تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 284 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز من میخوام یه ریش تراشه چند کاره بگیرم (واسه ته ریش)
    انقد مدل ای مختلف دیدم دیگه نمیدونم کدوم با کیفیت تر و بهتره
    چند تا از مدلایی که دیدم:

265 تومن
    Panasonic مدل ER 217
    360
    Panasonic مدل ER GB50
    410 تومن
    Philips مدل QS 6140

فیلیپس 3362
    260 تومن

میخواستم بالای 300 نشه ولی اگه کاراشون خیلی فرق کنه می گیریم.
    لطفا زودتر جواب بدید دوستان

در آغاز فعالیت ali6727's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Gonbad-e-Qabus

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز من میخوام یه ریش تراشه چند کاره بگیرم (واسه ته ریش)
    انقد مدل ای مختلف دیدم دیگه نمیدونم کدوم با کیفیت تر و بهتره
    چند تا از مدلایی که دیدم:

265 تومن
    Panasonic مدل ER 217
    360
    Panasonic مدل ER GB50
    410 تومن
    Philips مدل QS 6140

فیلیپس 3362
    260 تومن

میخواستم بالای 300 نشه ولی اگه کاراشون خیلی فرق کنه می گیریم.
    لطفا زودتر جواب بدید دوستان
    برای حدود 300 تومن من پاناسونیک ES-RT30 رو پیشنهاد میدم که سه تیغه و دور موتور مطلوبی هم داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

برای حدود 300 تومن من پاناسونیک ES-RT30 رو پیشنهاد میدم که سه تیغه و دور موتور مطلوبی هم داره.
    ممنون دوست عزیز
    می خوام اگه کسی با اینا کار کرده تجربشو بگه یا با هم مقایسشون کنه
    بعد من سه تیغه نمیخوام چند کاره میخوام
    نکنه 300 پول بدم یه چیز بی استفاده از آب در بیاد
    چون می خوام اینترنتی بخرم
    سمنان این مدلا رو نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

منم با دوستمون موافقم ، ولی موزر رو پیشنهاد نمیدم. کیفیت چندانی نداره. مخصوص اینکار هم نیست زیاد. شونه اش هم درشته.

ولی مثلن رمینگتون یه سری کارهاش مخصوص طراحی شده. مثلن ماشین ته ریش ، یا ماشین چند کاره مخصوص سر و صورت ، مخصوص بدن و ...
    مسلمن برندهای بهتری هم باید باشه مخصوص اصلاح صورت (شونه ای با دندونه های ریز)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید (بخش اصلاح سر و صورت). من خودم البته هنوز نگرفتم ازین برند، ولی تعریفش رو شنیدم. دوستانی که این برند رو دارن استفاده میکنن هم نظر بدن ممنون میشم.
    من رمینگتون دارم.برندش آمریکایی ولی خب مثل همه جنس هایی که تو بازار آسیا پخش میشند ساخت چینه.من مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r رو چند مدت پیش خریدم 75 تومن.واسه آنکارد کردن قسمت پرفسورس ریشم .کلا برند خوبیه و این مدلش هم خیلی خوبه.یکم ته ریش (در حد چند میلی متر) میزاره بقیه رو میزنه.خیلی نرم کار میکنه.روشنش میکنی صداش خیلی کمه.گرفتن مو و کشیدن هم تو کارش اصلا نیست.ولی مثل تیغ نمیزنه.چند تا شونه هم داره
    ممنون دوست عزیز
    می خوام اگه کسی با اینا کار کرده تجربشو بگه یا با هم مقایسشون کنه
    بعد من سه تیغه نمیخوام چند کاره میخوام
    نکنه 300 پول بدم یه چیز بی استفاده از آب در بیاد
    چون می خوام اینترنتی بخرم
    سمنان این مدلا رو نداره
    ببین من چند هقته پیش که میخواستم بخرم رفتم سراغ یکی از مدل های چند کاره رمینگتون. ولی هر فروشنده ای که دیدم (داخل یه پاساژ مخصوص لوازم بهداشتی و آرایش)بلا استثنا گفت این چند کاره ها (چند سره که یکی مال موی بینی هست یکی گوش و یکی صورت و...)چون باید هی سرش رو تعویض کنی زود خراب میشند.این بود که دبگه بیخیال شدم و یه es4036 پاناسونیک واسه صورت گرفتم و یه ماشین معمولی رمینگتون (برای اون قسمتی که میخوام ریش داشته باشه).خلاصه اینکه من بهت توصیه میکنم با چند نفر مشورت کن ببین این چند سره ها خوبن یا نه.من که از هر کی پرسیدم گفت تک سره بخر.موفق باشی

5. 3 کاربر از Xerxes-I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه : )

همونطـور کـه گفتم منظـورم سه تیـغ یـا پنــج تیغ و .. نیست. خودم هم موافق اینا نیستم و هیچوقت استفاده نمیکنم.
    منظورم ماشین های شونه ای (مث همون موزر) هستش ولی با برندهایی به جز موزر.. مث همون رمینگتون شونه ای.
    همونطور که گفتین این ماشین ها به پوست اسیب خاصی نمیزنن.
    سلام اره برای پوست خیلی خوبه اذیت اصلا نمیکنه .مارکی که میگید رو نداشتم نمیدونم بهتره یا نه . ولی حتما مارک های بهتر از موزر هم هستن مثل همین ریمینگتون این طور که میگید باید چیز جالبی باشه
    Last edited by pcgamer; 21-02-2014 at 16:12.

7. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

مدل es4033 سامسونگ رو خریدم خیلی ازش راضیم..راخت تونستم باهاش کار کنم و با سیم و بدون سیم میزنه..یکم زیر گردن اذیت میکنه که میشه تحملش کرد.
    فکر کنم برای اولین بار خوب بود.دفعات بعد هم پوستم عادت کنه بهتر میشه.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

9. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من هرچی این تاپیکو میخونم بیشتر گیج میشم . بلاخره این ریش تراشا جای تیغ رو میگیرن یا نه ؟ یه مدل نهایتا تا ۳۵۰ پیشنهاد بدین لطفا که هم جای تیغ رو بگیره هم پوست رو اذیت نکنه و هم گردن رو خوب و راحت بزنه

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

من رمینگتون دارم.برندش آمریکایی ولی خب مثل همه جنس هایی که تو بازار آسیا پخش میشند ساخت چینه.من مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r رو چند مدت پیش خریدم 75 تومن.واسه آنکارد کردن قسمت پرفسورس ریشم .کلا برند خوبیه و این مدلش هم خیلی خوبه.یکم ته ریش (در حد چند میلی متر) میزاره بقیه رو میزنه.خیلی نرم کار میکنه.روشنش میکنی صداش خیلی کمه.گرفتن مو و کشیدن هم تو کارش اصلا نیست.ولی مثل تیغ نمیزنه.چند تا شونه هم داره
    عالیه این. قیمتش هم که خیلی ارزونه نمیدونم چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی سایتها هم زدن 95 تومن!

یه معضل بزرگ که با موزر هستش اینه که سریع مو داخلش گیر میکنه و سیستمش نابود میشه
    این محصولی که شما گرفتین هم اینطوریه ؟ یا مو داخلش نمیره ؟

+

ماکزیمم تا چه حد میتونه کوتاه کنه ؟ میتونه تا ته کوتاه کنه ؟
    +

بهتر از این هم داشت رمینگتون ؟

سپاس../.

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

عالیه این. قیمتش هم که خیلی ارزونه نمیدونم چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی سایتها هم زدن 95 تومن!

یه معضل بزرگ که با موزر هستش اینه که سریع مو داخلش گیر میکنه و سیستمش نابود میشه
    این محصولی که شما گرفتین هم اینطوریه ؟ یا مو داخلش نمیره ؟

+

ماکزیمم تا چه حد میتونه کوتاه کنه ؟ میتونه تا ته کوتاه کنه ؟
    +

بهتر از این هم داشت رمینگتون ؟

سپاس../.
    ببین من که تازه گرفتم.فکر نکنم مو هم داخلش بره خیلی خوش ساخته و یه جورایی اطرافش کیپ شده.از سایتها نخرید گرون میدند. مثلا این es4036 پاناسونیک تو سایت ها حدود 280-260 قیمت زدن من 200 گرفتم یا همین مدل رمینگتون هم حدودا 30 تومن ارزون تر از سایتها من از بازار گرفتم. در مورد میزان کوتاه کردنش هم بگم یه ته ریش خیلی کوچولو میزاره(فرض کن صورتتو با تیغ زدی.بعد از 3 روز چقدر ریش در میاد؟با ماشین بزنی تقریبا همونقدر مو میمونه)ولی در کل ماشین خوبیه.روشنش که میکنی از نرم کار کردنش لذت میبری واقعاااااااااااااااا

13. 2 کاربر از Xerxes-I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من هرچی این تاپیکو میخونم بیشتر گیج میشم . بلاخره این ریش تراشا جای تیغ رو میگیرن یا نه ؟ یه مدل نهایتا تا ۳۵۰ پیشنهاد بدین لطفا که هم جای تیغ رو بگیره هم پوست رو اذیت نکنه و هم گردن رو خوب و راحت بزنه
    صاف تر از تیغ میزنه.بودجه ات کافی و خوبه.به نظرمن یکی از مدل های پاناسونیک یا رمینگتون رو انتخاب کن.فیلیپس هم بد نیست ولی اگه دقت کنی از رمینگتون یکم گرون تره چون فلیپس مارک جا افتاده تری هست تو ایران.ماشین با دور نزدیک 10000 بگیر که لازم نباشه برای صاف کردن به صورتت فشار بیاری.ترجیحا ماشین با تیغه تیتانیومی هم بگیر

15. 2 کاربر از Xerxes-I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •