تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 190 از 221 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

غذا ها برنج و نان و ماکارونی و سیب زمینی منبع کربوهیدرات و شیر و سویا و ماهی منبع پروتئین هستند.

از بین بردن آب و چربی کار راحتی نیست که شما ردیفش کنی. باید کاملا چربی ها از بین بره تا ردیف بشه البته بستگی داره منظور شما از ردیف شدن چی باشه!
    داداش دستت درد نکنه. من پوست استخونم و خیلی سخت وزن اضافه میکنم./ 1 کیلوئم یه کیلوئه واسه من. به هر حال دمت گرم
    بهرحال اگر کسی مایله میتونه قرص پردنیزولون رو از داروخونه با قیمت خیلی کم تهیه کنه . پردنیزولون 50 میلی گرمی رو بگیرید و روزی نصف یا روزی یک چهارمش رو همراه با یک لیوان شیر بخورید عین بادکنک باد میشید ولی بی کیفیت! همه ش آب و چربی خواهد بود.
    داداش این قرص واسه چیه ؟؟! اشتها آوره یا چاق کننده؟؟؟ تو ویکی پدیا نوشته(موارد مصرف: پردنیزولون دارای خواص ضدالتهابی و اثر سرکوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دارد. پردنیزولون کمک می‌کند تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، قرمزی، خارش، و واکنش‌های حساسیتی کاهش یابند. همچنین در درمان بیماری‌های گوناگونی مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ٬ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مشکلات پوستی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و برخی سرطان‌ها کاربرد دارد.) (عوارض: عوارض گوارشی، بثورات جلدی٬ پوکی استخوان، افزایش فشار خون، واکنشهای آلرژیک، عفونتهای موضعی یا سیستمیک، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بافتی، زخم یا خارش در محل تزریق، علائم التهاب و تاخیر در بهبود زخمها، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ٬ افزایش وزن سریع و اختلالات قاعدگی در زنان)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

پردنیزولون
    یه تحقیق کوچولو کردم مثل اینکه این دارو دارای کورتون هست که باعث چاقی میشه!! دگزامتازون هم دارای کورتون هست و باعث چاقی صورت و غیره میشه!! با این حال شما کدومو پیشنهاد میدید که کم عارضه تر هم باشه!! پردنیزولون یا دگزامتازون؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بله که میشه. با یک تمرین اصولی و از اون مهمتر تغذیه ی پر کالری و پروتئین کافی میشه وزن با کیفیت اضافه کرد (عضله)

=-=-=-=

دوستان لاغر اگر میخواید آب و چربی بیارید راههای خیلی آسونی هست برای اینکار! من بهش میگم حجم و وزن بی کیفیت ، ولی خب از اسمش پیداست که دو قرون نمی ارزه و زیبایی نداره
    استاد بزرگ درود بر تو
    اخه استاد جان می دونی مشکل من یه چیز دیگه هستش
    بنده قبلا چاق بودم یعنی 110 کیلو با قد 189 ولی الان لاغر لاغر شدم اونم با ورزش دو و رژیم طی 8ماه
    ولی از این طرف تموم فرم من ریخته بهم از جهتی می ترسم بیام غذامو زیاد کنم بشم دیو از یه طرفی هم همینجوری ادامه بدم بشم نی قلیون
    تعادل در من گم شده شما نظرتون و می گید
    اگه برم ورزش خلاصه اشتهام خیلی باز میشه به نظرتون بنده دوباره چاق نمیشم از این جهت میگم که همه میگن بعد لاغری رو ول کنی همش بر میگرده وزنت به قبل
    از این جهت گفتم

ممنون میشم راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

استاد بزرگ درود بر تو
    اخه استاد جان می دونی مشکل من یه چیز دیگه هستش
    بنده قبلا چاق بودم یعنی 110 کیلو با قد 189 ولی الان لاغر لاغر شدم اونم با ورزش دو و رژیم طی 8ماه
    ولی از این طرف تموم فرم من ریخته بهم از جهتی می ترسم بیام غذامو زیاد کنم بشم دیو از یه طرفی هم همینجوری ادامه بدم بشم نی قلیون
    تعادل در من گم شده شما نظرتون و می گید
    اگه برم ورزش خلاصه اشتهام خیلی باز میشه به نظرتون بنده دوباره چاق نمیشم از این جهت میگم که همه میگن بعد لاغری رو ول کنی همش بر میگرده وزنت به قبل
    از این جهت گفتم

ممنون میشم راهنمایی کنید
    تمرین با وزنه هیکل شما رو روی فرم میاره. همراه با تمرین با وزنه هوازی و دو رو هم انجام بدید. هر روز خودتونو وزن کنید و همچنین به چربی های شکم یه نگاه بندازید اگه درحال افزایش بود رژیم رو کنترل کنید.

یه تحقیق کوچولو کردم مثل اینکه این دارو دارای کورتون هست که باعث چاقی میشه!! دگزامتازون هم دارای کورتون هست و باعث چاقی صورت و غیره میشه!! با این حال شما کدومو پیشنهاد میدید که کم عارضه تر هم باشه!! پردنیزولون یا دگزامتازون؟؟

این کورتونها توی موارد درمانی متفاوت هستند وگرنه در مورد افزایش وزن همه شون همین کارو انجام میدن. پردنیزولون در دوز 50 قوی تر از دگزا هستش ضمن اینکه دگزا رو باید تزریق کنید...

البته باز هم میگم که این روش رو اصلا من توصیه نمیکنم. نکنید!

5. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا قبل و بعد تمرین چی و چه زمانی بخوریم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تا نیم ساعت قبلش هیچی نباید بخورید. نیم ساعت تا یک ساعت قبل از تمرین پروتئین و کربوهیدرات. بلافاصله بعد از تمرین هم همینها

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی من قبلش سیب زمینی و بعدش ماکارونی میخورم کارم درسته؟
    البته موزو شیر و خرمام بعد تمرین میخورم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سیب زمینی یا ماکارونی رو یک ساعت قبل از تمرین. بلافاصله بعد از تمرین شیر و خرما. چند دقیقه بعدش یه وعده غذایی

10. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض با استفاده از سرما لاغر شوید

سلام دوستان
    تحقيقاتی که روی عده ای در ده سال انجام شده نشون میده که سرما تاثیر زیادی در سوزاندن کالری و لاغر شدن داره بیشتر از هر نوع رژیم غذائی .

خصوصاً برای سوزاندن چربیهای باسن و گردن و شانه ها .
    طبق این تحقيقات , احساس سرما و لرزش باعث میشه مقدار بسیار زیادی چربی تبدیل به حرارت بشه .
    کسانی که در محیط کار یا زندگی هوای اطرافشون گرم بوده به شدت باسن این افراد چربی ذخیره کرده .
    طبق این تحقيقات , فصل زمستان فرصت بسیار خوبی برای سوزاندن چربیهای اضافه و کم کردن وزن هست چون مقدار تولید حرارت از چربیهای بدن حدوداً 15 برابر میشه .
    منبع
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من خودم همیشه دوره ی کات رو توی پاییز و دوره حجم رو توی بهار و تابستان میذارم. هوای سرد بهترین فرصت هست برای انجام ورزش هوازی چون احتمال گرما زدگی و از دست رفتن آب بدن تقریبا صفره ، خیلی کم عرق میکنید و چربی زیادی میسوزونید. صبح اگه ورزش هوازی انجام بشه تا شب سوخت و ساز بدن شما بالا خواهد ماند و این بهترین چیز هست در فصل سرما! چون دائم حرارت تولید میشه
    به علاوه ی اینکه ورزش هوازی سیستم ایمنی بدن شما رو در مقابل بیماری هایی نظیر سرما خوردگی مقاوم میکنه و اینم خیلی لازمه برای فصل سرما

در عوض در هوای گرم ، بهترین فرصت هست برای تمرین با وزنه ، چون گرمای هوا مانع انقباض عضلانی و گرفتگی عضلات میشه و در نتیجه مصدومیت و پارگی عضلات زیر وزنه خیلی کم میشه. همچنین در هوای گرم خون بیشتری در سطح پوست و مفاصل بدن میاد و همین باعث افزایش ترمیم بافتها و کاهش آسیب دیدگی و افزایش سرعت ریکاوری میشه.

یه نکته ی دیگه هم که هست شما وقتی پاییز و زمستان دوره ی کات رو برید توی عید که مهمونی زیاد میرید هیکل خیلی متناسبی خواهید داشت...

14. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •