بگو شاید بدرد دوستان بخوره!
    تابلو مگه نبود آرک می خواستم
    تو اون غرفه سامسونگ که بود هم با galaxy s کار کردم هم sII . در مورد s که مطمئاً هستم بدون اغراق و ناداوری از لحاض تاچ حرفی در برابر arc برای گفتن نداره . اما sII تاچ خوبی داشت به خوبی هم جواب میداد اما مثلا منو هارو اگه با سرعت زیاد جلو عقب میکردی کمی کند جواب میداد ( منظور از کند 0.5 ثانیه ) است اما ارک که 2 جای مختلف با هاش کار کردم هم با برچسب هم بدون بر چسب خیلی سریع پاسخ میداد سرعت بالای میشد منو هارو جا به جا کرد و هر برنامه ای که لمس میشد بلافاصله اجرا میشد . توی بازی angry birds هم تست کردم جفتشون سرعت پاسخگویی و دقت تاچ کاملاً واضح بود که برای ارک خیلی دقیق و سریعتر . تاچه آؤک اصلا با x10 و x8 و تاچ های قبلی سونی قابل مقایسه نیست کامل مثل ابفون شده و کاملا رضایت بخشه . در مورد SII باز هم میگم اونجا چون غرفه تست گوشی بود نمیدونم اون گوشی برای تست بود یا خیلی کثیف بود چون من به شخصه انتظار بیشتری داشتم چون خودم بین خرید ارک و ارک اس و SII سه دل بودم .
    اینم باید گفتSII رو دست میگیری حس خوبی بهت دست میده و رابط کاربری بسیار زیبا و خوبی داره و بزرگی صفحه اش قابل مقایسه با هیچ گوشی که تا الان تو بازار هست نیست .
    Last edited by cool20063; 16-09-2011 at 11:17.

13. این کاربر از cool20063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تابلو مگه نبود آرک می خواستم
    تو اون غرفه سامسونگ که بود هم با galaxy s کار کردم هم sII . در مورد s که مطمئاً هستم بدون اغراق و ناداوری از لحاض تاچ حرفی در برابر arc برای گفتن نداره . اما sII تاچ خوبی داشت به خوبی هم جواب میداد اما مثلا منو هارو اگه با سرعت زیاد جلو عقب میکردی کمی کند جواب میداد ( منظور از کند 0.5 ثانیه ) است اما ارک که 2 جای مختلف با هاش کار کردم هم با برچسب هم بدون بر چسب خیلی سریع پاسخ میداد سرعت بالای میشد منو هارو جا به جا کرد و هر برنامه ای که لمس میشد بلافاصله اجرا میشد . توی بازی angry birds هم تست کردم جفتشون سرعت پاسخگویی و دقت تاچ کاملاً واضح بود که برای ارک خیلی دقیق و سریعتر . تاچه آؤک اصلا با x10 و x8 و تاچ های قبلی سونی قابل مقایسه نیست کامل مثل ابفون شده و کاملا رضایت بخشه . در مورد SII باز هم میگم اونجا چون غرفه تست گوشی بود نمیدونم اون گوشی برای تست بود یا خیلی کثیف بود چون من به شخصه انتظار بیشتری داشتم چون خودم بین خرید ارک و ارک اس و SII سه دل بودم .
    اینم باید گفتSII رو دست میگیری حس خوبی بهت دست میده و رابط کاربری بسیار زیبا و خوبی داره و بزرگی صفحه اش قابل مقایسه با هیچ گوشی که تا الان تو بازار هست نیست .
    البته من از صحبتها شما اینطوری برداشت کردم که در واقع تاچ آرک بهتر از گالاکسی نبود بلکه سرعتش مثلا در منوها بهتر بود
    البته سرعت با لگ فرق داره
    هیچ کدوم از اینها فکر نکنم لگ داشته باشند
    بلکه افکتهای گوشی باعث این کندی میشه(احتمالا)
    ممکنه در آرک افکتها سریعتر عمل کنند و گالاکسی کند تر(طراحی اینطور باشه)
    حتی من خودم با اکس 10 مینی که کار میکردم خیلی سریع جابجا و عوض میشد منوها
    اینو میشه با نصب یک لانچر برای دو گوشی بطور کامل تست کرد
    و این کندیها اصلا ربطی به تاچ گوشی ندارند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

البته من از صحبتها شما اینطوری برداشت کردم که در واقع تاچ آرک بهتر از گالاکسی نبود بلکه سرعتش مثلا در منوها بهتر بود
    البته سرعت با لگ فرق داره
    هیچ کدوم از اینها فکر نکنم لگ داشته باشند
    بلکه افکتهای گوشی باعث این کندی میشه(احتمالا)
    ممکنه در آرک افکتها سریعتر عمل کنند و گالاکسی کند تر(طراحی اینطور باشه)
    حتی من خودم با اکس 10 مینی که کار میکردم خیلی سریع جابجا و عوض میشد منوها
    اینو میشه با نصب یک لانچر برای دو گوشی بطور کامل تست کرد
    و این کندیها اصلا ربطی به تاچ گوشی ندارند
    در منو های اصلی بله حق با شماست اما در گیمینگ به طور محسوسی متوجه میشید ارک بهتر عمل میکنه دقت بالا تری داره وه به همه تاچ ها جواب میده اما گالکسی نه اینطور نیست یعنی مثلا در یک بازی که اجرا میشد به تاچ ها جواب کامل نمیداد یا بافاصله جواب میداد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •